fb

Povprečne cene: pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za pomoč na domu - pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) ter pridobite cene in ponudbe.

poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Preverjeni ponudniki za pomoč na domu (pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...))

Preverjeni ponudniki za pomoč na domu
Pomagalcki.si
5,0
(4)
Krovstvo · Pomoč na domu
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Srčni pomočniki za pomoč na domu
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Z široko ekipo srčnih pomagalčkov nudimo vrhunske storitve pomoči na domu, s posluhom za sočloveka:

 • Gospodinjska pomoč
 • Pedikura na domu
 • Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene
 • Pomoč pri hranjenju
 • Nega nepokretne osebe
 • Pomoč pri okrevanju po prihodu iz bolnišlnice
 • Pomoč in varstvo oseb z demenco
 • Pomoč pri ohranjanju socialno stikov

Kako smo drugačni

2.) Preverjeni pomagalčki (široka mreža kvalificiranih izvajalcev, z ustreznimi izobraževanji) 3.) Srčnost 4.) Posluh za sočloveka 5.) Garancija na zadovoljstvo 6.) Subvencionirane storitve (ker imamo koncesijo, vam lahko določene storitve nudimo po subvencioniranih cenah) 7.) Zanesljivost in strokovnost 8.) Pomoč pri pripravi dokumentacije za pridobitev subvencije 9.) Koncesija za opravljanje dejavnosti 10.) Brezplačne storitve za redne stranke

Nismo najcenejši, niti najdražji, smo pa skrbni, prijazni in predvsem opravljamo delo s srcem. To nas povezuje in ločuje od ostalih ponudnikov na trgu.

Uradni naziv podjetja
Kalissi Tatjana Jagodic s.p. - Kalissi, Pedikura In Depilacija, Tatjana Jagodic s.p.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.pomagalcki.si
Storitve
Krovstvo, Pomoč na domu
Velikost ekipe
5 zaposlenih
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2014)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
S96.022 - Kozmetična in pedikerska dejavnost
Vsi podatki preverjeni
16. Apr. 2021
Lokacija
Parmova ulica 41, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 4 uporabnikov.
 • Mojca G. 25. Sep. 2020

Vse super!

 • Tončka V. 25. Sep. 2020

Vse je bilo dobro, zelo zadovoljna

 • Mateja B. 25. Sep. 2020

Zelo srčni in profesionalni.

 • Monika B. 25. Sep. 2020

Odzivnost, profesionalnost.
Prijazen, sočuten odnos

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za pomoč na domu in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravo osebo za pomoč na domu

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

V.S. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Medvode)

V času dopusta, treh tednov ( julij, avgust) bi potrebovala pomoč za 92.letno starostnico pri ohranjanju socialnih stikov, spremstvu na vrt in v trgovino, enkratnem sesanju stanovanja tedensko. Da nekdo pride k njej dnevno za eno uro.

A.B. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Medvode)

Očetu so se po prebolelem Covidu pojavile hude težave z demenco. Na zdravljenju v Psihiatrični bol. je bil cca. 1 mesec. Našli so ustrezmo kombinacijo zdravil in nekaj časa je dikaj dobro funkcuoniral. Sedaj pa se je stanje zopet poslabšalo. Najhuje je, da ponoči ne spi, hodi okrog in je zelo zmeden. Žena skrbi zanj, vendar je zaradi nespanja ponoči in celidnevnega nadzora že zelo oslabela. Želeli bi jo nekoliko razbremeniti.

A.E. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Kranj)

Potrebujemo dnevno varstva starejsega dementnega gospoda, postrežbo ali pripravo obroka, sprehod ali spremstvo na zrak. Varstvo potrebujem običajno med 11.00 in 16.00, oz po dogovoru.

Š.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Celje)

Spoštovani, sem 39-letna poslovna ženska, ki je v domačem kraju zapustila mamo, danes staro 72 let, z upešanim srcem in gibalno ovirano (hodi z berglo). Ker sem predaleč, da bi jo redno obiskovala in je mama z vsakim dnem bolj osamljena, sicer pa brez težav skrbi zase, si želim najti družbo za krajše sprehode in predvsem pogovore vsaj dvakrat tedensko. Verjamem, da bi ji kakšna pozitivna oseba lahko polepšala dneve in ji vrnila energijo. Hvala in lp, Špela Štamol

K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Kranj)

Potrebujemo pomoč na domu za mami, ki je onkološka bolnica in je trenutno zaradi slabega zdravstvenega stanja vec ali manj v postelji. Dopoldne je sama ker je partner v sluzbi do 14:00. Gre se zato, da se boji ce bo sama da bo padla tako, da iscemo nekoga, ki bi bil z njo cca 1-2 uri na dan.

