Revija Nasvet strokovnjaka

ALU-LES OKNA: Cena, prednosti, slabosti ter preverjeni ponudniki za okna

alu-les-okna-panoramska

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

ALU-LES okna so pravšnja za ljubitelje moderno-naravnega videza. Kljub svoji nekoliko višji ceni vas bodo prepričala s funkcionalnostjo in videzom, ki bo zunanjosti hiše dodal moderen hibridni videz, notranjost pa bo obogatil z domačnostjo lesa. Prav tako so ALU-LES okna za razliko od klasičnih lesenih oken enostavnejša za vzdrževanje.

Preverjeni ponudniki za ALU-LES okna z montažo
alu-les-okna-cena-ponudniki
Z alu-les okni lahko pri exteriorju dosežemo videz moderne, hibridne hiše, medtem ko notranjosti dodamo pridih domačnosti z lesenimi okenskimi okvirji.

Povprečne cene za ALU-LES OKNA in ceniki

Povprečne cene ALU-LES oken se gibljejo med 190-410 €, odvisno od vaših potreb in želja. Če se odločate tudi za nakup okenskih polic, se lahko o cenah in opcijah, ki so vam na voljo, informirate tukaj.

Preberite tudi: OKNA CENA: ANALIZA CEN, PREDNOSTI IN SLABOSTI RAZLIČNIH TIPOV OKEN Z MONTAŽO (+SENČILA +POLICE).

alu-les-okna-cena-primerjava-ponudniki
ALU-LES okna so enostavna za vzdrževanje.

Prednosti ALU-LES oken

ALU-LES okna imajo številne prednosti. Ena izmed glavnih je zagotovo varčnost prav tako pa zaradi materialov iz katerih so narejena omogočajo visoko mero toplotne in zvočne izolacije. Odporna so tudi na vremenske vplive, pred slednjimi vas tudi ščitijo. Prav tako pa lahko njihov dizajn znotraj prilagodite notranjim prostorom, zunanji del okna pa skladno s fasado. ALU-LES okna se ponašajo tudi z dobro protivlomno zaščito.

Slabosti oken ALU-LES

Kot že omenjeno, imajo ALU-LES okna kar nekaj prednosti. Kot slabost bi lahko izpostavili le nekoliko zasoljeno ceno, v kolikor se boste odločili za nakup le-teh.

Preberite tudi: EKO SKLAD: KAKO PRIDOBITI NEPOVRATNA SREDSTVA EKOSKLADA + AKTUALNI RAZPISI ZA SUBVENCIJO / KREDIT

Ideje in trendi za ALU-LES okna (slike / fotografije)

ALU-LES okna so prav gotovo prava izbira, če želite uskladiti tako notranji kot zunanji dizajn. Tako lahko izberete moderen-hibridni stil za zunanji del in domačnost lesa za notranji del okna. Te lahko namreč prilagajate tako zunanji kot notranji opremi in stilu po vašem okusu.

Dandanes so v modi velika panoramska okna, ki bodo vaš bivalni prostor napolnila z naravno svetlobo. Veliko ljudi se odloča celo za okna, ki segajo od tal do stropa. Na ta način lahko ustvarimo vizualni most z okolico svojega doma.

alu-les-okna-panoramska
Dandanes so v modi velika panoramska okna, s katerimi naš dom povežemo z naravo.

Ponudniki za ALU-LES okna

Nekaj ponudnikov ALU-LES oken. Alu les okna Cugelj, Okna Lokve, glin.si, impol-servis.si, lip-bled.si, elegante.deceuninck.com, maton.si, oknakli.si, beta.webis.si, m-sora.si, stavbno-pohistvo.org, ajm.si, actual-okna.si, expobiro.si, lesko.si, mik-ce.si, mikrovent.io, jelovica.si, lesenahisa.si, kosec-trade.si, inles.si, mistreal.si, adut.si itd.

Seveda pa se lahko, če niste povsem prepričani koga izbrati, obrnete na omisli.si, kjer lahko med preverjenimi ponudniki izberete pravega zase in si tako prihranite čas ter denar. Za vas in z vašo pomočjo smo izbrali tudi najboljšega ponudnika oken v letu 2019.

Okna > TOP 10 izbor > Najboljši ponudnik za okna


seznam mojstrov in ponudnikov za oknapovpraševanje za okna


IŠČEMO PONUDNIKE OKEN
posredujemo vam stranke, brezplačen vpis

 

Kdaj Slovenci najbolj iščemo okna?

Najvišje povpraševanje za okna beležimo v mesecu marcu in maju.

Po podatkih omisli.si ter analize Googlovih iskanj, je povpraševanje po oknih v Sloveniji relativno visoko skozi vso leto. Porast zaznavamo predvsem v pomladnih mesecih, t.j. marca in maja, ko se ljudje zaradi zimskih vremenskih vplivov odločajo za nova okna. Prav tako sta ta meseca pravšnji trenutek za menjavo oken pred poletjem. Z dobro izolacijo lahko namreč ublažimo vročino v stanovanju med poletnimi meseci. Nekoliko nižje je povpraševanje v decembru, ko so dela otežena zaradi zimskih vremenskih razmer.

Pridobite ponudbe / cene za ALU-LES okna z montažo
ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno