Osebni trener: Cena (hujšanje / pridobivanje mišične mase)

Koliko stane osebno trenerstvo? Je strošek, ki ga povzroči osebni trener cena, ki jo je vredno plačati? Kako hitro in učinkovito shujšati? Kako hitro pridobiti mišično maso? Ali obstaja osebni trener na domu? Koliko stane osebni trener v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Velenju, Kopru in drugod po Sloveniji? Če se pravkar ukvarjate s temi vprašanji, potem boste tukaj dobili prave informacije…

OSEBNI TRENER – CENE
povprečne cene za osebno trenerstvo

≈ 25 – 40 EUR/h

Kontaktirajte preverjene osebne trenerje (ponudbe / cene)

 

Osebni trener - cenik / Cena osebnega trenerstva

Nizka cena za osebno trenerstvoSrednja cena za osebno trenerstvoVisoka cena za osebno trenerstvo
25 EUR / uro30 EUR / uro40 EUR / uro
160 EUR / mesec
(≈ 8 treningov)
300 EUR / mesec
(≈ 8 treningov + nekaj dodatnih storitev)
500 EUR / mesec
(≈ 8 treningov + veliko dodatnih storitev)

Cene za osebno trenerstvo veljajo za: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo mesto, Velenje in drugod po Sloveniji. Končna cena, ki jo postavi osebni trener je odvisna izkušenosti osebnega trenerja in dolgoročnosti sodelovanja. Za točno ceno pošljite povpraševanje preverjenim osebnim trenerjem – zeleni gumb. Povprečne cene za osebno trenerstvo smo empirično izračunali na podlagi preko cen 1.650 ponudb strankam s strani preverjenih osebnih trenerjev na Omisli.si/trenerja.

osebni trener cena
Vedite, da je strošek, ki ga računa osebni trener cena, ki jo je vredno plačati.

Kaj dela osebni trener in kaj je osebno trenerstvo?

Osebno trenerstvo oz. individualna vadba pomeni izvajanje vadbe na domu, v fitnes centru ali v naravi, pod vodstvom in nadzoru strokovno usposobljenega osebnega trenerja.

Ko je na mizi cena za osebno trenerstvo, moramo upoštevati veliko dejavnikov. Prvi so seveda izkušnje, izobraževanja in certifikati osebnega trenerja. Potem je tukaj dolgoročnost sodelovanja. In verjetno najpomembneje, kaj stranka dobi za takšno ceno od osebnega trenerja? So vključeni treningi, jedilnik, meritve napredka, svetovanje, …? Najenostavneje lahko cene primerjamo, če pogledamo cene osebnih trenerjev kot cenik / uro ali povprečna cena / mesec.


PRIPRAVLJENI NAJETI OSEBNEGA TRENERJA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH OSEBNIH TRENERJEV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih osebnih trenerjev
osebni trener - cena osebnega trenerstva
Večina moških si za cilj postavi oblikovanje telesa ali pridobitev mišične mase.

Osebni trener je torej strokovno usposobljena in licencirana oseba za pripravo in oblikovanje telesa posameznika oz. za vaš osebni trening. Izbrani trener vas po uvodnem srečanju najprej analizira (merjenje, tehtanje, testiranje kondicije), nato pripravi individualni program treninga (trening, jedilnik, koliko in kako pogosto trenirati, …), zatem pa vas motivira, svetuje ter vodi vse dokler ne dosežete zastavljenega cilja oz. želenega rezultata (npr. pridobivanje mišične mase, oblikovanje telesa, hujšanje, agilnost, okrevanje po poškodbi, …).

Slednji del je zelo pomemben, saj je naloga osebnega trenerja, da vas motivira in vodi tako, da ne boste preutrujeni, oziroma boste v osebnih treningih celo uživali.

> Preberite tudi: Osebni (fitnes) trener: Kako izbrati dobrega?

Zakaj osebni trening oz. zakaj najeti osebnega trenerja?

Vedno več mišic & vitke postave željnih se namesto klasičnega obiska fitnes centra odloči za osebno trenerstvo. Razlog je preprost, saj vam osebni trening zagotovi:
1) prilagojen program, samo za vas
2) hitrejše in boljše rezultate (hitro hujšanje / pridobivanje mišične mase)
3) večjo motivacijo za dosego ciljev (npr. oblikovanje telesa, povečanje mišične mase, hujšanje).

Razlogov, zakaj izbrati osebno trenerstvo je še mnogo (npr. skrb za varnost in preprečevanje poškodb, raztezne vaje, itd.), a so ti glavni trije.

Kaj dela osebni trener?

1) Osebni trener najprej analiza trenutno stanje in pomaga določiti realne cilje

Osebni trener skupaj z vami najprej določi vaše cilje in trenutno stanje. Zakaj skupaj? Cilji bodo tako varni in predvsem realni. Na uvodnem sestanku navadno analizira vaše podatke, kot so teža, višina, delež (%) telesnih maščob in krvni tlak ter se z vami posvetuje okoli morebitnih zdravstvenih ali drugih izzivov.

Zakaj merjenje in analiza? Po nekaj tednih takšna analiza omogoča natančno spremljanje vašega napredka (izguba teže / izguba kilogramov, oblikovanje telesa, pridobivanje mišične mase, manj telesnih maščob, …), sicer pa tudi zaradi izdelave primernega osebnega treninga, prikrojenega vašim zmožnostim in želenim rezultatom.

