Omisli.si je sklenil strateško partnerstvo s TSmedia (Telekom Slovenije)

ocena bralcev
5 od 1

tsmedia omislisi

S TSmedia dosežemo 90 % slovenskega spleta!

Omisli.si že od leta 2013 uspešno rešuje tegobe iskalcev kot tudi ponudnikov storitev. Iskalcem prihranimo čas z iskanjem in jih povežemo s preverjenimi lokalnimi izvajalci, ki so na voljo. Ponudnikom storitev po drugi strani zagotavljamo stalen dotok preverjenih strank za mala podjetja ter orodja za hitro in učinkovito sklepanje novih poslov. Do danes smo preko Omisli.si že povezali več kot 9.000 iskalcev s preko 2.500 preverjenimi ponudniki, ki so pri tem sklenili za preko 825.000 € poslov.

Omisli.si več kot očitno deluje. Zdaj je čas, da to izve celotna Slovenija. V ta namen smo se povezali s strateškim partnerjem TSmedia (hčerinska družba Telekoma Slovenije), vodilnim digitalnim založnikom v Sloveniji, ki skupaj z Omisli.si omogoča dostop do 90 % uporabnikov spleta, ki iščejo ali nudijo vrhunske storitve.

“S preverjenimi ponudniki na Omisli.si si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Poleg preverjanja ponudnikov nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom. Pozitivne učinke strateškega partnerstva z medijskim partnerjem TSmedia bomo občutili vsi.” je povedal Mitja Pritržnik, CEO in eden izmed ustanoviteljev Omisli.si.

Predstavitvene kartice, objavljene v najbolj obiskanih slovenskih imenikih (bizi.si, iTIS, najdi.si), smo opremili z Omisli.si tehnologijo hitrega pridobivanja preverjenih strank, hkrati pa izkoristili maksimalen doseg vseh razpoložljivih medijev (npr. Siol.net). Ali drugače, odslej lahko povpraševanje za iskanje preverjenih ponudnikov Omisli.si oddate tudi na vseh omenjenih straneh.

“V TSmedia si neprestano prizadevamo, da uporabnikom naših storitev ponudimo več. Več novic, več informacij, več posla… Zavedamo se, da povezovanje s kvalitetnimi poslovnimi partnerji predstavlja dodano vrednost tako za nas, kot in predvsem, za naše uporabnike. S tem namenom smo sklenili partnerstvo z Omisli.si, saj želimo sodelovati le z najboljšimi. Verjamemo v zmagovalno kombinacijo uporabniškega in medijskega dosega TSmedia in odličnosti storitve Omisli.si in se veselimo prihodnjih uspehov.” je ob sklenitvi partnerstva povedal Blaž Osrajnik, produktni vodja pri TSmedia.

“Odslej lahko ponudniki Omisli.si računajo tudi na medijsko podporo TSmedia, ki doseže preko 90 odstotkov slovenskih internetnih uporabnikov. To je pomembno strateško partnerstvo, ki je na mestu za vse strani,” je začetek sodelovanja komentiral Mitja Pritržnik.

 








ocena bralcev
5 od 1