fb

Povprečne cene: gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti,...)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za pomoč na domu - gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti,...) ter pridobite cene in ponudbe.

poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Preverjeni ponudniki za pomoč na domu (gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...))

Preverjeni ponudniki za pomoč na domu
Pomagalcki.si
5,0
(4)
Krovstvo · Pomoč na domu
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Srčni pomočniki za pomoč na domu
Preverjeni ponudnik Garancija zadovoljstva Ponudnik izbran že 1 krat

Opis

Z široko ekipo srčnih pomagalčkov nudimo vrhunske storitve pomoči na domu, s posluhom za sočloveka:

 • Gospodinjska pomoč
 • Pedikura na domu
 • Pomoč pri vzdrževanju osebne higiene
 • Pomoč pri hranjenju
 • Nega nepokretne osebe
 • Pomoč pri okrevanju po prihodu iz bolnišlnice
 • Pomoč in varstvo oseb z demenco
 • Pomoč pri ohranjanju socialno stikov

Kako smo drugačni

2.) Preverjeni pomagalčki (široka mreža kvalificiranih izvajalcev, z ustreznimi izobraževanji) 3.) Srčnost 4.) Posluh za sočloveka 5.) Garancija na zadovoljstvo 6.) Subvencionirane storitve (ker imamo koncesijo, vam lahko določene storitve nudimo po subvencioniranih cenah) 7.) Zanesljivost in strokovnost 8.) Pomoč pri pripravi dokumentacije za pridobitev subvencije 9.) Koncesija za opravljanje dejavnosti 10.) Brezplačne storitve za redne stranke

Nismo najcenejši, niti najdražji, smo pa skrbni, prijazni in predvsem opravljamo delo s srcem. To nas povezuje in ločuje od ostalih ponudnikov na trgu.

Uradni naziv podjetja
Kalissi Tatjana Jagodic s.p. - Kalissi, Pedikura In Depilacija, Tatjana Jagodic s.p.
Kontakt
Pokliči
Spletna stran
http://www.pomagalcki.si
Storitve
Krovstvo, Pomoč na domu
Velikost ekipe
5 zaposlenih
Leta izkušenj
5+ let (Datum ustanovitve: 2014)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: A TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
S96.022 - Kozmetična in pedikerska dejavnost
Vsi podatki preverjeni
16. Apr. 2021
Lokacija
Parmova ulica 41, 1000 Ljubljana

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 4 uporabnikov.
 • Mojca G. 25. Sep. 2020

Vse super!

 • Tončka V. 25. Sep. 2020

Vse je bilo dobro, zelo zadovoljna

 • Mateja B. 25. Sep. 2020

Zelo srčni in profesionalni.

 • Monika B. 25. Sep. 2020

Odzivnost, profesionalnost.
Prijazen, sočuten odnos

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...)) je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za pomoč na domu in menite, da manjka na seznamu , mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravo osebo za pomoč na domu

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Povpraševanja za (povprečne cene ponudnikov in ceniki)

S.C. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Lesce)

Spoštovani v mesecu juniju bi za 14 dni potrebovala pomoč pri varovanju starostnice z demenco. Pomoč bi bila 24 urna.

Š.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Kamnik)

Iščem pomoč na domu za mamo, ki je po operaciji kolka. Ima tudi zlomljeno nadlahtnico in je zaradi tega še vedno praktično nepokretna oz rabi pomoč pri vstajanju iz postelje in osebni higieni, ki se trenutno izvaja še v postelji. Ob pomoči sicer vstane in naredi nekaj korakov po sobi, vsekakor še ni samostojna. Hrani se tudi še v postelji. V roku 7-14 dni bo odpuščena iz bolnišnice domov. Pomoč bi rabili začasno (dokler ne okreva), dopoldne, verjetno nekaj ur, sicer bi jo negovali družinski člani. Glavni namen pomoči je osebna nega, občasno tudi pomoč pri čiščenju stanovanja.

M.A. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Ljubljana)

Mama, ima 92 let. Stanuje v Ljubljani. Najbolj je potrebna kontrola zdravil. Ima lažjo demenco.

K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Kranj)

Potrebujemo pomoč na domu za mami, ki je onkološka bolnica in je trenutno zaradi slabega zdravstvenega stanja vec ali manj v postelji. Dopoldne je sama ker je partner v sluzbi do 14:00. Gre se zato, da se boji ce bo sama da bo padla tako, da iscemo nekoga, ki bi bil z njo cca 1-2 uri na dan.

S.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Maribor - Tabor)

2-3x tedensko potrebujem občasno pomoč na domu za mamo staro 84 let, in sicer v juniju, juliju in avgustu. Mogoče tudi občasno spremstvo do zdravnika. Po stanovanju se giba s hoduljo s kolesi, za gibanje izven doma pa invalidski voziček.

A.Č. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Iščemo pomoč za 91 letnega očeta priprava obrokov, kontrola jemanja zdravil in druženje

A.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Zupecja Vas , Bližina Kidricevo)

Iščem za mamo, ki živi sama in po 2 tedenskem prihodu iz Bolnica domov ( kardialna dekompenzacija) dosti vse ne zmore več sama. Postala je tudi rahlo pozabljiva. Po hiši je mobilna.

T.U. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Domžale)

Pomoč na domu za starša... Oče je slabo pokreten hodi z hojco, Mami je trenutno v bolnici po možganski kapi...

N.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Šmarje - Sap)

Za 92 let starega gospoda. Zjutraj potrebuje pomoč pri preoblačenju in negi.

P.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Fužine)

Pomoč potrebujemo za mami, ki je stara 85 let. Želeli bi nekoga, ki bi poskrbel, da bo pojedla kosilo, ji pomagal pri osebni higieni in z njo malo poklepetal Kosilo ji vozijo iz doma starejših od ponedeljka do petka. Pomoč bi potrebovali od ponedeljka do petka ned 10.00-13.00

E.J. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Slovenska Bistrica)

Tašča jstara 85 let z diagnozo dementca bi potrebovala pomoč pri oblačenju, hranjenju, os. higieni bolj v smislu nadzora. Tast star 85 let bi potreboval pomoč pri oblačenju. Oba pa potrebujeta pomoč pri gospodinjskih opravilih.

K.L. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Maribor)

Družabništvo, prevoz k zdravniku, na pošto, sprehodi

J.M. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Semoeter)

Potrebujemo pomoc ocetu24h, invalid

Ž.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Medvode)

Iščem pomoč pri čiščenju in pospravljanju stanovanja za moja starša. Manjša opravila še lahko delata sama, pri težjih (čičenje kopalnice in stranišča, preoblačenje postelj, čiščenje oken...) pa potrebujeta pomoč.

N.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Dob Pri Domžalah)

Spoštovani, v Žejah-Dob pri Domažalah potrebujemo gospodinjsko pomoč 1x na teden, postiljanje in osnovno čiščenje spalnega prostora, čiščenje bivalnega dela prostorov z odnašanjem smeti,kopalnica po potrebi,pomivanje posode,če je, nabava živil 1x mesečno.Iščem za mamo,80 let.Ne želim prosim vsakič druge osebe,ampak nekoga stalnega,ki je zaupanja vreden.Prosim lepo, če kontaktirate po mailu,najlepša hvala.

R.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Lavrica)

Potreboval bi pomoč na domu za očeta, predvsem v smislu vzdrževanja socialnih stikov in preganjanja samote. Po smrti mame je precej osamljen, loteva pa se ga tudi demenca, ki ni kritična, ampak se stopnjuje. Je povsem samostojen.

M.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Velenje)

81-letnica, parkinson v začetnih fazah in začetek demence, srčni bolnik od mladosti, potrebuje pomoč pri oblačenju, pri posedanju na školjko (včasih zmore sama - težko se sleče), pri postrežbi hrane - je sama. Spremstvo pri sprehodu, ob nadzoru lahko pomiva posodo, zlaga v pomivalca in iz njega. Hodi sama brez pomoči in brez palice. Reševanje nalog, branje ... Veliko počiva.

U.H. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Maribor)

Pomoč bi potreboval za 89 let staro mojo babico. Potrebuje še pomoč za čiščenje stanovanja, odnos smeti iz stanovanja, trgovina, lekarna.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Pomoc starejsi gospe

T.R. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Okolica Trebnjega)

Vzdrževanje socialnih stikov skozi pogovor, spodbujati h miselnim dejavnostim, prinesti kosilo in počakati, da je použito, pospraviti najnujnejše po kuhinji, v obsegu do 2 uri dnevno od ponedeljka do petka.

M.R. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Domžale)

Spoštovani, Potrebujem pomoč za starša, ki jima pešajo moči. Oče ima diagnozo Parkinson in Alzheimer, ter sladkorno bolezen. Zaenkrat je še mobilen, a zaradi dementnosti ne jemlje zdravil, kot je potrebno, zato se mu je stanje malo poslabšalo, zato bi potrebovali nadzor, da pravilno jemlje zdravila (škatlico s predalčki po dnevih smo mu kupili in mu pripravljamo zdravila). Nego zaenkrat še zmore, a bi potreboval kako pomoč pri britju, striženju, predvsem pa pri gospodinjskih opravilih.

N.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Pomoč na domu za staro gospo, ki je še delno samostojna. Ne more več sama v in iz postelje, potrebuje pomoč pri higijeni, oblačenju, ne hodi več ven.

M.S. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...))

2-3x na teden kuhanje+pospravljanje cirka 3-4 ure dopoldan (9.00-13.00 ure)

V.S. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Voličina)

Pomoč potrebujem za 85 let staro mamo. čas trajanja pomoči cca 8h dnevno od pon. do petka, Pomoč vsebuje nadzor nad mamo, pomoč pri gibanju, Mama trenutno skrbi za popolno osebno higijeno tako da ji ta pomoč še ni potrebna.

N.R. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana Brdo)

Pozdravljeni Rabim pomoč za tascco in tasta sta sama v hiši tast bo 8o let star se vredu rihta je pa 3x na teden na dializi.Za ta cas bi rabili pomoc - tašča je stara 87 je sladkorni bolnik .Za ta xas bi rabili nekoga cc.3 ure 2x ali 3x na teden pimoc. Upam da nam lahko pimagate ali svetujete kam se lahko obrnemo.Ne živimo v Sloveniji noceta v dom. Hvala vesele praznike in srecno novo leto Rakonić Nermina akren1974 @gmail.com

S.G. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ponikva)

POMOČ POTREBUJEM ZA MAMO.

S.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Iscem pomoc za dedka. Star je 81 let. Boleha za ankilizirajocim spondiolitisom. Tezko je saj ima tezave pri poziranju. Tezko se giblje. Varstvo in pomoc potrebujemo, zato ker gre v kratkem se babica na operacijo in ne bo zmozna skrbeti zanj.

M.J. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Polje)

Potrebujem pomoč na domu za babico, ki živi sama (trenutno je sicer v UKC). Se normalno premika (sicer počasi in včasih težje), a načeloma za vse najnujnejše skrbi sama. Kosilo ji vsak dan pripeljejo na dom. Za zajtrk, malico in večerjo ji prinesemo cca. 2-3x tedensko stvari. Ker ima poleg sladkorne (inzulin) tudi par drugih bolezni, jo moramo 100% ščititi pred možnostjo stika s covidom. Zato ji zadeve predajamo skozi okno, smo z njo na telefonski liniji skoraj vsako uro ter vsaj 4x tedensko tudi tako, da je ona na oknu mi pa smo zunaj in se pogovarjamo. Trenutno je v bolnici zaradi anemije, katero poskušajo rešiti (ko ima nižje vrednosti se malce poveča njena pozabljivost). Ko se bo vrnila domov, bi po vsej verjetnosti potrebovali pomoč, a želimo prej preveriti kako delujejo vaši oskrbovalci, saj nam je maksimalno pomembno, da nima stika z nekom, ki bi ji lahko prenesel kako okužbo. Razumemo, da so časi trenutno polni izzivov, zato bi kar vnaprej preverili, kako je s tem. Zanima nas opcija, da se nekdo morda preseli k njej za določeno obdobje in skrbi zanjo in opcija, da se samo obiskuje in postori potrebno.

S.Z. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Log)

Sama zivim na hrvaskem in iscem pomoc za oceta, ki zivi v okolici Ljubljane. Se vedno je v odlicnem fizicnem stanju, ima pa slabsi kratkorocen spomin. Za razbremwnitev mame, ki je sedaj cele dneve z njim, bi rabili obcasno pomoc na domu. Za urnik bi se lahko prilagodili.

L.P. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Spitalic Pri Slov. Konjicah)

Zenska srednjih let z epilepsijo, veckrat zmedena. Predvsem reden topel obrok npr.pogrevanje hrane, nadzor nad hranjenjem, po potrebi pomoc pri osebni higieni. Malce pomoci pri vodenju glede gospodinjskih opravil, predvsem vzpodbudo.

V.Z. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika))

24 urna pomoc starejsemu paru

E.P. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Maribor)

Z mamo živiva v hiši v Mariboru, ima 84, katera ne zmore več skrbeti zase. Drugače je zdrava, vendar je doživela nekaj možganskih kapi, katere so poškodovale del možganov. Je precej pozabljiva in potrebuje opominjanje. Potrboval bi žensko, ki bi bila z njo, ji delala družbo in ji pomagala pri vsakodnevnih opravilih. To bi potekalo v dopoldanskem času ali cel dan. Lahko ji tudi ponudim dom, hrano, ter honorar.

N.V. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Gre za naso babico Antonijo staro 84 let, ki je prisla iz bolnice po dveh mesecih..Zdaj je na kisiku in potrebuje celostno nego, saj zaenkrat ne more priti do wc-ja. S hoduljo naredi nekaj korakov.

V.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

90 letna mati, pokretna, prisebna - potrebna pomoč pri prehrani, osebni higieni, dnevnem pospravljanju stanovanja...

G.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...))

Starejša gospa , ruskogovoreca , z demenco, sladkorno , rabi Pomoc vsako jutro za zajtrk , da je v družbi , sama ne je. Čiščenje stanovanja( vse je novo),enkrat tedensko pranje, likanje. Nakupi, sprehodi , dajanje zdravila, kuhanje.

A.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Brestanica)

Potrebujem osebo za dopoldanski čas med tednom; samo za družbo in pomoč pri kuhanju, nekaj ur dnevno

B.R. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Pomoč v gospodinjstvu

T.R. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Grosuplje)

Pomoč na domu iščem za babico in dedka. 1x na teden, gospodinjska opravila. Zanima me cena.

S.N. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ambrus)

Iscemo pomoc na domu za mojega oceta. Star je 60 let, ima schizofrenijo, sladkorno bolezen, prezivel je tudi veckratne mozganske kapi. Na levo oko je skoraj slep, kratkorocen spomin je zelo slab. Zdravil do nedavnega ni zelel jemati pod nobenim pogojem. Ker je zaradi bolezni izvajal hudo psihicno nasilje nad mano in mojo mamo, smo se zaradi njenih posledicnih zdravstvenih tezav bile primorane odseliti. Vsak teden mu hodi oprati perilo in v kontrolo. Nedavno je bilo njegovo obnasanje drugacno, izmerili smo mu sladkor v krvi, ki je bil previsok in od takrat je bil na zdravljenju v bolnisnici. Premestili so ga v Polje. Iscemo resitev za pomoc na domu, saj je predlagana institucija Prizma Ponikve polna in je cakalna doba predolga. Zasebne oblike pomoci so predrage. Za DSO je premlad, ker naj bi sprejemali zgolj bolnike nad 65 let.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Pomoč rabi oče z demenco in rakom prostate, in sicer zjutraj pri umivanju, pripravi zajtrka, čiščenju in pospravljanju, pa pri pripravi kosila in pospravljanju.

T.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Novo Mesto)

Pozdravljeni! Pomoč iščem za starejšo nepokretno osebo, ki bi rabila pomoč, nego in oskrbo, vsaj 8 ur dnevno. To naj vključuje kopanje, 1x tedensko, preoblačenje ležišča, anogenitalna nega 2x, ali po potrebi, masiranje okončin, priprava hrane, pogovor. Zanima me cena določenih del in cena za 8 ur dela dnevno?

R.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Nova Gorica)

Pišem za sestro in svaka, ki živita v N. Gorici. Rabila bi žensko, ki bi jim pomagala pri čiščenju, pa še kaj se bo našlo.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Prevalje)

Pomoč za mamo 80let. Začetek demence, živi sama, na deželi, pomoč pri kuhanju in družba.

R.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Potrebujem pomoč na domu za babico, večerne ure in vikendi, v Ljubljani.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Slovenj Gradec)

Pomoč za 80-letno gospo, ki v glavnem zmore poskrbeti sama zase, potrebuje pa pomoč pri nakupovanju, zahtevnejših gospodinjskih opravilih in koga, ki bi jo dnevno na kratko obiskal in se malo pogovoril z njo glede njenih potreb.

M.P. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Jesenice)

Potrebujem za pomoč preko vikendov

M.G. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Celje)

Iščemo pomoč na domu za starejše osebe.

S.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Okolica Škofje Loke)

Pomoč starejši osebi, je gibljiva vstane sama, pomoč pri tuširanju, pomoč pri nameščanju pleničke zvečer pred spanjem, občasn priprava obrokov, spremstvo na krajšem sprehodu

S.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Luša (Okolica Škofje Loke))

Pomoč starejsi gospe, namescanje plenicke (pred spanjem), obcasna priprava vecerje, moznost spremstva na sprehod, gospa govori, lahko ustane sama, za hojo zunaj stanovanja potrebuje hojico in spremstvo druge osebe

A.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Potrebujem pomoc za nepokretnega oceta na domu

M.A. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Zaplana Vrhnika)

Mami ima demenco Alzheimer. Potrebuje pomoč pri pripravi oblek, obleče se sama, dnevno umije se sama. Potrebno je pripravljati obroke in ji postreči. Potrebuje tudi nadzor 3x dnevno pri jemanju zdravil. Zelo rada gre na sprehod, seveda v spremstvu, da se ne izgubi. Ima rumeno pego, zelo slabo vidi, zato rada posluša, če ji kaj preberem in gleda oddaje v slovenskem jeziku. Je pogovorna in družabna.

V.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Maribor)

Pomoč potrebujem za mamo, staro 89 let. Je pokretna in sama poskrbi za svojo osebno higieno, skuha sama.

V.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Iščem pomoč na domu za starše stanujoč v Ljubljani, nabava in priprava hrane ,pospravljanje čiščenje

K.G. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Koper)

Glede na starost ( 77 let) ,ker živim sama (svojci so daleč) in imam določene tegobe starih, rabim pomoč pri čiščenju in pospravljanju za zdaj , a kmalu sigurno še več.

B.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...))

Potrebujemo ceno za oskrbo starejše gospe in sicer za osebno higieno dvakrat tedensko ,približno eno uro na dan.

T.A. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Maribor)

Oče je bolnik Azheimerja. Potrebuje 24-urno nego (tuširanje, preoblačenje, priprava obrokov...), za ostalo poskrbim jaz. DSO zavrača.

T.P. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Prihaja iz bolnišnice-zlom kosti v medeničnem delu, posledično kriv v urinu

M.T. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Polenci)

Pomoč iščem za mamo. Stara je 79 let. Ima gibalne težave, hodi s hojico, sicer pa orientirana in sploh normalnega miselnega stanja. Pomoč potrebuje pri oblačenju, osebni negi, vstajanju, sedanju in pri hoji. Prav tako bi morala imeti skuhano in pospravljeno.Prav tako potrebuje razgibavanje. Živi sama v hiši. Domači smo v službi in ne moremo prevzeti 24 urne oskrbe. Kraj: polenšak pri ptuju. Zaenkrat pomoč zadostuje med 06:00 - 21:00 uro,, od ponedeljka do sobote. Ker se je to poslabšanje zgodilo pred 5 dnevi, je stanje "akutno" in prosim za vaš čimprejšnji odziv.

L. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Lenart)

POMOČ 2 OSEBAMA, STARI 83,90 LET. POMOČ PRI HIGIENI, OSKRBI Z HRANO, DELNO POKRETNA. ISKANJE 24 URNO VARSTVO, PRISELITEV.

N.F. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Portorož -Lucija)

Za staro gospo iščemo redno - dnevno pomoč na njenem domu: Urejanje stanovanja in osebna nega.

M.L. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Mama potrebuje zdravstveno oskrbo. Ima rano na goleni ter vneto kožo. Zjutraj je potrebno kožo na goleni oprati, namazati s kremo in poviti z elastičnimi povoji.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Maribor)

Pomoč potrebujemo za babico, ki bi potrebovala vsaj 3 tople obroke na dan, dnevno prigovarjanje k umivanju in higieni, 1x mesečno generalno čiščenje.

N.B. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Rakitna)

24 urna oskrba mame, ki živi sama v hiši. Veliko leži vedno težje hodi

M.R. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Celje)

Iščemo pomoč za starejšo gospo 90 let, ki je sama doma v hiši, težko hodi, ..pomoč pri dnevnih opravilih.

T.Š. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Kranj)

Pomoč za starejšo osebo, vsak dan v času kosila eno uro dnevno in popoldne po eno uro.

M.Z. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Koper)

Pomoc za 93 letnega gospoda. Prihaja iz bolnisnice in trenutno ne more hodit. Ima tudi plenicke. Stanje se mu je naenkrat poslabsalo.

M.Š. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Ravne Na Koroškem)

Pomoč Za starše. 80 let Oče invalid z podkolensko protezo Trenton hospitaliziran zaradi Covina. Zelo oslabljen zaradi bolezni.drugače gibalno sposoben Mama invalid zaradi možganske kapi.prebolela covid .oslabela Trenutno potrebuje popolno oskrbo

N.M. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Medvode)

Pozdravljeni, zanima me, če lahko nudite pomoč na domu za dve osebi. Gre za dementno 87 letno gospo, ki je slabo pokretna (huda vrtoglavica) in njeno 60 letno hčerko, ki je v terminalnem stadiju raka. V bolnici so ji predlagali Hospic.

R.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Maribor)

POmoč iščem za mamo. Pomoč bi potrebovala od pon do pet dopoldan in sicer od 8 do 9 ali do 10 ure (po dogovoru). Mami bi zjutraj pomagali vstati, se obleči in pozajtrkovati. Nato pa ona že naprej začne sama funkcionirati.

S.P. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Portoroz)

Pozdravljeni Pisem vam v zvezi z mojo mamo, ki ima trenutno poceno hrbtno vretence in nujno potrebuje pomoc na domu (osebna nega, tusiranje, oblacenje, priprava obrokov, pranje/obesanje perila, itd). Vljudno prosim za informacijo, ali je preko vas mozno organizirati nego in pomoc na domu v Portorozu, ali je za to cakalna vrsta in koliksne so vase urne postavke. Za hiter odgovor se iskreno zahvaljujem. S spostovanjem Suzana

E. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Jesenice)

Starejša oseba

T.K. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Šmartno Pri Slovenj Gradvu)

Skrb za mamo 87 let staro, ki je v večini priklenjenna na posteljo. Poseda se ob obrokih in včasih tudi na invalidski voziček. Težje govori zaradi po možganske kapi. Prizadeta je desna stran, drugače uporablja levo roko in je prijazna in hvaležna oseba in se z njo da zelo dobro komunicirat ker je "brihtna". Do sedaj sta z očetom imela nego 3 krat na dan od doma starostnikov /zjutraj, opoldan in zvečer po po ure/drugače sta skupaj lepo funkcionirala. Obiskovali smo ju ob vikendih in včasih med tednom. Ker je pred kratkim oče umrl potrebujemo nekoga, ki bo z mamo. Otroci ne živimo v istem kraju. Želimo pa mami omogočiti, da bi nadaljevala z načinom življenja, ki ga je vajena.

A.T. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Lenart)

Pomoč potrebujem za mamo, stara je 83. let. Obležala je v postelji. Pomoč potrebuje pri : - osebni higieni, trudimo se, da bi se spet postavila na noge, Priprava hrane ( zajtrk , malica, kosilo), - pomoč pri hranjenju ( trudimo se, da sama je in je ni potrebno hranit ), pospravljanje njene spalnice; - ohranjanje socialnih veščin. občasno hišna opravila ( sesanje - robotski sesalnik, brisanje prahu), likanje perila ( izjemoma9

R.Z. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Celje)

Pozdravljeni, iščemo izvajalca storitve ki ponuja pomoč starejši osebi na domu (Celje). Prosim za informacije: cena in vrste storitve, delovni čas. Ali je možna subvencija s strani države?

Š.G. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Koper)

Mama stara 88 let delno nepokretna z demenco

Anonimen išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Vrhnika)

Spoštovani, nujno potrebujemo pomoč / nego na domu za max št. ur, ki jo nudite, če je možno 24 ur/dan. Oseba je stara 71 let, ima multiplo sklerozo, delno je še mobilna (na wc gre sama), vendar je zelo šibka in omotična. Pomoč, ki jo potrebujemo: dnevno varstvo (če je možno 24 urno varstvo), pomoč v gospodinjstvu in spremstvo do zdravnikov (za prevoz lahko poskrbimo mi, bistvo je, da gre nekdo z njo). Za vaš odziv se najlepše zahvaljujem.

I.R. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika) / Žiri)

Starejši moški ima poškodovano roko. rabi pomoč za gospodinjska dela

D.Z. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ormož, Dr. Ozvalda 11)

Starša, starosti 87 in 90 let: - mati zelo slabovidna (20% vid, sladkorni bolnik) - oče zelo dementen, srčni bolnik Oba sta še sposobna skrbeti zase, je pa težava nabava v trgovini, opravila v in okrog hiše, sprehodi, socialni stik. Kosilo jima med tednom že dostavljajo, ob vikendih si pripravita sama.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Laško)

Laško. Doma imamo prijazno 84 letno gospo, ki zanjo sicer skrbi njena hčer. Gospa je relativno bistra, vendar njeno stanje ni idealno - pri hoji potrebuje nekoga, da jo pospremi do stranišča in do postelje, prehranjuje se lahko sama. Ker pa si je hčer zlomila roko, svoji mami težje pomaga pri teh zadevah. Potrebovali bi nekoga, ki bi prišel na obisk 2x - 4x na teden, da hčer malo razbremeni za uro ali dve. Starejša gospa na nogah ni preveč stabilna zato jo je treba imeti velik del časa skrbno na očeh. Zaradi tega hčer ne more od hiše. Gospa sicer ni navdušena nad tem, da bi imela pomočnika vendar bi se osebe navadila po nekaj obiskih. Potrebujemo torej nekaj družbe za gospo, pomoč pri gospodinjskih opravilih, asistenco pri spremljanju po hiši in nekaj nege (umivanje). Želeli bi nekoga čimprej (začetek decembra), trajajoč nekaj mesecev v času, ko ima hčer zlomljeno roko in težje opravlja vsa ta dela.

T.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Bled)

Dovoz hrane je urejen, morda pomoč pri nakupuh iz trgovine. Trenutno je najbolj pomembno čiščenje stanovanjske hiše, pranje perila in posteljnine. Na voljo je pralni stroj, v kratkem bo še sušilni. Ostala opravila po sprotnem dogovoru.

K.D. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Lj)

Pomoc na domu za dementno gospo po operaciji

J.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Celje)

Potrebujemo pomoč za starejšo gospo (85 let), ki je po naravi pozitivna in prijazna. Potrebovali bi vsakodnevni obisk za 2 uri z dostavo kosila okvirno med 11h in 13h. Trenutno je gibalno samostojna, se sama prehranjuje, govori, sliši pa s pomočjo slušnega aparata. Lotevajo se jo začetki demence. Obisk bi potekal na dnevni ravni (samo delovniki brez vikendov in praznikov) toliko časa, da poje kosilo. Pred ali po kosilu bi potrebovala osebno nego (pomoč pri tuširanju). Prosim za ponudbo.

I.G. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Velenje)

Potreboval bi pomoč na domu za očeta starega 85 let . Je pokreten se sam prehranjuje komunikacija normalna. za osnovne biološke potrebe poskrbi sam. Pomoč bi potreboval za osnovno čiščenje stanovanja pospravilo posode (pomivalni stroj) pranje perila . menjava posteljnine in podobno. pomoč pi potreboval 2x na teden po 2 uri. 3x na teden po 1,5 do 2 uri. prosim če mi lahko posredujete informacije o ceni za vse se vam najlepše zahvaljujem

P.V. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Trbovlje)

Iščem pomoč na domu za nego in pomoč ostarelim staršem, oče 90 let, mati 89 let

J. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Radizel)

Spoštovani! Zanima me kakšni so stroški pomoči na domu in sicer za: - dnevno varstvo, - nočno varstvo. Moja mama je star 82 let in ima težave z vidom - počasi izgublja vid. Prav tako ima težave s hrbtenico, sicer samostojno hodi s pomočjo palice. Lokacija: Radizel pri Mariboru.

T.G. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...))

Pozdravljeni, sem Tina in gre za mojo mamo staro 72 let, je slepa, prehaja v obdobje demence, ima sladkorno, pa lotevajo se jo črne misli, ki ne vidi izhoda in se brani z malce hudobije, ampak samo na domače najbližje. Živi sicer z možem, kateri jo oskrbuje z inzulinom in hrano, vse ostalo nima več potrpljenja zaradi zaničevanja in zmerjanja. Moja mama rabi nekoga, ki se z njo pogovarja, gre na sprehod in nekaj gospodinjske pomoči na domu po 2-3 ure 3x na teden. Prosim za vaše mnenje in pomoč. Lp, Tina Godec

N. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Murska Sobota)

Pozdravljeni, starša mojega moža sta stara 86 let in že zelo slabo okretna. Kako bi lahko prišla do pomoči na domu za cca 2 uri/dan? Kakšna je cena? Stanujeta v svoji hiši v Murski Soboti.

M.B. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Kranj)

Mama je onkološka bolnica, v napredovalni fazi...rak jeter, metastaze na hrbtenici Potrebovala bi pomoč pri osebni negi, osnovno pospravljanje.. Hvala in lep pozdrav Melita

P.M. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Dol Pri Ljubljani)

Sem sam v hiši 200 m2. Gospodinjsko pomoč. Hrana, trgovina, čiščenje in pospravljanje v hiši.

A.A. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Velenje)

Mama, stara 83 let, nepokretna, dementna, potrebuje pomoč pri hranjenju in negi. Oče, star 90 let, zelo težko hodi s palico. Potrebuje pomoč pri negi, družbo, pogovor. Vsaj 4 ure, od 8-12h dnevno.

K.L. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Pomoč iščem za svojo 83 let staro mamo, ki živi v svojem gospodinjstvu v bloku v mestu.

E.L. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Dol Pri Ljubljani)

Mama in oce zivita sama v hisi v obcini dol pri ljubljani. Oce ima tezave s srcem, noge ga ne drzijo in vecinoma spi, mama pa ze tako hodi z berglo, prejsnji teden pa je se padla. Mora skrbeti za oceta in se zase. Stara sta pa 80 in 84 let. Zivimo blizu, ampak ne moremo vsak dan skrbeti zanju, zal, imamo sluzbe. Zanima me, vsaj nekaj urna pomoc v hisi, oce ima plenice, preoblacenje postelje, pranje in susenje perila in skrb za oceta, ko gre mama k zdravniku. Hvala za odgovor!

M.S. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Skofja Loka)

Za mojo 90 letno taščo.

D.R. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Vrhnika)

Mama rabi pomoč na domu. Mama se lahko giba-hodi ampak je slabotna. Ima raka.

M.P. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Domžale)

Pomoč na domu iščem za mamo. Potrebuje pomoč pri čiščenju stanovanja enkrat tedensko - najboljše v petek in malo druženja.

M.K. išče nekoga za pomoč na domu (24-urno varstvo (priselitev oskbrnika))

Stara mama ima Parkinsonovo bolezen, sedaj je prišla iz bolnice, ker si je pri padcu zlomila rebri. Je težje pokretna, trenutno potrebuje pomoč pri hoji npr. do toalete, pri osebni higieni, vstajanju, pri pripravi hrane in pri lažjih gospodinjskih opravilih. Zanima se kakšne so kaj cene v primeru oskrbe par ur vsak dan ter kakšna bi bila cena 24 urnega varstva. V hiši sicer ni sama, v ločenem gospodinjstvu stanuje tudi vnuk z družino.

I.T. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Čiščenje stanovanja.

J.G. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Pobegi Koper)

91leten oče živi sam v hiši na samem. Ima Alzhaimerja v začetni fazi. Zanj vsakodnevno skrbim sama ampak postaja mi naporno. Potrebuje predvsem nekoga da se z njim pogovarja in skrbi za čistočo v stanovanju in pred hišo.Kosilo mu pripeljejo zajtrk si naredi sam večerjo pa mu pripravljam jaz. Ker se včasih malo zgublja bi rada da ga nekdo spremlja Rada bi prijazno osebo ki bo do očeta spostljiva in sproti bi se zmenili za podaljševanje ur prisotnosti..Je se samostojen pri kopanju,oblačenju,... Cena mi je tudi pomembna saj ima oče nizko penzion. Lp Jozica

K.V. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Velika Loka Pri Trebnjem)

Iščemo pomoč na domu za starejšo gospo, staro 78 let. Gospa ima napredujočo demenco in inkontinenco.

M.S. išče nekoga za pomoč na domu (Gospodinjska pomoč (priprava ali dostava hrane, čiščenje stanovanja in posode, odvoz smeti, ...) / Ljubljana)

Potrebujem gospodinjsko pomoč za 96 let staro žensko. Je samostojna v osebnih opravilih.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Mediji o nas

Na trgu niso edini, od konkurence pa se razlikujejo predvsem po tem, da se želijo čim bolj približati ljudem.

- Delo, 12. 11. 2016

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.