Revija Nasvet strokovnjaka

Selitveni servis: Cenik selitve in preverjeni servisi (+ najem kombija, kosovni odvoz, dostava Ikea, …)

selitveni-servis-cena

Kazalo

ocena bralcev
4.8 od 8

Razlogov za selitev je veliko, lahko gre zgolj za menjavo okolja z boljšimi pogoji, preselitev v tujino zaradi pridobitve nove službe in podobno. Kadar pa se odločite za selitev, se morate zavedati, da je to postopek, ki zahteva veliko časa in truda. Velikokrat pa se tudi zgodi, da najemodajalci stanovanjskih ali poslovnih objektov zahtevajo, da se selitev opravi v najkrajšem možnem času. V tem primeru je selitev v lastni režiji lahko problem. Zakaj ne bi prepustili izkušenim osebam, da poskrbijo za celotno organizacijo selitve in vam prihranijo veliko časa in truda? Obrnite se na kvaliteten in priznan selitveni servis, ki vam bo omogočil prijetno selitev.

Selitveni servis: Cenik

Povprečne cene za selitev in ceniki

30-50 EUR/h

Kontaktirajte preverjene selitvene servise (ponudbe/cene)

Vrsta selitveOkvirna cena selitve
Selitve stanovanj35 € - 50 €/h
Selitve poslovnih prostorov30 €/h
Selitve velikega pohištva40 € - 50 €/h
Selitve skladišč50 €/h
Selitve strojev40 €/h
Dostava IKEAod 100 €
Kosovni odvozod 200 €
Najem kombijaod 35 €/dan
Vleka kamp prikolic0,50 € - 0,70 €/km
Škatle za selitev in skladiščenje30 € - 50 €/dan

Preverjeni selitveni servisi >

* Cene za selitev so izražene v EUR, brez ddv in vključujejo nosače. Povprečne cene za različne tipe selitev smo empirično izračunali, na podlagi javnih cenikov ponudnikov ter preko 350 ponudb preverjenih selitvenih servisov na Omisli.si/selitev. Cenik za selitev ni fiksen in velja za: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Velenje in drugod po Sloveniji. Končna cena za selitveni servis je najbolj odvisna od razdalje selitve, vrste pohištva, nadstropij za seljenje, dodatnih storitev ter izkušenj izvajalca. Za točno ceno selitve za vaš dom ali drug objekt, pošljite povpraševanje preverjenim selitvenim servisom – zeleni gumb.

selitveni-servis-cenik
Naj vam selitev na novo lokacijo ne predstavlja prevelikih težav in stresa. Zato so tu izkušeni delavci selitvenega servisa, ki bodo profesionalno opravili svoje delo in vam pomagali. S kvalitetno opremo bodo poskrbeli za preselitev vašega blaga.

Kaj vse vam lahko uredi selitveni servis in koliko to stane?

Selitveni servis je storitev, ki vam bo ob načrtovanju selitve prišla še kako zelo prav. Namesto vas bodo  preverjeni selitveni servisi organizirali potek celotne selitve. Poskrbeli bodo za pripravo vseh predmetov (tudi večjih) za selitev in jih namesto vas primerno zaščitili. Ne bo vam potrebno skrbeti za prenos in natovarjanje predmetov v selitveno vozilo, ker bo selitveni servis uredil tudi to. Prav tako bo poskrbljeno za prevoz na želeno lokacijo, raztovarjanje in prenos v objekt. Lahko pa na vašo željo selitveni servis sodeluje tudi pri razpakiranju predmetov in jih glede na vaše želje in zahteve namesti na tisto mesto v objektu, kamor želite. Na ceno storitev selitvenega servisa pa pomembno vpliva kompleksnost selitve – ali so za potek potrebni dodatni stroji in oprema. Ključnega pomena pa je tudi število delavcev selilcev in pa to, ali sami sodelujete pri selitvi kot del ekipe ali ne.

selitev-blaga-uporaba-zascitnih-materialov
Zelo pomembno je, da vse vaše predmete in imetje pred selitvijo ustrezno zaščitite. Tako se med transportom ne bodo poškodovali ali uničili. Selitveni servis vam omogoča najem ustrezne embalaže. Največkrat uporabljene so kartonaste škatle, ki so enostavne za uporabo.

Selitve stanovanj

V kolikor potrebujete pomoč pri selitvi hiše ali stanovanja, se je najbolje obrniti na selitveni servis. Izvajalci omenjene storitve vam bodo namreč pomagali pri izpraznitvi prostorov in ustrezni zaščiti vseh predmetov iz vaše hiše in stanovanja, da se med prevozom ne bodo poškodovali. Poskrbeli bodo tudi za demontažo večjih predmetov (omar in drugega pohištva). Tako bo nalaganje blaga lažje in enostavneje. Omogočijo vam najem selitvenega materiala kot so kartonske škatle in embalaže PVC. V kolikor vam čas dopušča, lahko pri selitvi predmetov pomagate tudi sami in si tako prihranite kakšen evro. Lahko pa to delo popolnoma prepustite njim, pri čemer je v ceno vključena količina selitvenih delavcev in količina selitvenega blaga.

cene-selitve-stanovanj-selitveni-servis
Pri selitvi stanovanja lahko selitveni servis delo v celoti opravi sam, lahko pa se jim pridružite in pomagate. V kolikor boste tudi sami pomagali pri montaži in demontaži pohištva, bo cena storitve nižja.

Delavci selilci bodo poskrbeli za odklop gospodinjskih aparatov pred selitvijo. Prav tako bodo vaši gospodinjski aparati med transportom ustrezno zaščiteni, da se ne poškodujejo. Na novi lokaciji, kamor se preselite, pa bodo izkušeni delavci poskrbeli za demontažo in priklop gospodinjskih aparatov v prvotno stanje. Selitveni servis bo pri rokovanju z vašimi predmeti delo prilagodil pogojem – ali je možen dostop do dvigala, v kolikor je stanovanje v višjih nadstropjih s stopniščem, ali gre za večje število velikih predmetov in podobno. Zelo veliko vlogo pa pri ceni selitve stanovanja igra tudi razdalja, ki jo selitveni servis mora prevoziti v času selitve. Običajno se pri selitvi stanovanja uporabi selitveni servis s kombijem in dva delavca selilca. Za 1h dela selitvenega servisa boste odšteli od 35€ – 50€, za vsakega dodatnega delavca pa boste doplačali od 10€ – 15€/h.

Selitve poslovnih prostorov

Selitev poslovnih prostorov je običajno odvisna od velikosti pisarne oziroma števila pisarn in količine dokumentacije in predmetov, ki jih je potrebno preseliti. V večji meri kot za selitev predmetov gre za transport dokumentacije, arhivov in strežnikov na novo lokacijo pisarne. Selitveni servis poskrbi za pakiranje in embaliranje računalniške in telekomunikacijske opreme ter celotne količine zaupne dokumentacije. Seveda so vsi dokumenti in fascikli ustrezno zaščiteni, da se med transportom ne poškodujejo ali izgubijo.

selitve-poslovnih-prostorov-cenik
Izkušen selitveni servis bo poskrbel za prenos dokumentacije, arhivov in strežnikov. Prav tako naj vas ne skrbi za računalniško in telekomunikacijsko opremo, ter drugo pohištveno opremo vaše pisarne.

Za še večjo varnost vam selitveni servis omogoči varnostno pečatiranje oziroma plombiranje vsake posamezne škatle. Prav tako pa omogočajo selitev računalniške opreme in serverjev. Tako lahko na novi lokaciji nemoteno nadaljujete z delom, saj selitveni servis poskrbi za prinos vseh predmetov in opreme v novo lokacijo pisarne. Po vaši želji pa tudi poskrbi za njihovo nastavitev, da so pripravljeni na takojšnjo uporabo. Pri selitvi poslovnih prostorov se običajno najame kombi vozilo in vsaj dva delavca selilca. Za omenjeno storitev, ki vključuje tudi zaščitni material in embalažo za pakiranje boste odšteli od 30€/h dalje. Za vsakega dodatnega delavca pa od 10€ – 15€/h.

Selitve velikega pohištva (npr. selitveni servis za selitev klavirja ali piano)

Selitev večjega pohištva zna biti za vas zahtevnejša, kot ste sprva mislili. Namreč prenos velikih kosov pohištva kot je na primer klavir, mora potekati zelo pazljivo. Izkušeni selilci pri selitvenem servisu so seznanjeni s tem in vedo, kako se lotiti zadeve. Uspešno bodo zavarovali večji predmet in njegovo okolico, ter ga na sistematski način prenesli v selitven kombi ali tovornjak s pomočjo primernega orodja. Tudi med transportom ga bodo ustrezno zaščitili, da ne pride do poškodb. Ekipa selilcev je usposobljena za pakiranje, demontiranje in montiranje, ter prenos velikih in težkih predmetov. Med večje pohištvo spadajo tudi sefi, ognjevarne omare ali večje omare in podobno. Cena selitve večjega pohištva je odvisna od števila delavcev selilcev in zahtevnosti transporta. Pomembno pa na ceno vpliva tudi dostop do pohištva (stopnice, dvigalo). Za 2 delavca selilca in transportno vozilo boste odšteli od 40€ – 50€/h.

klavir-selitev-vecjih-predmetov-cene
Cene za selitev večjih predmetov (sefi, klavirji, vgradne omare) so odvisne od števila delavcev, ki pri tem sodelujejo. Ključno vlogo pa ima tudi težavnost transporta oziroma dostop do predmeta.

Selitve skladišč

V skladiščih običajno hranimo večjo količino predmetov. Kadar se odločimo za selitev, je zato pametno izbrati izkušen selitveni servis, ki bo poskrbel za pripravo in odvoz predmetov na novo selitveno lokacijo. Prav tako pa selitveni servis na vašo željo poskrbi za odvoz neuporabnih predmetov na deponijo. Tako vam ne bo potrebno skrbeti, kam  boste dali predmete, ki jih ne potrebujete. Ni pa vam potrebno skrbeti, v kolikor je v vašem skladišču več težjih in velikih predmetov. Selitveni servis bo namreč na lokacijo prišel opremljen z ustreznim dvižnim orodjem. Če pri selitvi skladišča sodelujeta dva delavca selilca s kombijem boste za storitev odšteli od 50€/h.

Selitve strojev

Stroji spadajo med kompleksno in zahtevnejšo obliko selitve. Za selitev strojev namreč selitveni servis potrebuje večjo in dodatno opremo in več članov ekipe selilcev. Največkrat pa uporabijo tudi mehansko dvigalo in ostalo profesionalno selitveno opremo. Običajno stroje, katerih teža sega do tisoč kilogramov, selijo s pomočjo mehanske opreme imenovane goseničar. Za selitev težkih industrijskih strojev pa uporabijo avtodvigalo oziroma ostala dvižna sredstva. Zelo pomembno je, da selitvenemu servisu podrobno opišete stroj in njegove karakteristike, ter prostor, kjer se stroj nahaja in kam ga selite. Zelo priporočljivo pa je tudi, da selitvenemu servisu omogočite ogled lokacije, da si delavci selilci lahko sestavijo načrt selitve. Cena selitve zahtevnejših industrijskih strojev znaša od 40€/h.

selitveni-servis-transport-industrijskih-strojev-cena
Za selitev strojev je potrebna kvalitetna dvižna oprema, ki vzdrži veliko težo. Izkušeni delavci selitvenega servisa bodo sestavili načrt, da bo selitev potekala brezhibno.

Morda vam bo v pomoč tudi ta članek.

Dodatne storitve selitvenih servisov

Dostava ikea (prevoz pohištva iz Ikee)

Večina Slovencev večje kose pohištva in drugo opremo za stanovanje ali hišo kupuje v podjetju Ikea. Ker pa omenjeno podjetje v Sloveniji nima poslovalnice, je potrebna vožnja v eno od sosednjih držav, da lahko opravite nakup. V kolikor želite nakupiti večjo količino (ali velikost) pohištva, se lahko pojavi problem, da stvari ne morete sami pripeljati nazaj. V tem primeru se lahko obrnete na izkušen selitveni servis, ki bo pripeljal vaše pohištvo iz Ikee in vam ga dostavil na dom. Cena je odvisna od tega, kam želite, da vam selilci dostavijo pohištvo. V kolikor vam ga pripeljejo do svoje poslovalnice, vas bo stalo manj. Če pa vam ga dostavijo direktno do doma, vas bo prišlo malo dražje, saj lahko, da bo tudi količina prevoženih kilometrov večja.

selitveni-servis-cena-prevoza-pohistva-iz-ikee
Ko opremljate svoje stanovanje ali pisarno in nakupite potrebno pohištvo v Ikeii, se lahko obrnete na selitveni servis. Ta vam bo na vaše želje in zahteve dostavil blago na želeno lokacijo. Prihranite si stroške lastnega transporta in težav s prostorsko stisko za prevoz blaga.

Zavedati se morate, da cena prevoza pohištva iz Ikee ne vsebuje tudi fizične pomoči in prenosa blaga delavcev selilcev do vašega doma. Gre zgolj za prevoz iz trgovine do vašega doma oziroma dogovorjene lokacije. Vi kot stranka ste potem sami odgovorni za raztovarjanje, razen če gre za natovarjanje in tudi raztovarjanje blaga z viličarjem. V tem primeru to opravijo izkušeni delavci selilnega servisa. Po dogovoru vam selitveni servis lahko izdelke iz Ikee dostavi na dom in vam jih tudi zmontira. Seveda je v tem primeru cena nekoliko višja kot sicer. Cena storitve znaša od 100€ dalje.

Kosovni odvoz

Ste med spomladanskim čiščenjem ali pripravo predmetov za selitev ugotovili, da imate veliko kosovnega, neuporabnega materiala? Ne skrbite, selitveni servis lahko namesto vas poskrbi za odvoz materiala na deponijo. Selilci bodo naložili neuporabne predmete na selitveno vozilo in jih odpeljali. Največja prednost je, da so vozila selitvenega servisa opremljena z dvižnimi platformami, delavci selilci pa imajo ustrezno opremo (viličar in drugo orodje). To jim olajša delo, saj lahko kosovni material ustrezno razstavijo na manjše kose, da nalaganje ni tako težko. Cena odvoza kosovnih odpadkov je odvisna od količine blaga in razdalje, ki jo selitveni servis prevozi do najbližje deponije. Upošteva pa se tudi število delavcev. V ceno so všteti stroški prevoza, dela in deponije ali zbirnega centra. Odvoz in odlaganje kosovnih odpadkov vas bo stalo od 200€ dalje (vozilo s kontejnerjem).

Najem kombija namesto selitveni servis?

V kolikor ne potrebujete pomoči delavcev selilcev, ko se selite, lahko najamete samo prevozno sredstvo, s katerim lahko prevažate svoje imetje. Odločite se za najem kombija, ki vas ne bo drago stal in vam bo omogočil učinkovit transport. Najem kombija za selitev vam omogoča prevoz tako po Sloveniji, kot tudi v tujino. Če se odločite za najem vozila, se predvideva, da ga boste vozili sami, zato potrebujete izpit B kategorije. Vozila so zavarovana (kasko ali osnovno zavarovanje z asistenco) in običajno imajo tudi slovensko vinjeto. Za vožnjo po tujini morate kupiti vinjeto ali plačati cestnino na svoje stroške.

najem-kombija-za-selitev-cena
Ob selitvi potrebujete določeno vozilo, s katerim lahko vse vaše predmete zvozite na želeno lokacijo. Odločite se za najem kombija, ki vam bo omogočil transport selitvenega blaga in vam olajšal selitev.

Kombi za selitev lahko najamete za en dan, več dni, ali samo nekaj ur. Ob prevzemu običajno plačate varščino v višini od 100€ – 350€, ki jo po koncu uporabe kombija dobite povrnjeno, v kolikor je vse v redu. Vrniti ga morate v enakem stanju, kot ste ga prejeli (očiščen, s polnim tankom goriva). Najvišja dovoljena skupna masa vozila je do 3. 500 kg (od tega 1.500 kg teža tovora in oseb). Cena izposoje vozila za selitev običajno vključuje določeno število kilometrov, prevoženih dnevno (po navadi je to do 400 km / dan). V kolikor pa prevozite več, je doplačilo v višini do 0, 25€ na vsak dodaten kilometer. Sicer pa vas bo najem kombija za selitev stal od 35€/dan.

Vleka kamp prikolic

Za premikanje oziroma vožnjo kamp prikolic je potreben izpit BE kategorije. V kolikor ga nimate, se lahko obrnete na selitveni servis, ki bo varno in zanesljivo preselil vašo kamp prikolico na lokacijo, kamor želite. Tako sami ne boste v prekršku in ne bom vam potrebno skrbeti, kako boste izvedli selitev. Izkušeni voznik s selitvenega servisa lahko skladno z dogovorom postavi prikolico in poskrbi za postavitev in ureditev predprostora oziroma okolice prikolice. Ustrezno tudi zavaruje kamp prikolico, da ne bi prišlo do kakšne nesreče, ali, da se ne bi nepričakovano prevrnila oziroma odpeljala. Selitveni servis vam omogoča prevoz kamp prikolice po celotni Sloveniji in v tujini. Za vleko kamp prikolice boste odšteli od  0.50€ – 0. 70€ / km.

cene-vleke-kamp-prikolice-selitveni-servis
Si želite na počitnice v drug kraj v Sloveniji ali v tujini? Obrnite se na izkušen selitveni servis, ki bo na vašo željo poskrbel za transport kamp prikolice.

Škatle za selitev in skladiščenje med selitvijo

V času selitve potrebujete določene materiale, kamor boste shranili vse vaše predmete. Najbolj primerne so kartonske škatle ali pa PVC embalaža. Ti dve vrsti materiala sta priročni tudi za transport. Selitveni servis vam omogoča uporabo njihovih škatel za selitev, ki so lahko tudi iz bolj trpežnega materiala kot je karton in so primerne za večkratno uporabo. Tako vam ni potrebno skrbeti, kam boste naložili ves selitveni material. Odvisno od predmetov, ki jih selite, pa lahko izbirate med močno ali lažjo embalažo, primerno za prenos blaga.

selitveni-servis-skatle-za-selitev-in-skladiscenje-cenik
Dovolite selitvenemu servisu, da poskrbi za skladiščenje vašega blaga, kolikor časa potrebujete. Prav tako lahko pri selitvi uporabite njihovo pvc ali kartonasto embalažo za shranjevanje. Cenik je ugoden in poenostavi potek vaše selitve.

V kolikor ste vezani na časovno omejitev uporabe skladišča, pisarne ali stanovanja in se morate preseliti v roku, ko nova lokacija za še ni pripravljena, naj vam to ne predstavlja ovire. Selitveni servis vam omogoča najem prostora za določen čas, kjer shranijo in zavarujejo vaše predmete. Prav tako pa vam jih dostavijo na novo lokacijo, ko je ta pripravljena za vselitev. Cena za najem skladišča je odvisna od velikosti potrebnega prostora, časovnega obdobja skladiščenja in tipa prostora. V kolikor na primer potrebujete posebne pogoje v prostoru za skladiščenje (na primer foto material, ki mora biti v temnejši sobi in podobno). Cena za skladiščenje med selitvijo je: od 30€ – 50€ na dan.

Selitveni servis za selitev v tujino in selitev iz tujine

Kadar se selite v tujino ali iz tujine, je to lahko zelo kompleksen proces. Če se organizacije tovrstnega dela lotite sami, zna biti za vas zelo stresno in stroškovno neugodno. Zakaj ne bi mednarodne selitve prepustili izkušenemu selitvenemu servisu? Ta bo strokovno in odgovorno poskrbel za preselitev vaših stanovanjskih ali poslovnih predmetov. Cena selitve v tujino/iz tujine je nekoliko višja kot selitev po Sloveniji. To je povsem razumljivo, saj gre za selitev na daljše razdalje. Odvisno pa je tudi od blaga, ki ga selite. Ali so to zgolj manjši predmeti ali gre za večje in obsežnejše predmete. Po želji vam lahko selitveni servis ob dostavi vašega blaga to tudi zmontira in razstavi.

Se selite v tujino ali iz tujine?
Organizacija mednarodne selitve zna biti trn v peti vsakega posameznika. Dovolite, da delavci selitvenega servisa poskrbijo za organizacijo in vam poenostavijo selitev na novo lokacijo.

Selitveni servis: Pogosta vprašanja in odgovori ob selitvi

Kako si olajšati selitev? Obstaja kak načrt?

Da bi vam karseda olajšali selitev, si oglejte naš plan selitve
, ki bo vašo selitev maksimalno olajšal:

  • 2 mesca pred selitvijo: Pričnite z iskanjem preverjenega selitvenega servisa na Omisli.si/selitev.
  • 5 tednov pred selitvijo: Z izbranim selitvenim servisom dokončno uskladite ceno selitve, kako je s pakiranjem in dodatnimi stroški, kdo bo nosil stvari, itd. Pričnite tudi delati selekcijo stvari – kar je za stran, zavržite, kar vam je drago, dajte na posebno mesto. Dobro pravilo je, če nečesar niste uporabljali leto dni, tega verjetno ne potrebujete več, zato to raje prodajte, podarite ali preprosto arhivirajte v koš.
  • 3 tedni pred selitvijo: Pričnite s pakiranjem stvari, če pa bo za to poskrbel selitveni servis, pa se dogovorite, da s tem prične vsaj nekaj dni pred samo selitvijo. Zdaj je tudi čas, da popravite morebitno pokvarjeno pohištvo, saj se bi ob premiku le še bolj poškodovalo.
  • 2 tedna pred selitvijo: Plačajte vse odprte račune na starem naslovu. in shranite pomembne dokumente. Imate velike rastline, živali? Zdaj je čas, da se okoli tega pogovorite z izbranim servisom.
  • Teden dni preden se selite in dan selitve: Če imate otroke se dogovorite za varstvo otrok (preverite omisli.si/varstvo-otrok), saj bo to precej olajšalo selitev. Zdaj že lahko urejate birokracijo, sporočite novi naslov na vse relevantne institucije (banka, ZZZS, naročnine revij, itd.) ter sorodnikom. Omislite si catering in naredite poslovilno zabavo za sosede in znance.

Ali selitveni servis odvozi odpadke na deponijo?

Večina selitvenih servisov vam bo poleg demontaže in montaže pohištva uredila tudi sortiranje in odvoz morebitnih odpadkov na smetišče, deponijo oz. reciklažni center.

Na kaj morate biti posebej pozorni ob izbiri selitvenega servisa?

Zelo dobro se pozanimajte glede cene selitve, preverite ocene in mnenja preteklih strank, morebitne certifikate (npr. certifikat Omisli.si “preverjen ponudnik”) ter  koliko oseb bo pomagalo pri selitvi. Izognite se temu, da bi po selitvi prejeli še en račun za dodatne storitve.

Kakšno vozilo uporabi selitveni servis?

Večina servisov selitve izvaja s kombiji, po potrebi pa tudi s tovornjaki / kamioni in dvižnimi košarami ali avtodvigali (npre. selitev klavirja, sefa, …).

Kako se obračuna selitev?

V največ primerih stranka plača selitev glede na število ur selitve. Lahko pa vam selitveni servis po ogledu situacije ali sestanku pošlje tudi predračun za celotno selitev, torej fiksna cena selitve.

Kaj gre lahko narobe ob selitvi?

Če izberete nepreverjenega ponudnika, gre lahko ob selitvi tudi kaj narobe. Najpogostejše so poškodbe pohištva ali celo izguba kosov blaga. Zato je pomembno, da ima selitveni servis blago med premikom zavarovano in da izberete preverjenega ponudnika na Omisli.si/selitev.

Poceni selitveni servis ali najboljši selitveni servis?

V Sloveniji deluje veliko selitvenih servisov, ki vam omogočijo kvalitetno opravljeno delo, organizacijo in pomoč pri selitvi. Med znanimi so: selitveni servis Premik, Expert, Selko selitveni servis d. o. o., Lukman, Vatovec d. o. o. selitve in Manever. Za ugoden najem kombija ali kamiona so na voljo Daver Transport, prevoz kamp prikolice z Avtovleko Čepon in odvoz kosovnega materiala podjetje Simb d.o.o. Skladiščenje vašega blaga lahko med selitvijo prepustite podjetju Intereuropa. Za lažjo organizacijo vaše selitve, ki bo brezhibna in kvalitetna pa se obrnite na Omisli.si/selitev. Oddajte povpraševanje in si zagotovite brezskrbno selitev in transport vašega blaga.

poceni-najboljsi-selitveni-servis
Najboljši selitveni servis bo poskrbel za celotno organizacijo in potek vaše selitve. Tako boste lahko brez skrbi.

Kdaj so selitveni servisi v Sloveniji najbolj iskani?

selitve-povprasevanje-v-Sloveniji
Selitveni servisi so v Sloveniji najbolj iskani v mesecu maju.

Podatki na Omisli.si in analiza Google iskanj kaže, da so selitveni servisi v Sloveniji najbolj iskani v mesecu maju. Sicer pa so odstopanja v primerjavi z mesecem marcem relativno majhna. Selitveni servis je storitev, za katero načeloma nikoli ne vemo, kdaj nam bo prišla prav. Lahko gre za povsem nepričakovano situacijo, ki nas privede do tega, da potrebujemo pomoč selilcev. Selitev: Vodnik za začetnike vam je vedno pri roki, ko potrebujete informacije o tem, kako se na pravilen način lotiti selitve.


PRIPRAVLJENI NAJETI SELITVENI SERVIS?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE IN CENE PREVERJENIH SELITVENIH SERVISOV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER IN DRUGOD PO SLOVENIJI)

 

Pridobite ponudbe/cene preverjenih selitvenih servisov


ocena bralcev
4.8 od 8

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno