fb
Preverjeni ponudniki za pomoč na domu
Zdravljenje s svetlobo Bioptron in masaže
Organizacija dogodkov · Pomoč na domu · Alternativne metode zdravljenja
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Zdravljenje z medicinskim aparatom Bioptron in masaža

Opis

Svetloba je že od vsega začetka stvaritev sveta, znana kot najboljši zdravnik. Medicinski aparat Bioptron je narejen, da varno in brez do sedaj znanih negativnih stranskih učinkov pomaga, da je vaše zdravje odlično oz. izboljšano. Ker z roko v roki gresta fototerapija Bioptron in masaža, se izvaja terapija skupaj. Danes je že marsikaj luksuz in zdravje se šteje med to elito.

Reference

Ana Žvorc-modna stilistka in organizatorka dogodkov; Adriana Magdovski- pianistka, Versus d.o.o.-podjetje za marketing("Promocija zdravja na delovnem mestu"), Terme Ptuj-zaposlena na oddelku zdravstva; veliko fizičnih oseb z raznimi težavami-preležanine, diabetične rane, bolečine v križu....

Kako smo drugačni

Prva prednost je ta, DA SE PRIPELJEM K VAM! Ostale prednosti moje storitve so v tem, da se posvetimo vsaki stranki-ne glede ali gre za fizično osebo ali v sklopu "promocije zdravja na delovnem mestu" ko delodajalci naročijo storitev za svoje zaposlene na delovnem mestu. Terapija Bioptron je terapija, ki pomaga pri boljšem počutju, zmanjšanju bolečin..., ki skupaj z masažo še toliko bolj napolni z energijo.

Storitve
Organizacija dogodkov, Pomoč na domu, Alternativne metode zdravljenja
Povezave
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Bazoviška ulica 8, 2000 Maribor

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj