fb

Cena za preventivni zdravstveni pregledi, managerski

900-1200€

Cena preventivnega zdravstvenega pregleda (manegerski pregled).

Cene za kategorijo „preventivni zdravstveni pregledi, managerski“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji preventivni zdravstveni pregledi, managerski, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Preventivni zdravstveni pregledi, managerski: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za preventivni zdravstveni pregledi, managerski in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

309.750
povpraševanj strank
11.245
ponudnikov storitev

Pogosta vprašanja (preventivni zdravstveni pregledi, managerski)

Kakšna je cena preventivnega zdravstvenega pregleda?

Cena preventivnega zdravstvenega pregleda se začne pri 100€ za osnovni preventivni pregled in potem viša glede na dodane preiskave. Cena gre lahko do 900-1200€ če je pregled precej obsežen. Povprečna cena pregleda in najpogostejši izbran paket preiskav je približno 600€.

Preventivni zdravstveni pregledi oziroma managerski zdravstveni pregledi so celoviti zdravstveni pregledi za delovne in aktivne ljudi. Sestavljeni so iz velikega nabora specialističnih pregledov in preiskav. Različne vrste pregledov pomagajo ugotoviti trenutno zdravstveno stanje in odkriti prisotnost morebitnih rizičnih dejavnikov tveganja za zgodnjo obolevnost ter nanje opozoriti.

Glede na katere dejavnike se viša cena managerskega zdravstvenega pregleda?

Managerski zdravstveni pregledi vključujejo preglede in preiskave, ki so vključene v vsak pregled. To so pregled pri specialistu Ministrstva za delo, promet in šport, antropometrične meritve z določitvijo indeksa telesne mase in laboratorijske preiskave krvi in urina.

Glede na potrebe delovnega mesta, zahteve posameznika ali odkritja obolenj obstaja veliko število preiskav, ki se lahko dodajo pregledu. Z vsakim dodanim pregledom/preiskavo se cene višajo.

Nekateri zdravstveni centri imajo za managerske zdravstvene preglede ustvarjene pakete, ki vsebujejo različne vrste preiskav. Nekateri so bolj obsežni kot drugi.

Kakšne so cene managerskih zdravstvenih paketov in kaj vključujejo?

Cene za managerske zdravstvene pakete se začnejo pri 265€. Nižja cena pomeni minimalni obseg preiskav. Te vključujejo laboratorijske preiskave in 5 ali manj zdravnikov specialistov. Z managerskimi zdravstvenimi pregledi, zdravniki ocenijo vaše trenutno zdravstveno stanje, podajo oceno tveganja za nastanek bolezni ter svetujejo o ukrepih za ohranjanje zdravja.

Priporočljivo je, da če že opravljate preventivni pregled, da vključite večje število preiskav, ki bodo lažje potrdile vaše zdravstveno stanje. Več zdravnikov je vključenih (8-10), višja je cena pregleda. Cene pogosto izbranih paketov se gibajo od 600 do 800€.

Komu so namenjeni managerski zdravstveni pregledi?

Managerski zdravstveni pregledi so namenjeni ženskam v reproduktivni dobi, novorojenčkom, predšolskim in šolskim otrokom, mladini in študentom, odraslim na področju srčno-žilnih bolezni in rakavih bolezni ter odraslim nad 40 let.

Koliko stane izdaja zdravniškega spričevala?

Zdravniško spričevalo potrebno za delo, šport ali vozniški izpit je plačljivo. Cenik za izdajo zdravniškega spričevala oziroma potrdila stane med 17 in 30 €. Večina paketov za managerski zdravstveni pregled ima v cenik že vključeno izdajo zdravniškega spričevala, tako da ga ni potrebno plačevati posamezno.

Nasveti za zdravniški pregledi

Pomagali vam bomo najti pravega izvajalca zdravniških pregledov

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — preventivni zdravstveni pregledi, managerski — cene in ceniki

M.S. želi opraviti zdravniški pregled (Zdravniški pregled za službo / delo / zaposlitev / Ljubljana)

Zanimam se za predhodni preventivni zdravstveni pregled za delo

R.M. želi opraviti zdravniški pregled (Zdravniški pregled za vozniški izpit / Kamnik)

Poteklo mi je voznisko dovoljenje in za izdelavo novega potrebujem zdravniski pregled.

L.L. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Koper)

Iščem ponudnika zdravniškega managerskega preventivnega pregleda na obali.

I.H. želi opraviti zdravniški pregled (Zdravniški pregled za službo / delo / zaposlitev / Logatec)

S podjetjem bi opravili zdravniški pregled. Zanima me ponudba za osnovni pregled za službo in tudi možnosti razširjenih paketov za zaposlene. Skupno nas je 6. Sedež podjetja je v Logatcu, tako da me zanima tudi najbližja možna lokacija.

T.G. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Ljubljana)

Meritve za zaposlene

M.Č. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Ljubljana)

Za darilo bi osebi (50 let) omogočili celostni pregled ima več težav: prebolel klopni meningitis, ostranjeni polipi na plučih, krčne žile, psoriaza, želočne težave, krči v trebuhu, težava z želočno kislino, glavoboli, psoriaza, splošno sabo počutje, prekomerna teža ....

E.T. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Kranj)

Zanimamo se za ponudbo izvedbe zdravniških obdobnih in managerskih pregledov za zaposlene, in sicer v Kopru, Ljubljani in Celju ali Mariboru.

A.I. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Maribor)

Meniderski pregled- cena in katere storitve vse zajema? Hvala

M.U. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Solkan)

Iscem izvajalca medicine dela - nova gorica in okolica, za opravljanje obdobnih in predhodnih zdr pregledov za zaposlene - vecje stevilo cca 600 napotitev letno

K.M. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Nova Gorica)

Zanima me preventivni managerski pregled

B.H. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Ljubljana)

Želimo ponudbe zdravniških pregleda za zaposlene. Pregled naj zajemaj nekaj od naštetega: 1. Klinični pregled pri zdravniku + EKG 2. Ocena kardiovaskularnega tveganja, ocena glomerularne filtracije (GFR) in izračun indeksa telesne mase ( BMI) 3. Pregled pljuč – spirometrija, RTG srca in pljuč (na indikacijo) 4. UZV trebuha (jetra, žolčnik, žleze, ledvica,..) 5. UZV ščitnice in TSH 6. Laboratorijske preiskave: KKS, glukoza, sečnina, kreatinin, bilirubin, urati, hsCRP, skupni holesterol, HDL holesterol, LDL holesterol, trigliceridi, AST, ALT, GGT, ALP, test na okultne krvavitve (3x) in celotni pregled urina Dodatno za ženske: 7. Pregled dojk- UZV oz. mamografija ( odvisno od starosti) 8. Ginekološki pregled, PAPA test in UZV, stopnja čistoče Dodatno za moške: 9. UZV prostate in PSA 10. UZV vratnih žil Naš budget je 200 EUR/ osebo. Prosimo za ponudbe.

V.M. želi opraviti zdravniški pregled (Zdravniški pregled za vozniški izpit / Veržej)

Zdravniško spričevalo za izpit,mi je potekel,in bi rada šla čim prej na pregled da lahko zaključim izpitno vožnjo. Sem pa bila nazadnje pri gospodu Zvonomiru Cesarecu v Veržeju. Hvala za odgovor S spoštovanjem Valentina Matjašec

G.K. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Ljubljana)

Po 3 letih bi naredil celoten managerski pregled.

D.Š. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Savinjska Ali Osrednjeslovenska Regija)

IŠČEM PONUDBO ZA MANAGERSKI PREGLED ZA 2 DIREKTORJA

M.A. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski)

Me boli ena joška

P.T. želi opraviti zdravniški pregled (Zdravniški pregled za službo / delo / zaposlitev)

Potrebujem za delo v d.o.o. Prvi pregled.

N.N. želi opraviti zdravniški pregled (Zdravniški pregled za službo / delo / zaposlitev / /)

Pozdravljeni, prosimo za ponudbo, obveznega zdravniškega pregleda za službo. Pregled bi opravljali trije delavci. Dva z nazivom prodajalec (moški in ženska) in en z nazivom skladiščnik. Posebej vas prosimo za ponudbo, če izvajate tudi managerski pregled. Ponudbo potrebujemo za dve osebi z nazivom direktor (moški). Hvala, lep pozdrav Nina

V.Š. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski)

Pregled dojk

D.P. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski)

Pozdravljeni! Moja mami ima problem z nogo, rana na nogi nad peto. Slovenski je upokojenec, zivi v Bosni in nima bivanje v SLO. V Bosni njeno bokezen vodijo kot ULCUS. Zanima me cena pregleda in Vase mnenje ker ima ogromne bolecine in skoz ji je noga zatecena v listu noge, nad peto. V Bosni zdravniki nic ne resujejo, samo da bodo bolecine postopoma nehale,od tega pa nic. Hvala! Lep pozdrav!

B.C. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski)

Osnovni manadzerski pregled, v tednu med 19 in 23.12.2022

A.F. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Maribor Ali Ptuj)

Želim pridobiti čim hitrejši končni pregled in vrnitvi vozniškega dovoljenja, po 2 letnem zdravljenju po epileptičnem napadu - 2.10 2022. Včeraj sem v Ljubljani na Polikliniki opravil zadnji pregled pri epileptologu, ki je izdal pozitivno mnenje za vrnitev vozn. dovoljenja B kategorije. Kje, kdaj in čim bližje. Hvala za uslugo.

Z.V. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Vse)

Temeljit kompleten pregled

N.Š. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Ajdovscina)

Na levi dojki na bradavici sem imela belo pikico, v zadnjem letu se mi je povečala in nastala se ena. Dva meseca sedaj imam občutek težko dojke in polno nabreklih žlez ter pekočo bradavico.

D.S. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Gorenjska)

Pozdravljeni potrebujemo ponudbo za obdob.zdr.pregl. Smo pod.,ki se ukvarja s tehničnimi pregledi in potrebujemo obd.zdr.pregl.za zaposlene: - pregledniki - referenti na okencih - avtomehanik

D.V. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski)

Spoštovani, zanimajo nas cene izvedbe storitev razširjenih preventivnih zdravniških pregledov za delavce, ki so po obsegu primerljivi s t.i. managerskimi pregledi. Pregled naj vključuje več specialističnih pregledov in preiskav, s katerimi se ugotavlja zdravstveno stanje in morebitne bolezenske znake delavca. V naši organizaciji (javni zavod) je 9 zaposlenih. Prosimo za nezavezujočo ponudbo s seznamom preiskav in storitev ter cenami. Lep pozdrav Simona Borko ENERGAP

D.R. želi opraviti zdravniški pregled (Preventivni zdravstveni pregledi, managerski / Maribor)

Spoštovani, želimo pridobiti ponudbo za preventivni zdravstveni pregled za 4 zaposlene.

S.T. želi opraviti zdravniški pregled (Zdravniški pregled za službo / delo / zaposlitev)

Zdravniški pregled pred zaposlitvijo

M. želi opraviti zdravniški pregled (Zdravniški pregled za vozniški izpit / Maribor)

Potrebujem optiko za ocala

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Preventivni zdravstveni pregledi, managerski — po mestih