fb
REVIJA VARČUJEM Z ENERGIJO, varcevanje-energije.si - Logotip

REVIJA VARČUJEM Z ENERGIJO, varcevanje-energije.si

Oglaševalske storitve in marketing
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
8 leto je revija specializirana za celovite energetske sanacije; toplotne črpalke, solarne kolektorj

Opis

Revija VARČUJEM Z ENERGIJO ni zgolj povprečna revija za promocijo varčevanja energije. Kot edini nacionalni energetski brezplačnik, z naklado 30.000 izvodov, revija izide 5 krat letno in ima izreden doseg izbranih ciljnih skupin strokovne, poslovne in laične javnosti.

8 leto je revija specializirana za celovite energetske sanacije; toplotne črpalke, solarne kolektorje, solarne elektrarne, ogrevanje, gradnjo, hlajenje/prezračevanje, čistilne naprave, adaptacije, energetsko učinkovito gradnjo, zeleno mobilnost in izboljšan osebni ogljični odtis.

Na portalu www.varcevanje-energije.si je pod ARHIV REVIJ dosegljivih vseh dosedaj izdanih, 41. številk virtualne revije VARČUJEM Z ENERGIJO in mnoge druge zanimive tematske revije (ŽIVIMO Z LESOM, Pregled kotlov na lesno biomaso, Pregled ponudbe solarnih kolektorjev), ...

Z nasveti v reviji in portalu www.varcevanje-energije.si zasebnim ali poslovnim investitorjem v ogrevalne sisteme ali energetske sanacije objektov, rešimo mnogokateri problem.

Revija je dosegljiva v Mercator centrih tehnike in drugih zasebnih tehničnih trgovinah za ogrevanje, gradnjo in tehniko po Sloveniji. Preverite: BRANOST IN DOSEG REVIJE na portalu.

NOVO: Na portalu www.varcevanje-energije.si ob koncu poletja in v 2 naslednjih številkah revije VARČUJEM Z ENERGIJO, z izidom septembra in novembra 2014, odpiramo posebno 14 mesečno rubriko IZBERITE SVOJ SISTEM OGREVANJA (TOPLOTNE ČRPALKE, KOTLI NA PELETE/POLENA, SOLARNI KOLEKTORJI, ...), ki bo v revijah in na vstopni strani portala posebej izpostavljena.

Na portalu je pod ARHIV REVIJ dosegljivih vseh dosedaj izdanih, 41. številk virtualne revije VARČUJEM Z ENERGIJO in mnoge druge zanimive tematske revije (ŽIVIMO Z LESOM, pregled kotlov na lesno biomaso), ...

Kontakt
Pokliči
Storitve
Oglaševalske storitve in marketing (Google in Facebook oglaševanje, Oglaševanje v tisku (revije in časopisi))
Storitve opravljamo v
Sloveniji
Ocene
Še nima ocen.
Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo REVIJA VARČUJEM Z ENERGIJO, varcevanje-energije.si poslal konkretno ponudbo