Revija Nasvet strokovnjaka

Osebno trenerstvo Matevž Krajnc s.p. – odlična izbira!

Osebni trener Matevž Krajnc.

Kazalo

ocena bralcev
5 od 3

Ste že preizkusili vse možne diete, trpeli zaradi stradanja ali prenajedanja in se ves čas vrteli v začaranem krogu? Skoraj vsem se nam je to že zgodilo. Pogosto ne vemo kako začeti in na koga se obrniti, zato vam na Omisli.si svetujemo osebno trenerstvo Matevža Krajnca.

Osebni trener Matevž Krajnc.
Osebno trenerstvo pod vodstvom Matevža Krajnca.

Matevž vam kot osebni trener lahko pomaga pri izboljšanju vašega počutja, telesne pripravljenosti in zdravja. Poleg tega vam njegovo osebno trenerstvo omogoča trajne rezultate glede na vaše specifične cilje. Skozi sam proces vas bo motiviral in spodbujal k zdravi spremembi vašega življenjskega sloga.

Osebno trenerstvo pod njegovim vodstvom seveda vključuje tudi:

  • prehransko svetovanje,
  • jedilnike ter
  • redne telesne meritve, s katerimi skupaj spremljata napredek.

Individualna pozornost izkušenega trenerja pomaga zagotoviti, da je vsaka vaja izvedena pravilno, kar vodi do učinkovitejše vadbe in boljših rezultatov.

Dober osebni trener se zaveda, da je vsak posameznik drugačen. Treningi so torej načrtovani na podlagi specifičnih ciljev vsake stranke, pri čemer se upoštevajo njena trenutna raven telesne pripravljenosti, prehrana, življenjski slog in morebitne poškodbe ali zdravstveno stanje. Osebni trener vam zagotovi smernice glede prehrane, spremembe življenjskega sloga in vseh drugih področij, ki so potrebna za uspešno preobrazbo.

Osebno trenerstvo Matevža Krajnca je idealna izbira za vse tiste, ki se želite bolje počutiti v svojem telesu. Z njim lahko stopite v kontakt preko te spletne povezave.

Osebno trenerstvo na domu

Osebno trenerstvo na domu je odličen način, da dosežete svoje fitnes cilje in hkrati uživate v udobju svojega doma. Ker osebni trener Matevž Krajnc poleg strokovnega znanja zagotavlja tudi vse potrebne rekvizite, kot so elastike, uteži in podloga, ste lahko prepričani, da bo osebna vadba, prilagojena vašim potrebam. Vse kar potrebujete, je prostor velikosti od približno 6 m2 do 10 m2 za vadbo (lahko je tudi manjši).

Glavna prednost vadbe na domu je prihranek časa in stroškov, povezanih z vožnjo v telovadnico oziroma studio in nazaj. Omogoča tudi večjo prilagodljivost pri načrtovanju, saj lahko sami izberete, kdaj in kje želite imeti trening. Cena je pri tem seveda malce višja, saj je potrebno všteti še čas in denar, ki ga izbran osebni trener porabi, da se do vas pripelje.

Trenerstvo na domu ne zagotavlja le prijetne izkušnje, temveč tudi dolgoročne rezultate!

Trening na domu by Matevž Krajnc.
Osebno trenerstvo na domu – za vse, ki želite prihraniti na času in denarju!

Online oz. spletno trenerstvo

Spletno trenerstvo z Matevžem Krajncem je priročen in prilagodljiv način za individualno telesno vadbo in prehransko svetovanje. Enostavno lahko dostopate do storitev, ne da bi morali do telovadnice, ki se nahaja v Ljubljani. S pomočjo sodobnih komunikacijskih orodij, kot sta Zoom ali Skype, srečanja potekajo s katere koli lokacije.

Za začetek svoje vadbene poti morate najprej urediti prostor za vadbo, v velikosti približno 9 m2. Vse kar potrebujete je osnovna podloga. Tekom napredka, lahko dodate uteži, elastične trakove ali kaj drugega. Osebni trener vam tudi preko spleta nudi podrobne smernice o prehrani, prilagojene vašim individualnim potrebam in ciljem.

Spletno trenerstvo pri Matevžu Krajncu je torej idealna izbira za tiste, ki živite izven Ljubljane, se ne morete redno voziti na treninge, ali pa imate preveč natrpan urnik, ki vam tega ne dopušča.

Trenerstvo v fitnesu

Osebno trenerstvo v fitnesu vključuje vaje na napravah, z utežmi in lastno telesno težo. Vaje so raznolike in temeljijo na razvoju moči, koordinacije in okretnosti. V telovadnici imate dostop do različnih vrst naprav, kar omogoča zanimivo in raznoliko vadbo. Vadba pri Matevžu Krajncu ni le vadba, temveč tudi učenje, kako skrbeti za svoje telo s pravilno prehrano in obvladovanjem stresa. Strošek treniranja v fitnesu vključuje članarino in mesečno fitnes karto. Vadba v fitnesu vam poleg pomoči pri doseganju ciljev glede zdravja in telesne pripravljenosti, nudi tudi zabavno in spodbudno okolje.

Osebno trenerstvo v fitnesu by Matevž Krajnc.
Osebno trenerstvo v fitnesu prinaša mnoge prednosti – raznolikost naprav in dobro, vzpodbujevalno vzdušje.
Stopite v kontakt z Matevžem Krajncem.

Če torej iščete strokovnjaka, ki vas bo vodil po poti vašega napredka in razumevanja aktivnosti ter doseganja ciljev, vam Osebno trenerstvo Matevž Krajnc s.p. nudi idealne rešitve! Kontaktirate ga lahko tako, da kliknete na zgornji zeleni gumb ali pa si ogledate njegovo Facebook stran.

ocena bralcev
5 od 3

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno