Revija Nasvet strokovnjaka

Poroka v Ljubljani – zakaj pa ne?

Poroka v restavraciji by Via Bona.

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Bliža se vajin težko pričakovani dan – poroka! Če iščeta popoln kraj, kjer bodo poskrbeli, da bo organizacija poroke potekala brez težav, se obrnita na restavracijo Via Bona! Ta se nahaja v središču slovenske prestolnice in ima za seboj že več kot 300 porok.

Organizacija poroke by Via Bona.
Da v pričakovanju svojega dne ne bosta preveč pod stresom, zaupajta organizacijo poroke izkušenemu ponudniku.

Via Bona že več kot desetletje zagotavlja parom nepozabno poročno izkušnjo, ki vam za vedno ostane v spominu. Osebje je prijazno in izkušeno ter poskrbi, da je poskrbljeno za vse vaše potrebe in nemoten potek dogodka. S svojim znanjem in izkušnjami lahko poskrbijo, da bo vaš dan točno takšen, kot ste si ga zamislili.

Poroka v Ljubljani pri Via Bona

Uživate lahko v okusnem all inclusive meniju za poročno slavje, prilagojenem vašim željam. Omenjeni meni pa ne vključuje samo hrane, temveč tudi dekoracijo prostora.

Dekoracija prostora by Via Bona.
Šopek je nepogrešljiv dodatek, ki poskrbi za popestritev prostora.

V restavraciji Via Bona vam bodo postregli tudi s piškoti, sadjem ali torto. Poskrbeli bodo za živo glasbo in ples, da se boste lahko v romantičnem duhu zavrteli ob vam ljubih melodijah.

To prizorišče s svojo čudovito okolico ponuja edinstveno kombinacijo klasične elegance in sodobnega šarma, ki vam zagotovo ostane v spominu!

Poroka poteka v velikem in raznolikem prostoru, z romantično osvetljavo. Samo prizorišče ima panoramska okna, ki jih lahko odprete in vanj spustite naravno svetlobo. V njem je tudi klimatska naprava, zato vam ni treba skrbeti za udobje v toplejšem vremenu. Uredijo lahko tudi posebno igralnico ali kotiček, ki bo poskrbel za zabavo najmlajših. Na voljo sta tudi stranišče za invalide in previjalna miza.

Preverite tudi: Poroka: Cena, poročni kalkulator in TOP izvajalci za poroko

Velika prednost, ki jo nudi organizacija poroke s strani restavracije Via Bona je tudi bližina drugih možnosti nastanitve (kot so hoteli ali hostli). V bližini je na voljo veliko parkirnih mest in takojšen dostop do uvoza na obvoznico in avtocesto.

Da bo vajina poroka zares lahko potekala sproščeno, v njihovi restavraciji ni časovne omejitve, koliko časa lahko ostanete. Po želji lahko uživate v ustvarjanju spominov do zgodnjih jutranjih ur!

> preverite tudi: KAKO SE JE PODRAŽILA POROKA V ZADNJEM LETU V SLOVENIJI? KJE IN KDAJ SE SPLAČA POROČITI?

Če vas je omenjen ponudnik prepričal, jih kontaktirajte in se dogovorite, da bo organizacija poroke točno taka, kot ste si zamislili.

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno