Kopalnica leta 2017 – oprema, barve in možnosti prenove

Kazalo

ocena bralcev
0 od 0

Na prvi pogled, se zdi kopalnica tisti prostor v hiši, ki ji nikoli ne poteče rok trajanja, saj je veliko ljudi mnenja, da se trendi kopalnic ne spreminjajo pogosto. Vendar je to daleč od resnice. Samo pomislite. Kopalnica je ena od tistih prostorov v hiši, v katerem preživimo veliko časa, je mesto lepote in stila. Je prostor, kjer se po napornem dnevu sprostite in si oddahnete. In ravno zato je še posebej pomembno, da se v njej dobro počutite. Kakšni so trendi barv in materialov? Kaj je modno, v stilu, a hkrati lahko za vzdrževanje? Na omisli.si vam ponujamo nekaj idej, ki bodo vašo kopalnico spremenile v izvir lepote in sprostitve.

Kombinacija naravnih materialov

Leto 2017 bo zaznamovala vrnitev v k naravi. Organski in naravni materiali bodo prevladali nad umetnimi in drugače ni niti pri opremi kopalnic. Smernice narekujejo čiste barve, ravne linije in praktično, preprosto postavitev pohištva s kančkom naravne elegance.

Les in naravni kamen sta popolna ta kopalnico
Les in naravni kamen sta popolna za kopalnico

[cta id=’3911′]

 

Nova dinamika prostora

Za kopalnico uporabite materiale, ki so lahki za čiščenje in vzdrževanje. Hkrati so taki materiali dinamični in igrivi. Trendi kopalnic vključujejo ravne linije, estetske materiale, predvsem pa enak material tako za stene kot za tla. Izkušen keramičar bo ustregel vašim željam in potrebam, s tem pa bo prostor zažarel. Tako naj bodo stene in tla oblečena v kamen ali les. To bo povečalo usklajenost in dinamičnost prostora.

Kopalnica naj bo estetska
Kopalniška tla naj se ujemajo s stenami

Drzne kombinacije

Če uporabljate kombinacijo modernega in hkrati organskega, s tem prispevate k dinamični in čisti postavitvi prostora. Dobra kombinacija je kombiniranje lesa in kamna z umetnimi, sintetičnimi materiali. Kopalnica je lahko hkrati tako drzna, kot tudi minimalistična, saj učinek dosežemo z različnimi materiali.

Drzne kombinacije so zaželjene
Drzne kombinacije so zaželene

Znova obujeni

V letu 2017 se vračajo materiali, ki nekaj časa niso bili stalnica ko pride do kopalnic. Obnavlja se namreč vez med glino in vodo. Spet so v velikem porastu glinene cevi, katerih voda, je po zadnjih raziskavah veliko boljša od tiste v plastičnih in kovinskih ceveh.

Kopalnica naj vključuje zelenje

Kopalnica naj vključuje tudi nekaj živega – zelenje je ključnega pomena. S tem se bo prostor napolnil z energijo, dizajn pa bo zaokrožen v celoto.

Kopalnica naj vključuje zelenje
Kopalnica naj vključuje zelenje

Če ste si torej ob zgornjih idejah zaželeli prenove stare kopalnice, se hitro obrnite na naše strokovnjake na omisli.si/hisnega-mojstra, ki bodo s svojimi sposobnostmi vašo kopalnico spremenili v pravi mali raj.

 

[cta id=’3911′]

ocena bralcev
0 od 0
Deli prispevek >

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pošljite povpraševanje izvajalcem


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno