Izobraževanje: Najpogostejša izobraževanja in preverjeni izvajalci

coaching-seminar-delavnica-predavanje-osebna rast

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

V dobi konstantnega napredka se nam kaj kmalu lahko zdi, da zaostajamo za trendi, novimi metodami, tehnologijo … Ne glede na naš poklic, je le vprašanje časa, preden se znajdemo v situaciji, ki od nas zahteva dodatno izobraževanje ali izboljšanje našega dela. Na koga se obrniti za dodatno izobraževanje? Na kaj moramo biti pozorni?

Tukaj je seznam ponudnikov izobraževanj za podjetja in posameznike.

Pridobi ponudbe za izobraževanje

Nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali izbrati primernega ponudnika za izobraževanje

1. Določite kaj pravzaprav iščete/potrebujete – cilj izobraževanja

Če nismo prepričani kaj potrebujemo, je lahko naše iskanje zelo dolgo in neuspešno. Vprašati se moramo, kakšno izobraževanje iščemo in kaj želimo pridobiti z njim. Na katero področje se želimo fokusirati? Kaj je naš končni cilj po končanem izobraževanju? Potrebujemo certifikat o novo pridobljenem znanju?

Na podlagi teh kriterijev se lotimo iskanja ponudnika.

2. Začnite z iskanjem šele, ko točno veste, kaj želite

Ko iščemo ponudnika, moramo biti pazljivi, da se njegova ponudba sklada z našim povpraševanjem. Bodisi osebna ali duhovna rast, marketing, podjetništvo, računalništvo, vodenje, razvoj kadrov, ali druga strokovna izobraževanja – izberemo ponudnika, katerega interesi se bodo čim bolj približali našim. Pri tem pazimo tudi na ocene prejšnjih strank in cene (ali si ponudnika lahko privoščimo).

Mnogokrat je bolje, da z izobraževanjem počakamo, če v tem trenutku nimamo dovolj denarja. Nekateri poceni ponudniki morda niso najbolj zanesljivi ali pa nimajo vključenega potrdila o izobraževanju, ipd.

preveri tudi: Najbolj iskane poslovne storitve za podjetja?

3. Ko najdete kar iščete, se prijavite na izobraževanje

Ko smo izbrali ponudnika, se prijavimo na željeno izobraževanje. To je priporočljivo narediti čim prej, saj se običajno mesta za določene tečaje oz. seminarje hitro zapolnijo – še posebej, če gre za kakšne posebne delavnice, ki niso del stalne ponudbe. Pred začetkom izobraževanja se prepričamo, da imamo ves potreben material oz. nam bo le-ta dan v sklopu tečaja.

preverite tudi: Cena glasbene šole za otroke in odrasle in seznam glasbenih šol

Ključnega pomena pri odločitvi za dodatno izobraževanje je, da si tega res želite. Le tako boste našli potrebno motivacijo in boste vložili dodaten trud, da najdete ponudnika, ki vam bo res ustrezal in kateri nudi najboljšo storitev glede na vaše potrebe. Marsikdo je nekoliko oklevajoč in negotov, ko pride do takšnih odločitev, vendar to ni nujno slabo. Želite se prepričati, da bo storitev vredna vašega denarja in boste dobili to, kar potrebujete. Kot pravi latinski pregovor: »znanje je moč« – zatorej se iskanja lotite čim prej, mi pa vam želimo uspešen zaključek tečaja/seminarja.

Pridobi ponudbe za izobraževanje
ocena bralcev
5 od 1
Deli prispevek >

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pošljite povpraševanje izvajalcem


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno