fb

Potrebujete selitvene storitve?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za selitvene storitve ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
62812
poslanih povpraševanj
7674
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za selitvene storitve

Preverjeni selitveni servisi
  1. Omisli.si
  2. Selitvene storitve
Ml63 CO d.o.o.
· Izbran: 1 krat
Selitvene storitve · Čistilne storitve · Urejanje okolice · Vrtnarske storitve
Qprevozi - kakovostni prevozi in najem vozil (kombijev)
Prevoz potnikov · Selitvene storitve · Prevoz blaga · Potovanja · Najem vozil
HALO knauf, Zaključna gradbena dela, Rok Groznik s.p.
5,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Selitvene storitve · Ozvočenje in razsvetljava prireditev · Hišni servis in popravila · Prenova hiše na ključ · Slikopleskarstvo
Klemen Andrič s.p.
5,0
(5)
· Izbran: 7 krat
Visokotlačno čiščenje · Selitvene storitve · Čistilne storitve · Slikopleskarstvo · Hišni servis in popravila
Gradbene Storitve, Robert Neubauer s.p.
5,0
(2)
· Izbran: 5 krat
Selitvene storitve · Montaža knaufa · Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Talne obloge
Moja Kosilnica (Dimitri Furlan s.p.)
5,0
(3)
· Izbran: 8 krat
Visokotlačno čiščenje · Hišni servis in popravila · Urejanje okolice · Vrtnarske storitve · Odvoz materiala
Mansarda Kos, Montaža Suhomontažnih Sistemov In Adaptacija Stanovanj, d.o.o.
5,0
(1)
· Izbran: 5 krat
Slikopleskarstvo · Selitvene storitve · Prenova stanovanja na ključ · Prenova mansarde na ključ · Polaganje ploščic
Slo Drive, Andrej Urankar S.P
5,0
(1)
· Izbran: 4 krat
Električarske storitve · Hišni servis in popravila · Selitvene storitve · Odvoz materiala · Prevoz blaga
Anila d.o.o.
5,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Vrtnarske storitve · Urejanje okolice · Zidarske storitve · Prodaja avtodelov · Najem kombijev
Bbm, Urejanje Okolice In Hišniška Popravila, Marjan Bezlaj s.p.
· Izbran: 7 krat
Slikopleskarstvo · Selitvene storitve · Hišni servis in popravila · Čistilne storitve · Vrtnarske storitve
Preverjeni selitveni servisi
Ml63 CO d.o.o.
Selitvene storitve · Čistilne storitve · Urejanje okolice · Vrtnarske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Urejanje okolice, globinsko čiščenje, selitve.
Preverjeni ponudnik Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Družinsko podjetje z večletno tradicijo, ki je združilo dejavnosti v eno podjetje.

UREJANJE OKOLICE: V pričetku pomladi je pravi čas za pričetek načrtovanja ureditve okolice vašega doma, vikenda ali poslovnega objekta. Odstranjevanje posledic zime in odstranjevanje nezaželenih elementov iz okolja poleg veliko časa, primernega orodja in energija zahteva tudi znanje in pravilen časovni interval posega. ML63 poskrbi za vsa večja in manjša dela. Od čiščenja okolice, odvoza odpadkov, priprave na arhitekturno ureditev in izvedbo prostorskega urejanja, do rednih vzdrževalnih del kot so košnja in redno obrezovanje, čiščenja vodnih elementov in pregledovanja zunanjih napeljav. Vsak posameznik ima edinstven odnos do svojega bivalnega okolja. Posvetimo se vsaki želji in zahtevam, spopademo se s še tako težkimi nalogami in z naše stranke uredimo celoten projekt do minimalne potankosti.

SELITVE: Klasično selitev s prevozom po Sloveniji in izven Slovenije, Selitve v tujino in iz tujine, Skladiščenje vašega blaga v naših skladiščih kratkoročno in dolgoročno. Brezplačen ogled na vašem domu ali na terenu; pred vsako selitvijo pridemo na brezplačni ogled. S tem lahko preverimo stanje in z vami določimo načrt selitve. Izvajamo selitve zasebnih selitve hiš, vikendov, stanovanj, podjetij, proizvodnih obratov. V ekipi imamo izkušene izvajalce za demontažo in montažo pohištva, strokovnjake za elektriko, slikopleskarje in ostale strokovnjake, ki nudijo popolno podporo selitvam. Naša prednost je v tem,da vam nudimo čiščenje pred vselitvijo in po vselitvi. Čistilna ekipa poskrbi za čiste prostore in dezinfekcijo prostorov pred vselitvijo. Obenem vam nudimo prevzem pohištva in blaga v pohištvenih salonih po Sloveniji in tujini, naša ekipa pa vam po želji pohištvo tudi sestavi in umesti v prostor.

ČIŠČENJE: redno čiščenje, generalno čiščenje, občasno čiščenje, tedensko čiščenje, mesečno čiščenje, ekološko čiščenje z sadeži, čiščenje porfida, dezinfekcija prostorov, čiščenje po dogodkih, generalno čiščenje po požarih, generalno čiščenje po poplavah, pred vselitvijo, po vselitvi, žlebov, streh, fasad ter globinsko čiščenje sedežnih garnitur.

V sedežnih garniturah in oblazinjenem pohištvu se skriva največ pršic, bakterij in odmrle kože, kar je posledica dejstva, da ogromno časa preživimo na sedežnih garniturah.

Samo pomislite, da ste v oblačilih čez dan sedeli na različnih lokacijah in javnih mestih, potem pa se zvečer udobno v teh istih oblačilih namestite na sedežno garnituro. Verjamemo, da niste nikoli pomislili kaj ste s tem prinesli v blago, koliko bacilov se nabira na sedežni garnituri. Obenem so sedežne garniture osrenji del našega druženja in takrat na njih jemo, pijemo in prenašamo na garnituro. Ti bacili in bakterije so nato dolgoročno prisotni v vašem okolju in se vsakič znova prenašajo na vašo kožo in ogrožajo vaše zdravje. Zato vam svetujemo redno globinsko čiščenje in dezinfekcijo sedežnih garnitur.

Naša največja prednost je, da po 15 letih globinskega čiščenja sedežnih garnitur na vašem domu smo prišli do rezultata, da je najboljše očiščena in narejena dezinfekcija če vašo sedežno garnituro odpeljemo v našo delavnico, kjer res lahko temeljito odstranimo bakterije in očistimo blago in ta postopek ponovimo vsaj 3 krat. Zamislite se pri vas doma imate v dnevni sobi laminat ali parket kajne, mi pridemo na vaš dom in storitev globinskega čiščenja pomeni vodno čiščenje in ogromno količino vode potrebujemo za globinsko očistiti sedežno garnituro in sedaj, da vam ne poškodujemo laminata ali parketa šparamo oziroma čim manj nanesemo vode in čistila na blago kaj smo naredili?? Na pol očistili sedežno garnituro samo vidno očem se pravi površinsko smo blago presesali v notranjosti blaga, pene pa pustili ostanke čistila mogoče se sploh nismo dotaknili oziroma odstranili bakterije ,zajedalce itd. Res je cena za to storitev pri vas doma polovička od cena za globinsko čiščenje pri nas v delavnici vendar poudarjamo, da pri nas v delavnici postopek ponovimo vsaj 4 krat pri vas 1 krat do dvakrat in še to ko mi naredimo globinsko čiščenje pri vas na domu zapustimo sedežno vlažno, mokro. Blago je mokro po naši storitvi in ko se posuši šele takrat lahko vidimo kako je sedežna globinsko očiščena in kaj jese naredi potem povzročimo vam slabo voljo, saj se mora storitev še enkrat opraviti pri vas doma in na koncu 4 dni imate sedežno neuporabno delamo pri vas doma se pravi morate biti dosegljivi,da nam odprete in ste prisotni ob globinskem čiščenju in še ni tako, dobro očiščeno in na koncu izračunajte kilometrino ponavljajoč postopek globinskega čiščenja in en kup slabe volje.!!!!

Zato smo pri nas uvedli ,da vam odpeljemo vašo sedežno garnituro v našo delavnico kjer postopek vsaj 4 krat ponovimo in suho zapakirano vam dostavimo na vaš dom sedaj pa premislite ali je za vas pomembno samo,da nekdo z globinskim sesalcem preleti sedežno ali ,da se vam jo resnično temeljito globinsko očisti in z tem podaljšate svežino blagu in brezskrbno brez pršic bakterij uživate na svoji sedežni garnituri saj naše zdravje je najbolj pomembno.

Uradni naziv podjetja
Ml63 d.o.o. - Ml63, Računovodstvo In Davčno Svetovanje, d.o.o.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Selitvene storitve (Po Sloveniji, Mednarodna selitev), Čistilne storitve (Čiščenje stanovanja ali hiše, Čiščenje poslovnih prostorov, pisarn in večstanovanjskih stavb, Zunanje strojno in visokotlačno čiščenje tlakovcev, fasade, strehe, žaluzij, solarnih panelov, ..., Globinsko čiščenje (preprog, sedežnih garnitur, kavča...)), Urejanje okolice (Načrtovanje vrta / zelenice in svetovanje, Zasaditev rastlin, Izravnava terena (zemeljska dela), Tlakovanje, Asfaltiranje, Ureditev poti, Izdelava škarpe, Vzdrževanje zelenih površin (košnja trave, obrezovanje žive meje, ...), Odvoz materiala / čiščenje, Podiranje dreves / višinska dela, Namakalni sistem, Izdelava ribnikov in skalnjakov), Vrtnarske storitve (Načrtovanje vrta / zelenice in svetovanje, Zasaditev rastlin, Vzdrževanje zelenih površin (košnja trave, obrezovanje žive meje, ...), Odvoz materiala / čiščenje, Namakalni sistem, Izdelava ribnikov in skalnjakov, Urejanje okolice (Izravnava terena, tlakovanje, ograje, poti, ...))
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2014)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: BBB Preveri TRR!
Glavna dejavnost podjetja
M69.200 - Računovodske, knjigovodske in revizijske dejavnosti, davčno svetovanje
Vsi podatki preverjeni
16. Nov. 2021
Lokacija
Ljubljanska cesta 24G, 4000 Kranj

Storitve opravljamo v
Jugovzhodna regija (Črnomelj, Dolenjske Toplice, Kočevje, Kostel, Loški Potok, Metlika, Mirna, Mirna Peč, Mokronog - Trebelno, Novo mesto, Osilnica, Ribnica, Semič, Sodražica, Straža, Šentjernej, Šentrupert, Škocjan, Šmarješke Toplice, Trebnje, Žužemberk), Savinjska regija (Braslovče, Celje, Dobje, Dobrna, Gornji Grad, Kozje, Laško, Ljubno, Luče, Mozirje, Nazarje, Podčetrtek, Polzela, Prebold, Rečica ob Savinji, Rogaška Slatina, Rogatec, Slovenske Konjice, Solčava, Šentjur, Šmarje pri Jelšah, Šmartno ob Paki, Šoštanj, Štore, Tabor, Velenje, Vitanje, Vojnik, Vransko, Zreče, Žalec), Goriška regija (Ajdovščina, Bovec, Brda, Cerkno, Idrija, Kanal ob Soči, Kobarid, Miren - Kostanjevica, Nova Gorica, Renče - Vogrsko, Šempeter pri Gorici, Tolmin, Vipava, Vipavski Križ), Obalno-kraška regija (Ankaran, Divača, Hrpelje - Kozina, Izola, Komen, Koper, Piran, Sežana), Primorsko notranjska regija (Bloke, Cerknica, Ilirska Bistrica, Loška dolina, Pivka, Postojna), Zasavska regija (Hrastnik, Litija, Trbovlje, Zagorje ob Savi), Koroška regija (Črna na Koroškem, Dravograd, Mežica, Mislinja, Muta, Podvelka, Prevalje, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Ribnica na Pohorju, Slovenj Gradec, Vuzenica), Podravska regija (Benedikt, Cerkvenjak, Cirkulane, Destrnik, Dornava, Duplek, Gorišnica, Hajdina, Hoče - Slivnica, Juršinci, Kidričevo, Kungota, Lenart v Slovenskih goricah, Lovrenc na Pohorju, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Miklavž na Dravskem polju, Oplotnica, Ormož, Pesnica, Podlehnik, Poljčane, Ptuj, Rače - Fram, Ruše, Selnica ob Dravi, Slovenska Bistrica, Središče ob Dravi, Starše, Sveta Ana, Sveta Trojica v Slovenskih goricah, Sveti Andraž v Slovenskih goricah, Sveti Jurij v Slovenskih goricah, Sveti Tomaž, Šentilj, Trnovska vas, Videm, Zavrč, Žetale), Osrednjeslovenska regija (Borovnica, Brezovica, Dobrepolje, Dobrova - Polhov Gradec, Dol pri Ljubljani, Domžale, Grosuplje, Horjul, Ig, Ivančna Gorica, Kamnik, Komenda, Ljubljana, Log - Dragomer, Logatec, Lukovica, Medvode, Mengeš, Moravče, Škofljica, Šmartno pri Litiji, Trzin, Velike Lašče, Vodice, Vrhnika, Višnja Gora), Gorenjska regija (Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri, Žirovnica), Pomurska regija (Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana, Veržej), Posavska regija (Bistrica ob Sotli, Brežice, Kostanjevica na Krki, Krško, Radeče, Sevnica)
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za selitvene storitve je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za selitvene storitve in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Iščete kaj drugega za selitvene storitve?

Pomagali vam bomo najti pravo selitveno storitev

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.