Poročni plesni tečaj: Zakaj / kdaj se ga udeležiti in katero poročno plesno šolo izbrati?

Poročni plesni tečaj je nekaj, za kar se v zadnjem času odloča vse več parov, zato razmišljanje o plesnem tečaju ni nič nenavadnega. Vsaka mladoporočenca namreč želita na plesnem parketu zablesteti in se pokazati v vsej svoji veličini, zato je plesni tečaj prava izbira. Vsak moški si želi v očeh svojcev in vseh prisotnih na poroki dokazati, da nima dveh levih nog in da zna bodočo ženo zavrteti, kot se spodobi. Prav tako bo prvi poročni ples, najbrž uvod v poročni video, če se bosta mladoporočenca za njegovo izdelavo odločila. Zato vam predstavljamo 6 razlogov, zaradi katerih z vpisom v plesni tečaj, ne smete odlašati.

poročni plesni tečaj sproščen
Naj vam plesni tečaj omogoči sproščen poročni ples

Namignite, da si želite plesni tečaj za poročno darilo

Veliko parov dobi poročna darila že pred dejanskim dnevom poroke. Če boste prijateljem previdno in spretno namignili, da si plesnega tečaja zares želite, boste morda plesni tečaj, prejeli med dekliščino ali kot predčasno poročno darilo.


PRIPRAVLJENI NAJETI POROČNI PLESNI TEČAJ?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH PLESNIH ŠOL / UČITELJEV POROČNEGA PLESA (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih poročnih plesnih tečajev

 

Odločite se, kaj želite od plesnega tečaja

Nekateri pari izberejo plesne tečaje, kjer se naučijo izpopolniti do sedaj znane plesne korake do potankosti, da lahko na plesnem parketu zablestijo v vsej svoji luči. Drugi pa se želijo naučiti le osnovnih korakov, da vejo, kako naj se ob prvem plesu obnašajo. In prav je tako, saj nekaterim prvi ples pomeni več kot drugim. Vseeno pa velja, da je najbolje, da ohranite skromno predstavo. Nikakor se namreč na svoji lastni poroki ne želite moriti z mislimi, o pravilnih plesnih korakih.

> Preberite tudi: Poročni plesni tečaj: Cenik / Povprečne cene

Sami izberite glasbo

Veliko plesnih učiteljev vam bo brez težav dovolilo izbrati glasbo, ki je všeč vam. Ne bodo vam vsiljevali glasbe, ki bi bila po njihovem primernejša od izbrane. Vendar pa vseeno dopuščajte spremembe. Če vam plesni učitelj reče, da ta glasba zares ni primerna za določen ples, saj si boste situacijo še bolj zakomplicirali, ga poslušajte. Dober plesni učitelj vam bo pri izbiri pomagal z določenimi predlogi.

poročni plesni tečaj - učitelj poročnega plesa
Dovolite, da vam plesni učitelj pomaga pri izbiri glasbe

Vzemite si čas za učenje

Nikar ne pričakujte, da boste popoln ples dosegli po eni uri vaje. Tudi če imate ples v krvi je dobro, da plesnemu tečaju namenite vsaj nekaj ur, da boste svojo tehniko izpopolnili. Plesni učitelji predlagajo, da se udeležite treh do petih vaj plesa, saj se na začetku utrudite veliko hitreje, s časom pa pridobite tudi na kondiciji.

PRENESI SI POROČNO BELEŽNICO / POROČNI PLANER

>> brezplačno / pdf / download <<

V naprej si pripravite urnik plesnih vaj

Ob vrvežu, ki pride ob omembi poroke, si težko predstavljate, da boste našli tudi čas za obiskovanje plesnega tečaja. Zato je dobro, da si urnik vaj že v naprej razporedite. Tako si boste namreč prihranili marsikatero skrb. Pa tudi na sploh, je za organizacijo poroke brez poročnega načrtovalca, potrebno veliko discipline in natančnosti pri razporejanju terminov.

Na vsaj eno od vaj, imejte obute poročne čevlje

Seveda je veliko bolj udobno trenirati ples v nizkih, športnih čevljih, vendar vam to ne bo dalo prave predstave o tem, kako bo vaš poročni ples dejansko izgledal. Šele, ko si boste obuli čevlje, ki jih nameravate nositi na poroki, boste videli, ali so zares vredni, da jih obujete, ali pa je skrajni čas, da si poiščete druge.

To je le nekaj napotkov, s pomočjo katerih bo vaš večer nekaj posebnega. Zato se hitro obrnite na naše strokovnjake na omisli.si/plesni-tecaj, ki vam bodo pomagali, da boste zasijali.


PRIPRAVLJENI NAJETI POROČNI PLESNI TEČAJ?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH PLESNIH ŠOL / UČITELJEV POROČNEGA PLESA (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih poročnih plesnih tečajev

Skupna ocena bralcev
[Skupaj: 0 Povprečje: 0]


VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA


Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.

vprašajte mojstra s področja