8. sanjska poroka z Omisli.si/poroko

ocena bralcev
0 od 0

Natečaj Najina zgodba je postregel že z OSMIM parom (Marinka in Damjan), ki sta prejela Sanjsko ona-on poroko.

Po nekaterih podatkih pri več kot 50% parov iskrica preskoči na spletu. Svojo srečo v ljubezni sta tako našla tudi simpatičen par, Marinka in Damjan, ki bosta skupaj z Omisli.si/poroko in ona-on vse do pomladi 2022 načrtovala svoj sanjski dan. Prejela sta namreč Sanjsko poroko. Sanjsko poroko 7 pa prav zdaj načrtujeta Karmen in Janez. 

Kdo sta Marinka in Damjan?

Marinka in Damjan sta simpatična Primorca (no, Marinka je ‘priženjena’ Primorka). Na ona-on sta bila prijavljena približno pol leta. Za prvi zmenek sta organizirala aktivno srečanje (oba sta rada v naravi in športno aktivna). Dobila sta se v Postojni, kjer sta se najprej sprehodila naokoli. Sledil je ogled Postojnske jame in ker sta hitro začutila nekaj več, sta se odločila še za skupno večerjo. Prvi zmenek je trajal pravljičnih sedem ur.

Kljub začetni nervozi, tremi in negotovosti sta sklenila, da se morata še videti. Damjan je povabil Marinko na izlet po Istri. Sledila so srečanja ob vikendih, nato med tednom in kmalu se je Marinka preselila na Obalo. Njuna ljubezen se je iz dvojine povečala na štiri (imata dva sinova). Kot pravita sama je čas za nov korak – za poroko.

Poroka BO! Sanjsko poroko pod okriljem portalov Omisli.si in ona-on načrtujeta v mesecu aprilu 2022.

Pravkar poteka Sanjska poroka 7

Lanskoletna zmagovalca, Karmen in Janez, pravkar usklajujeta še zadnje malenkosti njunega sanjskega dne. 

Njuna zgodba je preprosta in iskrena. Na ona-on sta se prijavila, ker sta si želela ljubezni. Po nekaj izmenjanih sporočilih sta se dogovorila za prijateljsko kavo. Od srečanja nista pričakovala veliko, želela sta se le bolje spoznati. Po prvem srečanju sta se še bolj povezala in zmenki so si sledili vse pogosteje. Sedaj sta skupaj približno pet let.

Pri organizaciji Sanjske poroke pomagajo seveda izključno preverjeni poročni ponudniki iz omisli.si/poroko.

Bi tudi vi sodelovali?

Tukaj preverita, kako si lahko tudi vidva zaogtovita sanjsko poroko.
ocena bralcev
0 od 0

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja