fb

Selitveni servis

Selitveni servis? Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za selitev ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
300.317
povpraševanj strank
11.012
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za selitvene storitve

Preverjeni selitveni servisi
 1. Omisli.si
 2. Selitvene storitve
Kombi Center AS - Logotip
Kombi Center AS
5,0
(1)
· Izbran: 10 krat
Odkup rabljenih vozil · Prevoz blaga · Selitvene storitve · Najem vozil · Najem avtomobilov
MIX - Logotip
MIX
· Izbran: 3 krat
Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Prenova stanovanja na ključ · Prenova mansarde na ključ · Montaža knaufa
Qprevozi - Logotip
Qprevozi
4,9
(29)
· Izbran: 2 krat
Najem avtomobilov · Najem kombijev · Prevoz potnikov · Najem vozil · Potovanja
Matevž Arzenšek s.p. - Logotip
Matevž Arzenšek s.p.
4,6
(9)
· Izbran: 21 krat
Vodovodne inštalacije in popravila · Prenova ali izgradnja kopalnice · Prenova stanovanja na ključ · Polaganje tlakovcev · Hišni servis in popravila
DEE JAY Sergio K - Logotip
DEE JAY Sergio K
4,6
(29)
· Izbran: 28 krat
Fotografiranje · Prevoz blaga · Selitvene storitve · Glasbeni nastopi
Slo Drive, Andrej Urankar S.P - Logotip
Slo Drive, Andrej Urankar S.P
4,9
(7)
· Izbran: 22 krat
Prevoz blaga · Odvoz materiala · Selitvene storitve · Hišni servis in popravila
UniTim, Prevozne Storitve, Matija Tratnik s.p. - Logotip
UniTim, Prevozne Storitve, Matija Tratnik s.p.
4,7
(3)
· Izbran: 7 krat
Krovstvo, kleparstvo, tesarstvo · Izdelava in montaža nadstreška · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje tlakovcev · Slikopleskarstvo
Milan Bubič s.p. - Logotip
Milan Bubič s.p.
5,0
(1)
· Izbran: 2 krat
Prevoz blaga · Hišni servis in popravila · Selitvene storitve
M TOP d.o.o. - Logotip
M TOP d.o.o.
5,0
(1)
· Izbran: 1 krat
Izgradnja sončne elektrarne · Urejanje okolice · Selitvene storitve · Vrtnarske storitve · Odvoz materiala
Pretovarjanje, David Malić, s.p.
5,0
(4)
· Izbran: 4 krat
Odvoz materiala · Čistilne storitve · Visokotlačno čiščenje · Selitvene storitve · Najem kombijev
Preverjeni selitveni servisi
Kombi Center AS - Logotip
Kombi Center AS
5,0
(1)
Odkup rabljenih vozil · Prevoz blaga · Selitvene storitve · Najem vozil · Najem avtomobilov · Najem kombijev · Poročni prevozi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
NAJEM KOMBIJA, PREVOZ OSEB, RENT A CAR, SELITVE, NAJE
Preverjeni ponudnik Izbran že 10 krat

Opis

KOMBI CENTER AS
vam pomaga na vaši poti!

Nudimo vam:

Najem kombija

Prevoz oseb

Rent-a-car

NAJEM KOMBIJA z ali brez voznika

Najem avtomobila

prevoz oseb / transferji / VIP prevozi oseb

organiziranje izletov

najem opreme (strešni kovčki, navigacija ...)

prevozi na/iz letališča

KOMBI CENTER AS - najem kombijev, avtomobilov in prevoz oseb

Kako smo drugačni

 • Kvalitetna opravljena storitev, nova, redno servisirana in
  očiščena vozila.
 • Imamo licenco za opravljanje prevozov potnikov, izkušeni in
  urejeni vozniki.
 • Ugodne cene
 • Profesionalen odnos do strank
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.prevozi-likovic.si/
Storitve
Odkup rabljenih vozil (Rabljeno, Karambolirano, Poškodovano / pokvarjeno, Novo), Prevoz blaga (Letalski prevoz, Ladijski prevoz, Cestni prevoz, Železniški prevoz), Selitvene storitve (Po Sloveniji, Mednarodna selitev), Najem vozil (Najem jadrnice, čolna, plovila, Najem električnega kolesa, Najem športnega avtomobila, Najem tovornjaka, Najem traktorja, Najem bagra, Najem luksuznih vozil), Najem avtomobilov, Najem kombijev, Poročni prevozi (Avtobus / kombi, Kočija, Ladja / čoln, Limuzina, Motor / kolo, Oldtimer / retro poročna vozila, Prestižno vozilo)
Lokacija
Preserje
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Sreten T. 29. Sep. 2023
 • Preverjena ocena

Prijazen, priden in hiter. Boljsega ni.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za selitvene storitve je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za selitvene storitve in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za selitvene storitve

Kaj vse zajema storitev selitve?

Storitev selitve zajema številne vidike, ki se začnejo že pri sami pripravi. Najprej je potrebno pripraviti in načrtovati izvedbo selitve, nato sledi pakiranje in prevoz stvari, izvedba samih fizičnih del ter na koncu še razpakiranje in postavitev stvari na novo lokacijo.

V pripravljalni fazi je potrebno najprej določiti potek selitve, torej kako se bodo stvari prevažale ter kako bo organizirano delo. Nato je potrebno izmeriti prostor na novi lokaciji, da se lahko prilagodi velikost embalaže za stvari in se na ta način zmanjša možnost poškodb. Poleg tega je potrebno pripraviti opremo, kot so žerjavi in viličarji, da lahko selitev poteka varno in učinkovito.

Pakiranje običajno vključuje embalažo različnih vrst, kot so kartonske škatle, plastične ovojnice, pene in podloge. Pomembno je, da se predmeti pakirajo varno in primerno glede na njihovo velikost in občutljivost na poškodbe. Predmete je smiselno pakirati po kategorijah, tako da jih je kasneje lažje razpakirati in postaviti na ustrezna mesta.

Sam prevoz stvari je lahko zahteven in zahteva ustrezen transportni material ter previdnost pri manevriranju. Na primer pri selitvi večjih kosov pohištva, je potrebno uporabiti žerjave, viličarje in druga orodja, ki omogočajo prevoz brez poškodb. Prav tako je potrebno poskrbeti, da se stvari pravilno vkrcajo v prevozno sredstvo in da se med transportom ustrezno zavarujejo.

Ko so stvari na novi lokaciji, se selitvena ekipa loti izvedbe fizičnih del, kot so razpakiranje, raztovarjanje in postavljanje stvari na svoje mesto. Sledi tudi organizacija in urejanje stvari ter čiščenje okolice.

V celoti, storitev selitve združuje celoten spekter aktivnosti in zahteva popolno organizacijo, natančnost in previdnost, zatovedbo selitve.

Kakšne so prednosti uporabe selitvenega servisa?

Uporaba selitvenega servisa ima številne prednosti. Prva in najpomembnejša prednost je, da se pri selitvi izognete vsakodnevnim težavam in stresu, ki so povezani z organizacijo in izvedbo selitve. S selitvenim servisom lahko prenesete vso odgovornost in delo na profesionalce, ki s svojim znanjem, izkušnjami in opremo poskrbijo, da bo vaša selitev potekala varno in hitro.

Poleg tega strokovnjaki za selitve poskrbijo za ustrezno pakiranje, saj imajo orodja in znanje, kako embalirati stvari, da se pri prevozu zmanjša nevarnost poškodb. Omogočajo vam tudi enostavno in hitro postavitev pohištva na mesta, ki so vam najbolj všeč.

Storitev selitve vključuje tudi primerno in učinkovito uporabo prevoznih sredstev, kar pomeni, da ne boste morali najeti avtomobila, kombija ali tovornjaka za prevoz stvari. Strokovnjaki imajo prevozna sredstva, opremo in znanje, kako naložiti in raztovoriti stvari in kako jih prevažati na najbolj učinkovit način.

Poleg tega imate pri selitveni storitvi tudi pravilno zavarovanje. Strokovnjaki zagotavljajo zavarovanje vseh stvari, ki se selijo, kar vas ščiti pred potencialnimi poškodbami in škodami.

Vse te prednosti selitvenega servisa pomenijo, da lahko prihranite veliko časa, truda in stresa, saj vam bo storitev selitve omogočila enostavno in učinkovito selitev brez skrbi. Poleg tega se lahko osredotočite na druge pomembne stvari, ki se morajo zgoditi med selitvijo, kot so urejanje dokumentov, prijava na nove šole in zaposlovanje.

Kakšni so stroški uporabe selitvenih storitev?

Stroški uporabe selitvenih storitev se razlikujejo glede na obseg selitve, oddaljenost lokacij in vrsto selitve, ki jo potrebujete. Večina selitvenih servisov bo pripravila posebno ponudbo glede na vaše specifične zahteve.

Če se selite znotraj mesta ali v bližnje okoliške kraje, bo cena selitve nižja kot če se selite v drugo državo ali na drug kontinent. Prav tako se cena selitve poveča, če potrebujete dodatne storitve, kot je na primer pakiranje.

Povprečni stroški selitve stanovanja v okviru mesta se gibljejo med 200-600 evrov, odvisno od vrste stanovanja in obsega selitve. Za selitve večjih hiš ali poslovnih stavb pa se cene gibljejo med 1000 in 5000 evrov.

Pri izbiri selitvenega servisa je ključno, da jasno navedete vse specifične zahteve in se pogajate o ceni. Poleg cene pa je pomembno tudi upoštevati kakovost storitve, ki jo ponuja selitveni servis. Izberite strokovno in izkušeno selitveno ekipo, ki bo poskrbela za varno in učinkovito selitev vaših stvari.

Kako izberem in rezerviram selitveni servis?

Izbrati in rezervirati selitveni servis je lahko stresno in zahtevno, saj je pomembno izbrati prave strokovnjake, ki imajo dolgoletne izkušnje in kakovostno opremo. Pri izbiri selitvenega servisa je pomembno upoštevati nekaj pomembnih faktorjev, ki vključujejo ceno storitve, razpoložljivost storitve, kakovost dela in reference prejšnjih strank.

Na spletnih straneh selitvenih servisov lahko najdete ocene prejšnjih strank, ki vam bodo dale vpogled v kakovost storitve in izkušnje z določenim selitvenim servisom. Prav tako lahko za priporočila vprašate svoje prijatelje in družino, ki so morda že uporabili selitveni servis v preteklosti.

Ko imate na voljo nekaj potencialnih kandidatov, jih kontaktirajte in se pozanimajte o njihovih storitvah. Pogovorite se o ceni storitve, ki je odvisna od obsega selitve in vrste storitve, ki jo potrebujete. Prav tako se pozanimajte o razpoložljivosti selitvene ekipe in o možnostih dodatnih storitev, kot je pakiranje.

Pri izbiranju selitvenega servisa se prepričajte, da izberete podjetje, ki ima dovolj izkušenj in znanja za izvedbo vaše selitve, saj bodo na ta način vaše stvari varne in boste lahko mirno prepustili celoten proces strokovnjakom.

Ko se odločite za selitveni servis, se dogovorite za datum selitve in potrdite vse podrobnosti. Selitveni servis bo skrbel za vse, kar je potrebno za selitev, vključno s prevoznimi sredstvi, opremo in kartonastimi škatlami za pakiranje, s čimer vam bo prihranil čas in trud.

Vendar pa je pomembno, da pri selitvi sodelujete tudi sami, saj boste tako zagotovili, da so vaše stvari pravilno označene in v korektnem stanju. Pred selitvijo preverite, ali je vse v vašem stanovanju ali hiši pripravljeno za selitev in poskrbite, da je dostop do vašega premoženja enostaven.

V zaključku, izbira selitvenega servisa je lahko zapletena, a z zavedanjem o pomembnih faktorjih in komunikacijo z izbranim selitvenim servisom, se boste lahko brezskrbno preselili brez nepotrebnega stresa.

Katere so najpogostejše pritožbe glede selitvenih storitev?

Pri selitvenih storitvah se lahko pojavijo različne težave, ki lahko privedejo do pritožb s strani strank. Med najpogostejšimi pritožbami so poškodovana ali izgubljena premoženja, zamude pri selitvi, neustrezna pakiranja ali slabo opravljeno delo selitvene ekipe.

Poškodovana premoženja so pogosta pritožba, saj lahko pride do poškodb vaših dragocenosti ali pohištva zaradi neustreznega pakiranja in prevoza. Selitvene storitve morajo zagotoviti ustrezno opremo in strokovnjake, ki bodo poskrbeli za varno prevoz vaših stvari.

Zamude pri selitvi so tudi pogosta pritožba, saj lahko pride do nepredvidenih dogodkov, ki lahko upočasnijo selitev. Selitvene storitve morajo imeti ustrezen načrt in časovnico selitve, s čimer se zmanjša možnost za zamude.

Neustrezna pakiranja so lahko tudi pritožba, saj lahko pride do poškodb premoženj zaradi slabo zapakiranih stvari. Selitvene storitve morajo imeti ustrezno znanje za pakiranje različnih vrst predmetov in zagotoviti, da so stvari pakirane varno in ustrezno.

Slabo opravljeno delo selitvene ekipe lahko prav tako privede do pritožb s strani strank, saj lahko pride do poškodb premoženja ali zamud pri selitvi zaradi neodgovornega dela ekipe. Izkušena in strokovna ekipa selitvenih storitev je ključna za zagotavljanje kakovostne storitve in zadovoljstva strank.

V primeru pritožb je priporočljivo, da se takoj obrnete na selitveno storitev in se dogovorite za rešitev problema. Veliko selitvenih storitev ima tudi zavarovanje za primer poškodovanih ali izgubljenih predmetov.

Na splošno pa je uporaba selitvenih storitev lahko zelo koristna, saj vam omogočajo hitro, učinkovito in varno selitev vašega premoženja. Pomembno je le, da izberete pravega ponudnika, ki bo poskrbel za kakovostno in varno selitev vaših stvari, ter se dogovorite za vse podrobnosti, vključno s ceno, časovnico in dodatnimi storitvami.

Kakšna so tveganja pri uporabi selitvenega servisa?

Uporaba selitvenega servisa ima lahko določena tveganja, ki jih je treba upoštevati, preden se odločite za najem. Ena izmed največjih skrbi je gotovo varnost vašega premoženja. Če selitveni servis nima ustrezne izkušnje in usposobljenosti, lahko pride do poškodb stvari. Pomembno je, da preverite izkušnje in zadovoljstvo drugih strank s selitvenim servisom.

Poleg tega ni redko, da se pojavi zamuda pri selitvi. Vzroki za zamudo so lahko različni - od nepravilnega načrtovanja in slabe organizacije do težav s prevozom. Selitveni servis mora imeti jasno načrtovano časovnico in se držati dogovorjenega roka. Če pride do zamude, se mora selitveni servis ustrezno odzvati in se aktivno boriti, da se zadeva čim prej reši.

Obstajajo pa še druga tveganja, ki so manj očitna. Lahko se zgodi, da selitveni servis poškoduje prostor, kjer se selitev izvaja. To se lahko zgodi na primer pri prenašanju težkega pohištva, pri pakiranju stvari ali med prevozom. Pomembno je, da selitveni servis skrbi za varovanje obeh domov - tako starega kot novega. Vse morebitne poškodbe je treba vnaprej opredeliti in se dogovoriti za ustrezno rešitev.

Poleg tega lahko selitveni servis povzroči spore zasedenosti kraja in škodo na drugi lastnini. Zato je priporočljivo pridobiti podrobne informacije o selitvenem servisu in se prepričati, da ima ustrezno zavarovanje. Zavarovanje bo selitvenemu servisu omogočilo, da pokrije morebitno škodo, ki se pojavi med selitvijo.

Nazadnje, najemanje selitvenega servisa lahko vodi v dodatne stroške, ki so lahko nepredvidljivi. Cene lahko variirajo, odvisno od obsega selitve, oddaljenosti in drugih dejavnikov, kot so dodatne storitve in morebitne spremembe načrta. Pomembno je pozorno spremljati stroške in se dogovoriti za vse dodatne stroške in možnosti, preden se odločite za selitveni servis.

Pri izbiri selitvenega servisa je treba biti pozoren na morebitna tveganja in sprejeti vse potrebne ukrepe za zmanjšanje možnih nevarnosti. Pridobite mnenja drugih strank, prizadevajte si za selitveni servis z ustrezno usposobljenostjo, preverite zavarovanje in se dogovorite za vse vidike selitve, vključno s stroški in časovnico. Tako se lahko izognete stresu in pripravite gladko selitev, ki bo ustrezala vašim potrebam.

Kaj naj storim, če imam težave s selitveno službo?

Če se med selitvijo soočite s težavami ali problemi, je pomembno, da ukrepate hitro. Najprej se obrnite na selitveni servis in izrazite svoje skrbi. Opozorite jih na morebitne poškodbe premoženja ali druge težave, s katerimi se soočate. Selitveni servis bi moral biti pripravljen, da se aktivno odzove na vaše skrbi in najde rešitev za težave.

Če selitveni servis ne želi rešiti težave ali se ne odziva na vaše skrbi, se obrnite na ustrezen organ ali institucijo. Če je selitveni servis registriran, se obrnite na pristojno agencijo, ki bi lahko preverila, ali se selitveni servis drži svojih obveznosti. Poleg tega lahko svoje skrbi izrazite na družbenih medijih ali spletnih forumih, kar bi lahko privedlo do pozornosti selitvenega servisa in njihovega reševanja težav.

Če predvidene rešitve ne delujejo, lahko uporabite svojo pravico in se obrnete na odvetnika ali drugo pravno pomoč. Selitveni servis ima zakonsko obveznost, da spoštuje vaše pravice in obveznosti kot njihove stranke. S pravno pomočjo boste lahko zaščitili svoje pravice in dosegli maksimalen odškodninski zahtevek, če je to potrebno.

Da bi se izognili težavam s selitvenim servisom, je priporočljivo, da pred začetkom selitve skrbno preberete pogodbo ali sporazum in se prepričate, da je vse jasno in transparentno. Pred selitvijo se posvetujte z drugimi strankami in povprašajte po njihovih izkušnjah s selitvenim servisom. Prav tako preverite, ali ima selitveni servis ustrezno zavarovanje in licence za opravljanje svoje dejavnosti.

Če se soočate s težavami s selitvenim servisom, ne obupajte. S pravilno strategijo in komunikacijo boste lahko rešili težave in dosegli pravično rešitev. S pravočasnim ukrepanjem se lahko izognete dodatnim stroškom in stresu ter poskrbite za nemoteno in uspešno selitev. Ali lahko od selitvenega servisa zahtevam vračilo denarja?

Prednosti in slabosti najema selitvenega servisa?

Prednosti in slabosti najema selitvenega servisa so pomembne za razmislek, preden se odločite za najem. Na eni strani boste s selitvenim servisom prihranili čas in trud ter se izognili telesni napori, na drugi strani pa je lahko najem selitvenega servisa dvakrat dražji od selitve z lastnim prevozom.

Največja prednost najema selitvenega servisa je zagotovo v tem, da vam strokovnjaki prevzamejo celotno breme selitve. Selitveni servis poskrbi za vse potrebno, vključno s pakiranjem stvari, prevozom in razpakiranjem. To pomeni, da vam ni treba skrbeti za nič drugega, kot za to, da se preselite v nov dom.

Vendar pa je potreben tudi nekaj opozoril, ko gre za najem selitvenega servisa. Najprej je cena selitvenega servisa pogosto storitev, ki je odvisna od obsega selitve. To pomeni, da če imate veliko število stvari, lahko stroški selitve znatno narastejo. Prav tako se morate zavedati, da je cena selitvenega servisa pogosto dvakrat dražja od selitve z lastnim prevozom.

Poleg stroškov je lahko najem selitvenega servisa tudi manj fleksibilen način selitve, saj morate upoštevati urnike in razpoložljivost selitvene ekipe. Če želite, da se selitev izvede hitro, morda ne boste imeli možnosti, da se odločite za selitveni servis, ki ima prosto razpoložljiv termin takoj.

Najem selitvenega servisa lahko tudi prinese dodatne stroške za dodatne storitve, kot so pakiranje, razpakiranje ali nameščanje pohištva. Prav tako se lahko pojavijo dodatni stroški za nenadne spremembe načrta, ki vključujejo premik ali zamudo selitve.

Na splošno je najem selitvenega servisa dobra izbira, če želite izogniti se fizičnim naporom in če imate dovolj denarja za kakovostno storitev. Kljub temu pa je nujno, da se pozanimate o selitvenih storitvah, preden se odločite za najem, in se pogovorite o vseh dodatnih stroških in storitvah, ki jih ponuja selitveni servis.

Pomagali vam bomo najti pravo selitveno storitev

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / selitveni servisi

Dobro opravljeno delo, kot je bilo dogovorjeno.

Naredil je super zabavo,odličen izbor glasbe,ustregel je vsaki naši glasbeni želji. Toplo priporočam

Katastrofa, zdolgocasen, nobene želje uposteval, ce že je, ne vem kje je dobil verzijo komada...ko je šel, smo prižgali Ibizo... no potem je pa bil žur

tako kot smo se zmenili

Zelo sem bila zadovoljna s prevoznikom Milanom Bubićem. Z veseljem ga lahko priporočam kot vestnega, zanesljivega in zaupanja vrednega prevoznika..

Dober je izbor glasbe in usklajenost z gostujočimi ansambli.
Dober smisel in iznajdljivost pri tehniki, organizacijiin splošno v procesu prireditve.
Pogrešamo uporabo mika, kar pa itak manjka pri večini slovenskih djev.
Sicer pa bolje ne govoriti kot kvasiti neumnosti. V primeru potrebe po vodenju in animaciji se lahko povabi dodatnega dja ali AnimirTEAM.

Vrhunski DJ I zabavljač koji će zbilja ispuniti svaku želju i zadovoljiti sve kriterije. Žur za publiku od 7 do 77 godina a i nadalje ⭐️

Bila je super zabava, Sergio je vrtel glasbo za žur in animiral goste. Bili smo izredno zadovolni, uresničil je vse naše glasbene želje

Ob prihodu na dogovorjeno mesto je deloval zelo utrujeno in nezainteresirano. Prve besede so bile kako zelo je utrujen in da ima prevec dela. Celoten vecer je bil zelo apaticen in brez volje. Za mizo je sedel, obcasno si je z roko podpiral glavo, deloval je zelo zdolgocaseno in zaspano. Niti enkrat v veceru ni nagovoril prisotnih (mikrofona se ni dotaknil), da o kakrsnikoli animaciji ne govorim. Veckrat je bil dlje casa odsoten (“cik pavza”). Ko se je zur odvijal smo prisotni morali ves cas narocevati glasbene zelje, saj njegova izbira je bila totalno nasprotje na tisto, kar so prisotni zurali in plesali. Edina svetla tocka je bila ta, da je ustregel glasbenim zeljam prisotnih.

Vec komunikacije

 • Sreten T. je ocenil/a selilca Kombi Center AS 29. Sep. 2023
 • Preverjena ocena

Prijazen, priden in hiter. Boljsega ni.

 • Vlasta H. je ocenil/a selilca M TOP d.o.o. 15. Sep. 2023
 • Preverjena ocena

Odlična izkušnja.

Izvedel je vse, kot smo se dogovorili. Bil je prilagodljiv glede izbora glasbe.

Odlična odzivnost in opravljeno delo ter primerna cena. Priporočam.

Korektno opravljena storitev odvoza materiala.

Hitrost, odzivnost, kvaliteta vse ok

Zelo odziven. Izvedeno kot dogovorjeno.

Zelo zadovoljni s ponudnikom, saj so zelo prilagodljivi, cenovno veliko ugodnejši od ostalih, tudi zelo hitro so se odzvali pa čeprav smo tako rekoč čez noč potrebovali kombi. Priporočam naprej in vsekakor bomo njih ponovno izbrali, ko bo potrebno.

Hitro, kvalitetno in prijazno

Imeli smo se super.

Super nas je zabaval.

Z izvajalcem in izvedbo sem bila zelo zadovoljna. Simona

Katastrofa. Ni se drzal dogovora in ni prisel opraviti dogovorjenega dela na osnovi potrjene ponudbe. Pustil nas je na cedilu brez predhodnega obvestila in se nehal javljati na telefon. Obup.

Urejeno in narejeno vse ok...vendar v komunikaciji so bolj slabi

Odzivnost in kvaliteta

Držali so se dogovora, prijazni in ustrežljivi.

 • Jaka G. je ocenil/a selilca Qprevozi 22. Feb. 2023

Potrebovali smo skupinski prevoz (7 potnikov) do letališča v Trevisu in vse je bilo tako, kot se zagre: komunikacija, cena, odzivnost in prilagodljivost. Z veseljem priporočimo!

Zelo profesionalno in prijazno izvedeno. Hvala

Vse OK, priporočam.

Za situacijo, ki sem jo potrebovala, je bila storitev vredna vsakega evra.

Izvajalec je opravil naročeno storitev (polaganje laminata in vinila) skladno z dogovorom, zelo kvalitetno in v dogovorjenem roku. Zelo pohvalna je bila tudi njegova odzivnost, fleksibilnost in pomoč pri nabavi materiala.

 • Urška P. je ocenil/a selilca Qprevozi 21. Dec. 2022

Odlična izkušnja. Točno, varno, s pozornim šoferjem.

 • Benjamin K. je ocenil/a selilca Qprevozi 12. Nov. 2022

Prevoznik je v fazi preverjanja, storitev trenutno ni priporočljiva.

Vse je bilo opravljeno kot smo se dogovorili

 • Barbara P. je ocenil/a selilca Qprevozi 24. Okt. 2022

Q prevozi so zanesljivi in bolj prilagodljivi kot konkurenca ter cenovno bolj ugodni. Voznik je bil tocen, prijazen in fleksibilen. Vedno se odlocim za njih.
Barbara P.

 • Jure L. je ocenil/a selilca Qprevozi 15. Okt. 2022

Zelo dobro organizirano. Zelo fleksibilni. Pohvale

 • Katja K. je ocenil/a selilca Qprevozi 13. Okt. 2022

Qprevozi je skoraj vedno moja prva izbira. Pot je v skladu z dogovorom in vožnja prijetna.

 • Primoz P. je ocenil/a selilca Qprevozi 03. Okt. 2022

Vedno zadovoljen, vsec mi je varna voznja z gospodom Metodom, komunikacija, prilagodljivost, tocnost ter normalne cene.

 • Klemen P. je ocenil/a selilca Qprevozi 29. Sep. 2022

Vedno sem imel zelo dobre izkušnje z gospodom Grkmanom. Zelo zanesljiv prevoznik!

Zelo zadovoljni, vse je bilo opravljeno v skladu z dogovorom. Zelo priporočam.

 • Klemen V. je ocenil/a selilca Qprevozi 26. Sep. 2022

Zelo zanesljivi, kar je v poslu ena najpomembnejših substanc, ter cenovno ustrezni. Zelo smo zadovoljni.

 • Tjasaveniger_1 je ocenil/a selilca Qprevozi 26. Sep. 2022

Smo z vsem zadovoljni, nimamo pripomb. Prilagodljivi, odzivni.

 • Polona P. je ocenil/a selilca Qprevozi 25. Sep. 2022

Izjemno (pri)srčni, super ljudje. Hvaležna, da lahko uživam njihove usluge, saj so me vedno pravočasno in varno dostavili na letališče. Pa ne le to: njihova pripravljenost za usklajevanje prevozov, da nam je čim udobneje, je nad vsemi pričakovanji – pišem jim, čim vem, kdaj bom zopet poletela, in g. Metod to uredi en, dva, tri – tako, da je vse prav. 🙏🪄

 • Klemen G. je ocenil/a selilca Qprevozi 24. Sep. 2022

Metod je hitro odziven in vedno pripravljen pomagati. Prevoz z njim je zanesljiv in poln dobre energije.

 • Metka P. je ocenil/a selilca Qprevozi 24. Sep. 2022

Zelo sem zadovoljna z njihovim delom. Redno potujem z njimi in so odlični.

 • Dalibor K. je ocenil/a selilca Qprevozi 24. Sep. 2022

Veckrat smo se peljali s qprevozi in smo zelo zadovoljni

 • Bojan D. je ocenil/a selilca Qprevozi 24. Sep. 2022

Prijazni in odzivni, vse potekalo kot dogovorjeno.

 • Ksenija Š. je ocenil/a selilca Qprevozi 24. Sep. 2022

Bilo smo zelo zadovoljni. Korekten odnos, varen prevoz, vse po dogovoru.💚

 • Eva V. je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

Vse je bilo super. Brez pripomb.

 • Jazvika je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

Vse korektno, prijazni, točni.

 • Tanja P. je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

Zelo prijazen in ustrezljiv voznik in celotna izkusnja voznje je bila zelo pozitivna in prijetna. Priporocam.

 • Matjaz S. je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

Enkratno super👍

 • Aleksandra M. je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

Pri prevozniku najbolj cenim profesionalnost in natančnost. Vem, da bom o vseh detajlih prevoza pravočasno obveščena, ter da je vedno možno zmeniti se v primeru kakršnihkoli posebnih potreb.

 • Mili Z. je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

Dvakrat smo potovali na Irsko, kjer smo koristili povratni prevoz gospoda Grkmana.Tako kot so ostali lepi spomini na čudovito popotovanje po tej zeleni deželi, se spominjamo tudi prijaznosti in korektnosti izbranega prevoznika. Priporočam!

 • Urška L. je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

Mi imamo zelo dobre izkušnje s Q prevozi. So zelo profesionalni, natančni, prijazni , vedno uslužni in cenovno daleč najbolj ugodni. Nas so vedno varno in pravočasno pripeljali od doma do letališča in nazaj. Jih priporočam in z veseljem jih bomo spet poklicali.

 • Dami Zupi - Cestni Kolesar Z. je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

Že vrsto let za transfer do Milanskega letališča iz Ljubljane s fanti najamemo Qprevoze. Kot kolesarji vedno potujemo s kolesi in vedno Qprevozi poskrbijo za kvaliteten in zanesljiv transfer do in iz letališča ob povratku. Toplo priporočam

 • Milan B. je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

Zelo prilagodljivi, prijazni in profesionalni.

 • Darja R. je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

Kar sem potrebovala, sem bila z uslugo zadovoljna

 • Gasper B. je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

Hitro, dobro vzdusje, prijazni vozniki! Super super

 • Darja je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

Zelo bi pohvalila izkusnjo s prevoznikom.Potovala sva na Srilanko in najela transfer za KP-BG in BG-KP,nikoli ne bom pozabila, kako točen in zanesljiv je bil Gospod.
Nobenega čakanja ali dvoma,vse je bilo in potekalo,kot smo se dogovorili do minutke natančno!Pa ne pretiravam!
Med voznjo sem se pocutila varno in na latalisce smo prisli vec kot pravočasno,sama voznja je bila dinamicna vendar varna in preudarna po omejitvah.
Cena?Zelo poštena in prav nič oderuška,organizacija namreč poteka rako,da smo na koncu vsi zelo zadovoljni,saj so med drugim tudi zelo organizirani,prevoze načrtujejo vnaprej...itd...
Toplo priporočam,če si želite zanesljivega prevoza na lokacijo,tudi kakšno bolj oddaljeno!♡Hvala se 1x Gospod Metod za zelo prijetno uporabnisko izkusnjo,zelo cenim!

Darja & Igor

 • Marina C. je ocenil/a selilca Qprevozi 23. Sep. 2022

res fantasticna izkusnja. prijaznost, profesionalnost top! vse samo v superlativih.

Hitra odzivnost in prilagodljivost

Zelo odziven in z upoštevanjem glasbenih želj

Dober izbor glasbe,dober žur,uglavnem vse je bilo ok. Toplo priporočam

Poveš na kateri avtobus greš, in uživaš v vožnji. Odlično!

Vse je bilo ok, ce bomo se potrebovali ga vzamemo se

v lokalu smo imeli DJ-sergio in res je super, spozna se na svoje delo in ga kvalitetno opravlja.

Popolnoma profesionalen odnos.

Angažiranost med nastopom bolj zabavna

Malo več rock izbire😉

Bilo smo izredno zadovoljni

Izredno dobro speljano tehnično brezhibno in kar je najbolj pomembno zna prisluhnit stranki kaj zares želiš to dobiš izredno priporočam dobra cena izredno zadovoljen

zelo priporočam, izvrsten izbor glasbe in dober žur

Odlicna ponudba z izvrstno ceno in veliko prijaznosti

Profesionalno

... Vse kul

Bilo je vedno postavljeno tocno ob dogovorjeni uri in brez raznoraznih tehnicnih problemov. Priporocam z veseljem!

vse brezhibno in brez tezav

Vse super, tako kot smo bili dogovorjeni.

Že po telefonu zelo prijazni, se držijo dogovorov, hitri, strokovni, solidna cena proti drugim.

Vse pohvale, hitro, prijazno in učinkovito 👋👋

Vse o.k., zelo zadovoljni

delo je bilo opravljeno kot je bilo dogovorjeno

Zelo profesionalni in prijazni.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.