Poroka o kateri se bo govorilo: dovolj je le 5 korakov

ocena bralcev
5 od 1

Poroka brez prave zabave je kot sadna kupa brez smetane. Dobra, a nepopolna. Vaša poroka bi namreč morala biti največja zabava vašega življenja. Zakaj bi se torej zadrževali in varčevali pri izvirnosti? Predstavljamo vam pet nasvetov, s katerimi bo vaša poroka tisti dogodek v letu, o katerem se bo govorilo daleč naokoli.

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih poročnih ponudnikov.

1. Izberite glasbo, ob kateri se bo plesalo

Poročni band ali DJ ima moč spraviti ljudi na noge, zato poskrbite, da najamete nekoga, ki ve kako se stvari streže. Vsi gostje namreč nimajo istega okusa za glasbo, zato poskrbite, da zadovoljite vsa ušesa v dvorani. Nekaj udarnim, hitrim pesmim naj sledijo počasne balade, tako da se bodo zares vsi vaši gostje zabavali. Najemite band, s katerim se boste lahko glede izbire skladb dogovorili in ne le nekoga, ki bo igral tisto, kar je všeč njemu.


PRIPRAVLJENI NAJETI POROČNEGA GLASBENIKA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE PREVERJENIH POROČNIH GLASBENIKOV ZA VAŠ DOGODEK

 

Pridobite ponudbe poročnih glasbenikov

 

Poroka naj bo odeta v dobro glasbo
Na poroki poskrbite za dobro glasbo

> Preverite tudi: CENA POROKE: KOLIKO STANE POVPREČNA POROKA V SLOVENIJI?2. Vpišite se v plesno šolo

Prvi ples je poseben dogodek večera, zato tedaj zares ne želite cepetati in delati nezaželenih napak. Čez 20 let se boste temu sicer le še smejali, vendar pa vam lahko v tistem trenutku povzroči goro slabe volje. Če tudi ne mislite imeti zelo uradnega sprejema, je prvi ples mladoporočencev tisti, ki naredi razliko med povprečno in nadpovprečno poroko. V večini primerov začnejo pari plesno šolo obiskovati tri do šest mesecev pred poroko, da bi osvojili čimveč plesnih gibov ter pridobili občutek sigurnosti.

Na poroki se nikakor ne želite osmešiti
Naučite se dobro plesati

PRENESI SI POROČNO BELEŽNICO / POROČNI PLANER

3. Poskrbite za veliko izbiro slaščic

Življenje je lepše, če si ga posladkamo. Zato poroka brez poročne torte ni prava poroka, saj le ta predstavlja vrhunec večera. Pa naj bo trinadstropna mojstrovina priznanega mojstra peke, ali pa doma narejena lepotica. Vendar pa ob poročni torti nikakor ne pozabite na ostale slaščice, ki bodo na voljo med samo poroko. Najprimernejše so mini tortice-cupcakes, peciva, s katerimi si gostje ne mažejo prstov ter piškoti, ki bodo vsem narisali nasmehe na obraz.

Na poroki ne pozabite na sladice
Nikar ne pozabite na sladice

4. Nazdravite s kvalitetnim vinom

Ob dobri jedači ne smete pozabiti na dobro pijačo. Kvalitetno vino je ključ do dobre zabave, zato nikar ne skoparite, ko pride do pijače. Poskrbite, da boste ustregli vsem okusom-tudi tistim, ki alkohola ne marajo. Pametna ideja je najetje natakarja. Tako vam namreč ne bo treba skrbeti, ali so vsi kozarci polni, s tem pa vam bo prihranjenega veliko časa. Omislite si lahko tudi posebne poročne koktajle, šampanjec in pijače za najmlajše. S tem bo vtis popoln.

Postrezite šampanjec in koktajle
Postrezite šampanjec in koktajle

5. Poroka bo trajna, če posnamete poročni video

Čeprav se vam ob poročni mrzlici snemanje videa ne bo zdelo pomembno, verjemite – čez 30 let bo poročni video tisti, ob katerem se boste spominjali mladih dni. Gostje se bodo ob snemanju gotovo zabavali, vi pa boste imeli v objektiv ujete nepozabne trenutke. Dober fotograf bo namreč v objektiv ujel tiste trenutke, na katere ste se vi ob poročni mrzlici pozabili ozirati. Seveda pa bolje, da povprašate specializiranega snemalca poroke.


PRIPRAVLJENI NAJETI POROČNEGA FOTOGRAFA / SNEMALCA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH POROČNIH FOTOGRAFOV ter SNEMALCEV

 

Pridobite ponudbe preverjenih poročnih fotografov
Pridobite ponudbe preverjenih poročnih videografov za snemanje poroke

Poročni video bo vaše spomine naredil večne
Poročni video bo vaše spomine naredil večne

V želji po popolni poroki, včasih pozabimo na nekatere ključne stvari, saj se preveč oziramo na malenkosti. Zapomnite si, vaša poroka ne bo popolna, če bodo vsi prtički enako poravnani in če bodo vse žarnice gorele z enako svetlobo. Poroko bodo naredili popolno ljudje, ki se bodo zabavali z vami.

Kljub temu pa se je včasih dobro posvetovati s strokovnjakom. Pri tem vam pomagamo na Omisli.si, kjer bomo našli odgovore na čisto vsa vaša vprašanja! Vse kar morate storiti je, da pošljete povpraševanja lokalnim ponudnikom na Omisli.si/poroko in že ste pripravljeni na največjo zabavo vašega življenja.

>> omisli.si/poroko <<

preverjeni poročni ponudniki, ki jim zaupamo
ocena bralcev
5 od 1