Poročni fotograf svetuje: 4 glavne stvari pri poročni fotografiji

ocena bralcev
0 od 0

Poroka je poleg zaobljube večne ljubezni predvsem stvar estetike. Za pravo poroko je potrebna čudovita lokacija, čudovita obleka in predvsem res dober poročni fotograf. Fotografije so namreč tiste, ki vam bodo pomagale obujati spomine, zato morajo uokvirjati čim več tako bežnih kot vnaprej pripravljenih trenutkov.

1. Razmislite, kakšne fotografije naj dober poročni fotograf zajame – kaj želite imeti?

Nujno je, da na poročni dan veste, kakšne fotografije želite imeti. Družinsko fotografijo, samo nevestino sliko, samo ženinovo, nevesto z družicami in tako naprej. Najslabše je namreč, če naslednji dan ugotovite, da se je pozabilo slikati s prababico, zato fotografu sporočite svoje ideje in želje glede poročne fotografije. Malce drago bi bilo ponoviti celotno poroko, da se dobi tista slika z njo, mar ne?

Poročni fotograf 3
Dober poročni fotograf je vedno v akciji

PRIPRAVLJENI NAJETI POROČNEGA FOTOGRAFA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE in CENE PREVERJENIH POROČNIH FOTOGRAFOV

 

Pridobite ponudbe preverjenih poročnih fotografov

2. Peljite poročnega fotografa na lokacijo poroke

Če želite, da bo dober poročni fotograf lahko svoje delo opravil čim bolje in po vaših željah, se z njim dogovorite za obisk lokacije poroke. Tako bo lahko vnaprej razmislil o svetlobi, najboljših kadrih in pozicijah, ki so za dobre fotografije nujne.

Poročni fotograf 2
Svetloba je za dobrega poročnega fotografa zelo pomembna.

3. Ne pozabite na podrobnosti

Fotografije prstanov, detajli na nevestini obleki, ženinov robček v suknjiču, … Vse to niso najpomembnejše stvari, vendar bodo fotografije teh stvari dale celotnemu albumu vonj, otip in mu predvsem vdihnile življenje.

Poročni fotograf 1

4. Dober poročni fotograf bo potreboval vašo pozornost

Seveda se bo veliko dogajalo. Veliko bo veselja in veliko ljudi in veliko hitenja. Vsemu temu navkljub ne smete pozabiti na fotografa. Če bo potrebna skupna družinska fotografija, ki bo za postavitev potrebovala kar nekaj časa, bodite potrpežljivi in upoštevajte navodila. Saj veste, nič dobrega ne pride samo od sebe.

Nastale poročne fotografije bodo tako delovale kot vaš spomin tudi takrat, ko se sami morda ne boste mogli več spominjati.


PRIPRAVLJENI NAJETI DOBREGA POROČNEGA FOTOGRAFA?

BREZPLAČNO PRIDOBITE PONUDBE / CENE PREVERJENIH POROČNIH FOTOGRAFOV

 

Pridobite ponudbe preverjenih poročnih fotografov
ocena bralcev
0 od 0