fb

Prenova kopalnice

Prenova kopalnice? Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za prenovo ali izgradnjo kopalnice ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
309.867
povpraševanj strank
11.250
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za prenovo ali izgradnjo kopalnice

Preverjeni izvajalci za prenovo ali izgradnjo kopalnice
 1. Omisli.si
 2. Prenova ali izgradnja kopalnice
Keramičarstvo Harinski, Matej Harinski s.p. - Logotip
Keramičarstvo Harinski, Matej Harinski s.p.
1,5
(2)
· Izbran: 4 krat
Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic
Sgipsman, Nermin Alibegić s.p. - Logotip
Sgipsman, Nermin Alibegić s.p.
4,5
(17)
· Izbran: 14 krat
Prenova stanovanja na ključ · Slikopleskarstvo · Odvoz materiala · Prenova ali izgradnja kopalnice · Prenova hiše na ključ
Matevž Arzenšek s.p. - Logotip
Matevž Arzenšek s.p.
4,6
(10)
· Izbran: 26 krat
Vodovodne inštalacije in popravila · Prenova ali izgradnja kopalnice · Prenova stanovanja na ključ · Polaganje tlakovcev · Hišni servis in popravila
ABC BAU d.o.o. - Logotip
ABC BAU d.o.o.
· Izbran: 5 krat
Servis oken in vrat ter senčil · Montaža knaufa · Hidroizolacija · Montaža in prodaja oken · Zidarske storitve
Amadej Bolić, s.p.
3,0
(4)
· Izbran: 4 krat
Zidarske storitve · Urejanje okolice · Polaganje tlakovcev · Slikopleskarstvo · Rušitvena dela
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o. - Logotip
REMONT TEAM, zaključna gradbena dela, d.o.o.
5,0
(6)
· Izbran: 9 krat
Izdelava ali prenova fasade · Polaganje ploščic · Prenova ali izgradnja kopalnice · Izkop gradbene jame · Slikopleskarstvo
Zakljucne gradbene storitve "RACIC" - Logotip
Zakljucne gradbene storitve "RACIC"
5,0
(3)
· Izbran: 13 krat
Vodovodne inštalacije in popravila · Polaganje tlakovcev · Polaganje ploščic · Slikopleskarstvo · Hidroizolacija
Svarun Asfalti (Gradbene Dejavnosti d.o.o.)
4,7
(7)
· Izbran: 21 krat
Prenova stanovanja na ključ · Prenova hiše na ključ · Prenova ali izgradnja kopalnice · Montaža in servis klime · Hidroizolacija
Bertoncelj Inženiring k. d. - Logotip
Bertoncelj Inženiring k. d.
4,5
(19)
· Izbran: 36 krat
Hišni servis in popravila · Interier / notranje oblikovanje · Izdelava in montaža nadstreška · Izdelava in montaža pulta · Izdelava in montaža tende
Hišni mojster, Žan Bojičić s.p. - Logotip
Hišni mojster, Žan Bojičić s.p.
4,8
(9)
· Izbran: 12 krat
Čistilne storitve · Pomoč na domu · Prenova stanovanja na ključ · Prenova mansarde na ključ · Prenova ali izgradnja kopalnice
Preverjeni izvajalci za prenovo ali izgradnjo kopalnice
Keramičarstvo Harinski, Matej Harinski s.p. - Logotip
Keramičarstvo Harinski, Matej Harinski s.p.
1,5
(2)
Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje ploščic
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Keramičarska dela.
Preverjeni ponudnik Izbran že 4 krat

Opis

V podjetju Keramičarstvo Harinski, Matej Harinski s.p. se ponašamo z večletnimi izkušnjami in številnimi uglednimi referencami. Storitve nudimo po celotni Sloveniji, obsegajo pa:

 • Polaganje ploščic
 • Polaganje mozaikov
 • Polaganje dekorativnega kamna
 • Adaptacija kopalnic in ostalih prostorov

Z veseljem vam tudi svetujemo.

Glede cen:

 • Naša cena je fiksna ne glede na velikost keramike
 • Ves material je specificiran v predračunu
 • Breplačno uredimo dobavo in dostavo ploščic.

Uporabljamo kvalitetne materiale in vsa dela so opravljena v dogovorjenem časovnem terminu.
Ponosni smo na odlično razmerje med kvaliteto in ceno, kar potrjujejo tudi naše številne ugledne reference.

Pri nas lahko računate na zanesljivost, kakovost dela in ugodne cene.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo! Prepričani smo, da vam ne bo žal, če se odločite za sodelovanje z nami.

Reference

Hoteli Evropa, Celeia Piran, Barbara v Fiesi, avtohiše Fiat, Škoda Celje, Avtotehnika Celje-Renault, ZD Celje, bolnišnica Trbovlje, Mlekarna Celeia, Cetis Celje, saloni Extraform, Keramika Jovan, itd.

Kako smo drugačni

Ena izmed naših ključnih prednosti je, da smo vedno v koraku z novostmi in se redno dodatno izobražujemo. Skozi leta smo se naučili, kako pomembno je upoštevati želje in potrebe naročnika, zato vam obljubljamo profesionalno opravljeno delo z strokovnim pristopom.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Prenova ali izgradnja kopalnice, Polaganje ploščic (Polaganje ploščic, keramike, Polaganje dekorativnega kamna, Ploščice, salon keramike, dekorativni kamen)
Lokacija
Celje
Storitve opravljamo v okolici:
Celje, Hrastnik, Laško, Polzela, Prebold, Radeče, Sevnica, Šentjur, Šentrupert, Štore, Tabor, Trbovlje, Vojnik, Zagorje ob Savi, Žalec
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 1,5 od 2 uporabnikov.
Prijaznost:
[1,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[1,0]
Kvaliteta storitve:
[1,5]
Hitrost in odzivnost:
[1,0]
 • Razočarana Družina O. 04. Apr. 2024

Po telefonskem pogovoru sodeč, smo se dogovorili za ogled. Gospod je prišel, podal predračun, zdel se je izjemno korekten DOKLER ni položil ploščic. Glede na samohvalo, smo pričakovali kvalitetno opravljeno delo. Dokler je bil na objektu, je zamenjal dve ploščici, ki ju je sam poškodoval, ostalo sramoto pa, da bo v naslednjih dneh. No, to se nikoli ni zgodilo kakor tudi ne, da bi se oglasil na telefon. No, v smsu, da je bolan in da so krive ploščice, za katere je sam garantiral, da so prve klase. Nič ni bilo narobe z materialom ampak z storitvijo. Če kdo želi slike, jih z veseljem pošljem preko elektronske pošte. Če želi videti v živo, mu skuham kavo. Nikomur ne privoščim tega ''mojstra''.

 • Tanja T. 18. Jun. 2017

Tega keramičara smo poklicali ker se nam je zdel po telefonskem pogovoru najbolj primeren in najvolj prijazen, vendar temu kasneje ni bilo tako. Pogledal je socer kaj bi bilo za narediti in po tem, ko je moral priditi na dogovorjeni termin se ni več javljal na klice niti ni bil več dosegljiv. En znanec mi je povedal, da sem imel srečo njem je ploščice poloźil OBUPNO in ni bil zadovoljen. Nikakor ga ne priporočam!!!!!

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za prenovo ali izgradnjo kopalnice je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za prenovo ali izgradnjo kopalnice in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za prenovo ali izgradnjo kopalnice

Kako pravilno izrisati kopalnico?

Izris kopalnice je ključen korak pri prenovi ali gradnji nove kopalnice. Obstaja več načinov, kako lahko izris kopalnice izvedete - lahko se odločite za profesionalca ali pa se lotite izrisa sami. V tem članku bomo predstavili postopek izrisa kopalnice s strokovnega vidika ter vam dali nasvete, kako ga lahko izvedete sami.

Načrtovanje

Preden se lotite izrisa kopalnice, je pomembno, da imate jasno predstavo o tem, kakšno kopalnico si želite. Razmislite o tem, kakšne elemente želite vključiti v kopalnico, kakšno barvno shemo si želite in kakšen občutek naj bi prostor imel.

Izmera obstoječega stanja

Pred izrisom nove kopalnice je potrebno natančno izmeriti obstoječe stanje prostora. Potrebno je izmeriti dimenzije sten, višino prostora, pozicijo okenskih odprtin in njihovo velikost ter druge specifične elemente. Natančno beleženje mer je ključno za natančen izris.

Izris nove kopalnice

Ko imate na voljo natančne meritve, se lahko lotite izrisa nove kopalnice. Pomembno je, da ste seznanjeni z dimenzijami posameznih elementov in da vse skupaj vrisujete v pravilnem merilu. Pri izrisu kopalnice lahko uporabite tudi računalniški program za lažje delo.

Kotiranje pozicij

Kotiranje pozicij je korak, ki sledi izrisu kopalnice. Gre za označevanje pozicij elementov na izrisu, kar je pomembno za izvajalce, ki bodo kasneje vgradili opremo.

Izris dekorja in ploščic

Če imate vizijo, kako naj bi izgledala vaša nova kopalnica, se lahko lotite tudi izrisa dekorja in ploščic. S tem boste dobili natančen prikaz, kako naj bi bila oprema in ploščice postavljene. To bo pomagalo pri lažji predstavi končnega izdelka ter pri postavitvi celotnega prostora.

Programi za izris kopalnic

Na trgu obstaja več brezplačnih programov za izris kopalnic, ki vam lahko olajšajo delo. Med najbolj znanimi so IKEA načrtovalec kopalnic, Roomsketcher in Google SketchUp programsko orodje.

Ne glede na to, kako se odločite za izris kopalnice, se potrudite, da bo izris natančen in jasen. To bo pripomoglo k uspešni prenovi ali gradnji nove kopalnice, ki bo popolnoma ustrezala vašim željam in potrebam.

Pogosta vprašanja o prenovi kopalnice

Pri Omisli.si smo tu, da vam pomagamo pri načrtovanju in izvedbi prenove vaše kopalnice. Spodaj najdete nekaj pogostih vprašanj o prenovi kopalnice, ki vam bodo pomagali pri začetku.

Kako začeti z načrtovanjem prenove kopalnice?

Prvi korak je določitev proračuna in obsega projekta. Nato lahko uporabite Omisli.si, da najdete preverjene ponudnike storitev, ki vam lahko pomagajo pri oblikovanju, načrtovanju in izvedbi vaše prenove kopalnice. Ko ste izbrali ponudnika storitev, bodo delali z vami, da ustvarijo načrt, ki ustreza vašim potrebam in proračunu.

Zakaj bi prenavljali kopalnico?

Prenova kopalnice lahko izboljša funkcionalnost in estetski videz vašega doma. Dobro oblikovana kopalnica ne samo izboljša vašo vsakodnevno rutino, ampak lahko tudi poveča vrednost vašega premoženja. Renoviranje kopalnice lahko tudi pomaga odpraviti težave, kot so puščanje ali rast plesni, ki lahko škodijo vašemu zdravju.

Kaj vse zajema prenova kopalnice?

Prenova kopalnice lahko vključuje širok spekter del, ki se gibljejo od preprostih posodobitev, kot so zamenjava umivalnika ali ploščic, do bolj obsežnih projektov, kot je preureditev prostora ali celotna obnova. Ponudniki storitev, ki jih najdete na Omisli.si, vam lahko pomagajo pri načrtovanju in izvedbi projekta, ki ustreza vašim potrebam.

Kako dolgo traja prenova kopalnice?

Trajanje prenove kopalnice je odvisno od obsega projekta. Preproste posodobitve, kot so zamenjava armatur ali obnova barve, lahko končamo v nekaj dneh. Bolj zapletene prenove, kot je temeljita preureditev prostora, lahko trajajo več tednov ali celo mesecev.

Koliko stane prenova kopalnice?

Cena prenove kopalnice je odvisna od številnih dejavnikov, vključno z obsegom projekta, uporabljenimi materiali in lokacijo. Pomembno je določiti proračun pred začetkom postopka prenove in delati z ponudnikom storitev, ki vam lahko pomaga ustvariti načrt, ki ustreza vašim potrebam in proračunu.

Kaj pa finančna podpora za prenovo kopalnice?

V nekaterih primerih lahko dobite finančno podporo ali subvencijo za prenovo kopalnice. Pred začetkom prenove se posvetujte s ponudnikom storitev, da ugotovite, ali so na voljo kakšna sredstva.

Kako izbrati pravega ponudnika storitev za prenovo kopalnice?

Pri Omisli.si smo predhodno preverili in potrdili vse ponudnike storitev, ki jih najdete na naši platformi. Pri izbiri ponudnika storitev za prenovo kopalnice si lahko ogledate ocene drugih strank, preverite izkušnje in spremljate njihove reference. Na ta način lahko izberete ponudnika storitev, ki ustreza vašim potrebam.

Kakšen je postopek dela ponudnika storitev pri prenovi kopalnice?

Po izbiri ponudnika storitev za prenovo kopalnice se boste dogovorili za sestanek, na katerem boste pregledali vaše želje in potrebe. Ponudnik storitev bo nato izdelal načrt in vam posredoval predračun. Ko se strinjate z načrtom in predračunom, se dogovorite za datum začetka dela. Ponudnik storitev vam bo med izvedbo del redno posodabljal o napredku projekta in vas obveščal o morebitnih spremembah.

Kako lahko prihranim pri prenovi kopalnice?

Obstaja več načinov, kako prihraniti pri prenovi kopalnice. Ena izmed možnosti je, da izberete preprostejše materiale, kot so keramične ploščice ali vinilne talne obloge namesto marmorja ali granita. Prav tako lahko prihranite denar, če sami odstranite stare ploščice ali barvo. Pred začetkom prenove se posvetujte s ponudnikom storitev, ki vam lahko ponudi nasvete o tem, kako prihraniti pri projektu, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost.

Ali moram imeti gradbeno dovoljenje za prenovo kopalnice?

Za prenovo kopalnice lahko potrebujete gradbeno dovoljenje, odvisno od obsega projekta in lokacije. Npr. če bi spreminjali statiko objekta. Pred začetkom prenove se posvetujte s ponudnikom storitev, ki vam lahko svetuje glede potrebnih dovoljenj.

Kako lahko izboljšam funkcionalnost kopalnice?

Izboljšanje funkcionalnosti vaše kopalnice je lahko preprosto, kot je dodajanje stenskih omaric ali namestitev dodatnih polic. Če pa želite resnično izboljšati funkcionalnost, lahko razmislite o spremembi postavitve kopalnice ali celotne preureditve prostora. Pri tem vam lahko pomaga ponudnik storitev, ki vam lahko svetuje glede najboljše uporabe prostora in funkcionalnosti kopalnice.

Ali lahko pri prenovi kopalnice kaj naredimo sami?

Seveda lahko! Če želite prihraniti denar, lahko sami odstranite stara tla, ploščice ali barvo. Prav tako lahko sami namestite nekatere manjše elemente, kot so stranišče ali umivalnik. Vendar pa morate biti previdni in se prepričati, da imate ustrezna orodja in znanje, preden se lotite dela. Pred začetkom dela se posvetujte s ponudnikom storitev, ki vam lahko ponudi nasvete glede vašega projekta.

Kako lahko izboljšam videz kopalnice?

Obstaja več načinov, kako izboljšati videz vaše kopalnice. Lahko dodate nove elemente, kot so stenske omarice, ogledala ali dodatno osvetlitev. Prav tako lahko zamenjate stare ploščice ali barvo s svežo in moderno zasnovo. Če želite prenoviti videz vaše kopalnice, se posvetujte s ponudnikom storitev, ki vam lahko ponudi ideje in predloge za izboljšanje videza.

Kako lahko pri prenovi kopalnice uporabim trajnostne materiale?

Če želite izbrati trajnostne materiale za prenovo kopalnice, lahko izberete reciklirane materiale ali materiale, izdelane iz obnovljivih virov, kot so bambusova tla ali les iz trajnostno gojenih gozdov. Prav tako lahko izberite materiale, ki so certificirani kot okolju prijazni. Na ta način lahko zmanjšate svoj vpliv na okolje in hkrati ustvarite lepo in funkcionalno kopalnico. Pred začetkom prenove se posvetujte s ponudnikom storitev, ki vam lahko predstavi možnosti trajnostnih materialov.

Kaj je najpomembnejše pri prenovi kopalnice?

Najpomembnejše pri prenovi kopalnice je, da izberete pravega ponudnika storitev, ki vam bo pomagal ustvariti funkcionalno in estetsko privlačno kopalnico. Prav tako je pomembno, da določite proračun in obseg projekta ter se držite načrta, da preprečite neprijetna presenečenja med postopkom prenove.

Ali lahko prenovim kopalnico sam?

Seveda lahko prenovite kopalnico sami, vendar morate imeti ustrezna znanja in orodja. Prenova kopalnice lahko vključuje številna dela, vključno z odstranjevanjem starih ploščic in barve, polaganjem talnih oblog, namestitvijo novih sanitarij in drugimi deli. Če se odločite, da boste sami izvedli prenovo, se posvetujte s ponudnikom storitev, ki vam lahko ponudi nasvete o opremi in postopku dela.

Ali lahko prenavljam kopalnico, če sem najemnik stanovanja?

To je odvisno od vašega najemniškega dogovora. Pred začetkom prenove se posvetujte z lastnikom stanovanja ali upravljavcem nepremičnine in se prepričajte, da imate dovoljenje za izvedbo prenove. Prav tako se posvetujte s ponudnikom storitev, ki vam lahko svetuje glede izbire materialov in obsega projekta, ki so primerni za najemniško stanovanje.

Kako lahko ocenim stroške prenove kopalnice?

Pred začetkom prenove lahko ocenite stroške projekta tako, da določite proračun in se posvetujete s ponudnikom storitev glede obsega projekta. Ponudnik storitev vam bo lahko ponudil predračun, ki bo vključeval stroške materialov in storitev. Prav tako se posvetujte s ponudnikom storitev, ki vam lahko svetuje glede načinov, kako prihraniti pri projektu.

Kako najdem najboljšega ponudnika storitev za prenovo kopalnice?

Pri Omisli.si smo predhodno preverili in potrdili ponudnike storitev, ki jih najdete na naši platformi. Pri izbiri ponudnika storitev za prenovo kopalnice si lahko ogledate ocene drugih strank, preverite izkušnje in spremljate njihove reference. Na ta način lahko izberete ponudnika storitev, ki ustreza vašim potrebam.

Kako dolgo traja postopek preverjanja in potrjevanja ponudnika storitev?

Postopek preverjanja in potrjevanja ponudnika storitev običajno traja en do dva tedna. V tem času preverimo kakovost storitev, referenčne projekte in izkušnje ponudnikov storitev. Ko je ponudnik storitev potrjen, ga lahko najdete na naši platformi in začnete sodelovati z njim.

Ali so vsi ponudniki storitev na Omisli.si preverjeni?

Ne, vsi ponudniki storitev na Omisli.si niso predhodno preverjeni, zato bodite pozorni na oznako "preverjen ponudnik".

Pomagali vam bomo najti pravega mojstra za prenovo ali izdelavo kopalnice

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / izvajalci za prenovo ali izgradnjo kopalnice

Prijaznost,vse ok.

 • Stanislav M. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Matevž Arzenšek s.p. 13. Apr. 2024
 • Preverjena ocena

dogovor in opravljeno delo

 • Maja C. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Amadej Bolić, s.p. 12. Apr. 2024
 • Preverjena ocena

Super prijazni in odzivni - delo opravljeno z odliko.
Priporocam in se bomo se posluzevali njihovih storitev. Lp,Maja

Po telefonskem pogovoru sodeč, smo se dogovorili za ogled. Gospod je prišel, podal predračun, zdel se je izjemno korekten DOKLER ni položil ploščic. Glede na samohvalo, smo pričakovali kvalitetno opravljeno delo. Dokler je bil na objektu, je zamenjal dve ploščici, ki ju je sam poškodoval, ostalo sramoto pa, da bo v naslednjih dneh. No, to se nikoli ni zgodilo kakor tudi ne, da bi se oglasil na telefon. No, v smsu, da je bolan in da so krive ploščice, za katere je sam garantiral, da so prve klase. Nič ni bilo narobe z materialom ampak z storitvijo. Če kdo želi slike, jih z veseljem pošljem preko elektronske pošte. Če želi videti v živo, mu skuham kavo. Nikomur ne privoščim tega ''mojstra''.

Preveč zaseden....prišel, pogledal, izginil...

Vse super, od komunikacije do izvedbe. Tudi glede časa izvedbe je bilo vse tako kot mora biti.

Hitra odzivnost in zavzetost.

Hitro in ucinkovito

Zelo prijazna gospoda sploh g.Dušan, ki me je dan ali dva po opravljeni storitvi poklical in preveril ali je vse vredu in če vredu tesni silikon. Tudi odzivnost je bila vsakič hitra in korekten spoštljiv odnos. Priporočam.

Dobra storitev

 • Anonimen je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Amadej Bolić, s.p. 28. Sep. 2023

Najslabša izkušnja v življenju.....zelo prijazen gospod s katerim se da vse dogovoriti....ko pa se prične delo je pa druga zgodba....ne strokovni,brez orodja.....opravili rušitvena dela in odšli....vzeli aro in nekaj gotovine....sedaj pa ne duha ne sluha.....TAKI NE BI SMELI NIKOLI VEČ DELATI IN OGLAŠEVATI SVOJIH STORITEV!dolžni so nam več kot 20.000€.....ODSVETUJEM!!!

Vse je bilo super

 • Diana Š. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Matevž Arzenšek s.p. 04. Sep. 2023
 • Preverjena ocena

Odlična odzivnost in opravljeno delo ter primerna cena. Priporočam.

 • Dusan P. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Matevž Arzenšek s.p. 04. Sep. 2023
 • Preverjena ocena

Korektno opravljena storitev odvoza materiala.

Super komunikacija, delo opravljeno kvalitetno, zelo prijazen.

Hitra odzivnost,prijaznost, maksimalen trud, kakovostno opravljena storitev, pripravljenost pomagati pri stvareh, ki niso vključene v samo ponudbo. Toplo priporočam.

 • Vlado B. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Matevž Arzenšek s.p. 23. Avg. 2023
 • Preverjena ocena

Hitrost, odzivnost, kvaliteta vse ok

Zelo hitra odzivnost in izvedba. Koncna cena se je nekoliko razlikovala od ponudbe. Z eno prebarvano steno sem nezadovoljna, ker proseva se prejsnja barva.

Prvi dan sem povedala, da sem samo posrednik, ker je oče v tujini in ni vedno dosegljiv! Ko je prišel v Slovenijo sem g. Nermina poklicala in povedala da je oče zdaj tu in če se lahko z njim pogovori in se je strinjal. Vmes je šel oče v tujino in mi g. Nermin pošlje SMS da se okrog oken nekak drugače računa, ker nisem vedela o čem govori sem dala telefon možu, da mu razloži in so se dogovorili.
Ko ga je oče klical, če velja za sredo se mu ni oglasil in kasneje samo odgovoril (en dan preden bi moral začet z delom) "Zdravo, ne hvala. Preveč ste res komplicirali in mi se ne da z takvim strankam ukvarjat.
Lep pozdrav
Nermin"
Mi smo vse pripravili za delo, ker smo mislili, da smo dogovorjeni, zdaj pa imata starša golo stanovanje in vse strgano. 💔
Zelo slaba izkušnja z g. Nerminom.
Tut če smo "zakomplicirali", se to sporoči stranki prej in ne zadnji dan in ne na tak grd način!

Lp

 • Amel M. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Amadej Bolić, s.p. 03. Avg. 2023

Zelo razočarab, nema orodja, ne drži se rokov, samo vzame aro, ima blokado racuna

Odlično, priporočam vsem. Zelo zadovoljen.

Vse super, kvalitetno delo in prijazna ekipa!

Malo zmedenosti

Vse je bilo v redu.

Vse je bilo dobro

g. Bertoncelj se hitro odzove na potrebe stranke in skuša časovno uskladiti izvedbo najhitreje, kot je mogoče. Loti se tudi manjših del, za katera sicer težko dobiš izvajalca. Prijazen in ustrežljiv, cenovno ugoden. Izvajal je kitanje in pozidavo sten ter beljenje kuhinje, kjer je zmanjkalo nekaj natančnosti, a na koncu vse OK. Priporočam.

prijazen odnos, odlično opravljeno delo, hitra odzivnost...

 • Simona U. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Matevž Arzenšek s.p. 19. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

Z izvajalcem in izvedbo sem bila zelo zadovoljna. Simona

Storitev je bila hitro in dobro opravljena.

 • Rok B. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Matevž Arzenšek s.p. 10. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

Katastrofa. Ni se drzal dogovora in ni prisel opraviti dogovorjenega dela na osnovi potrjene ponudbe. Pustil nas je na cedilu brez predhodnega obvestila in se nehal javljati na telefon. Obup.

 • Doroteja R. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Matevž Arzenšek s.p. 05. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

Urejeno in narejeno vse ok...vendar v komunikaciji so bolj slabi

Vse je bilo v redu.

Super, priporočam.

Hitro je prišel, cena solidna, prijazen, a težava ni popolnoma odpravljena. Za ponovno intervencijo zaradi mojih zdravstvenih težav odlašam. Sicer ga priporočam!

Pri nas so zložili paviljon iz Bauhausa. Vse kot dogovorjeno, kvaliletno opravljeno. Priporočam kot ustanovitelj Omisli.si.

strokovno, prijazno, natančno opravljeno delo.

Hitrost in odzivnost

Hvala, saj sem končno našel zanesljivega in poštenega mojstra

Vse od prvega kontakta pa do zaključka del je bilo odlično. Želimo si v Sloveniji še več takih firm.

Profesionalno, super svetovanje in izvedba.

Zelo zadovoljna s beljenjem stanovanja. Končano je bilo v enem dnevu, fantje so za sabo pobrisal in pospravili. Priporočam vsem.

 • Silvo K. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Matevž Arzenšek s.p. 17. Apr. 2023
 • Preverjena ocena

Odzivnost in kvaliteta

Delo opravljeno nad pričakovanji, zelo zadovoljni. Se veselimo ponovnega obiska.

Zelo profesionalni, hitri, počistijo za sabo, zaščitijo. Skratka priporočam vsakemu.

 • Tatjana R. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Matevž Arzenšek s.p. 03. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Izvajalec je opravil naročeno storitev (polaganje laminata in vinila) skladno z dogovorom, zelo kvalitetno in v dogovorjenem roku. Zelo pohvalna je bila tudi njegova odzivnost, fleksibilnost in pomoč pri nabavi materiala.

 • Mojca A. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Amadej Bolić, s.p. 03. Jan. 2023
 • Preverjena ocena

Odziven, cenovno ugoden, kvalitetno opravljeno. Priporocam!

Dobro zadovoljni

Hitro sušešči estrih so mi uredili v ekspresnem času po zmerni ceni... Hvala, zaradi vas projekt nima zamude!

Priporočam!

 • Anica L. je ocenil/a izvajalca za prenovo ali izgradnjo kopalnice Matevž Arzenšek s.p. 09. Nov. 2022
 • Preverjena ocena

Vse je bilo opravljeno kot smo se dogovorili

Izvrstno opravljeno delo za pošteno ceno. Priporočam vsem.

Hitro so zaceli delati, prijazni in dobra komunikacija.

Vendar stene niso ravno pokitane, lukne od starih diblov in luci se vidijo, od kitanja se vidijo crte po stenah. Po nekot se vidijo lise kjer je bilo samo pokitano in nato nic pobarvano preku.
Izravnalna masa na tleh ni bila ravna in smo imeli tezave z polaganjem tal, novi stoki so zamzani od barve bili (isto vticnice in stikala).
Da bi bilo stanovanje super, bi mogla seenkrat vse skozi pokitat in pobarvat.

brez besed

Vse super.

Kvalitetno opravljeno delo v kratkem casu.Zelo profesionalni.
Priporočam!

Zelo odzivni in pripravljeni pomagati. Držal se je mojih rokov, ki so bili zelo kratki in vse je bilo opravljeno, kakor dogovorjeno. Priporočam.

Gospod Alibegić je bil zelo odziven in prijazen. S sodelavcem sta bila hitra in učinkovita. Poleg vsega pa so bili tudi najbolj cenovno ugodni. Toplo priporočam!

Vse ok. Hitro,kvalitetno,

Saj je vidno iz posameznih postavk.

Vse so nam strokovno razlozili, dogovorili smo se za ceno,
Izvedeno je bilo odlicno, brez kaksnih nepravilnosti. (silom situacije celo nismo mogli biti doma a je bilo vse narejeno kot smo se dogovorili in celo med delom so nam posiljali slike da smo lahko spremljali potek del)
Po ceni je bil med ugodnjesimi (imeli smo vec ponudb).
Asfaltirano pa je bilo celo tedne pred dogovorjenim rokom.
Zelo zadovoljen, in priporocam tudi drugim.

Hitro opravljena storitev brez posebnih zapletov.

Hitra odzivnost in dobra izvedba.

Odlična ekipa, ki korektno opravi svoje delo

zelo natancan in dobar

Vse je bilo ok

Use je bilo dobro

Vse je blo odlicno, vse preporuke

Brez zamere,use preporuke

Moje izkušnje s podjetjem SGIPSMAN s. p. so pozitivne in želim tudi pohvaliti mladeniče iz podjetja kateri so resni, zanesljivi in držijo se dogovorjenega.

Res prijazno osebje.

Odlično opravljen zaključek z asfaltom. Zelo odziven pri dogovarjanju zaradi slabših vremenskih razmer.

Najboljsa ever!!

Prijazni in lepi

Odziven, ugoden, strokoven.

Kvaliteta vedno na prvem mestu

Vse super, priporočam!

Vse extra!

Tega keramičara smo poklicali ker se nam je zdel po telefonskem pogovoru najbolj primeren in najvolj prijazen, vendar temu kasneje ni bilo tako. Pogledal je socer kaj bi bilo za narediti in po tem, ko je moral priditi na dogovorjeni termin se ni več javljal na klice niti ni bil več dosegljiv. En znanec mi je povedal, da sem imel srečo njem je ploščice poloźil OBUPNO in ni bil zadovoljen. Nikakor ga ne priporočam!!!!!

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.