Revija Nasvet strokovnjaka

Zmenek za posebno priložnost ali kar tako

zmenek

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Se vama približuje obletnica ali po dolgem času prost vikend? Če sta ena izmed tistih, ki se vedno znova vračajo v isto restavracijo, je čas za popestritev vajine zveze. Naj vajina zveza znova zaživi s pomočjo idej za nepozaben zmenek!

zmenek
Ohranita živahnost v zvezi in se odpeljita na zmenek v neznano

Predlagamo vam pet sklopov zmenkov za katere smo prepričani, da se boste v enem zagotovo našli! Tisti, ki imate otroke, pa vam z veseljem pomagamo pri varstvu otrok – zaslužita si čas drug za drugega! Pa naj gre za prvi zmenek, deseto obletnico ali zmenek po dolgem času, ne pozabita si vzeti čas in posvetiti pozornost drug drugemu.

Uživajta v ritmih glasbe

Pretvarjajta se, da sta v Deželi La La filmu, preoblecita se v elegantne obleke, naročita si martini ali viski ter zaplešita ob jazz ritmih. Ali pa se odpravita v tujino na rock koncert najljubšega banda. Sta po duši strastna plesalca? Potem je skrajni čas, da se vpišeta v plesni tečaj in se enkrat tedensko prepustita melodijam tanga in sambe!

> Preberite tudi: Poročni plesni tečaj: Cenik / Povprečne cene

Novim dogodivščinam nasproti

Nepozabni zmenek
Naj bo zmenek malo načrtovan in malo spontan

Usedita se v avto, navijta najljubšo glasbo in se odpeljita na popularno točko, ki je še nista obiskala. Ali pa kar v en kraj na sladoled! Ne načrtujta zmenkov do zadnje malenkosti. Najboljše dogodivščine so spontane, zato se izlet vedno lahko spreobrne v nekaj več kot kavica ob plaži – le odpravita se morata v svet in se prepustiti življenju. Tudi ni nujno, da se mučita na gori, saj je že kakšen sprehod okoli jezera odlično preživetje časa drug z drugim. Z roko v roki, dolgi pogovori in smeh se sliši kot popoln zmenek. Želita romantičen in zabaven zmenek? Pojdita drsat ali pa z ladjico po reki. Ali v zadnjih letih vidita utrinke samo še v filmih? Potem se nujno uležita pod jasno nebo in si ob mgičnih utrinkih potiho zaželita še neuresničene želje.

50 odtenkov zmenka

Pustite obveznosti na strani in si privoščite pustolovski in romantični vikend oddih. Če si finančno ne morata privoščiti vikenda v romantični italijanski vasici, si organizirajta poceni potep na domačih tleh. Nadenita si nahrbtnik in se za en dan obnašajta kot turista v glavnem mestu. Naredita selfije, poskusita lokalno hrano, obiščita muzej in si privoščita piknik v parku. In zagotavljamo, da bosta v vlogi turista odkrila veliko novih stvari in zanimivih točk, o katerih se vama ni sanjalo. Naslednji dan odigrajta igro biljarda in se kasneje razvajajta na masaži ali v savni. Da, zaslužita si! Nato pa si namesto večerje privoščita še ogromno sladico. Ali dve.

Pustolovski zmenek
Turista v domačem mestu

Trening naj postane vajin tedenski zmenek

Ni pomembno ali že trenirata ali se še trudita postati bolj športno aktivna, vsake toliko časa v vajin prosti čas vključita skupen trening. Tekmovanje v številu sklec ali v teku je prav tako lahko strastno in zabavno, po treningu pa si privoščita še skupen tuš. Popoln zmenek, kajne? Lahko pa se odločita za osebnega trenerja, ki vama bo pomagal pri zdravem življenjskem slogu. Enkrat tedensko si vzemita čas, skupaj naredita nekaj zase in si za nagrado privoščita penečo dolgo kopel.

> Preberite tudi: OSEBNI TRENER: CENA (HUJŠANJE / PRIDOBIVANJE MIŠIČNE MASE)

Doma je včasih res najlepše

Strinjamo se, da je včasih zmenek doma odlična ideja! Cel dan poležavanja brez slabe vesti in gledanje najljubših serij se sliši odlično. Ali pa razgibajta možgane ob partiji šaha, nasmejta se ob igrah pantomime ali pa specita torto.

Za zmenek pravzaprav ni potrebno veliko načrtovanja. Včasih je že dovolj, da doma prižgeta svečke, si natočita kozarec vina, zmenek pa se bo že odvil v pravo smer.

zmenek doma
Zajtrk v postelji in poležavanje cel dan
ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno