Revija Nasvet strokovnjaka

Darila za svate: Ideje in cene za darila za goste na poroki

Darila za svate, poroka

Kazalo

ocena bralcev
0 od 0

Darila za svate so sladek način, da svojim gostom namenite posebno zahvala, da so bili priča vašemu dne. Lahko izbere nekaj, kar prikazuje vaju kot par ali pa nekaj zabavnega in povezanega z vašo dekoracijo na poroki. Za vas smo na enem mestu izbrali ideje, kakšna darila lahko namenite svatom.

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih poročnih ponudnikov.

Darila za svate, poroka

Za začetek je pomembno da veste, da darila za svate na poroki niso obvezna. Če vam na primer vaš proračun tega ne dopušča ali pa za njih preprosto nimate časa, jih mirne vesti lahko izpustite. Če pa se želite zahvaliti družini in prijateljem, ki so si vzeli čas, da so bili priča vašemu poročnemu dnevu, so darila odličen način za to.

Pri sprejemanju odločitve, kakšna darila podariti gostom, upoštevajte tudi najnovejše trende porok v Sloveniji.

Na kaj morate biti pozorni?

Prva pomembna stvar, ki jo morate upoštevati, je da podarite svojim svatom uporabna darila. Namesto da bi podarili darila šele ob odhodu domov, jih podarite pred začetkom obreda. Pripravite pakete z uporabnimi stvarmi, na primer sladkimi bomboni.

Pri izbiri daril za goste na poroki upoštevajte lokacijo vašega poročnega slavja. Če se poročite v Sloveniji morda podarite kozarec medu lokalnega čebelarja. Še bolj specifično, če bo vaš obred potekal v Brdih, pomislite na steklenico dobrega domačega vina. S tem boste podprli majhne slovenske podjetnike.

Spodaj si preberite 8 idej za darila za svate.

1. Rože

Imata s partnerjem rada rastline? Podarite svatom zavojčke s semeni, ki jih bodo lahko doma posadili in se tako vaše poroke spominjali še dolgo.

2. Personalizirane vžigalice

Vžigalice bodo vedno uporabne, saj so tako majhne da jih imamo lahko vedno s seboj. Če pa jih še personalizirate in prilagodite bodo simpatično darilo za svate.

3. Vroča čokolada v epruveti

Ta ideja je posebej primerna, če se poročite v zimskem času. Napolnite epruvete s kakavom in morebitnimi začimbami, ki bodo dodale dober okus vroči čokoladi. Ob okušanju vroče čokolade, se bo svatom v spomin zagotovo prikradel vaš poročni dan. Če se boste odločili za tako darilo, zaupajte izdelavo vroče čokolade lokalni čokoladnici, saj imajo slovenska poročna darila imajo še večjo vrednost.

4. Kava v vrečkah

Če imata s partnerjem rada kavo, potem vama bo zagotovo všeč ideja, da svatom podarita popolno mešanico kave.

5. Personalizirana sončna krema

Sončna krema je simpatično in praktično darilo predvsem, če se poročite v tropski destinaciji, ali pa so na vaš dan napovedane visoke temperature. Tako jo bodo svatje lahko sprobali že na vaš poročni dan.

6. Škatla domačih piškotov

Lepo in slastno darilo za svate je tudi škatla domačih poškotov, ki vam jih lahko pomagajo napečt gospodinje ali pa jih naročite pri lokalni slaščičarki.

7. Steklenica vina

Če imate radi dobro vino, potem lahko svatom namenite steklenico dobrega slovenskega vina. Na steklenice lahko natisnete vaše ime ali morda sliko. Svatje bodo zagotovo obujali spomine na vaš poročni dan, ko bodo odprli buteljko.

8. Igralne karte

Če imate radi unikatna poročna darila potem vam bo da ideja zagotovo všeč. Igralne karte bodo večna klasika, saj se jih ljudje nikoli ne naveličamo igrati. Na karte natisnite vaše slike in priložite navodila vaše najljubše igre s kartami.

Najboljša darila za svate so tista, ki jih bodo gostje uporabili večkrat ali pa uživali (steklenica vina, piškoti in kava). Pri izbiri cene preračunajte koliko gostov imate povabljenih – če je vaš seznam večji, potem bodo morda boljša cenovno ugodnejša darila za svate.

Kdaj podariti darila gostom?

Tradicionalno je, da imate darila za goste na poroki zložena na mizi pri izhodu in svatom podarite malenkost ob njihovem odhodu domov. Tako se jim še dokončno zahvalite za njihovo prisotnost na vašem poročnem dnevu.

Pri načrtovanju poroke bodite pozorni na najnovejše trende in si pri iskanju preverjenih ponudnikov obrnite na Omisli.si.

ocena bralcev
0 od 0

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno