fb
Preverjeni vrtnarji
Pojoča travica - Mihael Iljaž s.p.
Urejanje okolice · Vrtnarske storitve
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Strokovnjaki za hortikulturno ureditev vaših dvorišč, vrtov in širše bivalne okolice.

Opis

POJOČA TRAVICA je mlado in energično podjetje v katerem smo se združili strokovnjaki iz različnih področij, ki si prizadevamo opravljati celoten servis za hortikulturno ureditev vaših dvorišč, vrtov in širše bivalne okolice.

Naša ekipa je sestavljena iz usposobljenih in prijaznih posameznikov, ki svojim strankam poleg konkretne izvedbe del nudijo hkrati tudi nasvete glede tega kako skrbeti za svoj vrt ali dvorišče, da bi tudi ta del naših bivalnih površin ostal lep in vitalen kar se da dolgo.

Na tem mestu bi vam radi zagotovili, da posedujemo vso potrebno znanje, energijo, ljubezen do narave in vsega lepega, kreativnost ter odločnost, ki so ključne sestavine za uspešno načrtovanje, izvedbo, vzdrževanje in seveda tudi svetovanje pri hortikulturni ureditvi vam ljubih površin.

Kot svojo misijo lahko izpostavimo željo po uporabi vseh svojih intelektualnih, kreativnih in fizičnih kapacitet za ustvarjanje lepe in urejene okolice, ki bo vsem nam v ponos. V svojem delovanju si bomo prizadevali ustvariti vizijo našega podjetja, ki se pa nanaša na hitro, učinkovito in celotno odgovarjanje na vaše splošne ter hkrati tudi specifične potrebe ter želje za kvalitetno in privlačno ureditev in vzdrževanje vaših vrtov, dvorišč in drugih površin.

Storitve
Urejanje okolice, Vrtnarske storitve
Spletna stran
Velikost ekipe
Ni podatka o zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Ulica Ruške Čete 9, 2342 Ruše

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj