Organizacija dogodkov in najem prostora: na koga se obrniti?

ocena bralcev
0 od 0

Organizacija dogodkov in najem prostora sta lahko zastrašujoči nalogi, če postopka ne poznate. Za začetek je pomembno, da določite vrsto dogodka, ki ga organizirate, in velikost množice, ki se ga bo udeležila. Ko to določite, je čas, da izberete primeren prostor glede na potrebe dogodka. Pri izbiri prizorišča morate upoštevati dejavnike, kot so lokacija, stroški, dostopnost, razpoložljivost parkirišč in druge ugodnosti. Ko najdete potencialno prizorišče, ki ustreza vašim merilom, ga je priporočljivo osebno obiskati in se glede morebitnih posebnih zahtev za vaš dogodek pogovoriti z odgovornim za najem prostora. Če načrtujete dogodek večjega obsega, je pomembno, da raziščete veljavna dovoljenja in predpise za izvedbo dogodka na izbrani lokaciji.

S skrbnim načrtovanjem in zadostno raziskavo razpoložljivih prizorišč sta organizacija dogodkov in najem prostora lahko enostavni nalogi!

Organizacija dogodkov in najem prostora s strani izkušenega ponudnika

Govorimo o restavraciji Via Bona. Organizacija dogodkov je poleg pogostitive ena izmed njihovih glavnih storitev. Izkušena ekipa restavracije Via Bona, ki se nahaja v živahnem mestu Ljubljana na Viču, vam lahko pomaga ustvariti nepozabne trenutke za vašo posebno priložnost. Ne glede na to, ali načrtujete:

  • poslovni dogodek,
  • praznujete poroko,
  • rojstni dan ali
  • kakšen drug poseben dogodek,

vam bodo pripravljeni priskočiti na pomoč.

Organizacija dogodkov v restavraciji Via Bona.
V prostornem atriju restavracije Via Bona, ste ob lepem vremenu deležni tudi nekaj sončnih žarkov.

Za najem prostora imate na voljo štiri različne ambiente in poletni vrt, ki so idealni tako za poslovne kot tudi zasebne dogodke. Osrednji del restavracije je prostoren in odprt atrij, na voljo pa so tudi bolj odmaknjeni kotički za tiste, ki iščejo bolj sproščeno vzdušje.

Najem prostora oz. glaerije v restavraciji Via Bona.
Prostorna galerija vam nudi zasebnost in pogled na plesišče ter dogajanje v atriju.

Za vse, ki si želijo plesa, je na voljo tudi plesišče. Ob lepem vremenu, se lahko odprejo velika panoramska okna, zaradi katerih je prostor še bolj svež in odprt. Tudi če načrtujete dogodek v poletnih dneh ne skrbite, saj je zagotovljena klimatska naprava.

Preverite na kaj paziti, ko izbirate otroško igralnico.

Restavracija svojim gostom ponuja okusno hrano, ki jo pripravijo izkušeni kuharji in uporabljajo le visokokakovostne sestavine. Jedi so postrežene na krožnikih ali pladnjih, odvisno od vaših želja. Po potrebi se lahko dogovorite za veganske, vegetarijanske ali druge jedi, prilagojene vašim željam.

V restavraciji Via Bona si prizadevajo uresničiti vizijo svojih strank – ne glede na to, ali gre za intimno srečanje ali veliko praznovanje, organizacija dogodkov pri njih poteka z veliko mero odgovornosti in natančnosti. Njihovo osebje se ponaša z odličnimi storitvami za stranke, kar vam omogoča, da lahko brez skrbi uživate! Če iščete odličen kraj za najem prostora, kjer se lahko vsi zabavajo in ustvarijo trajne spomine, potem ste na pravem mestu. Kontaktirate jih lahko TUKAJ.
ocena bralcev
0 od 0