fb
REFLEKSOTERAPIJA, JELKA PINTAR S.P. - Logotip

REFLEKSOTERAPIJA, JELKA PINTAR S.P.

5,0
(4)
Zdravje na delovnem mestu · Wellness · Alternativne metode zdravljenja
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
refleksoterapija stopal, japonski cosmo lifting Sorensensistem, tibetanska refleksna terapija vratu
Preverjeni ponudnik

Opis

Refleksoterapija je naravna, komplementarna zdravilska metoda, kjer s pritiskanjem na posamezne refleksne cone na stopalih vplivamo na organe, organske sisteme, živčevje, mišice. Na ta način spodbudimo samozdravilne sposobnosti našega organizma in odpravljamo neravnovesja v telesu.
Japonski cosmo lifting je inovativen tretma, ki temelji na japonski obrazni lepotilni tehniki in ima tako fizični kot psihični učinek. Kožo obraza pomladi v nekaj tretmajih, obraz postane svež in sijoč, celotno telo pa se napolni z energijo.
Tibetanska refleksna terapija vratu in glave z različnimi tehnikami masiranja in obdelave mikrocon na teh področjih vpliva na delovanje živčevja v celem organizmu. Uporabljamo jo pri bolečinah v rokah, nogah, hrhtu, sklepih, mišicah, vratu in ramenih, pri nepravilni drži, po možganski kapi, po padcih ali nesrečah, pri glavobolih,...

Kako smo drugačni

Vsaka terapija je sestavljena individualno, glede na trenutno stanje in potrebe stranke.

Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Zdravje na delovnem mestu (Meditacija, Vadba / raztezanje, Joga, Stol masaža na delovnem mestu za podjetja, Psihološka podpora zaposlenim, Seminarji, delavnice, predavanja in izobraževanja (zdrav življenjeski slog, osebna rast, antistres, ...)), Wellness (Kozmetični salon (nega obraza, telesa in kozmetika), Masaža, Obrazna joga), Alternativne metode zdravljenja (Meditacija za zdravje, Tradicionalna kitajska medicina, Terapevtske masaže)
Lokacija
Zgornje Bitnje
Storitve opravljamo v okolici:
Bled, Borovnica, Cerklje na Gorenjskem, Cerkno, Dol pri Ljubljani, Domžale, Horjul, Idrija, Ig, Jesenice, Kamnik, Komenda, Kranj, Ljubljana, Medvode, Mengeš, Moravče, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Škofljica, Trzin, Tržič, Vodice, Vrhnika, Železniki, Žiri, Žirovnica
Ocene
Ocena: 5,0 od 4 uporabnikov.
  • Beti Ž. 21. Jul. 2023

Terapevtka ima zelo veliko znanja s področja terapevtskih masaž, prehrane in zdravega načina življenja. Je empatična, zanesljiva srčna oseba, vredna vsega zaupanja. Je vzgled vsem in ve o čem govori.

  • Nataša J. 21. Jul. 2023

Kvalitetna obravnava, Jelka je res mojstrica v svojem delu. Ima občutek za človeka, topla, nežna, prijazna, terapijo prilagodi stranki. Njene masaže/terapije priporočam vsakomur, od otrok do starostnikov, z raznimi zdravstvenimi težavami in tegobami.

  • Tina P. 21. Jul. 2023

Strokovna obravnava! Sem zelo zadovoljna!

  • Petra G. 21. Jul. 2023

Terapija je bila zelo strokovna, bila je fantastična izkušnja umirjanja fizičnega in čustvenega dela, težave so se izboljšale, telo je bilo bolj pretočno in v ravnovesju. Hvala Jelki za odličen tretma in prijetno izkušnjo. Zelo priporočam.

Ocenite tega ponudnika
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo REFLEKSOTERAPIJA, JELKA PINTAR S.P. poslal konkretno ponudbo