fb
Preverjeni ponudniki najema prostora
Turistična kmetija Razgoršek
Najem prostora za dogodke · Animacija na dogodkih · Pogostitev za dogodke ali zabave
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Preverjeni ponudnik

Opis

TURISTIČNA KMETIJA RAZGORŠEK
Pepelno 11 3201 Šmartno v Rožni dolini TRR: SI56 0510 0801 4706 550 odprt pri A banki d.d., Celje SI 38918064 Tel.: 03 577 73 90 Mob.: 031 278 285

Turistična kmetija Razgoršek leži na meji med Žalsko in Celjsko občino, pod znano planinsko postojanko Kunigundo, na nadmorski višini 450 m. Kmetija nudi lep razgled na Šmartno v Rožni dolini in ostale vrhove in griče vse med Pohorjem, Bočem in Kumom. Na kmetiji si lahko najamete piknik prostor z urejenimi sanitarij. Prostor nudi velik kamin s krušno pečjo, letno kuhinjo in kozolec, kjer si po navadi gostje postavijo omizje za praznovanje. V Juniju smo dokončali z izgradnjo steklene dvorane v velikosti 15 x 6 m ter letne terase nad njo . Na kmetiji si je možno ogledati jelenjo farmo, etno muzej na prostem, ki je na samem piknik prostoru. To je 200 let stara obnovljena hiška, z vsemi elementi kulturne dediščine. Ena sobica je urejena tudi za spanje na štrozaku. Prostor je primeren tudi za civilne poroke v neposrednem stiku z naravo na drugačen etnološki način pod slamnato streho babice in dedka. Od kmetije se lahko sprehodite do planinske postojanke Kunigunde ali pa vas pot zanese na bližnje Šmartinsko jezero z urejeno sprehajalno potjo, kolesarsko stezo in gostinsko ponudbo. V bližini so tudi terme Dobrna, kjer lahko še dodatno razvajate svoje telo.

Sprehodite se po naši kmetiji in spoznajte utrip življenja slovenskega kmeta v 19. stoletju. Naj vas vonj sena in črne kuhinje ponese v minule čase in vam spregovori o tistem prvobitnem, toplem, skrivnostnem. Prisluhnite zgodbi babic in dedkov. Spoznajte svoje korenine. Spočijte svojega duha in uživajte med slamnatimi strehami, travnatimi rožicami, gozdovi in se predajte notranjemu miru, naravi. Več informacij lahko zasledite tudi na FB strani Turistična kmetija Razgoršek ali na tel. Št. 031 278 285 Martin. Nudimo tudi domačo hrano oz. hrano po naročilu in domače vino.

Storitve
Najem prostora za dogodke, Animacija na dogodkih, Pogostitev za dogodke ali zabave
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Pepelno 11, 3201 Šmartno V Rožni Dolini

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj