fb

Povprečne cene: nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice)

50-60 €

Cena nuhalne svetline z zgornjo morfologijo in 3D/4D ultrazvočnim pregledom ploda

Cene za kategorijo „nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

229.373
povpraševanj strank
8.516
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice))

Kakšna je cena nuhalne svetline?

Cena nuhalne svetline z zgornjo morfologijo in 3D/4D ultrazvočnim pregledom ploda stane od 50€ - 60€.

V ceno pregleda je vštet transabdominalni ultrazvok, ki poteka preko nosečniškega trebuha. Preveri se plod otroka ter njegov premer glavice, frekvenco srca ter velikost ploda. S pomočjo pregleda, se lahko ugotovi tudi spol otroka. Temeljito pa se preveri obliko glavice in možganske strukture ter nosne kosti. Določi se lega posteljice.

Cenik ponuja tudi storitev in sicer test za Downov, Edwardsov in Patau sindrom. Cena odvzema krvi se giblje med 40€ ter 50€.

Cena presejalnega testa?

S presejalnim testom se odkrijejo morebitne zdravstvene motnje ali bolezni pri ljudeh, ki nimajo nobenih simptomov bolezni. Cilj je zgodnje odkrivanje in spremembe življenjskega sloga ali nadzor, da bi zmanjšali tveganje za bolezen ali ga odkrili dovolj zgodaj, da bi ga lahko najučinkoviteje zdravili.

Test se lahko opravi po 10. tednu nosečnosti. Za izvedbo pregleda potrebujejo materino kri. Izberete lahko različne pakete, najcenejši stane 350€, cena najdražjega pa je 600€.

Cena vključuje test odvzema tekočine na osnovi citologije za odkrivanje potencialnih predrakavih lezij in preprečevanje raka materničnega vratu, mamografija za odkrivanje raka na dojkah, kolonoskopija in test okultne fekalne krvi za odkrivanje kolorektalnega raka, dermatološki pregled za odkrivanje melanoma in PSA za odkrivanje raka prostate.

Koliko stane morfološki pregled?

Morfološki pregled oziroma morfologija je podroben ultrazvočni pregled, ki pregleda telo vašega dojenčka in opazuje položaj posteljice, popkovine, plodovnice okoli vašega otroka ter maternice in materničnega vratu. Znano je tudi kot skeniranje anomalije ali skeniranje od 18 do 20 tednov. Preveri rast otroka in ugotovi, kako nosečnost napreduje. Včasih lahko kaže znake Downovega sindroma. Je rutinski ultrazvok, ki se izvaja z namenom podrobnega pregleda strukture vašega otroka. 

To slikanje lahko opravite kadar koli med 18-22 tedni nosečnosti, v idealnem primeru pa okoli 20 tednov. Pregled lahko traja najmanj 45 minut in včasih tudi eno uro.

Povprečna cena ena morfologije je 110€.

Pomagali vam bomo najti pravega specialista za ultrazvok

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice) — cene in ceniki

L.F. išče specialista za ultrazvok (Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice))

Nuhalna svetlina

S.G. išče specialista za ultrazvok (Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice))

Iscem izvajalca za nosecniski 3D pregled. Sem v 17t nosecnosti.

K.L. išče specialista za ultrazvok (Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice))

Zelim ulrrazvok za nosecnost

A.K. išče specialista za ultrazvok (Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice))

Nuhalna svetlina

D.M. išče specialista za ultrazvok (Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice))

Potrditev nosecnoati

J.P. išče specialista za ultrazvok (Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice))

Radim morfoloski ultrazvuk.U 26tem tednu sam.Ako je mozno 3D pa cena

M.G. išče specialista za ultrazvok (Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice))

4D ultrazvok, posnetek dojencka, dolocitev tveganja morebitnih nepravilnosti

N.K. išče specialista za ultrazvok (Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice))

Datim v prvem tednu novembra, izvide pa bi rabila do 5.11. Hvala!

T.H. išče specialista za ultrazvok (Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice))

Pozdravljeni. Sem v 20 tednu nosečnosti in bi se rada naročila na morfologijo lp Tamara Horvat

K. išče specialista za ultrazvok (Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice))

Potrebujem ultrazvok nujni za nosecnost..imam ultrazvok komaj cez dobra 2 tedna.. Bi pa imela prej.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Nuhalna svetlina, morfologija, potrditev nosečnosti, presejalni test (ultrazvok za nosečnice) — po mestih