Tetovaža, ki je ne boste obžalovali

ocena bralcev
5 od 1

Tetovaža je umetniško delo, ki bo del vašega telesa celo življenje, zato je prav, da ji namenite kakšen dan ali dva razmisleka. Še posebej, če bo na vidnem mestu in vas bodo spraševali o skritem pomenu, je vedno dobro odgovoriti jasno in samozavestno. Izberite si pravega mojstra tetoviranja in tetovažo, ki se bo popolno prelivala z vašim telesom in karakterjem.

Pridobite ponudbe / cene za odstranjevanje tetovaže (lepotni poseg)
tetovaža
Ne ozirajte se na druge, bodite to kar ste in si omislite tetovažo, ki opisuje vas!

Iščite na Instagramu

Ne uporabljajte samo Pinteresta ali Googla, ko iščete ideje za tetovažo. Razen če želite imeti enak tatu kot ostali. Za inspiracijo se obrnite na Instagram in poiščite svoje najljubše tatuiste. Večino ustvarjalcev tetovaž uporablja Instagram profil, da pokažejo svoje delo ter tetovaže, na katere so najbolj ponosni.

> Preverite tudi: DERMATOLOG: CENA, STORITVE IN KATERA JE PRAVA DERMATOLOŠKA KLINIKA (LJUBLJANA, MARIBOR, …)?

In če najdete umetnika, ki vam je res zelo všeč, a nimate ravno ideje za tatu, ga kontaktirajte in vprašajte za nasvet. Ponavadi imajo tetovatorji veliko skic, ki bi jih radi spremenili v tetovaže. Prav tako si vzemite čas in pobrskajte po kritikah. In seveda po vaši končani tetovaži ne pozabite pohvaliti vašega umetnika tetovaže!

Tatuisti na družabnih omrežjih
Na Instagramu je ogromno odličnih umetnikov tetoviranja! (Vir: Instagram)


Tatuisti lahko stranko pošljejo tudi domov

To lahko in tudi bodo naredili. Včasih se na podlagi slabega občutka odločijo, da vas zavrnejo. Zato predlagamo, da ne prihajate arogantni, s slabo energijo ali kaj podobnega. Uspešni tetovatorji so uspešni z razlogom in lahko izbirajo komu bodo potetovirali del telesa in komu ne.

In še en nasvet! Ne pogajajte se za ceno! Če ste naredili raziskavo in našli ugleden studio oziroma pravega mojstra tetoviranja, potem samozavestno zakorakajte, saj boste za določeno ceno dobili kakovosten tatu. To ni prostor, ki bi bil bolšji trg, zato verjemite, da tatuisti ne bodo barantali nazaj. Gre za pomemben poseg, saj bo tetovaža za vedno del vas.

Spoznajte umetnika tetoviranja

tetovator
Skupaj s popolnim tatuistom ustvarita unikatno tetovažo

Pozanimajte se. Spoznajte tattoo studio in svojega mojstra tetoviranja. Zelo veliko je dobrih studiov in ko najdete pravega zase, zaupajte izbranemu tatuistu.

Dober in unikaten tatu je posledica tudi dobre komunikacije z tetovatorjem. Ne bodite sramežljivi! Večina idej izhaja iz sodelovanja med vami in njim. Vedeti mu dajte, kaj lahko spremenite in od česa ne odstopate. Tako kot pri pričeski, če ne boste jasno povedali, boste iz salona odšli nezadovoljni. Le da je tu razlika, da vam lasje zrastejo, tetovaža pa ostane. No, tudi ta se da odstraniti, a je postopek malo bolj zahtevnejši kot pri pričeski.

Moto življenja, risani junak ali Elvis Presley?

Težko svetujemo kakšna tetovaža je prava za vas. Zagotovo zaupajte svojemu instinktu in ko boste po nekaj urah brskanja prišli do nečesa, nad čimer boste popolnoma navdušeni, ste na pravi smeri. Držite se te ideje ali dveh in raziskujte v tej smeri naprej. Če ste že dolgo razmišljali o citatu, se posvetujte z tatuistom, ki vam bo predlagal različne dizajne pisave, senčenje in podobno. Ste po tridesetih letih še vedno “obsedeni” z zmaji? Potem je vredno razmisleka, kaj vam to res pomeni. Bi si vtetovirali električno kitaro? Se strinjamo, v primeru, da poslušanje rock glasbe ni le trenutno obdobje in boste čez pol leta oboževalec elektronske glasbe. V takih primerih, ko se še iščete, svetujemo, da še malo počakate.

Naj opozorimo še, da je na nekaterih delih telesa tetoviranje bolj boleče, zato je morda vredno razmisleka, kje si boste omislili tetovažo v primeru, da ste bolj občutljiva oseba.

Tetovaža več kot “modni dodatek”, zato prespite in še enkrat prespite!

odstranitev tetovaže
Če se želite izogniti odstranitvi tetevaže, potem se tetovaže lotite naspani in s trezno glavo!

Preverite, če je beseda prav črkovana, da se ne boste osmešili. Prav tako, se ne zaletite, ko boste videli tetovažo, ki vam bo na prvi pogled najboljša, kar ste jih kdaj videli. Da, morda je res super, ampak ali opisuje vas? Tetovaža je del vaše identitete, vašega karakterja in bi zato morala biti premišljena. In seveda verjamemo, da sta z dragim/drago najbolj srečno zaljubljena, pa vendarle počakajta še kakšno leto ali dve, preden boste vsakič, ko boste pogledali del roke, zagledali letnico obletnice ali pa vzdevek, ki je sicer prikupen, a morda neprimeren v primeru razhoda. Nekateri se namesto poročnega prstana odločijo za tetovažo, kar je sicer domiselna in unikatna ideja, a vseeno vredna razmisleka. Premislite tudi o časovnem okviru tetoviranja, saj se po njem nekaj časa ne smete sončiti in kopati.

Preden se torej odločite za tetovažo, si pomagajte z našimi nasveti in premislite kakšne tetovaže res ne bi obžalovali. V primeru, da kaj kmalu ugotovite, da ste naredili življenjsko napako ali pa si boste čez nekaj let morda zaželeli, da bi si omislili drugačen tattoo, pa se še vedno lahko obrnete na nas in si omislite odstranitev tetovaže!

Pridobite ponudbe / cene za odstranjevanje tetovaže (lepotni poseg)ocena bralcev
5 od 1