fb

Povprečne cene: ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke)

80-100€

Povprečna cena ultrazvoka vratu in vratnih žil.

Cene za kategorijo „ultrazvok vratu, uz vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji ultrazvok vratu, uz vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Ultrazvok vratu, uz vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za ultrazvok vratu, uz vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

314.138
povpraševanj strank
11.401
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (ultrazvok vratu, uz vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Kakšna je cena ultrazvoka vratu?

Cena ultrazvoka vratu in vratnih žil niha med 80€ ter 100€.

Z ultrazvokom, ki ga izvede izkušen specialist, se lahko uporabi za oceno številnih patologij na območju glave in vratu. Nekatere benigne lezije vratu, kot so ciste, lipomi, tumorji karotidnega telesa in hiperplastične bezgavke, imajo tipično sonomorfologijo.

Vratne žile so glavne žile na vratu. Notranja vratna vena je nadaljevanje sigmoidnega sinusa. Slabo teče znotraj karotidne ovojnice in zbira pritoke v vratu. Zlije se s subklavijsko veno na dnu vratu in tvori brahiocefalno veno.

Pregled vratu vsebuje tudi ultrazvok žleze slinavke.

Koliko stane ultrazvok ščitnice?

Ultrazvok ščitnice je zvočna slika ščitnice, posneta z ročnim instrumentom in prevedena v dvodimenzionalno sliko na monitorju. Uporablja se za diagnosticiranje tumorjev, cist ali gob ščitnice in je neboleč postopek brez tveganja.

Običajno se uporablja ultrazvok ščitnice, da se ugotovi ali izboklina na vratu izvira iz ščitnice ali sosednje strukture, za analizo videza ščitničnih vozličkov in ugotavljanje, ali so pogostejši benigni vozliči ali če vozlišče vsebuje lastnosti, ki zahtevajo biopsijo.

Ker so naše biološke funkcije tako pogosto povezane z našimi hormoni, obstajajo številni simptomi, ki bi lahko kazali na težave s ščitnico. Najbolj pogosti so visok srčni utrip, pretirana utrujenost, tresenje, velika izguba ali pridobitev telesne teže, težave s koncentracijo ter izguba las.

Povprečna cena ultrazvoka ščitnice je 80€.

Kakšna je cena ultrazvoka bezgavk?

Maligne bezgavke na vratu vključujejo metastaze in limfome. Metastaze v materničnem vratu so pogoste pri bolnikih z rakom glave in vratu, njihova ocena pa je pomembna, saj vpliva na načrtovanje in prognozo zdravljenja.

Na ultrazvoku sonografija sive lestvice pomaga oceniti morfologijo vozlov, medtem ko se močna Dopplerjeva sonografija uporablja za oceno žilnega vzorca. Sonografske značilnosti sive lestvice, ki pomagajo prepoznati metastatske in limfomatozne bezgavke, vključujejo velikost, obliko in notranjo arhitekturo (izguba hilarne arhitekture, prisotnost intranodalne nekroze in kalcifikacije).

Cena uz bezgavk stane od 70€ - 150€.

Pomagali vam bomo najti pravega specialista za ultrazvok

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — ultrazvok vratu, uz vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) — cene in ceniki

B.S. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Cerknica)

1941UZ vratnih žil

V.P. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Cerklje Na Gorenjskem)

Imam napotnico za ultrazvok vratnih žil. Kraj: Cerklje na gorenjskem Prosim pokličite me.

J.K. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Nova Gorica)

1941 UZ vratnih žil

J.N. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Cerknica)

Zanimam se za samoplačniški ultrazvok ščitnice v okolici Cerknice. Kakšna je cena?

M.B. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Škofja Loka)

Ultrazvok vratnih arterij

D.R. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Ljubljana)

UZ vratnih žil

D.M. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Koper)

Imam napotnico za ultrazvok vratnih žil. Iščem v okolici Kopra. Prosim kontaktirajte me. Lp

A.Đ. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Koper)

Ultrazvok vratnih žil; kontrola stanja

V.D. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Grosuplje)

Nujno rabim ali UZ ščitnice ,MR ščitnice ali CT ščitnice imam hude težave z zdravjem opazila sem ,da je na vratu zrasla večja bula.Ali je to golša?

K.P. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Maribor)

Zanima me cena ultrazvoka scitnice in vratu . Hvala

M.K. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Maribor)

Vnetje glasilk? Ot3klina glasilk? Ne vem na dotik se mi zdijo velike oz nisem niti ziher da so glasilke to , v glavnem na sprednji strani na vrhu vratu.

N.G. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Divača)

Preventivni ultrazvok ščitnice

V.Š. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Novo Mesto)

Močno izpadanje las. Zatipam bulico tik pod brado na desni strani obraza. Izvid krvi in ščitnice ok, želela bi še preventivni pregled vratu. LP

J.N. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Kranj)

Pozdravljeni V četrek 15.feb.2024 ob 9,00 imam pregled grla na ORL Ljublana. Zanima me. če lahko do omenjena roka opravim UZ vratu, lahko z napotnica ali samoplačniško. Hvala za razumevanje in Lp Janez Nunar

N.K. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok dojk / mamografija / Šentjur)

Letni pregled dojk

B.M. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Škofja Loka)

Potrebujem ultrazvok vratnih žil. Imam napotnico. Če bi bilo možno, bi lepo prosil za termin v najkasneje 3-4 mesecih. Hvala in lep pozdrav.

K.Š. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok trebuha (UZ abdomna), UZ trebušne stene in organov (ultrazvok ledvic, jeter, vranice, jajčnikov, ....) / Koper)

Potrebujem preventivni redni pregled.

I.P. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok mehkih tkiv (mišice, kite, tetive) / Ljubljana)

Za pregled bi se odločila samoplačniško zato, ker nimam posebnih težav. V preteklosti me je neka bolezen zelo presenetila in bila je zelo težka, zato sedaj preventivno pregledujem celotno telo, da se mi kaj takega ne bi ponovilo.

Z.Č. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Kranj)

Zato sto me boli vrat po noću ne mogu da spavam, žile iskoče često sa lijeve i desne strane vrata. Kada hoću da spavam moram da spavam na 2 jastuka jer me vrat i ledja bole. I još mnogo toga mi se sa vratom desava vise bolove ne mogu da trpim, pa sam zato odlučila da uradim ultrazvuk Vrata i vratnih žila.

F.H. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Črnomelj)

Že 1 mesec je omotica, vrtoglavica, ki je vse pogostejša.

B.A. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok srca / Novo Mesto)

UZ vratnih žil UZ srca Imam 2 napotnici zelo hitro, a je čakalna doba 5 in več mesecev. Zato sem se odločil samoplačniško. Bil sem 29.12.2023 urgentno na nevrološki bolnišnici zaradi suma na TIA. Za trenutek sem izgubil govor ter odpoved roke in noge. Težave so trajale le nekaj minut. Prosim za termin UZ vratnih žil in UZ srca

B.D. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Vrhnika)

UZ vratnih žil Dopler

L.P. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) / Ljubljana)

Ultrazvok vratu

N.Z. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Naročena sem 4.12.2023 za UZ ven v Radovljici. Izgubila sem podatke naročilnice in datum in uro za pregled UZ vratnih žil. Prosim za pomoč !!!! Kje dobim podatke? HVALA za usmeritev in podatke Nuša Zupan

N.Z. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Naročena sem 4.12.2023 za UZ ven v Radovljici. Izgubila sem podatke naročilnice in datum in uro za pregled UZ vratnih žil. Prosim za pomoč !!!! Kje dobim podatke? HVALA za usmeritev in podatke Nuša Zupan

O.B. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Povišan holesterol

O.B. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Povišan holesterol

I.S. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Potrebujem UZ vratnih zil in UZ perifernih arterij spodnje okoncine

L.H. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok srca)

Prepogosto špikanje okrog srca, zbadajoce bolecjne v ramenu in lopatici izza srca

M.K. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Več let že jemljem zdravila za pritisk in holesterol

T.L. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Uz vratnih žil na napotnico redno

V.G. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Uz ščitnice

S.Š. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

UZ ščitnice

N.R. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok trebuha (UZ abdomna), UZ trebušne stene in organov (ultrazvok ledvic, jeter, vranice, jajčnikov, ....))

Povečana telesna teža, slabo počutje in bolečine na levi strani pod rebri,(trebušni del)

A.P. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Tretje leto imam občasne pikajoče bolečine v bezgavki na eni strani vratu. Bezgavka je ves čas povečana. Težave so se pojavile po cepljenju za Covid - cepivo Johnson.

E.O. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

1941 - UZ vratnih žil

A.P. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Stara sem 28 let. Trrtje leto imam obcutljivo bezgavko na vratu, malce povecano in me v njej obcasno tudi špikne. Tezava se je pojavola po cepljenju za Covid, cepivo: Johnson.

D.A. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok trebuha (UZ abdomna), UZ trebušne stene in organov (ultrazvok ledvic, jeter, vranice, jajčnikov, ....))

UZ vratnih žil in trebuha

B.Ž. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok srca)

Potrebujem zdravstveno storitev UZ vratnih žil in UZ srca

M.B. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Zanima me stanje nodusa ščitnice

N.H. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Zdravim se zaradi visokega peitiska

T.P. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Uz zatrdline na vratu otroka starega 17 let čimprej

M.-. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Trikrat v enem tednu na urgenci zaradi povečanega pritiska (220, 197, 192), bolecinami predvsem v vratu, ki se širijo v zatilje in ušesa. Včerajšnji ct glave bp. Vendar pa bolečina kar ne preneha. Spremljajo jo izredno slabo počutje, vrtoglavica in močno tiščanje z zsdnjem delu vratu in to konstantno čez celi dan. Mislim, da je pregled in UZ celotnega vratu in ne samo žilja nujen. Sicer pa mi predpisujejo samo analgetike in antidepresive, kar mi še dodatno povzroča slabosti in vrtoglavice. Ker sem zavarovana dodatno pri zav. Triglav in sicer pod Specialiste, me zanima, če moram še vedno sama plačati to storitev. Lp in hvala za odgovor. Če je možno bi želela nevrologa iz obale in sicer dr. doc. nevrologa Bojana Rojca iz SB Izola.

J.S. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Ishemične spremembe v možganih. Iskanje vzroka.

R.T. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Potrebujem UZ vratnih žil.

M.R. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok dojk / mamografija)

Kakšna je cena za pregled za dojk in ščitnice? Iščem v Mariboru ali na Ptuju ali Vojniku. Hvala in lp

M.R. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok dojk / mamografija)

Koliko cena pregled za dojk in ščitnice lp

S.T. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok trebuha (UZ abdomna), UZ trebušne stene in organov (ultrazvok ledvic, jeter, vranice, jajčnikov, ....))

Izvid oGF 63, U-Kri 2, U-sed, Eritriciti 3-10.

M.S. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Visok holesterol in občasno pritisk

P.F. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Na vratu imam bulico že en mesec. Zato bi rada uz vratu

S.S. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Uz vratnih žil in uz spodnji okončin

M.R. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok dojk / mamografija)

Zanima me uz za dojke in ščitnico

M.R. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok dojk / mamografija)

Zanima me uz za dojke in ščitnico

A.N. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Hčerka stara 13 let je dobila napotnico za ultrazvok vratu - boleče bezgavke. Trenutno piše, da je vse zasedeno.

M.T. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Ultrazvok vratnih žil in ščitnica

M.E. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok mehkih tkiv (mišice, kite, tetive))

Potrebujem ultrazvok za ramo in vrat

V.V. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Povišan holesterol Uz vratnih žil

J.K. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok srca)

Ultrazvok ščitnice potrebujem , ker že nekaj časa opažam večjo utrujenost , manj energije , dosti krat imam glavobol. Ultrazvok srca ( večkrat imam povišan srčni utrip in potenje .

D.C. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Potrebujem ultra zvuk vratu zaradi cestih bolicin

J.K. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Rabim ultrazvok vratnih žil, imam napotnico

N.S. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Imam termin določen pri kardiologu, ker pri meni obstaja nevarnost infarkta.

M.T. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok dojk / mamografija)

PREVOD: Spoštovani, Ali mi lahko prosim pošljete cene za spodaj navedeno? Glede na to, da je to nujno, ali jih lahko pošljete še danes? 1. Dermatološki obisk + pregled nevusov; 2. Pregled dojk + ehotomografija + mamografija 3. PSA + urološki pregled za moške 4. Pregled z ultrazvokom ščitnice ORIGINAL: Dear, Can you please send me prices for below? Considering it is urgent can you please send it today? 1. Dermatological Visit + Nevus Check; 2. Breast Examination + Echotomography + Mammography 3. PSA + Men Urological Visit 4. Thyroid ultra sound check-up

J.M. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Imam otrdlino na levem delu vratu

I.B. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Bolečine od levega ušesa.čeljust in vratu

S.M. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok trebuha (UZ abdomna), UZ trebušne stene in organov (ultrazvok ledvic, jeter, vranice, jajčnikov, ....))

Potrebujem ponudbe za ultrazvok trebuha (zelodec, zolc, crevesje, jajcniki) in uz vratu, predsvem zleze slinavke

M.K. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Ob pregledu pri okulistu so očetu Petru Kočar, Rive, Ribnica, priporočili pregled vratnih žil. Prosimo za pregled z napotnico oz. na koncesijo. Hvala, Majda Kočar, hčerka

R.K. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok srca)

Potrebujem UZ srca in DOPPLER vratnih žil, za mojo mami starost nje je 85 let.

J.K. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

UZ ščitnice, ob indikaciji UZ vodeno tankoigelno biopsijo ščitnice

D.K. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

UZ vratnih zil

S.H. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok srca)

Pojavil se mi je povišan tlak. Z dogovorom z mojim zdravnikom si ga moram merit vsak drug dan in si zapisovat meritve. Po novem letu se bo odlocil kaj naredi z mano. Medtem bi jaz opravila ultrazvok srca saj imam v družini osebe s srčnim popuščanjem.....

F.M. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Samoplačniški pregled

F.M. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Pozdravljeni ,osebni zdravnik me je napotil na uz vratnih žil.

Z.L. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Imam zavarovalno polico Generali specialisti in napotnico od 18.12. do 23.12.2022 sem v Laškem

A.U. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Želel bi UZ pretočnost vratnih žil (zaradi povišanega holesterola) Zanima me cena in kdaj bi lahko opravil pregled (kot samoplačnik)

J.N. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Sledenje ,kontrola vratnih zil

T.S. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Oteklina na vratu.

A.R. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Potrebovala bi ultrazvok ščitnice

S.Š. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Odkrili so mi holesterol, (7) pa bi rada pred jemanjem tablet opravila ultrazvok vratnih žil

Z.K. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Kontrola vratnih žil

T.S. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Ponudba za ultrazvok vratnih žil čimbližje kraju bivanja torej Metlika in najcenejše seveda.

K.J. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Bolečine v levem delu vrazu

A.P. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Ultrazvok vratu

V.G. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

UZ vratu otroku Ljubljana 27.10. ob 7.30-8.00 uro. Ali je možen pregled?

B.F. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Pregled potrebujem zaradi povišanega holesterola.

R.H. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Imam povečano ščitnico na otip .kri ne pokaže sprememb.pred aca 14 leti sem imela puncijo ciste na ščitnici. imam še napotnico za uz vratnih žil pod hitro. uz sčitnice bi lahko tudi doplačala..hvala

V.T. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Zaradi povečanja maščobe v krvi, bi rad opravil ultra zvok vratnih žil

S.V. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

UZ vratnih žil povišan holesterol in krvni sladkor

M.V. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Želim opraviti UZ ščitnice, saj se zdravim že nekaj let./Eutirox.

B.S. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Na desni strani za usesom ze dalj casa prisotna bolecina ki se prenasa proti desnemu usesu in preko glave do desnega ocesa.bolecina se cuti tudi v sencih na desni strani.

B.B. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Kontrolni pregled vratnih žil

S.S. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Pozdravljeni, imam hitro napotnico in zavarovanje specialist plus. Prosim za čimprejšnji termin, hvala, lp, Saša Sedej

M.S. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Zaradi povišanega holesterola, potrebujem ultrazvok vratnih žil.

M.S. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Potrebujem UZ vratnih žil

M.Š. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Uz vratu zelo hitro Podušesna žleza slinavka zatečena

T.G. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Prisotne so bolečine v vratu, prisotna je omotičnost, slabost s tresenjem celotnega telesa, močnimi bolečinami v nogah...drevenenjem roke ter težkim dihanjem in pritiskom v prsih. Prosim za ustrezno ponudbo za po mnenju specialista potreben UZ.

J.Z. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Potrebujem uz ščitnice

M.B. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Ultrazvok bezgavk vratu, obojestransko ingvinalno, obojestransko aksilarno. Uz obodnih bezgavk

D.M. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok srca)

Zdravnica napotila zaradi pregleda

B.J. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Iščem ultrazvok vratnih žil ter ultrazvok ožilja nog, predvsem zaradi mogočih zužanj, zastojev,ipd.....imam namreč zelo povišan holesterol.....

T.H. išče specialista za ultrazvok (Ultrazvok vratu, UZ vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke))

Ultrazvok vratu, zaradi izbokline, zdravnik predvideva ciste.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Ultrazvok vratu, uz vratnih žil (ultrazvok ščitnice, bezgavk, žleze slinavke) — po mestih