fb

Vrtnarstvo

Vrtnarstvo? Hitro povprašajte vse preverjene vrtnarje ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
288.287
povpraševanj strank
10.541
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za vrtnarske storitve

Preverjeni vrtnarji
 1. Omisli.si
 2. Vrtnarske storitve
Togg 21 d.o.o.
· Izbran: 2 krat
Slikopleskarstvo · Polaganje tlakovcev · Ograje · Urejanje okolice · Visokotlačno čiščenje
Urejen vrt - Logotip
Urejen vrt
4,9
(15)
· Izbran: 18 krat
Urejanje okolice · Vrtnarske storitve
As10, Zaključna Gradbena Dela, Alen Salčinović s.p. - Logotip
As10, Zaključna Gradbena Dela, Alen Salčinović s.p.
4,0
(4)
· Izbran: 8 krat
Prenova stanovanja na ključ · Vodovodne inštalacije in popravila · Izdelava ali prenova fasade · Odvoz materiala · Polaganje ploščic
MIX - Logotip
MIX
· Izbran: 2 krat
Zidarske storitve · Slikopleskarstvo · Prenova stanovanja na ključ · Prenova mansarde na ključ · Pomoč na domu
Hišni mojster, Žan Bojičić s.p. - Logotip
Hišni mojster, Žan Bojičić s.p.
4,9
(8)
· Izbran: 10 krat
Prenova stanovanja na ključ · Prenova mansarde na ključ · Prenova ali izgradnja kopalnice · Ograje · Najem tiskalnika
Vrtni svet Dores, d.o.o. - Logotip
Vrtni svet Dores, d.o.o.
5,0
(7)
· Izbran: 20 krat
Urejanje okolice · Vrtnarske storitve · Namakalni sistem · Odvoz materiala
Matevž Arzenšek s.p. - Logotip
Matevž Arzenšek s.p.
4,6
(9)
· Izbran: 21 krat
Vodovodne inštalacije in popravila · Prenova ali izgradnja kopalnice · Prenova stanovanja na ključ · Polaganje tlakovcev · Hišni servis in popravila
Andrej Slatnar s.p. - Logotip
Andrej Slatnar s.p.
5,0
(4)
· Izbran: 8 krat
Polaganje ploščic · Električarske storitve · Prenova ali izgradnja kopalnice · Talne obloge · Zidarske storitve
Viride krajinska arhitektura, Urška Ivanovič s.p. - Logotip
Viride krajinska arhitektura, Urška Ivanovič s.p.
5,0
(1)
· Izbran: 4 krat
Urejanje okolice · Arhitekturne storitve · Vrtnarske storitve
UniTim, Prevozne Storitve, Matija Tratnik s.p. - Logotip
UniTim, Prevozne Storitve, Matija Tratnik s.p.
5,0
(2)
· Izbran: 6 krat
Krovstvo, kleparstvo, tesarstvo · Izdelava in montaža nadstreška · Prenova ali izgradnja kopalnice · Polaganje tlakovcev · Slikopleskarstvo
Preverjeni vrtnarji
Togg 21 d.o.o.
Slikopleskarstvo · Polaganje tlakovcev · Ograje · Urejanje okolice · Visokotlačno čiščenje · Vrtnarske storitve · Odvoz materiala
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Urejanje okolice, vrtnarstvo, visokotlačno čiščenje in odvoz materiala.
Preverjeni ponudnik Izbran že 2 krat

Opis

V podjetju Togg 21 d.o.o., se ukvarjamo z različnimi storitvami, kot so:

 • VRTNARSKE STORITVE: Poskrbimo za vaš vrt, zasaditev rož, obrezovanje dreves in grmovnic ter redno vzdrževanje zelenic.
 • VISOKOTLAČNO ČIŠČENJE: S pomočjo visokotlačnega čiščenja bomo odstranili umazanijo, madeže in alge s površin, kot so terase, fasade, tlakovci, itd.
 • ODVOZ MATERIALA: Če imate potrebo po odstranitvi gradbenih odpadkov, zemlje ali drugih materialov, vam nudimo hitro in učinkovito rešitev za odvoz le-teh.
 • UREJANJE OKOLICE: Svojim strankam pomagamo pri urejanju okolice, kot so postavitev mejnih ograj, tlakovanje dvorišča ali oblikovanje cvetličnih gredic.

Naš cilj je zagotoviti kakovostno storitev vsem strankam.

V primeru, da imate kakršnakoli vprašanja ali bi radi izvedeli več o našem podjetju in storitvah, nas prosimo kontaktirajte. Veseli bomo sodelovanja z vami.

Reference

Več let izkušenj.

Kako smo drugačni

Zagotavljamo visoko kakovost storitev in prilagodimo rešitve glede na individualne potrebe strank.
Držimo se dogovorjenih rokov ter si prizadevamo za doslednost in zanesljivost pri opravljanju storitev. Lahko nam zaupate, da bomo svoje delo opravili skrbno in pravočasno.

Kontakt
Pokliči
Storitve
Slikopleskarstvo (Beljenje sten, pleskanje, barvanje, Barvanje vrat, oken, ograje, Odstranjevanje plesni, sanacija, Polaganje tapet, odstranjevanje tapet, Poslikava sten, risanje na stene, Barvanje fasade, obnova, Barvanje napušča, opaža), Polaganje tlakovcev (Tlakovanje poti, Tlakovanje dvorišča, Tlakovanje parkirišča, Tlakovanje dovozne poti, Sanacija / obnova obstoječega tlakovanja), Ograje (Panelne ograje, Inox ograje, PVC ograje, Lesene ograje, Kovane ograje (železne), ALU ograje, Žična ograja, mrežna, Kamnite ograje (gabioni), Betonske ograje, Steklene ograje, Notranja ograja (stopniščna ograja), Zunanja ograja (vrtna ograja), Balkonske ograje, WPC ograja, Kovinske ograje), Urejanje okolice (Načrtovanje in zunanja ureditev okolice hiše, Izravnava terena (zemeljska dela), Izdelava škarpe, Vzdrževanje in urejanje zelenih površin, Podiranje dreves / višinska dela, Zelena stena, vertikalni vrt, Ribnik, skalnjak, Pluženje snega, kidanje, Visoke grede in rastlinjaki), Visokotlačno čiščenje (Čiščenje žaluzij, Čiščenje tlakovcev, dovoza (beton, kamen, asfalt, ...), Čiščenje terase (ploščice, beton, kamen, les, WPC, ...), Čiščenje fasade, Čiščenje strehe ali nadstreška (kritina, opeka, steklo, polikarbonat, ...), Čiščenje solarnih panelov, sončne elektrarne, kolektorjev ali toplotne črpalke, Čiščenje ograje (aluminij, kovina, les, beton, kamen, ...), Čiščenje večjih steklenih površin (steklena fasada, zimski vrt, poslovni prostori, ...)), Vrtnarske storitve (Načrtovanje vrta in zelenice, ureditev vrta, Zasaditev vrta, dreves, sajenje rastlin, Košnja trave, obrezovanje drevja ali žive meje, Drevesnica, vrtnarija, Travna ruša, sejanje trave), Odvoz materiala
Lokacija
Celje
Storitve opravljamo v okolici:
Braslovče, Celje, Dobrna, Hrastnik, Laško, Polzela, Prebold, Radeče, Slovenske Konjice, Šentjur, Šentrupert, Šmarje pri Jelšah, Štore, Tabor, Trbovlje, Velenje, Vitanje, Vojnik, Zreče, Žalec
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za vrtnarske storitve je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2023. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za vrtnarske storitve in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pogosta vprašanja za vrtnarske storitve

Kako poteka proces sodelovanja z vrtnarjem?

Proces sodelovanja z vrtnarjem običajno poteka v šestih korakih:

Prvi stik in razgovor: Najprej kontaktirate vrtnarja in opisujete svoje potrebe ter vizijo vrta. To je priložnost za postavljanje vprašanj in pridobivanje informacij o vrtnarjevih storitvah.

Ogled lokacije: Vrtnar bo obiskal vašo lokacijo, da bo lahko bolje razumel vaše potrebe, ocenil pogoje in se seznanil z obsegom dela.

Načrtovanje: Na podlagi vaših potreb in pogojev na terenu bo vrtnar pripravil predlog načrta za vaš vrt. To lahko vključuje izbiro rastlin, oblikovanje vrta in predlog za vzdrževanje.

Pregled in potrditev načrta: Vi pregledate predlog in skupaj z vrtnarjem naredite morebitne prilagoditve. Ko ste zadovoljni z načrtom, ga potrdite.

Izvedba: Vrtnarstvo začne z delom na vašem vrtu v skladu z dogovorjenim načrtom. To lahko vključuje sajenje, obrezovanje, urejanje vrta in druge vrtnarske storitve.

Vzdrževanje in spremljanje: Po končanem delu vrtnar zagotovi navodila za vzdrževanje ali pa se dogovorite za redno vzdrževanje. Vrtnar bo spremljal napredek vašega vrta in po potrebi svetoval o dodatnih ukrepih.

Vsak korak v tem procesu je zasnovan tako, da zagotavlja, da bodo vaše potrebe in želje upoštevane in da bo rezultat projekt, s katerim boste zadovoljni.

Katere storitve nudi vrtnarstvo?

Vrtnarstvo ponuja raznolike storitve, prilagojene vašim potrebam in željam. Te vključujejo načrtovanje in oblikovanje vrtov, sajenje in vzdrževanje rastlin, urejanje okolice hiše, obrezovanje žive meje in dreves, postavitev in vzdrževanje visokih gred, urejanje skalnjakov, sejanje trave, svetovanje pri izbiri pravih rastlin za vaše podnebne razmere in vrsto tal ter podiranje dreves. Poleg tega vrtnarstvo ponuja tudi storitve postavitve rastlinjakov in zasaditve brežin. Vse to omogoča, da je vaš vrt vedno urejen, zdrav in lep. Na Omisli.si lahko najdete vrtnarje, ki ponujajo vse navedene storitve.

Koliko zaračunajo vrtnarji za zasaditev vrta?

Stroški zasaditve vrta se lahko močno razlikujejo glede na velikost vrta, vrsto zasaditve, vrste rastlin, ki jih želite zasaditi, in druge dejavnike, kot je teren. Vrtnarji običajno zaračunajo na uro ali na kvadratni meter. Stroški se lahko gibljejo od nekaj deset do več sto evrov. Najboljši način za pridobitev natančne ocene je, da se obrnete na več vrtnarjev in primerjate njihove ponudbe. Na Omisli.si lahko pošljete brezplačno povpraševanje in prejmete ponudbe od različnih izvajalcev.

Kolikokrat letno je pametno najeti vrtnarstvo?

Pogostost najema vrtnarja je odvisna od različnih dejavnikov, vključno z velikostjo in kompleksnostjo vašega vrta, vašimi osebnimi željami in časovnimi omejitvami. Za povprečen vrt bi lahko bilo dobro najeti vrtnarja vsaj dvakrat letno - enkrat spomladi za pripravo vrta na novo rastno sezono in enkrat jeseni za pripravo vrta na zimo. Za kompleksnejše vrtove ali za tiste, ki želijo imeti vedno urejen vrt, bi bilo morda pametno najeti vrtnarja pogosteje, celo na mesečni osnovi. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki se ukvarjajo z vrtnarskimi storitvami, in se posvetujete z njimi o frekvenci in obsegu potrebnega dela.

Kakšne so prednosti in slabosti najema profesionalnega vrtnarja?

Najem profesionalnega vrtnarja ima svoje prednosti in slabosti. Med prednostmi so strokovno znanje in izkušnje, ki jih vrtnar prinaša na projekt, kar zagotavlja kakovostno izvedbo in pravilno skrb za rastline. Vrtnar vam lahko tudi prihrani čas, ki bi ga sicer porabili za urejanje vrta. Poleg tega lahko profesionalni vrtnar zagotovi redno vzdrževanje in skrb za vaš vrt, ki morda ne bi bila možna, če bi opravila opravljali sami. Slabosti najema profesionalnega vrtnarja pa so lahko stroški, ki so povezani z njegovimi storitvami. Poleg tega morda ne boste imeli popolnega nadzora nad tem, kako je vaš vrt urejen, če to prepustite vrtnarju.

Kakšna je cena vrtnarjev na Omisli.si/vrtnarstvo?

Cena za vrtnarske storitve na Omisli.si se lahko močno razlikuje in je odvisna od vrste storitve, obsega dela, potrebnih materialov in lokacije projekta. Za manjše naloge, kot je košnja trave ali obrezovanje grmovja, cena običajno znaša nekaj deset evrov. Za večje projekte, kot je celovita prenova vrta ali postavitev rastlinjaka, se cena lahko giblje v stotinah ali celo tisočih evrov. Za natančnejšo oceno cene vam priporočamo, da na Omisli.si pošljete brezplačno povpraševanje in prejmete ponudbe od različnih izvajalcev.

Ali vrtnarstvo nudi garancijo na opravljeno delo?

Da, mnogi vrtnarji ponujajo garancijo na opravljeno delo. To pomeni, da če niste zadovoljni z opravljenim delom ali če pride do težav po končanem projektu, se bodo vrtnarji vrnili in popravili težavo brez dodatnih stroškov. Vendar pa pogoji garancije variirajo od izvajalca do izvajalca, zato je priporočljivo, da to preverite pred začetkom projekta. Vsekakor pa je pomembno, da se vedno dogovorite za garancijo v pisni obliki. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki ponujajo garancije na svoje storitve.

Kako izberem pravo vrtnarstvo za moj vrt?

Izbira pravega vrtnarstva za vaš vrt je ključnega pomena za dosledno in kakovostno nego. Najprej morate opredeliti svoje potrebe in želje: ali potrebujete samo občasno vzdrževanje ali celovito načrtovanje in oblikovanje? Razmislite tudi o svojem proračunu in tem, koliko časa in energije ste pripravljeni vložiti v vrt. Naslednji korak je raziskovanje: preberite ocene, se pogovorite z različnimi vrtnarji in preglejte njihova prejšnja dela. Ne bojte se postaviti vprašanj o njihovih izkušnjah, znanju in pristopu. Na koncu primerjajte ponudbe in izberite tisto, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Ne pozabite, da najugodnejša ponudba ni nujno najboljša. Na Omisli.si lahko pošljete brezplačno povpraševanje in prejmete ponudbe od različnih izvajalcev.

Kako se lotiti načrtovanja vrta?

Načrtovanje vrta je kompleksen proces, ki zahteva poznavanje rastlin, oblikovanje in urejanje okolice. Če nimate dovolj znanja ali časa, lahko to nalogo zaupate profesionalnemu vrtnarju. Na Omisli.si lahko brezplačno pošljete povpraševanje in prejmete ponudbe od različnih izvajalcev. Ko načrtujete vrt, je pomembno upoštevati podnebne razmere, vrsto tal in količino svetlobe. Prav tako je treba upoštevati vaše želje glede barve, stila in trendov.

Kaj je pomembno pri urejanju okolice hiše?

Urejanje okolice hiše je več kot le košnja trave in obrezovanje drevja. Gre za celovito načrtovanje in izvedbo, ki vključuje zasaditev korit, ureditev skalnjaka, postavitev visokih gred in morda celo postavitev rastlinjaka. Pomembno je, da se vse elemente uskladi med seboj in s stilom hiše. Na platformi Omisli.si lahko najdete vrtnarje, ki se specializirajo za različne vrste ureditve okolice.

Zakaj je pomembno redno obrezovanje žive meje?

Obrezovanje žive meje ni le estetska odločitev, ampak tudi pomemben del vzdrževanja. Obrezovanje spodbuja rast in zagotavlja, da je živa meja zdrava in močna. Če živa meja ni pravilno obrezana, lahko postane neurejena in manj privlačna. Poleg tega lahko prekomerna rast ovira pogled ali zmanjšuje dostop do svetlobe za druge rastline. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki se ukvarjajo z obrezovanjem žive meje.

Kako izbrati pravo vrtnarstvo za svoj projekt?

Izbira pravega vrtnarja je ključna za uspeh vašega projekta. Pomembno je, da izberete izvajalca, ki ima izkušnje s podobnimi projekti in ki razume vaše želje in potrebe. Priporočljivo je, da se pogovorite z več izvajalci in primerjate njihove ponudbe. Na Omisli.si lahko pošljete brezplačno povpraševanje in prejmete ponudbe od različnih izvajalcev.

Kaj je skalnjak in kako ga urediti?

Skalnjak je poseben tip vrta, ki je oblikovan tako, da posnema naravno skalnato pokrajino. Za ureditev skalnjaka potrebujete različne vrste kamnov in alpske rastline. Pomembno je, da imate dobro drenažo, saj alpske rastline ne prenašajo stoječe vode. Skalnjak je lahko odličen dodatek k vašemu vrtu, saj prinaša raznolikost in zanimiv vizualni element. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki se specializirajo za ureditev skalnjakov.

Kakšne so prednosti in slabosti visokih gred?

Visoke grede so priljubljen trend v vrtnarstvu. Prednosti visokih gred vključujejo boljše pogoje za rast rastlin, lažje delo (manj plevela, boljše ergonomično delo), večjo produktivnost in boljšo drenažo. Slabosti pa so lahko višji stroški začetne postavitve in potreba po večji količini zemlje. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki se ukvarjajo z postavitvijo visokih gred.

Kako se pravilno lotiti sejanja trave?

Sejanje trave je proces, ki zahteva nekaj priprave. Najprej je treba pripraviti tla, jih prekopati, odstraniti kamenje in plevel, ter jih pognojiti. Semena je treba posejati enakomerno in jih nato prekriti s tanko plastjo zemlje. Po sejanju je pomembno, da se tla redno zalivajo. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki se ukvarjajo s sejanjem trave.

Kakšne so razlike med različnimi vrstami travne ruše?

Travna ruša je mešanica različnih vrst trav, ki so prilagojene različnim pogojem in potrebam. Nekatere vrste so bolj odporne na sušo, druge bolje prenašajo pogosto košnjo ali obremenitev. Pri izbiri travne ruše je pomembno upoštevati lokalne razmere in način uporabe trate. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki se ukvarjajo s sejanjem trave in vam lahko svetujejo pri izbiri prave travne ruše.

Kakšne so prednosti in slabosti podiranja dreves?

Podiranje dreves je lahko potrebno iz različnih razlogov - zaradi bolezni drevesa, nevarnosti za ljudi in stavbe, ali zaradi načrtovanja novega vrta. Prednosti podiranja dreves so odstranitev nevarnosti in pridobitev prostora za nove rastline. Slabosti pa so lahko visoki stroški, potreba po odstranitvi ostankov drevesa in morebitne negativne posledice za okolje. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki se ukvarjajo s podiranjem dreves.

Kako izbrati prave rastline za zasaditev brežin?

Zasaditev brežin je poseben izziv, saj morate izbrati rastline, ki bodo prenesle strm teren in morebitno erozijo. Pri izbiri rastlin je pomembno upoštevati njihovo odpornost na sušo, njihovo sposobnost koreninjenja in njihovo rast. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki se ukvarjajo z zasaditvijo brežin in vam lahko svetujejo pri izbiri pravih rastlin.

Kako se lotiti postavitve rastlinjaka?

Postavitev rastlinjaka je projekt, ki zahteva skrbno načrtovanje in izvedbo. Najprej je treba izbrati pravo lokacijo, ki bo dobila dovolj sončne svetlobe. Nato je treba izbrati pravi tip rastlinjaka, ki bo ustrezal vašim potrebam in proračunu. Postavitev rastlinjaka je lahko zahteven projekt, zato je priporočljivo, da ga zaupate profesionalcem. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki se ukvarjajo s postavitvijo rastlinjakov.

Katere vprašanja naj postavim vrtnarju, preden ga najamem?

Preden najamete vrtnarja, je ključno, da postavite prava vprašanja, da boste lahko z gotovostjo izbrali pravega strokovnjaka za vaš projekt. Nekatera vprašanja, ki jih lahko postavite, vključujejo:

Kakšne so vaše izkušnje z vrtnarskimi projekti, podobnimi mojemu?

Imate ustrezna dovoljenja in zavarovanje za vrtnarska dela?

Ali lahko priskrbite referenčne projekte ali priporočila prejšnjih strank?

Kako dolgo pričakujete, da bo trajal moj projekt?

Kako obsežne so vaše storitve - ali vključujejo tudi vzdrževanje vrta po končanem projektu?

Kako rešujete morebitne težave, ki se lahko pojavijo med projektom?

Vsako od teh vprašanj vam bo pomagalo pridobiti boljše razumevanje o vrtnarju in njegovi sposobnosti, da izpolni vaša pričakovanja in potrebe. Tako boste lahko z gotovostjo zaupali svoj vrt v roke vrtnarja.

Kaj moram upoštevati pri izbiri vrtnarskih storitev?

Pri izbiri vrtnarskih storitev je pomembno upoštevati nekaj ključnih faktorjev. Prvič, izberite storitve, ki so specializirane za vrsto dela, ki ga potrebujete. Drugič, preverite kvalifikacije in izkušnje vrtnarja. Tretjič, pridobite več ponudb in primerjajte cene. Četrtič, preverite reference in ocene prejšnjih strank. Petič, izberite vrtnarsko storitev, ki vam lahko ponudi celovite rešitve, vključno s svetovanjem, načrtovanjem, izvedbo in vzdrževanjem. In končno, preverite, ali vrtnarska storitev uporablja okolju prijazne prakse in material. Pomembno je, da se ob izbiri vrtnarskih storitev ne osredotočate samo na ceno, ampak tudi na kakovost storitev, ki jih boste prejeli. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki se ukvarjajo z vrtnarskimi storitvami in vam lahko pomagajo pri vašem projektu.

Ali vrtnarji nudijo svetovanje o vrtnarskih trendih?

Da, mnogi vrtnarji nudijo svetovanje o najnovejših trendih v vrtnarstvu. Ti trendi se lahko nanašajo na različne vidike, kot so izbira rastlin, oblikovanje vrtov, trajnostne prakse in inovativne tehnologije v vrtnarstvu. Vrtnarji, ki se redno izobražujejo in ostajajo v koraku s trendi, lahko strankam ponudijo nove in sveže ideje, ki lahko obogatijo njihov vrt. Poleg tega lahko svetujejo strankam o tem, kateri trendi so najbolj primerni glede na njihove specifične potrebe in okoliščine. Vendar pa je vedno priporočljivo, da pri izbiri vrtnarja preverite njegovo znanje in izkušnje ter se pozanimate o njegovih storitvah svetovanja.

Ali vam vrtnarstvo pomaga pri načrtovanju vrta?

Da, vrtnarstvo igra ključno vlogo pri načrtovanju vrta. Vrtnarji so strokovnjaki za rastline, zemljo in okoljske pogoje, kar jim omogoča, da strankam svetujejo o najboljših rastlinah in postavitvah za njihove vrtove. Poleg tega lahko vrtnarji pomagajo pri načrtovanju vrta tako, da upoštevajo različne dejavnike, kot so količina sončne svetlobe, vrsta tal, dostopnost vode in vzdrževanje. Torej, če načrtujete vrt, je zelo priporočljivo, da se posvetujete z vrtnarjem. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki se ukvarjajo z vrtnarstvom in vam lahko pomagajo pri načrtovanju vašega vrta.

Ali so vrtnarji pozorni na izbiro pravih rastlin glede na podnebje in prst?

Da, vrtnarji so zelo pozorni na izbiro rastlin, ki so primerne za specifične podnebne razmere in vrsto prsti. To je še posebej pomembno v Sloveniji, kjer imamo različne podnebne cone - alpsko, celinsko in primorsko - vsaka s svojimi specifičnimi pogoji. Dobri vrtnarji bodo znali svetovati, katere rastline so najbolj primerne za vaše podnebje in vrsto prsti, ter kako jih najbolje vzdrževati. Na primer, v alpski coni so primerna trdoživa perena in alpske rastline, medtem ko v primorski coni uspevajo rastline, ki so odporne na sušo in sol. Rastline, ki so prilagojene lokalnim pogojem, bodo bolje uspevale, potrebovale bodo manj vzdrževanja in manj verjetno bodo zbolele. Na Omisli.si lahko najdete izvajalce, ki se ukvarjajo z vrtnarstvom in vam lahko svetujejo o izbiri rastlin, ki so primerne za vaše podnebje in vrsto prsti.

Nasveti za vrtnarske storitve

Pomagali vam bomo najti pravega vrtnarja

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / vrtnarji

Odzivno,kvalitetno,zelo pohvalno...

Zelo dobro oceni naročnikove potrebe in izpolni pričakovanja.

Odlična odzivnost in opravljeno delo ter primerna cena. Priporočam.

Korektno opravljena storitev odvoza materiala.

Hitrost, odzivnost, kvaliteta vse ok

Zelo hitra odzivnost in izvedba. Koncna cena se je nekoliko razlikovala od ponudbe. Z eno prebarvano steno sem nezadovoljna, ker proseva se prejsnja barva.

Hitro, kvalitetno in prijazno

Odlično, priporočam vsem. Zelo zadovoljen.

Vse super, kvalitetno delo in prijazna ekipa!

 • Nuša Š. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 26. Jun. 2023
 • Preverjena ocena

prijazni in pridni

Z izvajalcem in izvedbo sem bila zelo zadovoljna. Simona

Enkratna človeka, po srcu in duši,zelo sta se potrudila in upoštevala naše želje.
Zelo smo bili zadovoljni.Hvala

Katastrofa. Ni se drzal dogovora in ni prisel opraviti dogovorjenega dela na osnovi potrjene ponudbe. Pustil nas je na cedilu brez predhodnega obvestila in se nehal javljati na telefon. Obup.

Urejeno in narejeno vse ok...vendar v komunikaciji so bolj slabi

Super, priporočam.

 • Mojmir M. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 29. Maj. 2023
 • Preverjena ocena

Vse je bilo kot smo se dogovorili

Nimam kaj pripomniti, vse je bilo narejeno odlično.

Hvala, saj sem končno našel zanesljivega in poštenega mojstra

Profesionalno, super svetovanje in izvedba.

Zelo zadovoljna s beljenjem stanovanja. Končano je bilo v enem dnevu, fantje so za sabo pobrisal in pospravili. Priporočam vsem.

Odzivnost in kvaliteta

Storitev je opravil na naso zeljo se pred dogovorjenim terminom in nam s tem olajsal prenovo sobe.

Delo opravljeno nad pričakovanji, zelo zadovoljni. Se veselimo ponovnega obiska.

Odziven, kvaliteten drži se dogovorov!

 • Jan Š. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 30. Jan. 2023

Delo opravljeno kot dogovorjeno, za dobro ceno.

 • Luka M. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 27. Jan. 2023

Doma smo imeli namen položiti travo, še prej pa se je bilo potrebno znebiti podzemnega omrežja bambusa. Fantje so vzeli kramp, lopato, rovnico, nobenega stroja, korenin pa za Šmarno goro! Nato so položili travo, kirurško natančno. Izjemno zadovoljen, mladi fantje, skromni in polni energije. Priporočam!

 • Jelena Ķ. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 27. Jan. 2023

Profesionalen odnos in odličen kader

 • Srboljub B. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 27. Jan. 2023

Prijaznost, ustrezljivost, korektnost.

 • Levanka R. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 27. Jan. 2023

Super narejeno

 • Gorazd Ž. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 27. Jan. 2023

Prijazna ekipa in hiter odgovor na klic. Ponudba je bila hitro poslana in celotno delo je bilo opravljeno v obljubljenem času.

 • Ana N. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 27. Jan. 2023

Vse je bilo super, delavci so prijazni in natancni, moj vrt pa je po dolgem casu spet lepo urejen👌🏼

 • Nina M. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 27. Jan. 2023

Odlicna izkusnja s ponudnikom. Koncni izdelek izvrsten.

 • Urh L. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 27. Jan. 2023

Odlične storitve in kvaliteta na nivoju, priporočam.

 • David A. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 27. Jan. 2023

Pri nas smo z narejenim super zadovoljni fantje res obvladajo tako da toplo priporočam vsem, ki iščete nekoga, ki vam bo uredil okolico vašega doma.

 • Sebastjan S. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 27. Jan. 2023

Že po prvem pogovoru z g. Anžetom sem imel zelo dober občutek.
Ko smo se dogovorili za storite in izvedbo pa je moje mnenje bilo še boljše.
Vse storitve so bile opravljene res vrhunsko in ga res priporočam tudi Vam.
Fant ki ve kaj dela in opravlja delo s srcem.

 • Gaber L. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 27. Jan. 2023

Mojstri pri svojem delu, delajo z veseljem in srcem 🙌🏽💪🏽

Izvajalec je opravil naročeno storitev (polaganje laminata in vinila) skladno z dogovorom, zelo kvalitetno in v dogovorjenem roku. Zelo pohvalna je bila tudi njegova odzivnost, fleksibilnost in pomoč pri nabavi materiala.

Vse je bilo opravljeno kot smo se dogovorili

Dolores je bila zelo prijazna, vedno je bila odzivna in se je trudila storitev opravi čim prej, zato je priporočam. Branka

Zelo zadovoljen z odpravljenim delom. Naša okolica je sedaj perfektno prjpravljena za naslednje sezone vrtnarjenja. Keep up the good work.

Odlično opravljeno delo. Točni, hitri, prijazni strokovni. Cena je bila ugodna. Priporočam, saj je čista 10 !

delo je bilo opravljeno kot je bilo dogovorjeno

Izvajali so zunanjo ureditev in katastrofa od katastrofe, pojma nimajo kaj delajo in kako se kaj dela. Edino kar obvladajo je, da naredijo še dodatno škodo na delih ki so bila kvalitetno izvedena s strani drugih izvajalcev.

 • Jana T. je ocenil/a vrtnarja Urejen vrt 26. Okt. 2021
 • Preverjena ocena

Vse je bilo OK.

Izredno prijazni in profesionalni, toplo priporočam

Vsi zelo prijazni, držijo se dogovorjenih rokov, izvrstno svetovanje in izvedba.

Storitev je bila dobro in hitro opravljena.

Hiter odziv, strokoven pristop, volja do dela, prijaznost in ugodna cena.

Odličen team in vrhunsko opravljeno delo in se veselim našega naslednjega sodelovanja.

Držali so se dogovora. Mlada ekipa, ki je izredno profesionalna

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.