Revija Nasvet strokovnjaka

Naj bo vaš dom resnično edinstven z ekskluzivnim pohištvom po meri

Prenova kuhinje in jedilnice by R ARCHITECTURE.

Kazalo

ocena bralcev
5 od 2

Ob vselitvi v nov dom ali stanovanje, ob zaključeni gradnji in montaži vas čaka le še zadnji korak, ki bo kopalnice, kuhinje, spalnice in dnevne sobe spremenil v vaš pravi dom. To pa je opremljanje doma s pohištvom. Žal danes na trgu trčimo ob masovno industrijsko proizvedeno pohištvo, ki le ponavlja monotonost in enoličnost v domovih. Ta ne ustvari prav posebnega vzdušja, da je to vaš dom in ne ravno sosedov. Pohištvo po meri tako omogoči realizacijo vaših sanj z najboljšo možno uskladitvijo s prostorom in vašimi željami.

Pridobi ponudbe za pohištvo po meri

Pripravili smo vam tudi seznam preverjenih mizarjev za pohištvo po meri, katerim lahko brezplačno pošljete povpraševanje.

Pohištvo po meri - mizar
Pohištvo po meri zelo vpliva na naše pozitivno razpoloženje, saj v notranjih prostorih preživimo večino časa.

Zakaj se ljudje odločajo, da jim mizar naredi pohištvo po meri?

Ena najbolj očitnih prednosti pohištva po meri je izključitev standardiziranih rešitev, ki se ne bi skladale z vašimi prostori, kaj šele z vašim osebnim okusom! Po drugi strani boste z izbiro pohištva po meri lahko odločali o barvi, slogu in velikosti: imeli boste prave enkratne kose, ki bodo odražali vaše potrebe in okus. »Izdelano po meri« je sinonim za kakovost: če se odločite za pohištvo po meri, ste lahko prepričani, da bo vaše blago skrbno oblikovano.

Ta pozornost do detajlov bo zagotovila dragoceno in funkcionalno pohištvo, ki bo imelo dolgoročno uporabo. Še ena velika prednost izdelave pohištva po meri je obnavljanje in ponovna uporaba že starejših kosov, ki bi sicer bili že za na odpad. Kos lahko obnovite, ali pa ga vključite v novo pohištvo in tako ohranite starinski slog in privarčujete na kupovanju novih kosov.

Seznam TOP mojstrov za gradnjo in obnovo

Izbira najboljših materialov

To je ena izmed najbolj priljubljenih prednosti pohištva po meri. Strokovnjak, ali ekipa strokovnjakov bo za vas preučila učinkovite rešitve, z vašim prisostvovanjem da vam bodo omogočili skrbno izbiro materialov, ki bi jih želeli  uporabiti pri obdelavi, vse od vrste lesa/drugega materiala pa do blaga. Tako se bo vsa oprema, ki se bo skrbno načrtovala, kasneje ujemala z vsakim elementom v prostorih.

pohištvo po meri - mizargray tile saw
Pohištvo po meri vam zagotovi dober mizar.

Garderobna omara po meri: personalizirani »dom« za vaša oblačila

Od vsega pohištva je garderobna omara med tistimi, ki spada med najbolj koristne za izdelavo po meri. Pravzaprav garderobne omare po meri izboljšujejo bivanje v sobi in organizacijo vaših osebnih stvari, kot so oblačila in drugi dragoceni predmeti, ki so vam pomembni. Garderobna omara po meri je še posebej priporočljiva za tiste, ki morajo notranje prostore prilagoditi svojim željam, od števila predalov do razdalje med policami.

Kako najeti izvajalca za gradnjo in obnovo?

Kuhinje po meri

Kuhinje so nedvomno najpomembnejši prostor v hiši. Ne glede na to, ali pripravljate intimno večerjo za dva ali pa gostite veliko družbo prijateljev, bosta pretok in funkcionalnost vaše kuhinje eksponentno izboljšala izkušnjo v njej. Nobenega dvoma ni, da sta kakovost in izdelava veliko boljši pri izdelavi kuhinje po meri.

Pozornost do detajlov, natančna izdelava in vrhunski izdelki bodo vašo kuhinjo oživili tako, kot je ne bi mogla nobena montažna kuhinja. Lastnik stanovanja  lahko izbere vrsto lesa, material zgornjega pulta in barve omar, da ustvari kuhinjo svojih sanj. Kuhinja po meri izdelana iz kakovostnih materialov bo kos vsakodnevnemu izzivu, v funkcionalnosti in učinkovitosti. To je naložba, ki je ne boste obžalovali. Kuhinja po meri, zasnovana posebej za vaš življenjski slog, bo zagotovila, da bo vaš kuharski prostor nastavljen tako, da vam pomaga. Vsi imamo različne predstave o tem, kaj najbolje deluje, in to ni formula, ki bi ustrezala vsem. Za nekatere je povečan prostor za shranjevanje, medtem ko drugi potrebujejo dodaten prostor za pult; ne glede na to si bo oblikovalec vzel čas, da ugotovi, kakšne so vaše posebne želje in potrebe, ter ustvari območje kuhinje, ki se ujema z vašimi željami.

pohištvo po meri - mizarperson holding brown wooden frame
Za kuhinje po meri se obrnite na preverjeno mizarstvo na Omisli.si.