S.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Maribor - Tabor)

2-3x tedensko potrebujem občasno pomoč na domu za mamo staro 84 let, in sicer v juniju, juliju in avgustu. Mogoče tudi občasno spremstvo do zdravnika. Po stanovanju se giba s hoduljo s kolesi, za gibanje izven doma pa invalidski voziček.

A.Č. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Iščemo pomoč za 91 letnega očeta priprava obrokov, kontrola jemanja zdravil in druženje

P.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Fužine)

Pomoč potrebujemo za mami, ki je stara 85 let. Želeli bi nekoga, ki bi poskrbel, da bo pojedla kosilo, ji pomagal pri osebni higieni in z njo malo poklepetal Kosilo ji vozijo iz doma starejših od ponedeljka do petka. Pomoč bi potrebovali od ponedeljka do petka ned 10.00-13.00

E.J. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Slovenska Bistrica)

Tašča jstara 85 let z diagnozo dementca bi potrebovala pomoč pri oblačenju, hranjenju, os. higieni bolj v smislu nadzora. Tast star 85 let bi potreboval pomoč pri oblačenju. Oba pa potrebujeta pomoč pri gospodinjskih opravilih.

K.L. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Maribor)

Družabništvo, prevoz k zdravniku, na pošto, sprehodi

R.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Lavrica)

Potreboval bi pomoč na domu za očeta, predvsem v smislu vzdrževanja socialnih stikov in preganjanja samote. Po smrti mame je precej osamljen, loteva pa se ga tudi demenca, ki ni kritična, ampak se stopnjuje. Je povsem samostojen.

P.P. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Dobrepolje)

1x ali 2x na dan po potrebi zamenjat vrečko. Ostalo pa malo socialnih stikov. Pokretna. Se oblači in rihta sama.

M.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Velenje)

81-letnica, parkinson v začetnih fazah in začetek demence, srčni bolnik od mladosti, potrebuje pomoč pri oblačenju, pri posedanju na školjko (včasih zmore sama - težko se sleče), pri postrežbi hrane - je sama. Spremstvo pri sprehodu, ob nadzoru lahko pomiva posodo, zlaga v pomivalca in iz njega. Hodi sama brez pomoči in brez palice. Reševanje nalog, branje ... Veliko počiva.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Pomoc starejsi gospe

A.D. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Ulica Bratov Babnik 16. Ljubljana)

Za sestro in mamo. Mama je stara 90 let, sestra 65 let. Mama je pokretna, sestra pa ne more po stopnicah. Imata psičko, ki jo je potrebno peljati ven. Jaz vsak dan ne morem do njih.

V.S. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Voličina)

Pomoč potrebujem za 85 let staro mamo. čas trajanja pomoči cca 8h dnevno od pon. do petka, Pomoč vsebuje nadzor nad mamo, pomoč pri gibanju, Mama trenutno skrbi za popolno osebno higijeno tako da ji ta pomoč še ni potrebna.

M. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Ljubljana)

Pozdravljeni. Pomoč na domu iščem za svojo mamo ki je dementna. Rabi predvsem nadzor da ne bi zapustila stanovanja. Zaenkrat za svojo higieno skrbi sama

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Grosuplje)

Potrebujem pomoč za dementnega očeta na domu.. Dole pri Polici Grosuplje ..pri osebni higieni...motivaciji...gibanju ...nasveti ... Hvala za kakršnokoli inf. Rada bi tudi cenik opravljanja storitev . Lp Marija

S.G. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ponikva)

POMOČ POTREBUJEM ZA MAMO.

S.Z. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Log)

Sama zivim na hrvaskem in iscem pomoc za oceta, ki zivi v okolici Ljubljane. Se vedno je v odlicnem fizicnem stanju, ima pa slabsi kratkorocen spomin. Za razbremwnitev mame, ki je sedaj cele dneve z njim, bi rabili obcasno pomoc na domu. Za urnik bi se lahko prilagodili.

V.Z. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika))

24 urna pomoc starejsemu paru

D.L. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Ljubljana)

Oče (93) in mama (89) zaenkrat še sama skrbita zase. Enkrat na dan (kosilo) dobita naročeno hrano. Za ostalo poskrbita sama. Ker ima oče vedno pogosteje težave s hojo (vrtoglavica - za hojo uporablja voziček) mama pa postaja dementna, bosta kmalu potrebovala pomoč pri dnevnih gospodinjskih in hišnih opravilih. Osebno higieno za enkrat vzdržujeta sama, bi bila pa tudi tu občasno dobrodošla pomoč.

V.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

90 letna mati, pokretna, prisebna - potrebna pomoč pri prehrani, osebni higieni, dnevnem pospravljanju stanovanja...

G.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...))

Starejša gospa , ruskogovoreca , z demenco, sladkorno , rabi Pomoc vsako jutro za zajtrk , da je v družbi , sama ne je. Čiščenje stanovanja( vse je novo),enkrat tedensko pranje, likanje. Nakupi, sprehodi , dajanje zdravila, kuhanje.

B.R. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Pomoč v gospodinjstvu

M.G. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana)

Oče in mama, 84 in 86, oče dementen, mama ne zmore več fizično vsega.

M.M. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana)

Potrebujem pomoč na domu, druženje , sprehodi, prevzem hrane na osnovni šoli- 200m stran, občasna pomoč pri umivanju. do 4 ure na dan, samo v delovnih dneh. Kolikaka je okvirna cena?

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Prevalje)

Pomoč za mamo 80let. Začetek demence, živi sama, na deželi, pomoč pri kuhanju in družba.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Slovenj Gradec)

Pomoč za 80-letno gospo, ki v glavnem zmore poskrbeti sama zase, potrebuje pa pomoč pri nakupovanju, zahtevnejših gospodinjskih opravilih in koga, ki bi jo dnevno na kratko obiskal in se malo pogovoril z njo glede njenih potreb.

S.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Okolica Škofje Loke)

Pomoč starejši osebi, je gibljiva vstane sama, pomoč pri tuširanju, pomoč pri nameščanju pleničke zvečer pred spanjem, občasn priprava obrokov, spremstvo na krajšem sprehodu

S.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Luša (Okolica Škofje Loke))

Pomoč starejsi gospe, namescanje plenicke (pred spanjem), obcasna priprava vecerje, moznost spremstva na sprehod, gospa govori, lahko ustane sama, za hojo zunaj stanovanja potrebuje hojico in spremstvo druge osebe

J.F. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Jesenice-Koroska Bela)

Potrebujemo pomoc pri skrbi za 83-letnega oceta z zacetno fazo demence. Oce, ki zivi sam, je srcni bolnik z urejeno boleznijo, je pokreten in potrebuje varstvo, socialne stike, spremstvo na sprehodih. Potrebna je pomoc pri nadzoru nad jemanjem zdravil, pri vzdrzevanju osebne higiene in pomoc pri pogostem preoblacenju zaradi inkontinence. Glede na hitro napredovanje demence se ga bojimo puscati samega. Ceprav oceta veckrat dnevno obiscemo in poskrbimo za najnujnejse, bi bila v casu varstva dobrodosla osnovna pomoc v gospodinjstvu - obcasno ciscenje stanovanja, pranje perila, vcasih kuhanje kosila. Z ocetom zivi prijazen in zelo zascitniski pes.

D.T. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ptuj)

Pomoč za dve osebi in to : pomoč pri higijeni slabo gibljivegga moškega (na vozičku), čiščenje stanovanja, pomoč pri gibanju starejše ženske zunaj stanovanja, oskrba z živili-nakupovanje.

M.A. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Zaplana Vrhnika)

Mami ima demenco Alzheimer. Potrebuje pomoč pri pripravi oblek, obleče se sama, dnevno umije se sama. Potrebno je pripravljati obroke in ji postreči. Potrebuje tudi nadzor 3x dnevno pri jemanju zdravil. Zelo rada gre na sprehod, seveda v spremstvu, da se ne izgubi. Ima rumeno pego, zelo slabo vidi, zato rada posluša, če ji kaj preberem in gleda oddaje v slovenskem jeziku. Je pogovorna in družabna.

T.A. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Maribor)

Oče je bolnik Azheimerja. Potrebuje 24-urno nego (tuširanje, preoblačenje, priprava obrokov...), za ostalo poskrbim jaz. DSO zavrača.

A.Z. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Škofljica)

Potrebovala bi pomoč na domu za mojo 80.letno mamo, se pravi druženje, hranjenje, previjanje po potrebi, pomoč pri hoji. Sem še v službi in bi v času moje službe potrebovala to storitev.

M.M. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Maribor)

Oskrba 88 let stare mame, ki živi sama.

M.R. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Celje)

Iščemo pomoč za starejšo gospo 90 let, ki je sama doma v hiši, težko hodi, ..pomoč pri dnevnih opravilih.

S.B. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Ljubljana)

Spoštovani. Sprašujem glede moje mame. Za mamo je zelo lepo poskrbljeno. Potrebuje samo družbo starejše gospe - za pogovor, za druženje. Saj smo domači, pa vendar pogreša družbo vrstnice. Stara je 86 let. Lani je bila še v toplicah, na morju....Pred korono je hodila na pevske vaje...Je zelo družabna in to ji manjka. Zanima me, ali se je možno dogovoriti, da bi k mami prišla kakšna pozitivna, prijazna gospa in ji malo delala družbo. Zanima me še cena? Hvala za odgovor. Smo iz Ljubljane, na Viču. Lepo pozdravljeni, Saša

A.T. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Lenart)

Pomoč potrebujem za mamo, stara je 83. let. Obležala je v postelji. Pomoč potrebuje pri : - osebni higieni, trudimo se, da bi se spet postavila na noge, Priprava hrane ( zajtrk , malica, kosilo), - pomoč pri hranjenju ( trudimo se, da sama je in je ni potrebno hranit ), pospravljanje njene spalnice; - ohranjanje socialnih veščin. občasno hišna opravila ( sesanje - robotski sesalnik, brisanje prahu), likanje perila ( izjemoma9

B.V. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Ljubljana)

Prosim za razgovor o možnostih.

A.T. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Škocjan)

V bližnji prihodnosti bomo verjetno potrebovali pomoč na domu za 84-letno mamo, ki ima srčno popuščanje in spomin ji peša, možen začetek demence.Oba z možem sva zaposlena in ona je sama nekje 10 ur na dan.Včasih se mi oglasi na telefon, včasih jo pa po nekaj klicih šele prikličem. Bojimo se morebitnih padcev.

Anonimen išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Vrhnika)

Spoštovani, nujno potrebujemo pomoč / nego na domu za max št. ur, ki jo nudite, če je možno 24 ur/dan. Oseba je stara 71 let, ima multiplo sklerozo, delno je še mobilna (na wc gre sama), vendar je zelo šibka in omotična. Pomoč, ki jo potrebujemo: dnevno varstvo (če je možno 24 urno varstvo), pomoč v gospodinjstvu in spremstvo do zdravnikov (za prevoz lahko poskrbimo mi, bistvo je, da gre nekdo z njo). Za vaš odziv se najlepše zahvaljujem.

D.Z. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ormož, Dr. Ozvalda 11)

Starša, starosti 87 in 90 let: - mati zelo slabovidna (20% vid, sladkorni bolnik) - oče zelo dementen, srčni bolnik Oba sta še sposobna skrbeti zase, je pa težava nabava v trgovini, opravila v in okrog hiše, sprehodi, socialni stik. Kosilo jima med tednom že dostavljajo, ob vikendih si pripravita sama.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Laško)

Laško. Doma imamo prijazno 84 letno gospo, ki zanjo sicer skrbi njena hčer. Gospa je relativno bistra, vendar njeno stanje ni idealno - pri hoji potrebuje nekoga, da jo pospremi do stranišča in do postelje, prehranjuje se lahko sama. Ker pa si je hčer zlomila roko, svoji mami težje pomaga pri teh zadevah. Potrebovali bi nekoga, ki bi prišel na obisk 2x - 4x na teden, da hčer malo razbremeni za uro ali dve. Starejša gospa na nogah ni preveč stabilna zato jo je treba imeti velik del časa skrbno na očeh. Zaradi tega hčer ne more od hiše. Gospa sicer ni navdušena nad tem, da bi imela pomočnika vendar bi se osebe navadila po nekaj obiskih. Potrebujemo torej nekaj družbe za gospo, pomoč pri gospodinjskih opravilih, asistenco pri spremljanju po hiši in nekaj nege (umivanje). Želeli bi nekoga čimprej (začetek decembra), trajajoč nekaj mesecev v času, ko ima hčer zlomljeno roko in težje opravlja vsa ta dela.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Tržič)

Za dementno osebo potrebujem osbro na domu nekaj ur dnevno, vsak dan v kraju Trzič. Oseba je pokretna in pod nadzorom lahko hodi na sprehode.

B.H. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana)

Pomoč na domu je potrebna za mojega očeta, ki je star 86 let, težje se že giblje in ima znake demence. Trenutno za njega skrbi mama, ki pa vse težje zagotavlja očetovo osebno higieno, pred vsem pa potrebuje pomoč pri varstvu očeta, ko je ona izven stanovanja.

A.P. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Ljubljana)

Iščem pomoč na domu za svoje starše. Mama je rahlo dementna, oče bo kmalu šel na kemoterapijo za pljučnega raka. Zelo verjetno ne bo več zmožen skrbeti za oba. Če bo situacija huda, bosta potrebovala 24 urno pomoč. Za začetek pa mogoče samo nekaj ur, dokler ne vidimo kako huda situacija bo nastala. Prosim za ponudbe samo res strokovnih in izkušenih ter zelo prijaznih oseb. Za čiščenje lahko najamemo tudi čistilko, ni potrebno, hrano se da tudi naročiti na dom.

T.G. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...))

Pozdravljeni, sem Tina in gre za mojo mamo staro 72 let, je slepa, prehaja v obdobje demence, ima sladkorno, pa lotevajo se jo črne misli, ki ne vidi izhoda in se brani z malce hudobije, ampak samo na domače najbližje. Živi sicer z možem, kateri jo oskrbuje z inzulinom in hrano, vse ostalo nima več potrpljenja zaradi zaničevanja in zmerjanja. Moja mama rabi nekoga, ki se z njo pogovarja, gre na sprehod in nekaj gospodinjske pomoči na domu po 2-3 ure 3x na teden. Prosim za vaše mnenje in pomoč. Lp, Tina Godec

A.N. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Žalec)

Pozdravljeni, Za starejso osebo z demenco bi potrebovali osebo za pomoc pri negi in hranjenju, pogovor. Zazeljeno je, da oseba pride na dom 2x na dan zjutraj cca 1uro in zvecer oz. opoldne cca. 1ura. Smo iz okolice Zalca.

I.M. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Kamnik)

Moja mami ima manično depresijo, ne želi v dom. Je brez volje in zaradi tega je osebna higiena slaba. Potrebno ji je tudi zjutraj kontrola nad trapijo, kakšen pogovor, sprehod. Živi sama. Kosilo ji vozijo

D.S. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Kranj)

Pomoč za gospo, 86 let, 1x teden pomoč pri kopanju (kopa se sama, pomoč do tuš kabine in izstop ter pri oblačenju po kopanju), 2 x teden obisk, pregled če je vzela tablete, če je ona čista in če je v stanovanju čisto (čiščenje ima najeto) in malo družbe za klepet. Nekaj demence se pojavlja, ampak drugače je zelo urejena in inteligentna gospa.

S.D. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Ljublani)

Rabim pomoc za 85 letno mamo ki zivi sama. Jaz - sin, zivim v Kanadi, tako da nisem blizu. Rabim nekoga ki jo bi obiskal 2 x na teden po nekaj ur, v glavnem da ima nekoga da malo poklepta, da jo spremlja za nakupe, na sprehod in tako dalje. najbolj bi bili vazni socialni stiki. Mama je stara 85 let vendar je zelo mlada po srcu. Rada spoznava ljudi in se druzi z velelimi ljudmi. Ta oseba zivi v Kanadi, in polovico leta v Sloveniji.

K.L. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Pomoč iščem za svojo 83 let staro mamo, ki živi v svojem gospodinjstvu v bloku v mestu.

M.S. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Skofja Loka)

Za mojo 90 letno taščo.

J.G. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Pobegi Koper)

91leten oče živi sam v hiši na samem. Ima Alzhaimerja v začetni fazi. Zanj vsakodnevno skrbim sama ampak postaja mi naporno. Potrebuje predvsem nekoga da se z njim pogovarja in skrbi za čistočo v stanovanju in pred hišo.Kosilo mu pripeljejo zajtrk si naredi sam večerjo pa mu pripravljam jaz. Ker se včasih malo zgublja bi rada da ga nekdo spremlja Rada bi prijazno osebo ki bo do očeta spostljiva in sproti bi se zmenili za podaljševanje ur prisotnosti..Je se samostojen pri kopanju,oblačenju,... Cena mi je tudi pomembna saj ima oče nizko penzion. Lp Jozica

K.H. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Celje)

Zanimam se za pomoč na domu za sosedo. Stara je 83 let. Potrebuje občasno čiščenje. Spremstvo do zdravnika. Spremstvo po opravkih. Administrativna pomoč. Hvala.

M.U. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika))

Pozdravljeni, Zanima me kakšne so cene za novo plačano delo, ki ga imenujejo družabništvo starejših? Koliko recimo znese, če ima zdrava starejša oseba družabniško in gospodinjsko pomoč na domu, torej brez nege ipd?

M.C. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Predvor)

Pomoč iščemo za mamo staro 84 let. Je še v glavnem samostojna ima pa nihanja od odličnega počutja do zelo slabega. Načenja jo tudi demenca. Fizično je zdrava, mučijo jo le noge in se težje in počasneje giba.

L.C. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Koper)

Potrebujemo pomoč pri kopanju in negi 93- letne mame. Dobrodošla tudi spremstvo pri sprehodih in pomoč pri hoji.

A.P. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Kidričevo)

Potrebujemo pomoč na domu za starejšo osebo 86 let staro.. Slabše vidi in sliši.. Je pokretna.. Trenutno bi rabili nekoga občasno ali ob vikendih. Hvala lp

K.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Pivka)

Gre za gospoda, starega 89 let. Po mozganski kapi. Samostojno pokreten, vendar v zadnjem času vse bolj kognitivno peša. Živi sam, hčerki ga redno 4x tedensko obiskujeta, vendat bi potreboval nekoga vsak dan za 4-8 ur, malo za družbo, pomoč pri hišnih opravilih, priprava ozoroma dostava kosila, pomoč pri tehtanju pri jemanju zdravil, ki so že v naprej pripravljena.

Ž.D. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Celje)

Živim sam v svoji hiši, sem na kemoterapiji in bom verjetno potreboval kontrolo in pomoč na domu

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Koper)

Partner, star 65 let zbolel za rakom, zaenkrat na zdravljenje se cakava. Pokreten. Potrebovala bi osebo za cca 6 ur na dan, ki bi bila z njim in mu skuhala (enostavno) kosilo, medtem ko sem jaz v sluzbi. Moj urnik v sluzbi je prilagodljiv. V bistvu potrebujem razbremenitev, ker sem tudi sama onkoloski bolnik in se bojim, da bi dolgotrajna skrb in stres tudi pri meni sprozila ponoven izbruh bolezni.

I.G. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Lemberg)

P9moc za mam9

S.O. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Pomoč težko pokretni mami dnevno varstvo.Pomoč pri oblačenju ,higieni in hranjenju.

N.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ptuj)

Pomoč starotstnikom nad 65 let, ki niso vključeni v sodobo oskrno starejših ali ki niso v domu starostnikov.

K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Domžale)

Za očeta, ki je deloma pokreten in dementen

D.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Velenju)

Mama ima alzhaimerjevo demenco, oče je star 86 let. Potrebovali bi pomoč vsaj nekaj ur na dan ( pospraviti, skuhati - ali iti v trgovino, iskat kosilo...)

T.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Grobelno, V Blizini Celja)

Pomoc za oceta, 71 let, sladkorni bolnik. Pomoc na domu in nadzor dnevnega ritma.

T.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Grobelno (Blizina Celja))

Pomoc za oceta, 71 let, ki je sladkorni bolnik. Pravkar se je vrnil iz bolnisnice, kjer je dobil nova zdravila. Zacasno potrebuje pomoc v gospodinjstvu in delni nadzor vsakodnevnega ritma, da najde novo ravnotezje glede fizicne kondicije.

J.R. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Hoce Pri Mariboru)

Oseba, mati, je stara 92 in je zelo sibka. selahko se sama umivain obkaci. potrrbuje dtuzbo in oporo pri hoji.

N.Ž. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Ljubljana)

Pomoč na domu, lokacija Ljubljana Pržanj, cca 2 h na dan, med 9 in 12.

S.P. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Grosuplje)

Imamo mamo, staro 93 let, ki še sama hodi, vendar bolj malo. Je v plenicah, gre sama na wc, potrebno ji je malo pomagati pri menjavi plenic in jo umiti. Pripravljamo ji hrano in jo postrežemo. Potem se pomije posoda in pospravi kuhinjo. Hrano poje sama. Potrebno ji je dajati zdravila, se z njo malo podružiti. Popoldan gleda tv, spat gre ob sedmih zvečer. Včasih gre ven na kratek sprehod kakih 100 m, ob spremstvu in opori. Ni dementna, še kaj prebere, čez dan tudi počiva oz. dremlje več ur in sicer po zajtrku in po kosilu. Za več info mi lahko pišete ali me pokličete.

B.Z. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Preserje Pri Radomljah)

Pomoč starejši moški osebi ( 81 let)i z znaki zgodnje demence oz. pozabljivosti, zaenkrat še brez diagnoze, pri opozarjanju na pravilno jemanje zdravil, spremljanje počutja, pogovor, opozarjanje na osebno higieno.... Živi v stanovanjski hiši z ženo, ki je še samostojna, kuha, nabavlja in čisti, vendar si želi pomoči pri skrbi za moža, ki je fizično še aktiven in dela na vrtu, ampak je depresiven zaradi izgube vnuka in postaja vse bolj odsoten. 1-2 uri na dan bi verjetno zadoščalo, saj tudi hči in vnuk prideta nekajkrat na teden k njima.

J.G. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Pobegi Pri Kopru)

Oce ima 91 let.Je se samostojen.Malo je dementen.Potrebuje druzbo in osnovno ciscenje stanovanja.Kosilo mu pripeljejo.Je zdrav obcasno se mu vrti. Morda bi potreboval pripravo zajtrka in vecerjo. Potreboval bi dnevno po moje vsaj 1 uro. Odvisno od cene, ker ima nizko penzijo. Ker postaja meni naporna skoraj vsakodnevna skrb bi potrebovala pomoc. 2x tedensko ga ze obisce 1 uro oskrbovanka iz doma upokojencev. Lep pozdrav Jozica

S.Z. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana)

Mož je po operaciji gležnja-nehodni gips in tudi po možganski krvavitvi, leva stranj manj funkcionalna. Potrebovali bi pomoč za wc, priprava zajtrka in kosila. Za osem ur dnevno.

B.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Potrebujemo pomoč za starejšo žensko doma, gospa je stara 86 let in okretna ter živi v Ljubljani- Bežigrad. Pomoč potrebuje vsak dan v dopoldanskem času in sicer pri vsakadanjih opravilih. pomemben je tudi družbeni vidik. Najboljša varianta bi bila upokojena gospa. hvala in lep pozdrav

T.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Celje)

Za očeta, 92 let, pokreten, živi v stanovanju na Čopovi ulici v Celju, iščem osebo, ki bi vsak delovni dan prišla med 11 do 13. uro, postregla kosilo, ki ga dostavijo, po ila posodo, pospravila posteljo, nekaj malega počistila po stanovanju, komunicirala z očetom, mu umila noge in jih namazala s kremo. Zanima me cena storitve. Lp

V.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Spostovani, zanimam se za pomoc na domu za mojo mamo. Stara je 83 let in si zelim, da 2x ali 1x na teden dobi pomoc v smislu pregleda ali jemlje tablete redno, se zmeri krvni pritisk, 1x tedensko ocisti stanivanje. Mama zaenkrat skrbi zase vendar vedno bolj potrebuje pomoc. Hrano na dom ji lahko organiziram. Zal zivim v tujini, pri njej sem vsak drugi vikend in opazam, da pocasi potrebuje pomoc. Hvala za ponudbo in lep pozdrav, Vesna

Š.L. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Žiri)

Pozdravljeni, potrebovali bi pomoč za 81 let staro mamo, ki je slabovidna in ima več kroničnih bolezni. Mama je pokretna. Hvala in lep pozdrav, Špela

A.K. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana - Šentvid)

Agata je imela v 6/20 ishemično možgansko kap, komunikacija otežena,prisotna demenca, občasna zmedenost, le skromno sporazumevanje, potrebuje aplikacijo zdravil , občasno se ne obleče primerno in ne opravi primerne nege,kontinenca, dobivati mora insulin zjutraj pred obrokom in zvečer pred obrokom.živi v svojem gospodinjstvu. Doma sami zanjo ne morem zagotoviti celodnevnega nadzora oz. varstva in nege, saj imam poleg službenih obveznosti tudi sama zdravstvene probleme hkrati pa tudi moža ki je srčni bolnik in pa otroka s diagnosticirano kronično boleznijo. obisk zjutraj insulin + zajtrk, pomoč pri kosilu, pomoč pri osebni negi in druženje.

M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Grosuplje)

Potrebujemo pomoč na domu za dva 90 letnika moški in ženska. Oba se težje premikata sama. Ženska ima plenice ponoči, podnevi si sama menja. Moški gre lahko še sam na stranišče. Oba se premikata s pomočjo palic. Potrebno bi jima bilo morda nabaviti hrano in morda narediti kosilo. Jutranje umivanje lahko sama opravita. Pri tuširanju rabita pomoč. Ponoči bi bila lahko še sama.

S.R. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Okolica Žalca)

Sestri so 2 meseca nazaj diagnosticirali raka na pljucah in metastaze v glavi. Ko je bila na pregledu v Ljubljani se je slabo pocutila po 7 dnevih so ji vzeli likvor in ugotovili da je dobila meningitis encefalitis ki ga je povzročil herpes simplex. Za 14 dni so jo dali v komo ko so jo prebudili so se pokazale poskedice kar pomeni da potrebuje pomoč saj sama ne more poskrbeti zase, zato potrebujemo nekoga ki bi lahko bil ob njej ko jo dobimo iz bolnice. Sama ne hodi, deloma se ne zaveda, oz. Ima težave s spominom. Zelimo si nekoga ki bi nam bil v pomoč pri negi, da bi delal z njo da bi se lahko spet pistavila na noge.....

P.S. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Celje, Lava)

Lokacija: Celje Mama 82 v postopku obravnave limfoma, do sedaj je skrbela za očeta. Oče 83, hudo srčno popuščanje, več operacij na srcu, popuščanje ledvic, hud diabetes, žolčni kamni, obrabljena ledvena vretenca in kolki (zelo težko hodi). Potrebe 4-12 ur/dnevno: kuhanje, skrb za očeta (ne more se sam obuti, popolnoma je odvisen od matere pri vsakdanjih opravilih osebne nege, ne zna kuhati Brat z družino živi v sosedstvu, jaz v drugem kraju, oba sva polno zaposlena. Mogoča je namestitev v zgornji etaži stanovanjske hiše.

M.S. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Maribor)

Pozdravljeni, za svojo mamo, ki je stara 88 let iščem žensko, ki bi bila pripravljena delati družbo moji mami, jo peljati na sprehod,nakup v trgovino, zaigrati kakšno družabno igro za par ur dnevno. Mama trenutno sama skrbi za sebe, vendar je preko dneva osamljena, ker smo mi v službi. Lep pozdrav Marina

L.L. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Ljubljana)

Iscem toplo, prijazno zensko (med 50 in 60 let), ki bi delala druzbo moji mami. Stara je malo vec kot 50 let in je v depresivnem stanju, cuti tesnobo ker je vecinoma sama doma. Potrebuje samo nekoga, ki ji bo delal druzbo par ur na dan med 9h in 15h, se pogovarjal z njo, sel z njo na sprehod, ji pomagal pri kuhi, ipd. Zazeljeno je, da ste cim blizje Sentvidu v Ljubljani ter da imate svoj avto.

T.A. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Maribor)

Potrebujem popoldansko pomoč pri očetu, ki je sam doma. Ima Alzheimerjevo demenco in urinsko inkontinenco, ki je posledica operacije na prostati. Oče zanika demenco, pravtako ne želi v dom.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Prevalje)

Iščem pomoč za mamo. Je malo dementna. Pomoč rabi pri kuhanju, pospravljanju in za druženje, ker živi sama.

S.S. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Vrhnika)

Za dementnega očeta;fizično v dobri kondiciji, pomoč rabi pri umivanju, zajtrku in socializaciji.

N.S. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Ljubljana)

Iscemo celovito pomoc na domu za nepokretno osebo.

A.D. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Mojstrana)

Iščem osebo za pomoč pri skrbi za očeta z delno demenco (priprava zajtrka, postrežba kosila, ki ga lahko dobi v osnovni šoli, druženje)

K.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Mama je stara 89 let in kažejo se znaki demence. Potrebuje pomoč pri umivanju - kopanju, da se ji zmasira boleče noge. Nujno rabi pogovor in da se da stvari v pralni stroj. Oče sicer veliko pomaga, ampak tudi ne zmore vsega.

P.H. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Murska Sobota)

Iščemo pomoč na domu za starejši par, ki živi v stanovanju v Murski Soboti. Prosimo za ponudbe in cene. Hvala

M.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Mengeš)

Pomoc iscem za 77 let staro mamo, ki je ostala brez partnerja. Mama je za svoja leta v dobri fizicni formi, ker pa je popolnoma slepa od ranega otrostva, je odvisna od tuje pomoci. Preselila se bo k meni v hiso (80 km stran od njenega doma), potrebovala bi empaticno in dobrovoljno osebo za sprehod in druzbo. Nujne stvari ji zagotavljamo mi.

N.Ž. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Slovenska Bistrica)

Iščem pomoč za mati (53 let), ki se že več let zdravi za shizofrenijo. Ima zmanjšane gibalne sposobnosti in potrebuje spodbudo za gibanje in pomoč pri pripravi obrokov, čiščenje.

T.M. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana - Šentvid)

Pozdravljeni, za svoje starše potrebujem pomoč na domu. Oče je gibalno oviran zaradi posledic možganske kapi in ima distonijo levih okončin. Mama ima duševne in vedenjske motnje zaradi uživanja alkohola in ima tudi shizofrenijo, zato za očeta ni sposobna skrbeti,od včeraj zvečer se nahaja v psihiatrični bolnišnici in še ne vemo kako bo potekalo zdravljenje in na kakšen način, niti koliko časa bo tam. Za očeta bi čimprej potreboval pomoč pri temeljnih dnevnih opravilih (pomoč pri oblačenju ali slačenju, pomoč pri umivanju, hranjenju, opravljanju osnovnih življenjskih potreb, vzdrževanje in nega osebnih ortopedskih pripomočkov, razgibavanje), gospodinjsko pomoč (prinašanje enega pripravljenega obroka ali nabava živil in priprava enega obroka hrane, pomivanje uporabljene posode, osnovno čiščenje bivalnega dela prostorov z odnašanjem smeti, postiljanje in osnovno vzdrževanje spalnega prostora) ter pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (vzpostavljanje socialne mreže z okoljem, s prostovoljci in s sorodstvom, spremljanje upravičenca pri opravljanju nujnih obveznosti, informiranje ustanov o stanju in potrebah upravičenca ter priprava upravičenca na institucionalno varstvo). Prosim vas, da me pokličete na št. 040 556 167, da se dogovorimo ali nam lahko pomagate in kakšen je postopek vključitve. Hvala lepa. Lep pozdrav, Tomaž Markovič

K.L. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana)

Iščem pomoč na domu za 82 letno mamo pri negi, oblačenju, nakupu in sprehodu. Mama ima alzhajmerjevo demenco, ki je v tej fazi, da ima slab kratkoročni spomin, je pogosto zaskrbljena in potrebuje socialne stike.

M.M. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Šentjur)

Spremstvo dementne mame. Redno jemanje terapije. Pomoč pri oblačenju in negi. Kuhanje kosila. Tedensko čiščenje hiše. Pomoč pri opravilih na vrtu. Spremstvo po nakupih.

M.M. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Šentjur)

Spremstvo dementne mame. Redno jemanje terapije. Socialni stik. Pomoč pri oblačenju in negi. Kuhanje kosila. Tedensko čiščenje hiše. Sodelovanje pri opravilih na vrtu. Spremstvo v trgovino.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Mediji o nas

Na trgu niso edini, od konkurence pa se razlikujejo predvsem po tem, da se želijo čim bolj približati ljudem.

- Delo, 12. 11. 2016

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.