fb

Povprečne cene: pomoč pri hranjenju

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za pomoč na domu - pomoč pri hranjenju ter pridobite cene in ponudbe.

poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Preverjeni ponudniki za pomoč na domu (pomoč pri hranjenju)

Preverjeni ponudniki za pomoč na domu
Pomagalcki.si
5,0
(4)
Krovstvo · Pomoč na domu
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Srčni pomočniki za pomoč na domu
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Z široko ekipo srčnih pomagalčkov nudimo vrhunske storitve pomoči na domu, s posluhom za sočloveka:

 • Gospodinjska pomoč
 • Pedikura na domu
 • Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene
 • Pomoč pri hranjenju
 • Nega nepokretne osebe
 • Pomoč pri okrevanju po prihodu iz bolnišlnice
 • Pomoč in varstvo oseb z demenco
 • Pomoč pri ohranjanju socialno stikov

Kako smo drugačni

2.) Preverjeni pomagalčki (široka mreža kvalificiranih izvajalcev, z ustreznimi izobraževanji) 3.) Srčnost 4.) Posluh za sočloveka 5.) Garancija na zadovoljstvo 6.) Subvencionirane storitve (ker imamo koncesijo, vam lahko določene storitve nudimo po subvencioniranih cenah) 7.) Zanesljivost in strokovnost 8.) Pomoč pri pripravi dokumentacije za pridobitev subvencije 9.) Koncesija za opravljanje dejavnosti 10.) Brezplačne storitve za redne stranke

Nismo najcenejši, niti najdražji, smo pa skrbni, prijazni in predvsem opravljamo delo s srcem. To nas povezuje in ločuje od ostalih ponudnikov na trgu.

Uradni naziv podjetja
Kalissi Tatjana Jagodic s.p. - Kalissi, Pedikura In Depilacija, Tatjana Jagodic s.p.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.pomagalcki.si
Storitve
Krovstvo, Pomoč na domu
Velikost ekipe
5 zaposlenih
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2014)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
S96.022 - Kozmetična in pedikerska dejavnost
Vsi podatki preverjeni
16. Apr. 2021
Lokacija
Parmova ulica 41, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 4 uporabnikov.
 • Mojca G. 25. Sep. 2020

Vse super!

 • Tončka V. 25. Sep. 2020

Vse je bilo dobro, zelo zadovoljna

 • Mateja B. 25. Sep. 2020

Zelo srčni in profesionalni.

 • Monika B. 25. Sep. 2020

Odzivnost, profesionalnost.
Prijazen, sočuten odnos

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (pomoč pri hranjenju) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za pomoč na domu in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravo osebo za pomoč na domu

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

M.B. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Zgornji Brnik)

Nepokretna oseba, večino časa je v postelji, potrebuje pomoč pri hranjenju, potrebno je previjanje osebe,

M.B. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana-Vrhovci)

Pomoč za nepokretno 93 let staro mamo; pomoč pri oblačenju, umivanju, stranišče, hranjenje

N.P. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Begunje)

Iscem pomoc za oceta..v vecernih urah,umivanje,oblacenje,vecerja in jemanje zdravil..tudi vikende...max 2 uri ob vecerih..

N.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Šmarje Pri Jelšah)

Potrebovali bi pomoč na domu za nepokretno osebo. Pomoč bi potrebovali za hranjenje osebno higieno, odmerjanje zdravil, za pogovor z njimi.

E.J. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Slovenska Bistrica)

Tašča jstara 85 let z diagnozo dementca bi potrebovala pomoč pri oblačenju, hranjenju, os. higieni bolj v smislu nadzora. Tast star 85 let bi potreboval pomoč pri oblačenju. Oba pa potrebujeta pomoč pri gospodinjskih opravilih.

I.V. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe / Dravlje)

Iščem pomoč pri negi 92 let stare mame, ki ima težave z ravnotežjem. Živi sama, zaradi nestabilnosti gre v plenice. Pomoč potrebujem pri kosilu (dostava ob13h) in zvečer 1h, obakrat menjava plenic.

M.M. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana)

Mama živi v Ljubljani. Stara je 91 let in je nepokretna. Je popolnoma odvisna od tuje pomoči. Hranjenje poteka delno preko sonde PEG in delno klasično. Potrebuje osebno nego, hranjenje, obračanje, doziranje zdravil. Za njo skrbi družina in negovalke. Dodatno pomoč bi potrebovali za obdobja, ko nas ni doma (nekaj dni ali dva tedna med poletjem).

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Pomoc starejsi gospe

S.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Iscem pomoc za dedka. Star je 81 let. Boleha za ankilizirajocim spondiolitisom. Tezko je saj ima tezave pri poziranju. Tezko se giblje. Varstvo in pomoc potrebujemo, zato ker gre v kratkem se babica na operacijo in ne bo zmozna skrbeti zanj.

P.M. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Zagorje Ob Savi)

Potrebovali bi varstvo za nepokretnega očeta v dopoldanskem času, približno 4-5h, od cc 8-12,13h. Potrebno bi bilo tudi pripraviti malico. V večernem času pa bi potrebovali osebo za pomoč pri negi.

T.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Novo Mesto)

Pozdravljeni! Pomoč iščem za starejšo nepokretno osebo, ki bi rabila pomoč, nego in oskrbo, vsaj 8 ur dnevno. To naj vključuje kopanje, 1x tedensko, preoblačenje ležišča, anogenitalna nega 2x, ali po potrebi, masiranje okončin, priprava hrane, pogovor. Zanima me cena določenih del in cena za 8 ur dela dnevno?

N.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe / Rogaška Slatina)

Pomoč iščem za nepokretno osebo. Potrebujemo jo za hranjenje, osebno higieno.

N.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe / Šmarje Pri Jelšah)

Pomoč iščem za nepokretno osebo. Potrebujemo jo za hranjenje, osebno higieno.

B.O. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe / Ljubljana)

V okolici Celja (5 km iz centra) išćemo 2x dnevno pomoč staršev za 95 letno mamo in 95 letnega očeta, oba delno nepokretna. Pomoč iščemo za pomoč pri jutranji negi in hranjenju za čas kosila. Trenutno negujeta mamo in očeta brat in svakinja, a opažam, da vsega ne zmoreta sama. Oba starša sta mirna, mamo je načela demenca, oče je pa mesec nazaj malo opešal v hoji. Resnično bi potrebovali pomoč , ker brat in svakinja s težavo, kljub ljubeznivosti do obeh 2, ne zmoreta vsega sama.

N.R. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana)

Potrebujemo vsakdanjo nego za nepokretno mamo.

P.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana)

Pozdravljeni, sem primož iz ljubljane in iščem oskrbo na domu za mojo mamo, staro 93, ki se je, po operaciji srca lani decembra, v zacetku meseca februarja letos poškodovala kolk in se sedaj po tri tedenskem zdravljenju na travmatološki v ljubljani, zdravi v zdravilišču dobrna, mama je bila do odhoda v zdravilišče nepokretna, razen dveh treh korakov s fizioterapevtko med samim zdravljenjem, prosim vas, ce me lahko poklicete na prilozeno telefonsko številko, ne samo zaradi cene storitve, temveč tudi zaradi ostalih vprašanj, ki se mi ob tej situaciji zastavljajo, naj omenim še to, da sem tudi sam invalid s 80% telesno okvaro. hvala in vse dobro

A.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Potrebujem pomoc za nepokretnega oceta na domu

T.A. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Maribor)

Oče je bolnik Azheimerja. Potrebuje 24-urno nego (tuširanje, preoblačenje, priprava obrokov...), za ostalo poskrbim jaz. DSO zavrača.

A.Č. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe / Makole)

Pomoč za mamo, nepokretna, skoraj neodzivna, zjutraj 1 uro (ob8h), zvečer 1 uro (ob 17h) cca.

U.K. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Domžale Okolica)

Iščemo osebo za nego in hranjenje starejše nepokretne osebe, 2 uri dopoldne in 2 uri popoldne vsak dan. Pomoč bi potrebovali takoj.

M.M. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Celje)

Pomoč za očeta, diagnozo ima cirozo jeter in rak na jetrah, pljučah, nadledvicni zlezi.. Nam ne pusti, da bi ga negovali, mami pa ima MMS bolezen in za sebe težje poskrbi.. Povedali so mu, da ima cca 1 mesec še življenja.. Trudi se sam vstati, gre na potrebo, vsak dan je težje. Sestra je doma in bi nam vsaj svetovanje, kako mu lahko pomagamo se te zadnje dni olajsat prav prišla. Nam pravi da smo tečne, da naj ga pustimo pri miru, da bo vse sam. Pije s slamico, je pa lahko s pomočjo. Tezko nam je, ker ne vemo, kako ga negovati, da nam bo pustil blizu. Hvala v naprej, Mojca

B.F. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Izola)

V planicah in ni sposobna samostojne hoje in hranjenja ter osebne higiene . Letnik 52 zenski spol

L. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Lenart)

POMOČ 2 OSEBAMA, STARI 83,90 LET. POMOČ PRI HIGIENI, OSKRBI Z HRANO, DELNO POKRETNA. ISKANJE 24 URNO VARSTVO, PRISELITEV.

T.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Kranj)

Pomoč za starejšo osebo, vsak dan v času kosila eno uro dnevno in popoldne po eno uro.

M.Š. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Ravne Na Koroškem)

Pomoč Za starše. 80 let Oče invalid z podkolensko protezo Trenton hospitaliziran zaradi Covina. Zelo oslabljen zaradi bolezni.drugače gibalno sposoben Mama invalid zaradi možganske kapi.prebolela covid .oslabela Trenutno potrebuje popolno oskrbo

N.M. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Medvode)

Pozdravljeni, zanima me, če lahko nudite pomoč na domu za dve osebi. Gre za dementno 87 letno gospo, ki je slabo pokretna (huda vrtoglavica) in njeno 60 letno hčerko, ki je v terminalnem stadiju raka. V bolnici so ji predlagali Hospic.

M.S. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Kamnik)

Potrebujemo 24 urno pomoc za nepokretnega oceta 2 ali 3 dni v kosu tedensko.

J.K. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Stara Gora 7 5000 Nova Gorica)

Pomoč 87 letni mami. pomoč pri umivanju oblačenju hranjenju in pri odhodu na stranišče oziroma odvajanje na postelji s pomočjo kahlice. Je zelo oslabela in švoh.

B.V. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Ljubljana)

Prosim za razgovor o možnostih.

N.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Kranj)

Iščem pomoč na domu za starejšo osebo, ki je Covid pozitivna.

Š.G. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Koper)

Mama stara 88 let delno nepokretna z demenco

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Tržič)

Za dementno osebo potrebujem osbro na domu nekaj ur dnevno, vsak dan v kraju Trzič. Oseba je pokretna in pod nadzorom lahko hodi na sprehode.

E.S. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe / Rakičan Murska Sobota)

Pozdravljeni. Moja mama je hudo dementna in nepokretna , zato bi rabila vsak dan 2 uri .Ko delam dopoldan od 11-13 ure in ko delam popoldan pa od 18-20 ure, V tem casu bi jo nahranil,previl....Hvala

A.N. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Žalec)

Pozdravljeni, Za starejso osebo z demenco bi potrebovali osebo za pomoc pri negi in hranjenju, pogovor. Zazeljeno je, da oseba pride na dom 2x na dan zjutraj cca 1uro in zvecer oz. opoldne cca. 1ura. Smo iz okolice Zalca.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Sežana)

Potrebujemo 24 urno nego za gospo, ki je stara 96 let. je mobilna, potrebuje nego, sprehod, pogovor in spremstvo.

A.A. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Velenje)

Mama, stara 83 let, nepokretna, dementna, potrebuje pomoč pri hranjenju in negi. Oče, star 90 let, zelo težko hodi s palico. Potrebuje pomoč pri negi, družbo, pogovor. Vsaj 4 ure, od 8-12h dnevno.

P.S. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe)

Pomoč potrebujemo za dedka, ostarelega, dementnega in slabo pokretnega predvidoma za 1-2 uri dnevno.

S.S. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe / Novo Mesto)

Pomoč za nego očeta, je paliativni bolnik in nepokreten.

H.P. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Ljubljana)

24 urna oskrba po možganski kapi

J.Ž. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Straža)

Trenutno je mama v bolnici in zelo težko hodi kmalu bo odpuščena domov, doma je samo brat jaz živim v drugem kraju vsi pa smo zaposleni in bi rabili pomoč v dopoldanskem času.

V.S. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Zagorci)

Pomoč in oskrba za mamo.

V.M. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe / Ljubljana, Bežigrad)

Pozdravljeni, Potrebujem pomoc na domu. Dvakrat po eno uro. In sicer za previt in nahrant. Za hrano je poskrbljeno. Se pravi vi bi samo previli (brez nege)in dali že pripravljeno hrano katero oseba sama samostojno je. Predvsem me zanimajo vikendi, in seveda vasa cena. Hvala. Lepo vas pozdravljam. Vesna

A.P. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Kidričevo)

Potrebujemo pomoč na domu za starejšo osebo 86 let staro.. Slabše vidi in sliši.. Je pokretna.. Trenutno bi rabili nekoga občasno ali ob vikendih. Hvala lp

F.T. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Dol Pri Ljubljani)

Pozdravljeni! Iščem pomoč in nego pri oskrbi mame, katera prihaja iz bolnišnice, je nepokretna. Potrebovala bi nego, pomoc pri hranjenju, osebna nega in umivanje, preoblacenje in vse potrebno. Hvala za ponudbe

N.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ptuj)

Pomoč starotstnikom nad 65 let, ki niso vključeni v sodobo oskrno starejših ali ki niso v domu starostnikov.

J.R. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Kobarid - Trnovo Ob Soči)

Iščem pomoč, ki bi lahko občasno (1-2x na mesec) nadomestila nas družinske člane, ki skrbimo za očeta, katerega je prizadela možganska kap. Pomoč se nanaša na nego in prehrano .

A.K. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri hranjenju / Celje)

Spoštovani, Pomoč potrebujem za svoja starša, dokler ne dobita prostor v domu za starejše. Sem hči in živim v Ljubljani. Oče ima demenco, mama pa ima hudo popuščanje srca, stara sta 86. let. Hrano jima pripeljejo. Potrebovala bi gospodinjsko pomoč, pomoč po dogovoru.

L.R. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe / Nova Gorica)

Pomoč potrebujemo za nepokretno mamo za 3 x na teden zvečer - nahraniti, previti in dati spati.

R.R. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana)

Pozdravljeni.Rabim pomoc za Mamo ki je stara 77 let.zivi sama na miklosicevi cesti v ljubljani v kletnem stanovanju.ze 2leti pa pol potrebuje kisik in je na aparatu od takrat.10 nazaj se je stanje poslabsalo in je trenutno na UKC-ju .cez par dni jo bodo odpeljali v Sezano na rehabilitacijo 3 tedne ,potem pride domov .in od takrat rabim pomoc 2ali 3 krat na dsn po eno uro za menjavo plenic in hrano ki jo jazt nosim iz Restavracije podgret na stedilnik in jo prinest njej v posteljo .prej nikoli ni bila na plenicah ampak zdaj ocitno bo .pa z rokami je motoricna in lahko sama je =Upam= edino ce se je se to poslabsalo mislim da nebo potrebno in da bo sama jedla.za enkrat je to to ce vas bo se kaj zanimal mi prosim sporocite vi pa me Ceno za tiste moje zelje lp

L.V. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Kranj)

Dedek, pomoč označena spodaj

P.K. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Slap Ob Idrijci (Občina Tolmin))

Pozdravljeni, iščemo pomoč na domu za dementno nepokretno osebo (ženska, starost 77 let). Pomoč iščemo pri osebni higieni (umivanje, preoblačenje) in hranjenje. Občasno tudi za varstvo osebe na domu.

T.P. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Šmartno V Rožni Dolini)

24 urna oskrba nepokretnega pacienta in pomoč pri vseh aktivnostih

K.B. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Bled)

Moja mati je doživela hujšo možgansko kap. Ima plenice, je hroma na levi strani, hrani se jo zaenkrat še po sondi.trenutno je še v bolnišnici a jo bodo po 14 dneh predvidoma odpustili

B.H. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Murska Sobota)

Potrebujem 24h pomoč za nepokretno mamo v terminu od 2.8.do 13.8.2020 na.domu ali v bolnišnici/domu za upokojence.

L. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe / 8Ooo Novo Mesto)

Pozdravljeni moja mama je stara 82 let in je bila odpuscena iz bolnice danes ker je lezala 3 tedne sedaj ne mire hoditi prej je in tudi jesti ne more sama oz tezko in ima demenco potrebovali bi pomoc 1 uro zvecer je iz Nm Oz.odaljena 15 km.ce vi to upravljate me zanima cena.hvala za odgovor

K.V. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana)

Rabimo pomoc za 83 letnika ki tesko hodi je na berglah,potrebuje pomoč pri hranjenju in higieni.

T.M. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana - Šentvid)

Pozdravljeni, za svoje starše potrebujem pomoč na domu. Oče je gibalno oviran zaradi posledic možganske kapi in ima distonijo levih okončin. Mama ima duševne in vedenjske motnje zaradi uživanja alkohola in ima tudi shizofrenijo, zato za očeta ni sposobna skrbeti,od včeraj zvečer se nahaja v psihiatrični bolnišnici in še ne vemo kako bo potekalo zdravljenje in na kakšen način, niti koliko časa bo tam. Za očeta bi čimprej potreboval pomoč pri temeljnih dnevnih opravilih (pomoč pri oblačenju ali slačenju, pomoč pri umivanju, hranjenju, opravljanju osnovnih življenjskih potreb, vzdrževanje in nega osebnih ortopedskih pripomočkov, razgibavanje), gospodinjsko pomoč (prinašanje enega pripravljenega obroka ali nabava živil in priprava enega obroka hrane, pomivanje uporabljene posode, osnovno čiščenje bivalnega dela prostorov z odnašanjem smeti, postiljanje in osnovno vzdrževanje spalnega prostora) ter pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (vzpostavljanje socialne mreže z okoljem, s prostovoljci in s sorodstvom, spremljanje upravičenca pri opravljanju nujnih obveznosti, informiranje ustanov o stanju in potrebah upravičenca ter priprava upravičenca na institucionalno varstvo). Prosim vas, da me pokličete na št. 040 556 167, da se dogovorimo ali nam lahko pomagate in kakšen je postopek vključitve. Hvala lepa. Lep pozdrav, Tomaž Markovič

L.V. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Pomoc na domu za mamo, 92 let, pokretno, brez inkontinence, a ne vec popolnoma samostojno pri gospodinjskih opravilih in jemanju zdravil

D.B. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Notranje Gorice)

Potrebujemo dopoldansko varstvo/nego dedka na našem domu(Ob dogovoru lahko tudi na vašem domu/ustanovi) med 7 uro in 16 uro. Dedek v tem času večinoma leži/spi, potrebuje pomoč pri opravljanju male/velike potrebe, po potrebi je potrebna menjava plenic, točenje pijače(sok/čaj/voda), dozirati zdravila(predhodno pripravljena zdravila v dozirni tablici). Dedek je delno nepokreten(zelo težko vstaja, hodi) in dementen.

P.J. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Maribor)

Potrebujemo pomoč za dedka v paliativni oskrbi. Ima raka na jetrih, stanje po možganski kapi, je nepokreten in inkontinenten. Potrebuje pomoč pri hranjenju in popolno nego. Potrebovali bi nekoga za 24urno oskrbo, ki bi pomagala babici pri skrbi za dedka.

J.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ljubljana - Bežigrad)

Nega na hitro opešane, šibke srčne bolnice (popuščanje srca), 87 let, ki ima močne bolečine v križu, v glavnem leži, se zelo težko dvigne s postelje in usede ter leže vanjo, se komaj premika s pomočjo hojice. Sicer v glavnem še zelo počasi zmore do stranišča, a včasih tudi ne. Je šibka, nima teka, malo je. Je pri meni, hčeri, ki sem edina, ki lahko skrbi zanjo, vendar sem še delovno aktivna. Zadnja dva meseca sem delala od doma in sem lahko poskrbela zanjo, ker je bila še dobra. Zdaj je opešana, jaz pa moram nazaj na delovno mesto. Potrebujem pomoč za čas, ko bom odsotna, verjetno pa tudi zjutraj/popoldne/zvečer, ker ne vem, ali bom sama zmogla dvigovati mamo in jo negovati. Prosim za klic na 068-128-351 in se vnaprej zahvaljujem.

E.D. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Koper, Izola, Piran, Sežana, Nova Gorica, Tolmin, Postojna, Pivka)

Sem koordinator treh območnih odborov Slovenskega društva hospic. Za potrebe informiranja in usmerjanja umirajočih bolnikov in njihovih svojcev potrebujem kontakte preverjenih ponudnikov naslednjih storitev: - bolničarja-negovalca na domu, - socialna oskrbe na domu ter - patronažna služba

M.M. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Mengeš)

Pomoč iščem za moža z diagnozo srčnega popuščanja. Rabim 24 urno pomoč. Pomoč pri iswbni higieni in hranjenjy. Bivanje omogočeno.

S.E. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Maribor)

Pozdravljeni, iščemo oskrbo za 67 letno mamo. Mama je nepokretna in diabetik tipa A. Imeli smo urejeno 3X dnevno pomoč na domu, vendar je ne želijo nadaljevati, ker je mama odšla v bolnico zaradi težav z sladkorno. Pomoč se lahko nadaljuje šele po 14ih dneh od njenega prihoda. Sicer smo vsi doma zdravi in opravljamo delo od doma že 5 tednov. Pomoč potrebujemo nujno in takoj. Saj sami ne zmoremo skrbeti zanjo. Potrebovali bi pomoč v celoti, ali vsaj delno. Hvala vam.

S.E. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Maribor)

Pozdravljeni, iščemo oskrbo za 67 letno mamo. Mama je nepokretna in diabetik tipa A. Imeli smo urejeno 3X dnevno pomoč na domu, vendar je ne želijo nadaljevati, ker je mama odšla v bolnico zaradi težav z sladkorno. Pomoč se lahko nadaljuje šele po 14ih dneh od njenega prihoda. Sicer smo vsi doma zdravi in opravljamo delo od doma že 5 tednov. Pomoč potrebujemo nujno in takoj. Saj sami ne zmoremo skrbeti zanjo. Potrebovali bi pomoč v celoti, ali vsaj delno. Hvala vam. Lep pozdrav, Simon

A.V. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Trbovlje)

Iščem pomoč za oskrbo starostnika, 86-letnice in 89 letnika. 86 letnica je rakav bolnik in je na postelji, dokaj nepokretna. Hčerka skrbi za njeno oskrbo in je na robu moči. Oskrba, nujena iz državne nege (trikrat na dan) je premalo, potrebovali bi kakršnokoli pomoč, vse po dogovoru. Hranjenje, previjanje, v kolikor je potrebno izven obiska patronaže, pogretje hrane, pomitje posode, odmerjanje tablet, prekladanje na voziček in v posteljo (postelja je zdravniška). Odprte so vse možnosti, tudi 24 urna oskrba nekajkrat tedensko.

L.H. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe / Maribor)

Zgolj informativno za naprej ,da vidim kaj nas čaka

V.M. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Ankaran)

Oseba je dementna in nepomična, potrebuje pomoč pri vseh opravilih.

B.L. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Trbovlje)

Zanima me oskrbnina za nego onkološkega bolnika na domu.

J.B. išče nekoga za pomoč na domu (Nega nepokretne osebe / Maribot)

Iščem pomoč za nego na domu, in sicer pri očetu, ki okreva po možganski kapi. V domačo oskrbo naj bi se vrnil v roku 3-4 tednov, takrat bi potrebovali tudi pomoč. Najverjetneje bo slabo pokreten v prvih dneh po vrnitvi vi domače okolje.

S.I. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Koper)

Varstvo za 87 let staro žensko ki je pred 2 meseci imela zlom kolka in je po operaciji (umetni kolk) začasno nepokretna, nekoliko dementna in želi biti še naprej na svojem domu, ne v domu upokojencev.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Deskle)

Za starejšo gospo,84 let katera je po prihodu iz bolnišnice postala nepokretna. Izguba mišične moči in bolezni kroničnega popuščanja srca in pfimarne bolezni, azbestoge, katera je botrovala bolezni srca. Za dihanje potrebuje koncetrator kisika. Nabavljena je tudi električna negovalna postelja, katera mi olajša opravila pri dnevni hivieni. Ima tudi plenice. Potreboval bi negovallko, kater a bi jipomagala tudi pri fizioterapevskih dodtkih. Masaža, razgibavanje,..

K.Ž. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri ohranjanju socialnih stikov (sprehodi in gibanje, varstvo, spremstvo po nakupih...) / Vipava)

Iščem gospo, ki bi vsak dan prišla za eno uro v dom v Vipavi k mami, da bi ji dala za jest, pit in jo peljala na krajši sprehod.

P.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Zavrč)

Potrebujemo pomoč za čas, ko so svojci v službi. Oseba je trenutno nepokretna zaradi zdravljena v bolnišnici po okužbi. Potrebno je hranjenje in nega.

J.V. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Lukovica Pri Domzalah)

Potrebujem pomoc za oceta

K.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Kranj)

82 let stara gospa, nepokretna, sama brez pomoči ne more nič, nobene bolezni samo pač starost. rabimo pomoč ker imamo doma 7 letnega otroka in nam zmanjkuje časa za vse ostalo. hvala

G.A. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Ljubljana (1000))

Potreboval bi celo-dnevno ( 24 urno ) popolno oskrbo 83 let starega moškega. Anogenitalna nega, menjava plenic, osebna nega ( 1x tedensko kopanje + po potrebi ), oblačenje in slačenje, kuhanje in hranjenje, priprava in dajanje tablet, posedanje na sedeči voziček,......

I.W. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Trebnje)

Pomoč iščem za starejšo gospo, ki je trenutno popolnoma odvisna od pomoči drugih. Pomoč bi potrebovala pri negi in prehranjevanju. Zaželjena je tudi fizioterapija.

F.P. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Smarje Pri Kopru)

Iscem pomoc za oskrbo na domu med 8h in 14h (ponedeljek-petek) za 92-letno zensko (svojo mamo), ki je pred kratkim dozivela mozgansko kap. Potrebujem pomoc za nego in hranjenje.

S.P. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Celje, Dobojska 29)

Pomoč na domu iščem za 88 let staro mamo, ki prihaja iz bolnice. Je težek srčni bolnik (srčno popuščanje). Potrebuje pomoč pri vseh osnovnih opravilih, je oslabela, tudi pomoč pri hranjenju. Glavni obrok bi dostavili na dom. Smo vsi zaposleni, pomoč bi rabili od 7.00 do 14.00.

V.V. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Mama rabi pomoc po operaciji

V.G. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Koper - Pobegi)

Pomoč iščem za 79 letno mamo z zelo napredovano Parkinsonovo boleznijo (spremljajoči simptomi depresija in demenca, omejenost gibanja), ki mami onemogoča samostojno gibanje po stanovanju, osebno higieno, samostojno hranjenje … Vsako jutro in večer prihajajo na dom negovalke iz doma upokojencev, da jo umijejo, previjejo in preoblečejo. Za ostale potrebe je do sedaj poskrbel mož - oče, ravno tako 79 let, ki pa bo predvidoma decembra šel na operacijo kolka in ga nekaj časa ne bo doma. V tem obdobju bo mama potrebovala varstvo vsak dan med 8. in 17. uro, ker ne more biti sama več ur skupaj zaradi nevarnosti padcev (pogosto vstaja, vendar po nekaj korakih pade in sama ne more ustati).

S.K. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri hranjenju / Ljubljana)

Pozdravljeni! Zanima me, koliko stane enkratno varstvo dementne nepokretne osebe za šest ur. Potrebno bi ga bilo zgolj nahraniti in malo delati družbo, drugo ni potrebno. Hvala Siena Krušič

P.M. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Pobrezje)

Potrebujem za starše, pomoč na dom od 7h do 21 ure

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Mislinja)

Varstvo in pomoč mami in očetu na domu pri higieni, hranjenju, kuhanje, dajanje zdravil, čiščenje bivalnih prostorov, pranje perila

M.B. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Borovnica)

Iščem 24-urno pomoč za dementno, nepokretno mamo

N.P. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika))

Pomoč na domu za starejšo osebo - kuhanje, čiščenje, pomoč pri oblačenju, sprehodih...

V.M. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Ankaran)

Potrebujem oskrbo od torka 01.09.

A.N. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Ljubljana)

Pomoč potrebujem za ležečo 88 letno mamo z diagnozo polinevropatia 24 ur na dan

M.L. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...))

Starostnik po 80. letu, nepokreten, potrebuje pomoč pri hranjenju, vzdrževanju čistoče, več kot 30. let sladkorni bolnik, težavnejši značaj in demenca

N.G. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana Šiška (Dravlje, Blok))

Mama, 76 let. Onkološka bolnica v paliativi, zadnji tedni (težko meseci?) življenja. Zaenkrat slabo pokretna, oslabela, zaradi bolezni izčrpana. Dnevna soba preurejena v bolniško sobo. Kosilo prinašano iz doma starejših občanov. Potrebuje jutranjo nego (toaleta, postrežba zajtrka), poznopopoldansko nego. zgovorna, družabna. Ima hišno mačko, na katerega je zelo navezana.

V.M. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Kamnik)

Mama stara 94 let,7 mesecev težko ali sploh ne hodi zlom kolka,potrebna prehrana,plenice,splošna higiena,čiščenje,vseh prostorov, zdravila ob določenih urah,antikoagulacija,tablete, laboratorij kri,osebni zdravnik ,nova terapija vsak teden,skratka celotna oskrba,pešanje srcaiz bolnice poslana.

/. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Okolica Ptuja (Trnovska Vas))

Pomoč potrebuje dedek. Je nepokreten. Z njim živi babica, ki pa ga sama ne zmore negovati.

A.M. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Polzela)

Pozdravljeni, pomoč na domu iščem za mamo, ki je o operaciji žil v glavi, izgubila govor (zaenkrat reče ja in ne,druga ne).Lahko hodi, vendar še ima plenice. Pomoč bi potrebovala od 7.30 do 13 ure. Nahajamo se na Polzeli (3313). lp,žAndreja

M.B. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Blagovica)

Rabim pomoč za mojo 67-letno mamo. Za mamo imam že doma električno negovalno posteljo in blazino proti preležaninam. Verjetno bo težko sama vstajala. Prejšnji petek mi je bolnišnični zdravnik rekel, da se poseda na posteljo, sama pa vstati kar ne more. Rabi pomoč pri vsakodnevnih potrebah (odvajanje blata in urina, umivanje, prehrana). Potem jo je potrebno še obračati, da ne dobi dodatnih preležanin. Bo pa imela večkrat tedensko tudi oskrbo s strani patronažne službe ZP Lukovica. Sam pa vseh maminih dnevnih potreb ne bom mogel urediti, ker hodim v službo v dopoldanskem času in mi je to edini stalni dohodek. Mama sicer prejema pokojnino. Možno pa je, da dobi še dodatek za pomoč in postrežbo.

M.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Blagovica)

Osnovne storitve nege in pomoči pri vsakodnevnih opravilih (pomoč pri hranjenju, umivanju, oblačenju); pomoč pri pripravi ali prinašanje obedov, hranjenje moje mame.

B.D. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Kamnik)

Pomoč na domu osebi po možganski kapi, ki je trenutno na Soči in začetek marca pride domov.

N.J. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Barizoni)

Gre za invalidno osebo: diabetik, srcni bolnik, ki je imel mozgansko kap in ima pricetek demence z zelo omejeno mobilnostjo. Pomoc je potrebna cez dan od 9ih zjutraj do 9ih zvecer, ce bi bilo mogoce 24h pomoc bi bila zazeljena, samo je odvisno od cene. Insulin je treba dat 2x na dan in deloma pomagat pri hisnih opravilih. Zivimo v okolici Ankarana. Hvala!

S.R. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Šentjur)

Nega nepokretnega v dopoldanskem času.

J.V. išče nekoga za pomoč na domu (Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene (oblačenje, umivanje, potreba, ...) / Novo Mesto, Strazna 17)

Mami, stara 84, po mozganski kapi, nepokretna, nujno rabimo pomoc pri negi..hranjenje, umivanje, ipd..prosim nujno, naslov Strazna 17, mackovec, jolanda

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Mediji o nas

Na trgu niso edini, od konkurence pa se razlikujejo predvsem po tem, da se želijo čim bolj približati ljudem.

- Delo, 12. 11. 2016

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.