2) Osebni trener pripravi vaš individualni program treninga (vrste vaj / lokacije treningov)

Osebno trenerstvo se lahko izvaja na domu, v fitnes centru ali v naravi. Izbor vaj oziroma vadbe pa je zelo širok, npr: trener za tek, kondicijski trening, vaje za hrbtenico, fitnes vadba celotnega telesa, osebni trener za povečanje mišične mase, za hujšanje in izgubo teže, trening za povečanje gibljivosti, osebno trenerstvo za okrevanje po poškodbi, antistreni trening, pilates, joga in še in še… V splošnem rečemo, da nam izbrani trener pripravi program treningov, ki lahko vključujejo elemente vseh zgoraj naštetih vaj.

3) Osebni trener pripravi jedilnik (osebni nutricionist / nutricist)

Izbrani trener vam bo pripravil prilagojen jedilnik, torej boste poleg osebnega trenerstva dobili še osebnega nutricionista (nutricista), ki bo poskrbel za prehransko svetovanje. In to je zelo pomembno, saj je kar 80% uspeha pogojenega s pravilno in uravnoteženo prehrano. Jedilnik bo seveda drugačen če želite shujšati oz. pridobiti mišično maso. Idealno bi moral jedilnik tudi upoštevati vašo krvno skupino in druge telesne specifike.

4) Osebni trener trenira z vami (motivacija, svetovanje, vodenje)

Na koncu je najpomembnejša naloga osebnega trenerja trening sam. Odločite se lahko za 100% prisotnost osebnega trenerja, lahko pa osebne treninge kombinirate samostojnimi treningi, kot vam jih predpiše trener.

Cilj osebnega treninga z osebnim trenerjem je poleg dosega rezultatov tudi preprečevanje poškodb ter da vam treningi ne postanejo mukotrpni. Celo, da boste v treningih uživali!

5) Osebni trener z vami doseže željeni cilj!

Vaš trener bo vsak teden poskrbel za merjenje napredka treningov (% mišične mase, % telesne maščobe, izguba teže / kilogramov). Tako lahko sproti prilagaja taktiko osebnega trenerstva ter skrbi, da ste dovolj motivirani za nadaljevanje na poti do doseženega cilja (npr. hujšanje, oblikovanje telesa ali pridobivanje mišične mase).

Osebni trener – cena?

Strošek osebnega trenerja je cena, ki jo je vredno plačati. Vaše telo vam bo hvaležno. Na Omisli.si/trenerja oddajte povpraševanje prikrojeno vašim zahtevam, zmožnostim ter lokaciji. Pričakujte cene med 25-40 €/h.

Osebni trener na domu?

Tudi vadba na domu je možna in je lahko prav tako učinkovita. Osebni trener na domu poskrbi za to, da bodo vaje prijetne in prav tako učinkovite, kot če bi jih izvajali v vadbenem oz. fitnes centru.

osebni trener na domu : v naravi
Osebni trener na domu in v naravi lahko za vas doseže prav toliko kot tisti v fitnes centru.

Osebni trener za hujšanje

Večina žensk najame osebnega trenerja z jasnim ciljem: hujšanje. »Želim izgubiti odvečne kilograme, želim vitko postavo, manjšo rit, izguba teže, manj celulita in podobno.«. Seveda je vse to veliko bolj dosegljivo ob pomoči osebnega trenerja za hujšanje. V tem primeru iščite osebnega trenerja, ki je poleg tega tudi kvalificiran nutricionist / nutricist in je mojster za prehransko svetovanje (pravilo 80% / 20% = hrana / trening).

Osebni trener za (hitro) pridobivanje mišične mase & oblikovanje telesa

Večina moških najame osebnega trenerja za povečanje mišične mase. »Želim sixpack trebušne mišice, močna prsa / prsne mišice, močne roke, mišičast hrbet, znebiti se želim trebuha in podobno«. Če iščete osebno trenerstvo za povečanje mišične mase, bodite pozorni tudi na to, kako vaš trener izgleda. Če je njemu uspelo, ni vrag, da ne bo tudi vam. Imejte pa v mislih, da smo ljudje različni in da je veliko odvisno tudi od našega DNA zapisa. A brez skrbi, prav vsak lahko doseže zavidljivo moč in zavidljive poglede na plaži.


STE OSEBNI TRENER?

Brezplačno se pridružite tukaj in pridobivajte nove stranke vsak dan


Najcenejši ali najboljši osebni trener?

Večno vprašanje je ali boste izbrali najcenejšega ali najboljšega osebnega trenerja? Seveda je to vaša odločitev, a kot to velja pri vseh storitvah, najcenejši osebni trener navadno ni najcenejše osebno trenerstvo na dolgi rok. Nevarnost poškodb in slabše doseganje ciljev je večje, če bo vaša izbira najcenejši. Tudi na forumih se glede tega nekako strinjajo.

Po drugi strani pa najboljši osebni trener ni nujno najdražji. Bodite pozorni na mnenja preteklih strank, reference in predvsem licence.

hujšanje / oblikovanje telesa
Trener najde odgovor za rešitev najpogostejših izzivov: Hujšanje, oblikovanje telesa in pridobivanje mišične mase.

Koliko stane osebni trener – Osebno trenerstvo / cena?

≈ 25 – 40 EUR/h

(Ljubljana, Kranj, Maribor, Celje, Velenje, Koper in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene preverjenih osebnih trenerjev
Skupna ocena bralcev
[Skupaj: 3 Povprečje: 3.7]


VPRAŠAJTE MOJSTRE S PODROČJA


Naša skupnost šteje skupaj s preverjenimi ponudniki storitev preko 60.000 članov >> Vprašajte nas karkoli glede brane tematike v tem članku.

vprašajte mojstra s področja