Food Truck na poroki? Zakaj pa ne!

ocena bralcev
5 od 1

Organizacija poroke lahko predstavlja velik zalogaj, vendar, če se je lotite pravočasno in sistematično, s pomočjo Omisli.si, si lahko prihranite veliko skrbi ter zmanjšate stres. Poročni trendi se spreminjajo vsako leto. V zadnjem času so v porastu predvsem preproste in minimalistične poroke, zaradi česar se veliko parov odloči za najem Food Truck-a.

Prvi korak pri načrtovanju poroke je rezervacija lokacije poročnega slavja, s tem pa tudi ponudnika hrane. Če prisegate na klasiko, potem boste verjetno posegli po slavnostno postreženem meniju na krožniku. Vendar, če radi sledite trendom in svate želite presenetiti z nečim novim, potem bo rezervacija Food Truck-a nekaj za vas.

Food-Truck-poroka

KAJ JE FOOD TRUCK?

Food Truck predstavlja moderno alternativo klasičnemu poročnemu cateringu, ki si jo bodo vaši gosti zagotovo zapomnili. Njegova prednost je ta, da je povsem mobilen in priročen, kar pomeni, da ni vezan na nobeno lokacijo in mu je dostopen še tako skriti kotiček narave. Ravno zato je popoln za sproščene poletne poroke na prostem. Te so v zadnjem letu zaradi koronakrize postale stalnica. Prav tako je zelo prilagodljiv, zato je možnosti, kako bo Food Truck popestril vašo poroko, več. Lahko se odločite in zaupate pripravo celotne pogostitve na poroki, lahko pa izberete le del tega. Pogosto se par odloči, da se v potujočem baru mešata njuna najljubša koktejla ali pa toči dobro pivo. Zanimiva in predvsem sveža ideja je tudi, da bi v mobilnem baru ob polnoči pekli dobre napolitanske pice, ki bodo po urah plesa še posebej teknile.

ZAKAJ IZBRATI FOOD TRUCK?

Brez dvoma bo Food Truck na vaši poroki presentil vse goste in jim ponudil unikatno kulinarično izkušnjo. Vaši svatje ne bodo le uživali v dobri hrani, ampak bodo spremljali tudi sam postopek priprave hrane. Ker poroka predstavlja velik finančni zalogaj, je najem mobilnega bara lahko ugodnejši kot klasični poročni catering ali pa postrežen meni.

Če ste torej par, ki stvar rad naredi drugače in stopi izven ustaljenih okvirjev, bo Food Truck zagotovo. svež in edinstven veter na vajini poroki, ki se bo vam in vašim najbližjim za vedno vtisnil v spomin.
ocena bralcev
5 od 1

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja