Revija Nasvet strokovnjaka

Plesna šola in plesni tečaj: Kam na tečaj plesa?

plesna-sola-tecaj-trening-plesa

Kazalo

ocena bralcev
5 od 3

Prihajajo dolgi zimski večeri, ko bodo v veljavo stopili predvsem športi, ki se izvajajo v zaprtih in ogrevanih športnih dvoranah. Ena takšnih telesnih aktivnosti je tudi ples. Plesna šola je prava izbira za vas, v kolikor želite izboljšati telesno zmogljivost, se po napornem dnevu dobro razgibati. Učenje plesa ob enem pomeni tudi spoznavanje novih ljudi in morebiti sklepanje novih prijateljstev. Vpišite se v tečaj plesa, prepustite se ritmom glasbe in se sprostite na zabaven ter zanimiv način. Če pa načrtujete poroko, naj vas ne skrbi, če ne poznate vseh plesnih korakov. Poročna plesna šola: Cenik za poročni plesni tečaj (otvoritveni poročni ples) vam pri tem lahko pomaga.


PRIPRAVLJENI REZERVIRATI PLESNI TEČAJ?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH PLESNIH ŠOL / UČITELJEV PLESA (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene za plesni tečaj

Kateri plesni tečaji so “in”?

Preverite, kateri plesi se najpogosteje izvajajo v plesnih šolah in so hkrati daleč najbolj popularni plesni tečaji v Sloveniji.

Hip hop – živahna glasba, skupinski ples, zanimiva koreografija, energični gibi s katerimi se ponazori besedilo v glasbi, poseben stil oblačenja. Predvsem se vključujejo mladi, stari od 13 – 17 let. Možen pa je tudi tečaj hip hop plesa za mlajše, od 6 – 12 let. Ne gre za zahtevne koreografije ampak spodbujanje gibanja.

hip-hop-ples
Trening hip hop plesa bo energičen, zabaven in vas bo napolnil z energijo.

Salsa – latino ples, pri katerem ločimo različne stile. Gre za ples v paru. Omisli.si/plesni-tecaj salse in naj vas ponesejo latino ritmi.

Orientalski ples (trebušni ples) – primeren za ženske ne glede na starost in obliko telesa. Pri plesu je predvsem v uporabi medenica. Poudarek na zvijanju, valovanju in vrtenju telesa.

Družabni plesi – se želite naučiti osnovnih plesnih korakov valčka, bluesa, tanga, polke ali foxtrota? Lahko se prijavite v paru ali posamezno. Poleg začetnih je možen vpis tudi v nadaljevalne tečaje.

tecaj-druzabnih-plesov
Le malo vaje v plesni šoli je dovolj, da vam nikoli več ne bo nerodno ob kakšni priložnosti stopiti na plesišče.

Najcenejša ali najdražja plesna šola?

Cena za učenje plesa je od 27 – 50 €/mesec. Običajno vključuje vsaj štiri termine mesečno. Razlike v ceni so odvisne od starostne skupine udeležencev. Ločijo se na predšolske otroke, osnovnošolce, dijake, študente, odrasle in starejše. Lahko pa gre tudi za priložnostni ples, kot je na primer učenje plesa pred poroko. V tem primeru plesna šola zaračuna individualne ure za par. Pri tako pomembnih dogodkih je izbira preverjene plesne šole še kako pomembna. Preverite, kakšne izkušnje že ima plesna šola, na katerih priložnostih (tekmovanja, predstavitve) je že sodelovala in s katerimi atributi se lahko predstavi. Od sposobnosti plesnih učiteljev je namreč odvisno, koliko znanja boste prejeli tudi sami.

Trening plesa ali tečaj plesa?

Če ste pri plesnih ritmih začetnik, se vpišite v plesni tečaj in si pridobite plesno znanje. V kolikor gre za vrsto plesa v paru je najbolje, da se vpišite skupaj s partnerjem. Možna je tudi posamična prijava, saj plesna šola poskrbi, da so udeleženci v parih. Tečaj plesa običajno poteka 1 – 2 meseca, na koncu sledi izvedba plesne koreografije (lahko tudi predstavitev). Udeleženci po navadi prejmejo potrdilo o opravljenem tečaju. Za vse, ki uživate v tem, da druge učite plesnih korakov, se učitelji plesa brezplačno vpišite tukaj.

plesna-sola-tecaj-trening-plesa
Ste za svojo rekreacijo izbrali ples? Lahko se vpišete v trening plesa v skupini, ali izberete tečaj plesa posamično. Izbira je vaša.

Ste ljubitelj plesa in bi se radi pogosteje ukvarjali z njim in izboljšali telesno zmogljivost? Že znate osnove plesnih korakov in bi radi znanje poglobili? Potem se odločite za trening priljubljenega plesa. Gre za ukvarjanje s športom za daljše časovno obdobje (več mesecev), ki vključuje tudi morebitne prijave na tekmovanja. Sodelujete z ekipo, ki ima enako predhodno znanje. Trening plesa poteka večkrat tedensko.

Pridobite ponudbe in cene za tečaj plesa

Ples kot iskanje partnerja ali plesni tečaj kot poglobitev partnerske vezi?

Ples je šport, ki poleg telesne aktivnosti omogoči tudi nabiranje novih poznanstev in druženje. Ste v zvezi in s partnerjem iščete skupno aktivnost? Prijavita se na tečaj plesa in preživita 1 – 2 uri tedensko v plesni dvorani. Spoznajta se na povsem drugačen način in se zavrtita v plesnih ritmih sodobne glasbe. Plesni učitelj vaju bo usmerjal, spodbujal in vama pomagal pri osvojitvi vseh plesnih korakov.

plesni-tecaj-s-partnerjem
Poglobite svoje razmerje in povabite partnerja na plesni tečaj. Plesna šola vama bo zagotovila ogromno zabave, prav tako pa bosta imela še eno skupno aktivnost.

V kolikor ste samski in si želite biti telesno aktivni ter pri tem spoznavati nove ljudi, se vpišite na tečaj plesa. Odprite si možnost, da najdete partnerja. Plesne šole namreč organizirajo tečaje plesa na način, da je potrebna predhodna prijava. S tem se omogoči parno število udeležencev in ne boste ostali brez plesalca/ke. Kdo ve, mogoče pa se med plesom zaiskrijo iskrice ljubezni.

Tečaj plesa kot darilo

Večina plesnih šol in studijev ponuja možnost nakupa darilnih bonov. Bon velja kot plačilo vnaprej izbranega plesnega tečaja v celoti. Tako vas ne bo več skrbelo, kaj kupiti prijatelju/ici za rojstni dan. Preverite vrste plesnih tečajev in izberite želen ples. Plesni studio vam bo na voljo z vsemi informacijami o začetku in poteku tečaja. Nekatere plesne šole pa omogočajo nakup darilnega bona za plesne storitve pri čemer imetnik bona sam izbere vrsto plesa, za katero vnovči bon.

Pridobite ponudbe in cene za darilni bon za plesni tečaj
darilni-bon-plačilo-plesnega-tečaja
Nakup daril je lahko zelo stresno opravilo. Presenetite prijatelja ali partnerja z inovativnim darilom, kot je darilni bon za plesni tečaj.
Pridobite ponudbe in cene za plesni tečaj
ocena bralcev
5 od 3

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno