Revija Nasvet strokovnjaka

Poročna torta – jo lahko naredite kar sami doma?

Kazalo

ocena bralcev
0 od 0

Kaj bi vaši gostje menili, če bi jim povedali, da je vaša poročna torta spečena v domači kuhinji? Bi se vam smejali in vam namenjali začudene poglede? Predstavljajte si, kakšen ponos bi začutili, ko bi vam gostje namenjali komplimente in spodbudne besede. Seveda je ob organizaciji poroke težko razmišljati še o tem, da bi poročno torto naredili sami in s tem uspeh prepustili naključju. Vendar pomislite-peka torte vam lahko za tistih nekaj trenutkov pomaga, da pozabite na vse ostale skrbi ter se preprosto prepustite ustvarjalnosti.

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih ponudnikov poročnih tort.

Poročna torta
Ko gre za poročno torto je minimalizem dobrodošel

PRIPRAVLJENA NAROČITI POROČNO TORTO?

BREZPLAČNO PRIDOBITA PONUDBE in CENE PREVERJENIH POROČNIH SLAŠČIČARJEV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene za poročno torto

1. Bodite praktični

So vaše torte dobrega okusa? So videti lepe in vas navdajajo s samozavestjo? Če znate peči in ob tem še uživate, nikakor ne smete zamuditi priložnosti, da svojo poročno torto spečete sami. Poročna torta je brez dvoma vrhunec poročnega slavja, zato nikakor ne želite, da se vam dan pred poroko ponesreči. Lotite se tistega recepta, ki ste ga že preizkusili in za katerega veste, da vam bo uspel. Če pa s peko nimate izkušenj, izdelavo poročne torte raje prepustite strokovnjakom.

Poročna toorta okrašena s pravim cvetjem
Pravo cvetje lahko popravi napake v okrasitvi

2. Manj je več

Ne mislite, da morate že zaradi dogodka za katerega torto pripravljate ustvariti nekaj izjemnega. Ne izberite recepta, za katerega niste prepričani, da vam bo uspel, saj dan pred poroko res ni čas za eksperimentiranje. Izberite preizkušen in dodelan recept, za katerega ste prepričani da je dober, pa tudi pri dekoraciji ne preizkušajte novih metod.

Poročna torta naj bo iz preizkušenih sestavin
Pri poročni torti ne eksperimentirajte

PRENESI SI POROČNO BELEŽNICO / POROČNI PLANER

 3. Čim več stvari si pripravite v naprej

Na zadnji dan pred poroko nikakor ne želite tekati po trgovinah in mrzlično iskati sestavin. Zato si vse kar je možno pripravite v naprej. Četudi ste izbrano torto spekli že stokrat, si lahko pri veliko stvareh pomagate. Biskvite lahko spečete in navlažite že dan ali dva pred “sestavljanjem torte”, kremo lahko pripravite dan prej in tako vam na odločilni dan ostane le še “foto finish”.

Stvari si pripravite v naprej
Biskvit specite dan prej

4. Najdite si pomočnika

Dodaten par rok je vedno dobrodošel, saj bodo stvari narejene veliko hitreje, če bo eden tehtal moko, drugi stepal smetano in tretji mazal pekač. Vendar pa pazite-več ljudi v kuhinji lahko ima tudi drugačen učinek, kot ste sprva želeli. Negativni komentarji in nespretni prsti lahko pokvarijo vašo pozitivno izkušnjo v kuhinji.

> Preverite tudi: Cena poročne torte (trendi, ideje, slike)

5. Počistite si delovno površino

Pred poroko se hiša napolni z drobnarijami, zato pazite, da si pred peko delovno površino temeljito počistite. Čist prostor bo namreč vaše delo pospešil, saj zares ne želite pozabiti kakšne sestavine, zaradi nereda v kuhinji.

Poročna torta naj bo ustvarjena v čistem okolju
Poročna torta naj bo ustvarjena v čistem okolju

6. Poročna torta bo videti lepša z dekoracijo

Če ste živčni, da je vaša torta videti amaterska, se spomnite da obstaja gora izdelkov za dekoracijo. Tako lahko nenatančen nanos obliva prekrijete s pravim cvetjem, na ponesrečen nanos smetane pa položite sladkorne okraske. Za piko na i pa bo na vrhu torte poskrbel sladkorni kipec ženina in neveste.

Pika na i
Pika na i je figura ženina in neveste

Naj bo vaš poročni dan popoln v vseh pogledih. Ne glede na to, ali boste torto naročili pri profesionalcu ali jo boste spekli sami, naj bo to vaš dan, ki ga boste zajeli z veliko žlico.

Če še vedno niste prepričani v svoje sposobnosti, pošljite brezplačno povpraševanje lokalnim ponudnikom na omisli.si/torto/, ki vam bodo hitro in učinkovito pomagali s svojimi ponudbami.


PRIPRAVLJENA NAROČITI POROČNO TORTO?

BREZPLAČNO PRIDOBITA PONUDBE in CENE PREVERJENIH POROČNIH SLAŠČIČARJEV (LJUBLJANA, MARIBOR, CELJE, KRANJ, VELENJE, KOPER in drugod po Sloveniji)

 

Pridobite ponudbe in cene za poročno torto

ocena bralcev
0 od 0

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno