fb

Organizirate dogodek in potrebujete prostor? - Trbovlje in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za najem prostora za dogodke ter pridobite cene in ponudbe za mesto Trbovlje.

277.819
povpraševanj strank
9.618
ponudnikov storitev

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za najem prostora za dogodke (Trbovlje in okolica)

Preverjeni ponudniki najema prostora
Hiša Nad oblaki - Logotip
Hiša Nad oblaki
5,0
(29)
Najem prostora za dogodke
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Velika hiša z dvoriščem in velikim pokritim zunanjim prostorom za zabave, dogodke, praznovanja
Izbran že 6 krat

Opis

Velika dvonadstropna hiša na vrhu hriba s čudovitim razgledom in ogromno okoliškega prostora: velik pokrit zunanji prostor, dvorišče in parkirišče, posest je popolnoma ograjena (7ha).

Primerno za zabave, dogodke, rojstne dneve, društvena srečanja, piknike, počitnikovanje in drugo – vašim željam se bomo prilagodili.

V hiši je 14 ležišč v samostojnih sobah (po 2-3 osebe), možnost dodatnih ležišč – v hiši lahko prenoči več kot 20 oseb.

V vsakem nadstropju je velika kopalnica z WC-jem. V pritličju je popolnoma opremljena kuhinja s pomivalnim strojem in velikim hladilnikom s skrinjo, dnevna soba s krušno pečjo in dve terasi s čudovitim razgledom, v večjih zgornjih sobah je balkon. Wifi po vsej hiši, možnost TV, pokritost z Gsm in GPS signalom. Ogrevano na trda goriva in kurilno olje.

Ob hiši je velik pokrit zunanji prostor (400m2 uporabne površine), mize s klopmi, na voljo plinski in navadni žar. Pokrit zunanji prostor omogoča možnost večje zabave v slabem in hladnem vremenu.

Prijazno za družine z otroki (na voljo otroške postelje). Hišni ljubljenčki so dobrodošli.

Dogodek lahko organizirate sami, po dogovoru pa vam lahko pomagamo ali ves dogodek za vas organiziramo mi. Možna je dostava hrane (npr.pic ali domače kmečke hrane), uredimo pa lahko tudi celotni catering za vaš dogodek. Zjutraj vam lahko pripravimo zajtrk, po dogovoru tudi ostale obroke.

Hiša leži na vrhu hriba (680 m n.m.v) s čudovitim razgledom na celotno Dolenjsko vse do Gorjancev na desni in Kuma na levi. V jasnih dneh se z bližnjega razglednega stolpa vidi vse do morja. Rahlo odmaknjena lokacija vam zagotavlja prijeten oddih v družbi prijaznih ljudi in bivanje v prekrasni naravi. Lokacija je zelo primerna za pohodnike (bližina pohodniških poti), kolesarje in gorske kolesarje (nudimo pokrito shrambo koles in orodje za hitra popravila), ljubitelje neokrnjene narave in poslušanja ptic, primerno tudi za jahače (možnost prenočitve konj). Pozimi možnost sankanja, v bližini je tudi manjše smučišče; poleti kopanje v Krki ali na bližnjih kopališčih. Primerno tudi za ljubitelje zgodovinskih znamenitosti (v neposredni okolici npr. Grad Bogenšperk, samostan Stična, ipd.) in ljubitelje lokalne kulinarike (v bližini mnoge domače gostilne). Po dogovoru možni vodeni ogledi lastne vzreje eksotične perutnine (več kot 100 živali).

Turistične zanimivosti v okolici:

Pohodne poti: razgledni stolp,
Lavričeva pot (mimo naše posesti), Viridina pot, Valvasorjeva pot, Pot na Gradišče, Pot dveh slapov, Viridina pot, krožna pot Prijetno domače ( http://prijetnodomace.si/destinacija/ ) , in druge.

Kulturno-zgodovinske in naravne znamenitosti: Grad Bogenšperk, cisterijanski samostan Stična, cerkev Sv. Martina v Šmartnem pri Litiji, cerkev Sv. Lamberta v okolici Stične, cerkev Sv. Roka na Felič vrhu, muzej na prostem Jurčičeva domačija na Muljavi, srednjeveško mesto Žužemberk, muzej premogovništva (rudnik Trbovlje-Hrastnik), izvir reke Krke, ipd.

Šport: motokros proga v Šentvidu pri Stični, smučišče Polževo, letni kopališči Višnja Gora in Trbovlje, kopanje, veslanje ali ribarjenje na reki Krki, ipd.

Kulturno – turistična dogajanja (izbor):

 • Pevski tabor v Šentvidu pri Stični, ki se ga udeleži običajno več kot 5000 pevcev iz Slovenije in zamejstva;
 • Festival Stična, vsakoletno druženje amaterskih gledaliških skupin , tudi iz tujine;
 • Množičen spust s kajaki (več kot 600 udeležencev) po reki Krki
 • Množičen Jurčičev pohod od Višnje Gore do Muljave
 • Dve odmevni jesenski tekaški prireditvi v okviru akcije Slovenija teče
 • Tri označene kolesarske poti po občini, junijsko kolesarjenje po nekdanji delno ohranjeni rimski cesti od Ivančne Gorice do Dvora, kolesarski maraton treh občin;
 • Razne etnološke prireditve
Kontakt
Pokliči
Storitve
Najem prostora za dogodke (Najem koče, Piknik prostor, Večnamenski prostor)
Storitve opravljamo v
Sloveniji
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 29 uporabnikov.
 • Kristina F. 07. Jun. 2018

Odlicna lokacija na vrhu hriba s cudovitim razgledom! Tu sem praznovala svoj 23. rojstni dan in vse je bilo tocno kot sem zelela! Imeli smo veliko prostora za zuranje in nismo rabili skrbeti da bi koga zbudili, saj v bliznji okolici ni sosedov. Na razpolago je bilo kar nekaj sob, vseh skupaj nas je bilo 15 in brez problema bi nas lahko prenocilo se vec! Posebej mi je bil vsec skedenj pred samo hiso, ki sem ga lahko preuredila v proper party place.Vse po pricakovanjih in se boljse!!!

 • Inesilic25 08. Dec. 2016

Imeli smo se lepo. Hišica je na samem, tako, da nismo motili nikogar. Bili smo na stolpu, ki je v bližini in ima res fenomenalen razgled! Je pa še veliko možnosti različnih drugih ogledov. Priporočam jo vsem, kateri si želite preživeti svoj prostičas v naravi, med drevesi in travnik!

 • Jurezelvaster 08. Dec. 2016

☺ zelo lepo urejeno...in prijazno osebje ☺

 • Antejatomasic 08. Dec. 2016

Hiša Nad oblaki je primerna za vse ljudi, ki imajo radi naravo in uživajo v družbi s sproščenimi ljudmi. Poleg narave, celotni izkušnji dodata piko na i lastnika, ki sta zelo prijazna, klepetava in ob enem obzirna, če si kdo želi miru.

 • Alesatomasic 08. Dec. 2016

Izredno prijazna lastnika, vedno pripravljena pomagati in vskočiti na pomoč. Lokacija je idealna za pohodnike ter vse, ki želijo uiti mestnemu hrupu. Celotnega vzdušja in seveda razgleda, se ne da opisati. Vendar je bila celotna izkušnja kot iz pravljice! :)

 • Kristjanbokan 08. Dec. 2016

Odličen kraj za sprostitev, žurko ter spoznavanje narave in živali ;)
Še bomo prišli :)

 • Majamueller1 07. Dec. 2016

Izjemno prijazna in gostoljubna sta tako gospa Polona kot gospod David. Oba sta pripravljena takoj priskočiti na pomoč, pa naj se gre za informacije ali pa prevoz. Kapo dol!

 • Sara93Vus 07. Dec. 2016

Hiša Nad oblaki je pravzaprav celo posestvo nad oblaki, s prekrasnim razgledom, sproščenim ozračjem, prostorom za žurke (v slabem ali dobrem vremenu), prijazno do živali, otrok in odraslih :D Za piko na i pa še odlični gostitelji, ki se prilagodijo vsem željam :)
Sama sem bila v Hiši nad oblaki že nekajkrat; tako na oddihu, kakor na žurkah in vsakokrat je bila to edinstvena izkušnja, ki je ne gre pozabiti :D

 • Tadejasmolej 07. Dec. 2016

Hiša se nahaja na samem, sredi neokrnjene narave. Prostori v hiši so lepo urejeni. Prijazen lastnik, dodatno je omogočen tudi ogled mnogih vrst ptic (predvsem papig).

 • Fondoroteja 07. Dec. 2016

Lepo, prijazno, prijetno!

 • Andrejkranjc1 07. Dec. 2016

Izjemna narava, prijazno osebje. Zelo smo bili zadovoljni in se bomo vsekakor še vrnili...

 • Janvodovnik 07. Dec. 2016

Prijaznost in fleksibilnost. Za piko na "i" pa je tu še sama lokacija z razgledom.

 • Zvonko3Skamlec 06. Dec. 2016

Obisk pri njih je bil nepozaben super smo se imeli ni lepšega za počitek in odklop iz mesta .Posebej so lepa jutra z lepim razgledom na pokrajino nepozabno priporočam vam ne bo vam žal.

 • Pinkpanter123 06. Dec. 2016

Doživel fantastično rojstnodnevno zabavo! Gostitelji zelo prijazni in prilagodljivi :)

 • Alexbobek 06. Dec. 2016

Super lokacija in nešteto lepih živalic! Priporočam obisk z otroci! :)

 • Evajakopi 06. Dec. 2016

V Hiši nad oblaki sem bila že večkrat in vsakič je bilo SUPER:) Res lepo okolje in dobra družba!!! Razgled je čudovit, bi lahko cel dan samo sedela na terasi, se razgledovala in pila kavo:)

 • Aljosapremelc 06. Dec. 2016

Top top top.

 • Jerchy 06. Dec. 2016

Super razgled in prijazni lastniki. Krasna ideja za vikend lenarjenja v dvoje, sproščujoče sprehode in divje zabave za rojstnodnevne priložnosti in silvestrovanja.

 • Juredol 06. Dec. 2016

Izjemna izkušnja, prijazni gostitelji... ni da ni!! Se pridemo!

 • Sm2200 06. Dec. 2016

Lokacija je fantasticna, razgled neprecenljiv.
Priporocam.

 • Masaleposa 06. Dec. 2016

Hiša stoji na mirni lokaciji v naravi, razgled je čudovit. Prava izbira za sprostitev ali druženje s prijatelji! Mi se vedno radi vračamo :)

 • Kristina F. 06. Dec. 2016

Odlicen prostor za zabave, notranji in zunanji prostor za razlicne letne case. Tu sem ze praznovala novo leto ter moj 23. rojstni dan, bilo je super! Razhled in okolica jemljeta dih! Moji gosti so bili navduseni. Lastnika sta super gostitelja, prijazna in ustrezljiva. Definitivno priporocam!

 • Anusavolovsek16 06. Dec. 2016

Super vzdusje, prijazni in gostočjubni gostitelji, krasna narava.

 • Tanjaplesa 05. Dec. 2016

Posest se nahaja nekoliko stran od Ivančne Gorice, na vrhu hriba, od koder imate prelep razgled na dolino z mestom in vasicami. Odmaknjeni od mestnega vrveža se lahko sprostite v naravi. Posest je zelo prostrana, nadvse primerna za zabave (v slabem in dobrem vremenu). Gostitelja pa sta nadvse ljubezniva, prijazna do gostov in vedno na voljo.

 • Janko Č. 05. Dec. 2016

Izjemna lokacija, prekrasne živali, predvsem papige, prijazen gostitelj, ustreže vsaki želji gosta.

 • Benopuz 05. Dec. 2016

Nepozabne izkusnje. Priporocam obisk!

 • Dirtybida 05. Dec. 2016

Izvrstna lokacija na mirnem vrhu soncnega hribcka. Hisa z okolico nudi vse potrebno.

 • Simon C. 05. Dec. 2016

Izjemna lokacija, kjer lahko uživaš v nočni romantiki, ležiš na travniku in šteješ zvezde ... ali divji zabavi, ki nikogar ne moti. ;)

 • Miklavcicnina 05. Dec. 2016

Super smo se imeli :)

Ocenite tega ponudnika
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za najem prostora za dogodke za mesto Trbovlje z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam za mesto Trbovlje osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za najem prostora za dogodke in menite, da manjka na seznamu za mesto Trbovlje, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravi prostor za vaš dogodek

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki najema prostora

 • Kristina F. je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 07. Jun. 2018

Odlicna lokacija na vrhu hriba s cudovitim razgledom! Tu sem praznovala svoj 23. rojstni dan in vse je bilo tocno kot sem zelela! Imeli smo veliko prostora za zuranje in nismo rabili skrbeti da bi koga zbudili, saj v bliznji okolici ni sosedov. Na razpolago je bilo kar nekaj sob, vseh skupaj nas je bilo 15 in brez problema bi nas lahko prenocilo se vec! Posebej mi je bil vsec skedenj pred samo hiso, ki sem ga lahko preuredila v proper party place.Vse po pricakovanjih in se boljse!!!

 • Inesilic25 je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 08. Dec. 2016

Imeli smo se lepo. Hišica je na samem, tako, da nismo motili nikogar. Bili smo na stolpu, ki je v bližini in ima res fenomenalen razgled! Je pa še veliko možnosti različnih drugih ogledov. Priporočam jo vsem, kateri si želite preživeti svoj prostičas v naravi, med drevesi in travnik!

 • Jurezelvaster je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 08. Dec. 2016

☺ zelo lepo urejeno...in prijazno osebje ☺

 • Antejatomasic je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 08. Dec. 2016

Hiša Nad oblaki je primerna za vse ljudi, ki imajo radi naravo in uživajo v družbi s sproščenimi ljudmi. Poleg narave, celotni izkušnji dodata piko na i lastnika, ki sta zelo prijazna, klepetava in ob enem obzirna, če si kdo želi miru.

 • Alesatomasic je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 08. Dec. 2016

Izredno prijazna lastnika, vedno pripravljena pomagati in vskočiti na pomoč. Lokacija je idealna za pohodnike ter vse, ki želijo uiti mestnemu hrupu. Celotnega vzdušja in seveda razgleda, se ne da opisati. Vendar je bila celotna izkušnja kot iz pravljice! :)

 • Kristjanbokan je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 08. Dec. 2016

Odličen kraj za sprostitev, žurko ter spoznavanje narave in živali ;)
Še bomo prišli :)

 • Majamueller1 je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 07. Dec. 2016

Izjemno prijazna in gostoljubna sta tako gospa Polona kot gospod David. Oba sta pripravljena takoj priskočiti na pomoč, pa naj se gre za informacije ali pa prevoz. Kapo dol!

 • Sara93Vus je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 07. Dec. 2016

Hiša Nad oblaki je pravzaprav celo posestvo nad oblaki, s prekrasnim razgledom, sproščenim ozračjem, prostorom za žurke (v slabem ali dobrem vremenu), prijazno do živali, otrok in odraslih :D Za piko na i pa še odlični gostitelji, ki se prilagodijo vsem željam :)
Sama sem bila v Hiši nad oblaki že nekajkrat; tako na oddihu, kakor na žurkah in vsakokrat je bila to edinstvena izkušnja, ki je ne gre pozabiti :D

 • Tadejasmolej je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 07. Dec. 2016

Hiša se nahaja na samem, sredi neokrnjene narave. Prostori v hiši so lepo urejeni. Prijazen lastnik, dodatno je omogočen tudi ogled mnogih vrst ptic (predvsem papig).

 • Fondoroteja je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 07. Dec. 2016

Lepo, prijazno, prijetno!

 • Andrejkranjc1 je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 07. Dec. 2016

Izjemna narava, prijazno osebje. Zelo smo bili zadovoljni in se bomo vsekakor še vrnili...

 • Janvodovnik je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 07. Dec. 2016

Prijaznost in fleksibilnost. Za piko na "i" pa je tu še sama lokacija z razgledom.

 • Zvonko3Skamlec je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 06. Dec. 2016

Obisk pri njih je bil nepozaben super smo se imeli ni lepšega za počitek in odklop iz mesta .Posebej so lepa jutra z lepim razgledom na pokrajino nepozabno priporočam vam ne bo vam žal.

 • Pinkpanter123 je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 06. Dec. 2016

Doživel fantastično rojstnodnevno zabavo! Gostitelji zelo prijazni in prilagodljivi :)

 • Alexbobek je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 06. Dec. 2016

Super lokacija in nešteto lepih živalic! Priporočam obisk z otroci! :)

 • Evajakopi je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 06. Dec. 2016

V Hiši nad oblaki sem bila že večkrat in vsakič je bilo SUPER:) Res lepo okolje in dobra družba!!! Razgled je čudovit, bi lahko cel dan samo sedela na terasi, se razgledovala in pila kavo:)

 • Aljosapremelc je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 06. Dec. 2016

Top top top.

 • Jerchy je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 06. Dec. 2016

Super razgled in prijazni lastniki. Krasna ideja za vikend lenarjenja v dvoje, sproščujoče sprehode in divje zabave za rojstnodnevne priložnosti in silvestrovanja.

 • Juredol je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 06. Dec. 2016

Izjemna izkušnja, prijazni gostitelji... ni da ni!! Se pridemo!

 • Sm2200 je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 06. Dec. 2016

Lokacija je fantasticna, razgled neprecenljiv.
Priporocam.

 • Masaleposa je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 06. Dec. 2016

Hiša stoji na mirni lokaciji v naravi, razgled je čudovit. Prava izbira za sprostitev ali druženje s prijatelji! Mi se vedno radi vračamo :)

 • Kristina F. je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 06. Dec. 2016

Odlicen prostor za zabave, notranji in zunanji prostor za razlicne letne case. Tu sem ze praznovala novo leto ter moj 23. rojstni dan, bilo je super! Razhled in okolica jemljeta dih! Moji gosti so bili navduseni. Lastnika sta super gostitelja, prijazna in ustrezljiva. Definitivno priporocam!

 • Anusavolovsek16 je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 06. Dec. 2016

Super vzdusje, prijazni in gostočjubni gostitelji, krasna narava.

 • Tanjaplesa je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 05. Dec. 2016

Posest se nahaja nekoliko stran od Ivančne Gorice, na vrhu hriba, od koder imate prelep razgled na dolino z mestom in vasicami. Odmaknjeni od mestnega vrveža se lahko sprostite v naravi. Posest je zelo prostrana, nadvse primerna za zabave (v slabem in dobrem vremenu). Gostitelja pa sta nadvse ljubezniva, prijazna do gostov in vedno na voljo.

 • Janko Č. je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 05. Dec. 2016

Izjemna lokacija, prekrasne živali, predvsem papige, prijazen gostitelj, ustreže vsaki želji gosta.

 • Benopuz je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 05. Dec. 2016

Nepozabne izkusnje. Priporocam obisk!

 • Dirtybida je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 05. Dec. 2016

Izvrstna lokacija na mirnem vrhu soncnega hribcka. Hisa z okolico nudi vse potrebno.

 • Simon C. je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 05. Dec. 2016

Izjemna lokacija, kjer lahko uživaš v nočni romantiki, ležiš na travniku in šteješ zvezde ... ali divji zabavi, ki nikogar ne moti. ;)

 • Miklavcicnina je ocenil/a ponudnika prostora za dogodke Hiša Nad oblaki 05. Dec. 2016

Super smo se imeli :)

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.