 

Kopalnice po meri

Montaža, predelava ali prenova kopalnice je še ena najbolj vplivnih sprememb, ki jih lahko naredite v svojem domu. Izboljša vaše udobje, funkcionalnost prostora in potencialno prodajno ceno, če se kdaj odločite za selitev. Kar najbolje izkoristite svoj proračun in razpoložljivi prostor kopalnice tako, da sodelujete z izvajalcem, ki vam lahko ponudi enega od osupljivih kopalniških pultov po meri, o katerih ste že dolgo sanjali.

Se splača gradnja hiše na ključ?

Širok nabor možnosti 

Od marmorja do kremena, posebnega milnika, kvarcita in granita. To vse vam  izdelovalec po meri ponudi bogato izbiro za prenovo vaše kopalnice. Namesto da se zadovoljite s tistim, kar je na zalogi v vaši veliki trgovini s kopalniško opremo, si zagotovite kopalnico, ki jo boste z veseljem gledali vsak dan več let, z zaupanjem, da vam bo služila vse življenje.

Kopalnice po meri so najboljši način za reševanje težavnih mest v prostoru. Mednje spadajo maksimalna izraba prostora, še posebej če so stene drugačnih oblik. Neposredno sodelovanje s proizvajalcem in monterjem pa pomaga zagotoviti, da imajo vaši novi kopalniški pulti idealne dimenzije in obliko. Izkušen izvajalec zagotavlja načrte, ki izboljšajo ne le vizualne pomisleke. Za primer, lahko izboljšajo da je prostor videti večji in svetlejši. Na drugi strani pa tudi praktične, na primer rezanje površin za poravnavo z drugimi elementi v prostoru.

Spalnice po meri

Niti dve spalnici nista enaki, prav tako ne stanovalci prostora – pravzaprav bi morala biti vsaka spalnica oblikovana glede na edinstvene potrebe in želje osebe, katera v njej živi.

To pomeni, da večino časa ne obstaja pohištvo za spalnice, ki bi ustrezalo vsem. Namesto tega je potreben bolj prilagojen pristop za izdelavo kosov, ki bodo resnično utelešali vrhunsko udobje po meri. Mnogi domnevajo, da je pohištvo po meri visoko cenovno razkošje. Toda v resnici je zaradi različnih cenovnih razredov dostopno za različne proračune. Izberete lahko možnosti, ki znižajo vaše končne stroške, ali pa varčujete z ustvarjanjem razkošne spalnice. Ko se odločate za pohištvo po meri; je vse odvisno od vaših želja.

Edinstven dizajn spalnice za vaš slog

Za razliko od pohištva za spalnice, kupljenega v trgovini, vam kosi po meri omogočajo pestro izbiro. Vse od barv, tkanin in drugih elementov, ki izražajo vaš stil. Ko bo soba dokončana, ne bo videti kot le še ena splošna spalnica. Namesto tega boste prav vsak dan uživali v elegantni predstavitvi vaših osebnih oblikovalskih okusov.

Otroške sobe po meri

Pri izbiri otroške sobe, velikokrat ne vemo kaj pravzaprav izbrati. Na tržišču je danes mnogo izbire med tematskimi otroškimi sobami, ki otroku ne nudijo več le spalnice temveč jim ta prostor predstavlja tudi prostor za igro. Od toboganov, in plezalnih sten pa do šotorov in ležišč v obliki rakete… Zraven pa si vsak starš želi, da bojo otroške sobe ne le služile le za eno obdobje, temveč bo soba rasla z njim. Zelo pomembno je tudi da otroške sobe otrokom nudijo tako prostor za igro kot tudi za učenje in spanje. Prednost ki jo vnesete v izdelavo otroške sobe po meri je, da tako edinstveni kosi ostanejo za dolgoročno naložbo.

Preverite tudi: Koraki za obnovo doma na 24ur.com

Dnevne sobe po meri

Velikokrat nastane problem, ko želite menjati pohištvo v dnevnih sobah. Že menjava kavča je lahko zelo naporna, saj v trgovinah prodajajo že po meri izdelane kavče, ki pa po merah in obliki ne sodijo v vsak izdelan prostor. Z izbiro pohištva po meri, si tako lahko olajšate muko, in izdelate kavč ki bo bil ravno prave dimenzije za v prostor, kot tudi police, omare in vitrine, in prostor za vso tehnologijo.

Druga prednost pohištva, izdelanega po vaših potrebah, je vključitev električnih potreb in napeljav. To je še posebej pomembna lastnost, ki jo je treba upoštevati pri načrtovanju dnevnih sob. V prihodnosti boste morda želeli zamenjati stereo ali televizijske komponente. Enostavnost dostopa do ožičenja lahko precej spremeni, ko pride ta čas. Vaš notranji oblikovalec pozna tudi vrste mojstrov, ki so potrebni za dokončanje vašega projekta.

ocena bralcev
5 od 2

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno