fb

Povprečne cene: šopek

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za cvetličarske storitve in dekoracijo - šopek ter pridobite cene in ponudbe.

Cene za kategorijo „šopek“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji šopek, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Šopek: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za šopek in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

229.824
povpraševanj strank
8.528
ponudnikov storitev

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — šopek — cene in ceniki

T.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Gorenja Vas In Novo Mesto)

Z zaročencem potrebujeva poročni šopek, dekoracijo za avto, namizne dekoracije za poročno slavje (cca 10 aranžmajev) in dekoracije za v cerkev (cca 3 aranžamji). Všeč nama je kombinacija šlajerja in evkaliptusa ter drugih cvetov v nežnih roza ali bež odtenkih.

A.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Šempeter, Gorica Pri Slivnici)

Dostava cvetja, šopek- oljka in bele potonike, lahko tudi kombinacija z nezno roza... Okrasitev cerkve- masne,cvetje, svece v steklenih vazah...dekoracija prostora- cimbolj naravno, kombinacija bele, zelene, les...potonike, oljka- lahko dober priblizek oljki, svecke...civilno poroko sva imela na Hrvaškem kjer je bilo res vse lepo. Lahko potem pri dogovoru pokazem slike.

A.G. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Slovenj Gradec, Maribor)

Potrebovala bi poročni šopek (vrtnice ali tudi kako drugo svetje, zanima me ali je razlika v ceni; prav tako razlika v ceni za viseči poročni šopek.) Prav tako bi rabila srednje veliko okrasitev prostora poroke za prb. 30 ljudi (Prostora za bogoslužje) ter gostije (Šopki za na mize:) - Lokacija slovenj gradec ter Maribor Iščem v srednjem ali nižjem cenovnem razredu, vsi predlogi dobrodošli. Najlepša hvala :)

K.B. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Višnja Gora)

Pozdravljeni, zanimam se za pripravo ponudbe za poročno cvetje: poročni šopek, krašenje avtomobila, ikebana za civilni obred. Poroka bo 13. junija prihodnje leto. V šopku si želim bele in umazano roza vrtnice, bele hortenzije, šlajer in nekaj zelenja. https://www.pinterest.com/pin/169729479690587811 https://www.pinterest.com/pin/388787380326817151/ Hvala in lep pozdrav, Karmen

G. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Kamnik)

Potrebujeva poročni šopek - živo cvetje, potrebujeva najkasneje do 18.10. zjutraj, če je kakšen na zalogi prosim za fotografijo, LJ ali Kamnik.

P.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Lasko)

Hallo, oglasam se vam, ker ste 13.04.19 naredili storitev za gospo Sojc v Harje. Prosim, da dobim racun, da poravnam moj dolg.

D.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Maribor)

Dekoracija poročne dvorane

P.R. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Krsko/Grosuplje)

Dostava cvetja, okrasitev avtomobilov,prostora Primer cvetja (odtenek,vrste roz) http://pin.it/37chG9B

A.G. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Slovenj Gradec, Maribor)

Spoštovani, zanimam se za cvetno dekoracijo za poroko, avgusta 2023. Zanimajo me cene za poročni šopek, neke srednje dekoracije za cerkev, vsi predlogi so dobrodošli, ter dekoracije za pogostitev (za prb 35ljudi). Zanimajo me cenejše verzije cvetja, prav tako pa tudi priporočila za cvetje pozimi. Najlepša hvala.

S.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Razgledi Z Vrha)

Cvetje v beli, zeleni in bez barvi. pampaska trava. zelim tudi dostavo cvetja.

M.Š. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Okolica Mb)

Poročni šopek, dekoracija prostora

Š.Š. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Razgledi Z Vrha, Lukovica)

Zivijo, naslednje leto 17.6.se poročiva in bi potrebovala ponudbo za dekoracijo prostora in poročni šopek na lokaciji Razgledi z vrha.

A.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Maribor)

Potrebujeva 6 aranžmajev, poročni šopek, in cvet za ženina

S.M. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Veniše)

Pozdravljeni, zanima me aranziranje, Dekoracija porocnega sotora (mize,stoli,sotor,predprostor...),poti do porocnega obreda, Kapelice, V kraju Veniše Ranč Burger, Avgusta 19. 2023 Lg.Spela

I.Š. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Čekovnik)

Cvetje naj nebo predrago

S.Ž. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Gostilna Pod Krvavcem.)

Okrasitev 2 avtov, poročni šopek, kakšna ikebana ali nekaj podobnega za civilni obred

V.D. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Stari Trg Pri Ložu)

Pozdravljeni, potrebovala bi cvetje in dekoracijo za svojo poroko. Zamislila sem si sopek v zeleno/beli (mogoce tudi pastelni roza) barvi. Kombinacija potonik, evkaliptusa/oljk... Poleg tega bi potrebovala tudi nekaj dekoracije za na mize in prostor.

D.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Ljubljana)

Naprsni sopki in zapestnice iz belih vrtnic in mali porocni sopek ( civilna poroka)

M.Z. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Zagorje Ob Savi)

Iščem poročno ikebano in 6 šopkov rož za v vazo kot poročno dekoracijo. Barve cvetov: nežne roza ali bele.

M.A. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Brdo Pri Kranju, Grad Strmol)

Pozdravljeni, S partnerjem se želiva poročiti v mesecu avgustu 2022. Sva se zelo na hitro odločila poročiti (poroka bo v ožjem krogu) tako da se glede datuma še usklajujeva s fotografom in lokacijo. Zanimava se za lokacijo Brdo pri Kranju, grad Strmol, Volčji potok... Vprašala bi vas in zanima naju koliko okvirno bi naju prišel poročni obok, ki ga želiva imeti in poročni šopek. Mogoče še naknadno odločiva se za kakšno dodatno dekoracijo. Zelo bova vesela v kolikor imate tudi vi kakšen nasvet, mnenje in idejo o poročnem oboku, šopku in lokaciji. Lepo prosim za čimprejšnjo povratno informacijo. Že v naprej se vam najlepše zahvaljujem za razumevanje, pomoč in odgovor ter vas lepo pozdravljam, Martina Alandžak

B.V. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Moravče (Okolica Domžal))

Pozdravljeni! 6.8.2022 se poročiva in še vedno sva v iskanju cvetličarja. Potrebujem ponudbo za izdelavo šopka, dveh naprsnih šopkov in dveh zapestnic - šopkov. Poleg tega bi potrebovala aranžma za na avto in nekaj aranžmajev za v cerkev. Veliko bi rada naredila tudi sama, zato potrebujem ponudbo za masivno nabavo cvetja. Predvsem si želim veliko belega cvetja, kot so vrtnice, potonike in hortenzije. Všeč mi je tudi zelenje. Za šopek in ostale šopke bi se rada osredotočila na boho stil, kjer je v uporabi pompaška trava, bele vrtnice, morda orhideje. Za boljšo predstavo vam lahko pošljem slike. Hvala!

A.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Ljubljana)

Spoštovani, Zanimam se za nakup dveh šopkov - 1 večji in 1 manjši za dekoracijo mize na praznovanju.Ostala dekoracije bo vsebovala bele lizjantuse, nežno roza limonin in zelenje, morda tudi oljka.

M.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Črna Na Koroškem)

Pozdravljeni! Za poroko, 26.8.2023, potrebujeva okrasitev cerkve. Cerkvena poroka bo v Črni na Koroškem. Potrebovala bi samo okrasitev s cvetjem. Morda še kakšno dekoracijo za doma (to bi vi pripravili, mi bi doma sami postavili). Hvala in lep pozdrav, Marija in Tomaž

S.M. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Ljubljana- Sostro In Novo Mesto)

Potrebovali bi okrasitev in aranžma prostorov (cerkev, civilni del, gostilna), okrasitev avtomobilov, poročni šopek in naprsne šopke/zapestnice

M.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Vrhnika, Ljubljana)

Pozdravljeni, za majše poročno slavje potrebujem: Poročni šopek za nevesto, morda okrasitev restavracije (30 oseb) - odvisno od cene. Sem iz Lj, poroka bo 17.9 na Vrhniki. Hvala za ponudbe in lp

E.T. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Kranj)

Prosim za ponudbo: - okrasitev avta - šopek - okrasitev prostora (dve lokaciji - civilna v Kranj na Khiselsteinu, žurka na Šobcu)

N.S. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Hotel Krvavec)

Sopek bi bil v modri in beli barvi. Dekoracija miz bi bil samo kaksen cvet vrtnice in pa malo zelenja. Pa po mizi malo posutih cvetov vrtnice. In pa manjsi podogovat aranzma za na najino mizo. Najlepsa hvala za odgovor in lep pozdrav Nina

N.Z. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Preddvor, ŠKofja Loka)

Pozdravljeni. Potrebovali bi poročni šopek, naprsnike za priče, starše, okrasitev avta, aranžma glavni za cerkev/za mizo, enostavna okrasitev cerkve.

P.J. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Polzela Lavender Hill)

Potrebujem cvetje za poroko,komplet okrasitev...mize,gugalnica,lok,porocni sopek... Evkaliptus in potonike,nekaj v tem smislu...lahko tudi drugo cvetje,svetlo roza odtenek

K.Z. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / ŠMarje Pri JelšAh)

Pozdravljeni, 23.4. načrtujeva poroko, za katero potrebujeva cvetje v pretežno beli barvi. Potrebujeva poročni šopek, rože za okrasitev miz (šest manjših in eno večjo ikebano) ter naprsne šopke za ženina, priči in 25 gostov. Možen

Ž.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Ljubljana Okolica)

2x naprsni šopek 1x zapestnica šopek 1x srednje velik poročni šopek 2x okrasitev avtomobila 12x šopek za na mizo ( šlajer, evkaliptus,...)

M.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Blato - Trebnje)

Dostava cvetja, dekoracija

N.C. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Dvorec RakičAn)

Potrebujem poročni šopek in cvetje za okrasitev prostora. Število oseb na poroki bo maksimalno 50. Potrebovala bi cvetje za na mize. Barva bela nežno roza zelenje. Za šopek mogoče vključen evkaliptus glede vrste rože ni preferenc, glavno da so nežne barve.

S.S. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Grad Tabor LašKo - Restavracija Pavus)

Kombinacija olivno zelene in bele (enostavno in naravno).

K.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Dvor JezeršEk)

Prosim za ponudbe

L.Č. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Gostisce Irsic)

Dekoracija poroke z dostavo, porocni sopek (srednje velikosti, ne prevelik) kombinacija z belimi potonikami in zelenjem, naprsnik za ženina, 7 šopkov na mizah (ne prevelikih, poletna kombinacija belih rož, 1-2potoniki v šopku in zelenja) in manjši aranžma za mizo za mladoporočenca, okrašena stola v cerkvi (pregrinjalo in cvet) ter označena potka v cerkvi (na tleh zelenje in morda par cvetov).

N.D. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Višnja Gora)

Za petek, 28.1.2022 bi potrebovala izdelavo velikega, lepega šopka in dostavo na naslov v Višnji Gori.

K.Č. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Restavracija Primula)

Potrebujeva cvetje za poroko. Poročni šopek, priponke za ženina in dve priči. dekoracije v nizkih vazah za 8 miz, cca 2 vazi na mizo (en ali dva cvetova na vazo). Cvetje vrtnice (barve puder roza, krem in bela) z dodatki šlajerja in evkaliptusa). 9 vrtnic in nekaj dekoracije za okrasitev torte. Po potrebi bi mize posuli z listi vrtnic. Na dan bi prosili tudi, da se vsa dekoracija postavi v dvorani.

A.C. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Pohorje)

Potrebujem dekoracijo miz in civilnega dela, kot tudi poročni šopek

A.V. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Ljubljana)

Cvetje za poroko, sobota 18.6.2022.

M.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Koper Ali Lj)

Iščeva poročno cvetje in dekoracijo za poroko. Kje bi si lahko pogledala vašo ponudbo oz pretekle poroke, ki ste jih izvedli?

Š.Z. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Gostilna Pod Krvavcem)

Iščem preprost poročni šopek za soboto, 18.12. Šopek želim iz belih vrtnic, storžkov, šlajerja in zelenja. Imam pa budget 40-50€. Prilagam slikico.

A.R. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Selnica Ob Dravi - Ptuj)

Pozdravljeni, Iščeva aranžerja/cvetličarja za najino poroko, ki bo 16.7.2022 s pričetkom v Selnici ob Dravi (sprejem na domu in cerkvena poroka), kasneje se pa odpravimo na golf igrišče Ptuj, kjer bo civilna poroka in zabava pod šotorom. Potrebovala bi aranžiranje šotora - namizno cvetje..., civilnega obreda na prostem, poročni šopek, naprsne šopke in okrasitev avtomobila.

Anonimen potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Maribor)

Poročni šopek, dekoracija prostorov, avta in naprsni šopki

M.R. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Otocec In Maribor)

Potrebujeva okrasitev cerkve na Otoccu in okrasitev prostora v Mariboru s cvetjem za poroko

A.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Grosuplje)

Iščem cvetličarja za dekoracijo vozil in poročni šopek. Barva poroke bi bila nežno rozasta.

U.R. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Ptuj)

Porocni sopek, okrasitev avtomobilov, aranzma za mizo

M.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Dob Pri Domžalah)

Iščem cvetličarno v okolici Domžal za poroko, ki bo potekala 18. 6. 2022. Zanima me, kakšna bi bila okvirna cena poročnega šopka, treh naprsnih šopkov in okrasitve avtomobila. Želela bi si okrasitev z belimi in nežno roza vrtnicami, zelenjem, šlajerjem, recimo nekaj na ta način za poročni šopek https://pin.it/6ghkfoX.

T.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Logarska Dolina)

Potrebujem "sproščen" poročni šopek, ki bo pristajal v "gorsko" okolje. Prav tako bi kupila cvetje za okrasitev miz in civilnega dela poroke. V mislih sem imela npr. praprot, evkaliptus in nekaj cvetočega, kar cveti v mesecu juniju.

D.O. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Trnovska Cerkev In Hisa Lisjak Pri Ribniku)

Izposoja vaz, svecnikov,... in vsega kar pase zraven.

T.O. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Skofja Loka)

Zdravo. Isceva cvetlicarno, ki je blizu Skofje Loke za okrasitev gostilne, cerkve, avta za poroko. 2.7.2022. Lp

K.S. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Kope)

Celoten paket cvetja na poroki, tema: zelenje in belo cvetje

V.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Novo Mesto)

Iščem cvetličarno, ki bo okrasila cerkve, gostilno, naredila poročni šopek in naprsne šopke.

M.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Grad Murska Sobota)

Želela bi šopek kombinacijo roza bele barve. Vsebuje pa naj vrtnice, potonike in malo zelenja npr evkaliptus.

T.B. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Kranjska Gora)

Cvetje bi bilo v beli kombinaciji z marelično barvo. Zraven bi naročila tudi namizno cvetje in dekoracijo iz cvetja za okrasitev avtomobila.

E.B. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Slovenska Bistrica)

Iščem aranžerja za poroko, potrebujem okrasitev civilnega dela in gostišča, poročni šopek, šopek za družičke, naprsne šopke in zapesnice.

M.O. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Rigelj, Bližina Sodražice)

Pozdravljeni. Odločila sva se, da bova prostor, kjer bo poročno slavje, okrasila s cvetjem. Poroka bo 21. 8. Potrebovala bi poročni šopek in nekaj manjših šopkov za mize ter dodatek za najino mizo. Poroka bo v okolici SODRAŽICE. Želela bi si temno roza lilije in belo cvetje ter nekaj zelenja. Zahvaljujem se vam za vaše ponudbe. Mateja

U.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Dvorec Štatenberg)

Pozdravljeni. imam poroko (če ne bo korone) 23.10.2021 na dvorcu Štatenberg (Makole). Zanimam se za cvetje,če mi lahko naredite predračun. Potrebovala bi pa poročni šopek, okrasitev 6-kotnega stojala za civilno poroko, cerkev, okrasitev prostora za slavje. Majhni sopki za 3 družice in par cvetov za torto. Tak okvirno. Rada bi jesensko barvo. Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav.

E.V. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Domanjševci)

Poroka bo v kozolcu, zato bi bilo cvetje barvno usklajeno. Bele, nude vrtnice, z zelenjem. Potrebujemo cvetličarno, ki tudi pripravi dekoracijo.

Š.M. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Dolenjska - Med Ivancno Gorico In Trebnjem)

Zanimam se za porocni sopek in cvetlicno dekoracijo zunanjega prostora in miz. Gre za manjso poroko (30-40) gostov. Vsec so mi nezni pastelni odtenki, na primer marelicne barve vrtnic v kombinaciji evkaliptusovih vejic, listja (z dodatki). Potrebovala bi dostavo cvetja in aranzmajev na kraj poroke.

M.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Goriška Brda In Dornberk)

Poroka v stilu Provanse, poudarek na lavandi in oljki. Oljčje priskrbimo sami (imamo oljkarstvo) lavando in ostalo cvetje želimo lokalno, sezonsko in s čimmanj odpadki (plastični dodatki)

V.F. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Koper In Marezige)

- Civilna in cekvena poroka ba primorskem - vintage stil, padajoči šopek -okrasitev gostlne, cerkve, prostor, civilne poroke -avto

S.G. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Grad Na Goričkem, Cerkev Na Gornjih Slavečaj, Gostilna Marof, Mačkovcih)

Poročni šopek, okrasitev civilne in cerkvene poroke, plus dekoracija v gostilni.

B.B. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Okolica Celja)

Poročni šopek, okrasitev oz ikebana za cerkev, mašne, okrasitev lokacije civilne poroke oz. Samo obod in nekaj ostale okrasitve, najbolj slajer, evkaliptus z dodatkom kakih rož v umazano beli barvi.

K.D. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Štore)

Iščem cvetličarno za poroko, preprost vintage stil. Dekoracija mize, stene in malo okolice.

Z.G. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Dramlje, Celje)

Spoštovani, če bodo razmere dopuščale se s punco poročiva 3.7.2021 na Piknik placu KOS kjer bo tudi civilni del. Cerkveni del obreda bo v Dramljah. Potrebovala bi pomoč pri okrasitvi prostorov.

J.S. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Lukovica Pri Domžalah)

Potrebujem cvetje in zelenje: veje evkaliptusa, oljke, nežno marelično cvetje (vrtnice), belo cvetje (vrtnice, potonike), marjetice.. morda še kaj (lastna okrasitev prostora) ter nekaj na prsnih šopkov, poročni šopek, ter oblikovano ikabano za oltar, ter okrasitev avtomobilov. https://pin.it/5pxJZwz

A.Š. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Turistična Kmetija Abram)

Poročni šopek, naprsni šopki, dekoracija prostora kjer bo pogostitev ter dekoracija oboka za civilno poroko. Mogoče tudi nakup cvetja za okrasitev cerkve, ki bi jo potem sami okrasili. Okrasitev avta.

V.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Dekani)

Pozdravljeni, sva Veronika in Žiga in 17.7.21 se porčiva. Potrebovala bi okrasitev celotne lokacije civilnega obreda, ki se bo zgodil pri nevesti doma v Dekanih blizu Kopra. Cela ideja poroke je gozdna poroka, saj se bova poročila na manjšem travniku pod hrasti. Celotna okolica je polna bršljana, mahu in nizkega grmičevja in to je tema naše poroke. Veliko zelene barve, nekaj bele (predvsem bele hortenzije), vse skupaj čim bolj naravno (veliko dekoracije iz lesa) brez plastike in nepotrebnih okraskov. Večerjo imava rezervirano pri Jezeršku na Brniku, kjer bi bilo lepo, da se zgodba nadaljuje v istem stilu. Tako, da potrebovala bi celotno okrasitev lokacije, poročni šopek, šopke za družice, naprsnice in okrasitev dvorane kjer bo večerja. Zanima naju ali se lahko dogovorimo za sestanek, bi bili pripravljeni priti na lokacijo, da skupaj najdemo najbolj primerno idejo kako vse skupaj izpeljati :) Hvala in lep dan, Veronika Piciga in Žiga Gostinčar

I.Č. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Vransko)

Pozdravljeni, prosim vas za vaše ponudbe, potrebujeva poročni šopek, celotno poročno dekoracijo. Rdeča nit poroke naravno, leseni dodatki (iz hrasta ali breze), veliko jute. Cvetje in dekoracija: osnovna barva: pastelno rumena v kombinaciji z belo in svetlo roza. ter temno zelena v obliki kakšnega zelenja. Sezonsko cvetje. Poroka bo potekala Na jasi, Hiša Lisjak (Vransko). Pošljite mi zraven kako je z dostavo cvetja. Za ponudbe se že vnaprej zahvaljujem.

Anonimen potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Goriška)

Dostava ni pogoj

S.Š. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Posestvo Pule)

V beli in roza odtenkih sopek z malo zelenja, ravno tako aranziranje prostora oz. Marelicna barva

M.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Šobec)

17.4.2021 bo poroka v Šobcu in potrebujemo poročno cvetje (šopek, naprsni šopki, dekoracija za mizo). Nimamo še ideje okoli barvne sheme, zaenkrat me le zanima, kateri cvetličar je v tem koncu na voljo...

L.R. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Brnik)

Poročna dekoracija, poročni šopek

N.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Domžale)

Moj šopek: okrogla oblika šopka, rahlo razgibanega; nežno/pastel rožnata gerbera, bela vrtnica in evkaliptusovi cvetovi minimalistično; vse skupaj tesno povezano s čipko -Namizni aranžma glavne mize: kombinacija ozko listnega in široko listnega evkaliptusa in izbranih rož ~80cm -7x naprsni šopek: samo bela vrtnica, evkaliptus široki, povezan s pastelno roznatim satenastim trakom/čipko -3x zapestnice družic -samo gerbera -16x šopek na svatovih mizah: kombinacija rož brez evkaliptusa, lahko pa dodamo isto zelenje s katerim bi bili narejeni srčki na dekoraciji avta -Avto dekoracija- samo gerbera

A.A. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Štatenberg)

Pozdravljeni! Za poroko 31.07.20 na dvorcu Štatenberg iščemo izkušenega in ugodnega cvetličarja.

A.M. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Velenje)

Porocni sopek, naprsni sopek, okrasitev avta, sopiki za prostor pogostitve

A.H. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Radlje Ob Dravi)

Iščeva dostavo, aranžiranje prostora (mize in rekviziti), poročni šopek (https://clockbarn-weddings.co.uk/blog/eucalyptus-wedding-ideas/wedding-bouquets-wedding-flowers-wedding-ideas-eucalyptus-wedding/) + majhno različico enakega šopka za 3-letno hčerko. Po možnosti tudi naprsne šopke. Minimalistično in elegantno.

V.M. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Ljubljana)

Pozdravljeni,potrebovali bi poročni šopek ,ki naj bi bil iz belih in roza vrtnic ,ter malo zelenja.Okrasitev 2 avtomobilov.

S.T. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Šmarjetna Gora)

Porocna dekoracija prostora in sopek za nevesto

B.B. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Ljubljana, Cerkev- Plečnikova V Črni Vasi)

Poročno cvetje: Nevestin šopek 3 X naprsni šopek za moške Okrasitev cerkve: podolgovat aranžma za oltar, 2 manjša podolgovata aranžmaja, ostalo bomo videli Okrasitev 1 avta 2 manjša šopka

Z.T. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Petrovce)

Porocni sopek (potonike, evkaliptus,..), okrasitev paviljona, okrasitev stolov ob prehodu, naprsni cvet za zenina in prico, cvet za v lase za nevesto, sveze cvetje za posip, okrasitev miz ob prihodu cvatov in ob vecerji (diskretno, evkaliptus, oljke, morda kak cvet, en aranzma na mizo na sredini), aranziranje vozil ni potrebno

A.B. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Skedenj - Cerklje Na Gorenjskem)

Pozdravljeni, iščeva poročni svetlični aranža in dekoracijo. Rada bi klasičen slog z modernim privdihom. Lp, Anja

A.B. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Skedenj)

Pozdravljeni, potrebujeva poročni cvetlični aranžma in dekoracijo za 19.9.2020, lokacija Skedenj - Cerklje na Gorenjskem. Stil klasičen z modernim privdihom. Lp, Anja

B.Č. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Selca)

Zanimam se za celotno poročno cvetlično dekoracijo v beli barvi s pridihom roza in rdeče, v sproščenem, nekoliko bolj rustikalnem videzu, ki bo pristajal svatbi v naravi na gorski kmetiji. Želim nevestin šopek, 3 naprsne šopke, dekoracijo jase, kjer bo poročni obred ter dekoracijo kozolca v katerem bo svatba. Vnaprej hvala za ponudbe!

A.G. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Ribnica Na Dolenskem)

Pozdravljeni. Iščem ponudnika, ki bi mi pomagal pri dekoraciji za večerno slavje in pa za izdelavo šopka. Imam že določeno sliko kako bi si želela da vse skupaj izgleda.

A.A. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Štatenberg)

- okrasitev notranjega dvorišča - cvetje bi se preneslo v šotor - okrasitev loka in mesta za civilni obred - preneslo v šotor na glavno mizo - okrasitev kapelice - poročni šopek - namizni aranžmaji (8 okroglih miz)

M.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Laško)

Pozdravljeni! Iščem ponudbe za okrasitev poročne dvorane v Thermani Laško,vključno z mizami za cca 140 oseb. Ponudba mora vključevati tudi poročni šopek, okrasitev avtomobilov cca 4. Glede cvetja-planiram bele vrtnice v kombinaciji z marjeticam, ter nekaj v roza-zlati popestritvi oz.sem odprta za predloge. Na vsaki mizi planiram en aranžma, razen mize ženina in neveste, kjer je bolj linijska okrasitev.

N.F. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Ljutomer/Mala Nedelja)

Imela bova poroko v koralni barvi, tako da želiva okrasitev v tej barvi. Ne želiva si pa preveč načičkano. Okrasitev nekaj posebnega!

A.B. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Krško)

Potrebujem šopek, namizno dekoracijo (manjša) v jesenskih oddtenkih in temu primerno cvetje. 9 šopkov za kroglo mizo in en aranzma za mizo neveste in ženina.

A.C. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Arburetum)

Dekoracija za poroko

A.Ž. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Kamnik)

Iščem cvetličarja za ureditev poročnega dne.

S.P. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Belvedere Izola)

Priprava cvetja za poroko, dostava, šopek za nevesto, za mize, za matičarjevo mizo

M.V. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Šmartno V Rožni Dolini)

Poroka, okrasitev prostora in prostora kjer bo obred... Poročni šopek, dekoracija

M.N. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Ljutomer)

Poročni šopek, naprsni šopki, ikebana za v cerkev in okrasitev glavne mize v gostišču, okrasitev avtomobila

P.O. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Martinjak (Cerknica))

Pozdravljeni, potrebovala bi okrasitev cerkve za sveti krst, in sicer 22. 12. Lokacija: Martinjak pri Cerknici. Lahko bi samo naredili nekaj ikeban in bi sama odnesla v cerkev. Lp Polona

J.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Šmarje Pri Jelšah, Laško)

Aranžiranje cerkve in prostora za poroko (Thermana Laško). Cvetje in aranžmaji. Glavna barva bela- vijolična.

K.K. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Ljubljana)

Želim dekoracijo v živo pink barvi z dostavo.

E.B. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Celje)

Potrebujem poročni šopek za namene promocijskega fotografiranja.

Š. potrebuje cvetje za svoj dogodek (Šopek / Novo Mesto -Straža)

Poroka..porocni sopek..dekoracija okrasitev cerkve cevilne poroke

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Šopek — po mestih