Revija Nasvet strokovnjaka

Vrt vam bo hvaležen: Urejanje vrtov in okolice hiš pod taktirko Vrtni svet Dores

vrtni svet dores

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Hočem tak vrt, kot sem ga videla na Pinterestu… Saj ne, da se ne da, a boste skoraj gotovo potrebovali nekaj strokovne pomoči.

Urejanje vrtov, urejanje dvorišč in urejanje okolice hiše je namreč za marsikoga prevelik zalogaj. Vsi bi si želeli imeti zanimivo in unikatno ureditev vrta, kjer bi se prijetno počutili ob popoldanskem srkanju kavice. A nam pogosto primanjkuje idej, kako bi urejanje okolice najučinkoviteje in najlepše izvedli.

Urejanje vrtov ni tako enostavno, kot se sliši

Najprej je potrebna dobra zasnova in načrt. Ni vseeno kje živite. Na obali dobro uspevajo drugačne rastline kot npr. v Bovcu.

Rastlinje zahteva različne pogoje za rast in oskrbo, zato je potrebno dobro razmisliti, katere rastline bomo med seboj kombinirali in kam jih bomo posadili.

Priporočamo vam, da se po nasvet in pomoč obrnete na preverjenega ponudnika za urejanje okolice – VRTNI SVET DORES, ki ima z zasaditvami vrtov dolgoletne izkušnje. Zaupa jim veliko stalnih strank, kar pomeni, da svoje delo dobro opravljajo.

Vrtni svet Dores nadaljuje 27-letno tradicijo družinske dejavnosti, sadjarstva in vrtnarstva. Specializirali so za urejanje okolice in čiščenje parcel, pridelujemo pa tudi sadje in zelenjavo.

Naša garancija za vaše zadovoljstvo je dobro opravljeno delo in dolgoletna družinska tradicija. – vrtnarstvo DORES

Pri urejanju okolice so natančni in kreativni, predvsem pa se držijo rokov. V tem so odlični. Vsaj tako pravijo njihove stranke, ki za Dores urejanje vrtov pravijo, da so nadvse zadovoljne s kvaliteto, resnostjo in ažurnostjo. Pa tudi prijaznost in posluh za stranko.

Zasaditev skalnjaka.
Zasaditev skalnjaka. Naročite kvalitetno urejanje vrtov pri Dores  –  kvalitetna in ažurna postavitev v dogovorjenih rokih vam bo omogočila sijajni videz vrta.

In kaj smo opazili pri Omisli.si?

Ura dela je pri njih res vidna. Presenečeni boste, kaj vse se da v eni uri narediti za ceno, ki jo ponujajo!

Pri njih se lahko dogovorite tudi za košnjo trave, obrezovanje dreves, urejanje okolice ali urejanje vrtov, čistijo pa tudi zarasle površine. Vrt vam bo hvaležen. V široki ponudbi grmovnic, sadnega in okrasnega drevja, zelenih in cvetočih trajnic in enoletnic boste vsekakor našli nekaj zase in za vaš vrt.

Strankam so na voljo po celi Sloveniji, največ pa delajo v osrednji Sloveniji, na primorskem in na gorenjskem.

In kar je najlepše, vsaka njihova stranka dobi tudi nekaj gratis.

VRTNI SVET DORES

vrtni-svet-dores-logotip

 

Večino sadik vzgojijo sami, saj lahko le utrjene rastline kasneje uspešno kljubujejo vremenskim in drugim nevšečnostim.

urejanje vrtov
Naročite, izberete, poslušate mnenje strokovnjaka, oni pridejo in uredio – vse to v dogovorjenem roku in natančno. Enkratno, ne? Prav zato imajo tolikšno število strank, ki z veseljem zaupajo svoj vrtni svet Doresu.

Vrtni svet Dores lahko preverite tudi na njihovi Facebook strani https://www.facebook.com/dores.si/.

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno