fb

Iščete izobraževanje?

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za izobraževanje ter pridobite cene in ponudbe.

brezplačno
300.317
povpraševanj strank
11.012
ponudnikov storitev

Preverjeni ponudniki za izobraževanje

Preverjeni ponudniki izobraževanja
Preverjeni ponudniki izobraževanja
Valuna - Logotip
Valuna
5,0
(1)
Izobraževanje · Nosečnost · Prehransko svetovanje
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Parom pomagam zanositi - prav vsi pari, katerim sem svetovala, so zanosili :)
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva

Opis

Poskrbim, da zanosita.

Cenik:

 • Uvodno spoznavno srečanje, cca 1h: BREZPLAČNO
 • Cena svetovanja: 60 eur/h
 • Paket 10 ur: 500 eur (torej 50 eur/h)

V kolikor si na sredini premislite ali pa zanosite, vam povrnem denar za vse neporabljene ure. Zato predlagam paket 10 ur, ker je za vas ugodnejši, sredstva za neporabljene ure pa lahko kadarkoli dobite nazaj.

Lokacija:

 • Storitev nudim po celotni Sloveniji.

Moja znanja in kompetence so s področja:

 • prehrane,
 • simpto-termalne metode Sensiplan,
 • ugotavljanja in odpravljanja čustvenih blokad,
 • upravljanja stresa in
 • idealnega spalnega režima.

Sodelujem z več strokovnjaki:

 • z nemškimi in slovenskimi ginekologi (ki so strokovnjaki na različnih področjih),
 • akupunkturistom,
 • fizioterapevtko,

ipd.

Komu je storitev namenjena?

 • Za vaju, ki sta se ravno odločila in bi želeli otročka v vašo družino sprejeti čim hitreje.
 • Za vaju, ki so vama rekli, da je fizično vse ok, vendar do zanositve nekako še ni prišlo.
 • Za vaju, ki že nekaj časa poskušata in se sprašujeta kako zanositi.
 • Za vaju, ki sta ravno pred IVF postopkom ali v prvih fazah.
 • Za vaju, ki sta poskusila že vse mogoče in poskušata že leta.
 • Za vaju, ki želita, da je vajin bodoči dojenček zdrav (ja, tudi o tem se pogovarjamo).

Reference

Vsi pari, katerim sem svetovala, so zanosili.

Kako smo drugačni

 • Ker se prilagodim vajinim potrebam in skupaj pogledamo kje vaju lahko podprem.
 • Ker imam čisto individualno obravnavo, saj sta vidva edinstvena, vsak zase in kot par.
 • Ker vaju poslušam, obenem pa sem ciljno usmerjena in moj cilj je vajina zanositev.
 • Ker reeeees paše, ko lahko svoje skrbi in breme odložita na moja ramena.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
https://zanosi.si/
Storitve
Izobraževanje (Osebna rast), Nosečnost (Zanositev - svetovanje in pomoč za zanositev, Umetna oploditev), Prehransko svetovanje
Lokacija
Ljubljana
Storitve opravljamo po celotni Sloveniji:
Ajdovščina, Ankaran, Apače, Beltinci, Benedikt, Bistrica ob Sotli, Bled, Borovnica, Bovec, Braslovče, Brežice, Cankova, Celje, Cerklje na Gorenjskem, Cerknica, Cerkno, Cerkvenjak, Cirkulane, Črenšovci, Črna na Koroškem, Črnomelj, Destrnik, Divača, Dobrna, Dobrovnik, Dol pri Ljubljani, Dolenjske Toplice, Domžale, Dornava, Dravograd, Gorišnica, Gornja Radgona, Gornji Grad, Grad, Grosuplje, Hodoš, Horjul, Hrastnik, Idrija, Ig, Ilirska Bistrica, Ivančna Gorica, Izola, Jesenice, Juršinci, Kamnik, Kidričevo, Kobarid, Kobilje, Komen, Komenda, Koper, Kostanjevica na Krki, Kostel, Kozje, Kočevje, Kranj, Kranjska Gora, Križevci, Krško, Kuzma, Laško, Lenart v Slovenskih goricah, Lendava, Litija, Ljubljana, Ljutomer, Logatec, Lovrenc na Pohorju, Luče, Majšperk, Makole, Maribor, Markovci, Medvode, Mengeš, Metlika, Mežica, Miklavž na Dravskem polju, Mirna, Mirna Peč, Mislinja, Moravske Toplice, Moravče, Mozirje, Murska Sobota, Muta, Naklo, Nazarje, Nova Gorica, Novo mesto, Odranci, Oplotnica, Ormož, Osilnica, Pesnica, Piran, Pivka, Podlehnik, Podvelka, Podčetrtek, Poljčane, Polzela, Postojna, Prebold, Preddvor, Prevalje, Ptuj, Puconci, Radenci, Radeče, Radlje ob Dravi, Radovljica, Ravne na Koroškem, Razkrižje, Rečica ob Savinji, Ribnica, Ribnica na Pohorju, Rogatec, Rogaška Slatina, Rogašovci, Ruše, Selnica ob Dravi, Semič, Sevnica, Sežana, Slovenj Gradec, Slovenska Bistrica, Slovenske Konjice, Sodražica, Solčava, Središče ob Dravi, Starše, Straža, Sveti Jurij ob Ščavnici, Sveti Tomaž, Šalovci, Šempeter pri Gorici, Šentjernej, Šentjur, Šentrupert, Šenčur, Škocjan, Škofja Loka, Škofljica, Šmarje pri Jelšah, Šmarješke Toplice, Šmartno ob Paki, Šmartno pri Litiji, Šoštanj, Štore, Tabor, Tišina, Tolmin, Trbovlje, Trebnje, Trnovska vas, Trzin, Tržič, Turnišče, Velenje, Velika Polana, Velike Lašče, Veržej, Videm, Vipava, Vitanje, Višnja Gora, Vodice, Vojnik, Vransko, Vrhnika, Vuzenica, Zagorje ob Savi, Zavrč, Zreče, Žalec, Železniki, Žetale, Žiri, Žirovnica, Žužemberk
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Ocene
Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
Prijaznost:
[5,0]
Razmerje cena/kvaliteta:
[5,0]
Kvaliteta storitve:
[5,0]
Hitrost in odzivnost:
[5,0]
 • Igor P. 14. Dec. 2022

Pri nama je fizično vse štimalo, ampak kar nisva mogla zanositi. Potem je prijateljica predlagala znanko, ki se ukvarja s tem da pomaga parom zanosit. Kar nisva in nisva se mogla odločiti, ne vem kaj naju je držalo nazaj. Potem pa sva bila že tako daleč in sva se spraševala kaj še lahko narediva. In sva se odločila, da greva enkrat k njej in vidiva kako bo. Potem pa naprej. To je bila ena najboljših odločitev v najinem življenju! Res, vsem ki ne veste ali bi ali ne bi, pokličite in se naročite za enkrat. Potem boste pa že videli ali je ali ni za vas. Za naju je bila to prava rešitev.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki za izobraževanje je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2024. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za izobraževanje in menite, da manjka na seznamu, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega ponudnika izobraževanja

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / ponudniki izobraževanja

Super zadovoljna z odzivnostjo in strokovnostjo.

Odlična terapevtka, ki zna voditi ljudi do zastavljenih ciljev. Profesionalen odnos, kateremu pa ne manjka topline. Opremi te s potrebnimi veščinami, da si znaš čedalje bolj pomagati sam, hkrati pa ti stoji ob strani ob res težkih trenutkih, ko potrebuješ več opore.

Dobra razlaga in pregled
Komunikacija tudi po pregledu je ves cas prisotna preko e maila. Vse super najmanj 60 minut pogovora in posvetovanja.

Strokovno in profesionalno narejen projekt po zelo zmerni ceni. Hvala!

+ Topel in prijazen pristop.
+ Pripravljenost preizkusiti različne pristope.
+ Po izobrazbi psihologinja.
+ Pametne rešitve in koristni nasveti.
+ Razumevanje ozadja in posledic čustvene zlorabe in nasilja.
+ Razgledanost.

- Lepa lokacija, ki ni blizu centra Ljubljane.

Že od prvega srečanja sem začutila sprejetost, brez obsojanja (tega me je bilo najbolj strah) in z vsakim obiskom rajši prihajam. Na vsako moje vprašanje dobim odgovor in rešujeva težave in probleme s katerimi se soočam.

Všeč mi je celostni pristop k zdravstvenemu stanju, tudi s prihološkega vidika in njegovega vpliva na telo. S poudarkom na zdravi in predvsem ustrezni prehrani, s ciljanimi dopolnili sem v tem času pridobila več energije, umirjenost in boljši spanec. Posledično lažje prenašam stres, sem bolj potrpežljiva in ponovno imam dovolj energije, da se spet lahko ukvarjam s športom.

Vse je bilo nad pričakovanji. Res sem vesela za to izkušnjo.

Terapevtka je zelo strokovna in tenkočutna. Ima velik posluh in občutek za strtega človeka. Pot do ozdravitve je strma, a jo je vredno prehoditi.

Psihoterapevtka je prijazna, a jasno pove, kakšne korake sem morala sama narediti v svojem življenju, da mi je bilo bolje. Ni bilo vedno fajn, a se je na dolgi rok izplačalo....

Odlična terapevtka, ki naredi srečanja prijetna in varna. Nataša posluša in razume osebo brez obsojanja. Je dobro strokono podkovana, zato čutim, da ji lahko popolnoma zaupam vsa občutja in vse misli. Po več kot dveh letih sodelovanja, lahko povem, da so najina srečanja so zelo učinkovita. Vsakodnevno namreč občutim pozitivne spremembe v svojem življenju - v načinu razmišljanja in občutkih. Pomagala mi je pri anksioznosti, izboljšanju odnosov doma ter obvladovanju stresa v službi. Zelo priporočam!

Vse super,počutje dobro,stanje se je izboljšalo!!!

V primeru kakšne težave, ki ni potrebna obiska zdravnika je Tina vedno najboljša rešiteljica. Od atopijskega dermatitisa, nasplošno boljšega počutja.. 2x letno sigurno obiščem za vzdrževanje homeostaze v telesu s pomočjo njenih nasvetov.

Tina mi je pomagala, da se je moje zdravje zelo izboljsalo. K njej sem se zatekla po priporocilu prijatelja, ko sem bila na robu obupa in brez energije ter pozitivnih misli, da bi lahko bilo kdaj bolje. A z njenimi napotki in informacijami sem se postavila na noge. Upoštevala sem vse njene predloge - Tina nima čarobne paličice, s katero bi lahko v sekundi resila vse probleme - vsak mora veliko storiti sam, za kar pa sta potrebna volja in cas. A vedno, ko sem jo potrebovala, je bila tu, da mi je skrbno prisluhnila, mi svetovala in me bodrila.

Celosten pristop do obravnavane bolezni, tako z razgovorom in nato z zdravljenjem oz terapijo, katera pomaga k izboljšanju počutja telesa in duha. Skratka odlična izkušnja za katero mi ni žal, da sem se tako odločil.

Mnogo pomoči že preden je bilo plačilo izvedeno. Odgovori vedno hitri, natančni, plačane storitve vestno opravljene. Sploh v naglici toplo priporočam.

Super izkušnja, priporočam!!

Visoko profesionalna storitev, z zelo poglobljenim znanjem na svojem področju. Hitro, ugodno, enostavno in prijazno! Priporočam vsem, še posebej tistim, ki ste ne sigurni in ne veste koga izbrati v morju ponudb. Gospod mi je poleg opravljene storitve izračuna in oddaje davčne napovedi tudi brezplačno svetoval in pomagal pri uporabi programa Čebelica. Storitev Tvoj posvet bom zagotovo zopet koristila.

 • Igor P. je ocenil/a ponudnika izobraževanja Valuna 14. Dec. 2022

Pri nama je fizično vse štimalo, ampak kar nisva mogla zanositi. Potem je prijateljica predlagala znanko, ki se ukvarja s tem da pomaga parom zanosit. Kar nisva in nisva se mogla odločiti, ne vem kaj naju je držalo nazaj. Potem pa sva bila že tako daleč in sva se spraševala kaj še lahko narediva. In sva se odločila, da greva enkrat k njej in vidiva kako bo. Potem pa naprej. To je bila ena najboljših odločitev v najinem življenju! Res, vsem ki ne veste ali bi ali ne bi, pokličite in se naročite za enkrat. Potem boste pa že videli ali je ali ni za vas. Za naju je bila to prava rešitev.

Pri Maji iz Inštituta Anahata sem bila na ajurvedski masaži glave in hrbta. Pomagala mi je pri akutnih bolečinah v vratu in zgornjem delu hrbta. Po tej masaži sem bila povsem prerojena, kar je bilo čutiti naposredno na celem telesu in videti na izrazu na obrazu, ki se je zmehčal in povsem sprostil. Majin pristop je celosten, poleg manualne terapije sem dobila mnogo nasvetov, kako si pomagati sama, npr. z masažo določenih marma točk, pa z joga položaji in prehrano, primerno glede na mojo kombinacijo doš. Toplo priporočam, to je bila res posebna izkušnja in pridem še.

Kot redna stranka sem s storitvami zelo zadovoljen. Vredno vsakega evra. Vsakogar, ki si zeli izboljsati dusevno in fizicno zdravje, bi brez zadrzkov napotil k njej. Ajurvedska terapevtka v pravem pomenu besede.

Toplo priporočam vsem, ki se zavedate pomena zdravega in umirjenega življenja. Sproščujoča in regenerativna energija, s katero boste odšli iz terapije, vas bo prepričala, da se še vrnete. Prijetna terapevtka vas bo opremila tudi z kakšnim koristnim nasvetom. Zelo pozitivna izkušnja. Priporočam.

Enkratno! Enostavno ni masaže ki bi se lahko primerjala z njenimi. Vredno vsakega evra!

Osebno zelo zadovoljen, priporočam.

Strokovno in prijetno. Priporocam tako literaturo, kot ostale storitve.

Odlično opravljena storitev! Zagotovo bomo še sodelovali.

 • Matjaz E. je ocenil/a ponudnika izobraževanja ONTARIO d.o.o. 24. Sep. 2022
 • Preverjena ocena

Gospa Ksenija je zelo prijazna in strokovna. Prilagodi se željam tečajnika. Priporočam!

Najboljsi ,ima super in kvalitetne treninge,super,korekten,spostljiv odnos do dela in stranke

 • Jana_Bucar je ocenil/a ponudnika izobraževanja Spiriton d.o.o. 10. Jan. 2021

Irena je strokovna, izjemno organizirana, popolnoma zanesljiva in odprta oseba. V vlogi, ki jo ima kot prodajna trenerka in poslovna coachinja je dobra komunikacija ključna in ona to odlično obvlada; vsaka stranka ji lahko popolnoma zaupa, rešiti zna tudi delikatne situacije. Je dostopna in vljudna, a nedvomno odkrita: ne bo vam povedala, kaj želite slišati, ampak tisto, kar morate slišati. Je visokokakovostna strokovnjakinja na področju poslovnega razvoja in sodelovanja s prodajalci. Je ciljno usmerjena in neodvisna perfekcionistka, ki je vedno pripravljena vložiti vso svojo energijo, da doseže in preseže cilje.

 • Sebastian L. je ocenil/a ponudnika izobraževanja Spiriton d.o.o. 08. Jan. 2021

Vse je bilo odlično in smo zelo veseli sodelovanja

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.