fb

Povprečne cene: prenova stropov stanovanja (npr. knauf)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za prenovo stanovanja na ključ - prenova stropov stanovanja (npr. knauf) ter pridobite cene in ponudbe.

Cene za kategorijo „prenova stropov stanovanja (npr. knauf)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji prenova stropov stanovanja (npr. knauf), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Prenova stropov stanovanja (npr. knauf): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za prenova stropov stanovanja (npr. knauf) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

247.645
povpraševanj strank
8.922
ponudnikov storitev

Pomagali vam bomo najti pravega izvajalca za prenovo stanovanja na ključ

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — prenova stropov stanovanja (npr. knauf) — cene in ceniki

D.V. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Sladki Vrh)

Rad bi popolnoma obnovil stanovanje, velikost približno 45 m2. To pomeni rušitev 2 sten, spuščanje stropov, vsa električna dela, izravnava sten in barvanje, na novo položene talne obloge in popolna prenova kopalnice, od novih odtokov in otokov, polaganje keramike..

M.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Želimo obnoviti vse inštalacije (elektrika, vodovod, odtoki). Zamenjati okna, radiatorje, notranja vrata in vhodna vrata. Tudi talne obloge. Podatki o stanovanju: Leto izgradnje: 1976 Naselje Bonifacija Ljubljana Vič Površina: 49 m2 Nadstropje: 4 Prostori: Kuhinja, Hodnik, Kabinet, Soba-spalnica, Kopalnica z WC-jem

U.Z. želi prenoviti stanovanje (Menjava talnih oblog / Ljubljana)

Prenova učilnic v šoli.

A.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / 2282 Cirkulane (Gradišča))

Želim ponudbo za obnovo starejše hiše - notranjih prostorov. Celotna adaptacija, nova postavitev prostorov, nova električna napeljava, nove vodovodne cevi, novo ogrevanje (toplotna črpalka in talno gretje). Zunanjost - fasado si bomo uredili sami. Pred začetkom obnove bi potreboval tudi arhitekta za idejno zasnovo prostorov - želim stanovanje po modernih smernicah gradnje.

D.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Spodnje Pirniče, Medvode)

Pozdravljeni, Pripravljen imam PZI in popis del. Hiša se nahaja v Sp. Pirničah. Cca 200m2, predvidena celovita prenova (streha, fasada, okna, hidro izolacija...). LP Damir 31361136

S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Celje)

Prenova 90m2 meščanskega stanovanja: - kompletna prenova kopalnice in stranišča - prenova kuhinje - prenova sten (na določenih mestih je na stenah les) - električne inštalacije - brušenje in lakiranje parketa - napeljava elektrike za svetila V stanovanju so že nova okna in ogrevalna napeljava (plin).

E.U. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Litija)

Pozdravljeni,Iščemo izvajalca za obnovo stanovanaj,elektrika vododvod,keramika,podi ter beljenje

E.U. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Litija)

Pozdravljeni,Iščemo izvajalca za obnovo stanovanaj,elektrika vododvod,keramika,podi ter beljenje. Komplet material je v naši režiji

K.F. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Vrhnika)

Postavljanje zidov ,napeljava elektrike,vode postavitev knavfa ,tlaki ,ometi,polaganje keramike in parketa

Anonimen želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Laze)

Odstranjevanje starega poda in lesenega stropa, rušitev ene stene, rušitev del dimnika (v notranjosti hiše), polaganje izolacije na podu in na stropu, priprava poda za talno gretje

R.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Pozdravljeni. V stanovanju na Tržaški cesti 269 v Ljubljani, ki ga prenavaljamo želimo porušiti dve notranji steni in eno zunanjo ter vgraditi panoramsko steno. Seveda, če statika to dopušča, kar pa bi lahko ugotovili samo z osebnim ogledom. Zanimajo me epoksi tla - ali so primerna za stanovanje in ali obstaja tudi nedrseča epoksi prevleka. V kopalnici je potrebno odstraniti obstoječe ploščice in položiti nove, vgraditi dve strešni okni, preveriti obstoječo vodovodno napeljavo, ker je stara več kot 45 let. V jedilnici in dnevni sobi, ki bosta povezani bi dali epoksi prevleko, v hodniku in kuhinji, ki sta povezana po tleh keramične ploščice. Verjetno to ni izvedljivo a vseeno bom vprašala ali je epoksi prevleko možno dati na steno v kuhinji nad pultom? Več informacij vam bi podala ob obisku vašega strokovnjaka. Lep pozdrav, Renata Pavlovčič

E.D. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Ljubljana)

Prenova kuhinje: stene, talne obloge, strop, električna in vodovodna napeljava zaradi menjave kuhinje, barvanje vrat

L.Š. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Celje)

Stene (knauf), vrata, talne obloge

A.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Ljubljana)

Obnova tal, menjava vrat, prenova kuhinje, predsobe (vgradna garderobna omara po meri), dnevnega prostora (ki je hkrati tudi spalni prostor). Želim maksimalno izkoriščenost prostora. Namesto dosedanjega kavča, ki se raztegne v ležišče, bi želela skrito posteljo v omari.

F.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Radomlje)

Rabimo idejno zasnovo...nekoga, ki ima predstavo kako funkcionalno izvesti. V stanovanju živimo.

J.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana-Dravlje)

Pozdravljeni, V večstanovanjski hiši bi se lotili adaptacije mansardnega stanovanja v velikosti 90m2. Preuredili bi kuhinjo kjer bi podrli 2 steni, preuredili vodovod in zamenjali pod. Kopalnico bi v celoti prenovili s tem, da je potrebno odpraviti zamakanje. S svetovanjem bi povečali še 2 obstoječi sobi.

I.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Kranjska Gora)

Pozdravljeni, Želim prenoviti eno nadstropje planinske koče in sicer položiti vinil (približno 150m2), podresti leseno steno, ki meji na 5-6 sob in jo zamenjati z knauf ploščami. V plošče bi želel napeljati elektriko in vsa pripadajoča stikala in vtičnice. V sobah bi premaknil luči iz stene na strop. V vseh sobah in sanitarijah bi zamenjal vrata (21 kom). Poleg tega pa bi zamenjal tudi ventile na radiatorjih. Prenovil bi tudi eno sobo (2m2) v kateri je tuš kabina, saj se v njej nabira plesen. Iščem pošteno ponubo na ključ, renovacija bi potekala v mesecu november 2022.

G.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Obnova kopalnice s prestavitvijo ene stene, in obnovo (Knauf) ene stene. Odstranitev keramike, opreme, vgradnja tuš kabine, stranišča, umivalnika. Obnova tal v vseh prostorih, morebiti bo potrebna izravnava višin v sobah. Komplet pregled in obnova elektro instalacij, predpriprava kablov za el. pogon rolet na oknih. Menjava radiatorjev, pregled obstoječih cevi. Komplet pregled in obnova priklopov vode (ventili,...). Menjava vrat (notranja, vhodna).

R.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ravne Na Koroškem)

Iščem izvajalca za prenovo na ključ manjše mansardne kopalnice in stranišča v starejši stanovanjski hiši. Dela obsegajo: Odstranitev starih ploščic, odstranitev starih stropnih oblog, odstranitev starih vodovodnih in WC inštalacij, odstranitev kopalne kadi, montaža novih inštalacij, izdelava novega dovoda tople in hladne vode iz kleti, izdelava novih tal oz. sanacija tal, polaganje nove keramike, montaža novega radiatorja, dveh umivalnikov, bideja, kadi za tuš, armatur, WC kotlička in školjke, polaganje gips vodoopornih plošč, beljenje in ostala manjša dela.

M.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Zadeva: Povabilo k oddaji ponudbe za adaptacijo stanovanja Sva Miloš in Marija Kolšek in vas vabiva k oddaji ponudbe za adaptacijo stanovanja. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjske (5) hiše na naslovu: Pod hribom 14, 1000 Ljubljana. Hiša ima dovolj veliko dvorišče za parkiranje in začasno skladiščenje materiala. Dostop za tovorna vozila ni problematičen. V nadaljevanju je predstavljen okviren obseg del in gradbene ter situacijske skice prostorov. Dokumenti za ponudbo se nahajajo tudi na naslovu: https://drive.google.com/drive/folders/19EbdPom8a3QcpR8vc0wYIJCi2quPLkRe?usp=sharing V primeru, da ste zainteresirani za izvedbo del, vas prosiva za okvirno ponudbo (vsebovala naj bi tudi okvirne izvedbene roke). Za podrobnejši popis oz. izračun obsega del boste verjetno morali izvesti ogled prostorov. Ponudbo lahko oddate tudi za posamezne sklope del (npr. brez plinske razpeljave ...), ki pa naj bi bili v gradbenem smislu zaključeni sklopi. Ponudbe pošljite na naslov: miloskolsek@gmail.com Kontaktne tel. št: - 051 326 021: Miloš Kolšek, - 041 657 249: Marija Kolšek.

D.N. želi prenoviti stanovanje (Prenova stropov stanovanja (npr. knauf) / Rakek)

Potrebno bi bilo zapreti tla z OSB ploščami na štukadurjih cca 70m2 in narediti strop s kanuf ploščami cca 70m2

J.P. želi prenoviti stanovanje (Menjava talnih oblog / Spodnje Gorje)

Ročni izkop za podest, nasutje 4-32, vezava armature in izvedba betonskega tlaka do 25 cm s materialom 4 m2 361,00 0 9,5 1444,00 20 izvedba odernih stopnic z najemom, montažo in demontažo (začasno) do 45 dni ter kpl. oder za potrebe izvedbe novega vhoda 1 kos 650,00 0 9,5 650,00 30 izvedba preboja za nova vhodna vrata 105x205 z ozdvozom na deponijo 1 kos 270,00 0 9,5 270,00 40 pozidava vratne špalete s materialom 1 kos 180,00 0 9,5 180,00 50 izvedba zaprtja stopnic s leseno konstrukcijo in osb 22 10 m2 85,00 0 9,5 850,00 60 izvedba knaufa na osb 15 m2 12,00 0 9,5 180,00 70 rezkanje sten grobi omet in priprava na kitanje 27 m2 13,00 0 9,5 351,00 80 izvedba preklade za notranja vrata montažna 3 kos 170,00 0 9,5 510,00 90 menjava podstrešnih stopnic s materialom 1 kos 430,00 0 9,5 430,00 100 menjava strešnega okna velux beli pvc zunaj antracit s zunanjim rolojem 3- slojni 700x900 1 kos 870,00 0 9,5 870,00 Jernej Pogačnik Spodnje Gorje 122c 4247 Zgornje Gorje pogacnikjernej@gmail.com ID za DDV: /// Datum: 19.4.2022 Veljavnost ponudbe: 19.5.2022 PONUDBA 4152022 110 izvedba preboja betonska plošča 12cm za okno podstrešno 170x80 1 kos 480,00 0 9,5 480,00 120 vgradnja strešnega okna velux beli pvc zunaj antracit s zunanjim rolojem 3-slojni 140x80 1 kos 970,00 0 9,5 970,00 130 odstranjevanje talnih oblog s odvozom na deponijo vključno stopnice 75 m2 10,00 0 9,5 750,00 140 izvedba izravnave tal s materialom 10-25mm 75 m2 17,00 0 9,5 1275,00 150 izvedba montažne predelne stene soba 2x knauf in izol 75mm 9,5 m2 38,00 0 9,5 361,00 160 elektro dela s materialom groba 2,7 kos 270,00 0 9,5 729,00 170 elektro dela s materialom fina TEM beli soft 3 kos 270,00 0 9,5 810,00 180 kitanje, brušenje, beljenje 3x bela barva s materialom 220 m2 10,40 0 9,5 2288,00 190 polaganje vinila SPC klik 70 m2 7,50 0 9,5 525,00 200 vinil SPC po izboru 72 m2 22,90 0 9,5 1648,80 210 vgradnja robnih letvic bela cube s materialom lepljeno 70 tm 12,00 0 9,5 840,00 220 ploščice po izboru 15 m2 30,00 0 9,5 450,00 230 polaganje ploščic s materialom in priprava podlage balkon 9,5 m2 45,00 0 9,5 427,50 240 odkapni profil balkon 12 tm 13,00 0 9,5 156,00 250 polaganje ploščic hodnik s pripravo podlage in materialom 5 m2 43,00 0 9,5 215,00 260 izdvedba ograje WPC s materialom in barvanje obstoječe kovinske konstrukcije 11,5 tm 107,00 0 9,5 1230,50 270 izdelava projektne dokumentacije za preklado dnevna- kuhinja 1 kos 320,00 0 9,5 320,00 280 izvedba preboja dnevna- kuhinja s odvozom na deponijo 4 m2 120,00 0 9,5 480,00 290 izvedba preklade FE-FE-stebri za preboj kuhinja- dnevna 1 kos 570,00 0 9,5 570,00 300 obdelava špalet preklada dnevna-kuhinja 1 kos 220,00 0 9,5 220,00 310 lučka led nad stopnice v obrobo s vgradnjo bela 7 kos 53,20 0 9,5 372,40 320 luči po izboru stranke 7 kos 35,00 0 9,5 245,00 330 montaža luči po izboru stranke 7 kos 18,00 0 9,5 126,00 340 predelava ogrevalne veje s materialom 4 kos 210,00 0 9,5 840,00 350 radiator VN600120021 2 kos 198,00 0 9,5 396,00 360 radiator vn600130021 1 kos 207,20 0 9,5 207,20 370 radiator aklimat alu 40x1800 design ogledalo 1 kos 430,00 0 9,5 430,00 380 ventil za radiator sredinski priklop 4 kos 32,00 0 9,5 128,00 390 termostatska glava design bela 4 kos 28,00 0 9,5 112,00 400 konzola za radiator 4 par 8,70 0 9,5 34,80 410 montaža radiatorja 4 kos 25,00 0 9,5 100,00 420 notranja vrata s kljuko ernid 850x150x2000 leva 3 kos 380,00 0 9,5 1140,00 430 notranja vrata s kljuko ernid 850x150x2000 desna 1 kos 380,00 0 9,5 380,00 440 notranja vrata s kljuko ernid 750x150x2000 leva 1 kos 370,00 0 9,5 370,00 450 vgradnja notranjih vrat 5 kos 55,00 0 9,5 275,00 460 demontaža stavbnega pohištva s odvozom na deponijo 4 kpl 40,00 0 9,5 160,00 470 montaža stavbnega pohištva s pritrdilnim materialom 36,3 tm 12,00 0 9,5 435,60 480 obdelava okenskih špalet s letvicami zunanja stran 36,3 tm 9,00 0 9,5 326,70 490 notranje okenske police s vgradnjo silco barva A1 bela 15 -20cm 2cm debeline 2 tm 86,00 0 9,5 172,00 500 okno dvokrilno desno - levo glavno antrazit -bela troslojno komarnik rolo 1350x2100 2 kos 871,73 0 9,5 1743,46 510 okno enokrilno desno - levo glavno antrazit - bela troslojno komarnik rolo 1000x1350 2 kos 376,17 0 9,5 752,34 520 okno enokrilno desno - levo glavno antrazit -bela troslojno komarnik rolo 1000x2100 1 kos 481,22 0 9,5 481,22 530 ročne žaluzije višine 2100 srebrne zunanje 3,7 tm 320,00 0 9,5 1184,00 540 ročne žaluzije višine 1350 srebrne zunanje 2 tm 280,00 0 9,5 560,00 550 dobava in montaža zunanjih stopnic FE s ograjo in pohodnimi rešetkami 2x podest zavite barvane ral 9016 CCA 1 kos 3200,00 0 9,5 3200,00 vhodna vrata

B.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Prenova stanovanja

K.V. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Koper/Capodistria)

Popolna prenova stanovanja v bloku, tudi rušenje enega dela stene, vse instalacije in keramika. Od idejne zasnove do končanih del - na ključ, z natančno časovno in finančno konstrukcijo.

G.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Benedikt)

Rad bi prenoviu starejšo hišo

M.O. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Popolna prenova dotrajanega 3,5 sobnega stanovanja velikosti 70m2 v bloku z dvigalom na Prušnikovi ulici v Mariboru.

M.M. želi prenoviti stanovanje (Prenova stropov stanovanja (npr. knauf) / Kranj)

Demontaza lesenih oblog cca 30 m2 podrtje stene iz siporeksa .izdelava nove oredelne stene knauf in beljenje

V.Ž. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Loke Pri Zagorju, 1412 Kisovec)

Pozdravljeni, V hiši zgrajeni okoli leta 1950 bi želela obnoviti kuhinjo. Izmere kuhinje so : 4,40 m x 3,60 m, višina 2,65 m. Kvadratura je torej približno 15,80 m/2. Želela bi zamenjati talno oblogo, potrebno bi bilo obnoviti elektro instalacijo, ker je sedanja zastarela, dalje menjava stenskih ploščič, strop obnoviti s knaufom, za vodo nisem prepričana ali je potrebna obnova. Po moji grobi oceni bi to bilo nujno potrebno. Pri samem ogledu pa bo strokovnjak gotovo še kaj ugotovil.

P.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Menges)

Rušitvena dela, komplet izdelave električnih in strojnih instalacij, izdelavo odprtin za okna, novo izvedbo fasade, vgradnjo novih oken, izvedbo hidroizolacije, suhomontažna dela, menjava strešne kritine, polaganje stenskih in talnih oblog, pleskanje,odvoz odpadnega materiala.

P.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Menges)

Rušitvena dela, komplet izdelave električnih in strojnih instalacij, izdelavo odprtin za okna, novo izvedbo fasade, vgradnjo novih oken, izvedbo hidroizolacije, suhomontažna dela, menjava strešne kritine, polaganje stenskih in talnih oblog, pleskanje in odvoz odpadnega materiala

M.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Zagorje Ob Savi)

Pozdravljeni, v letošnjem letu načrtujem popolno obnovo hiše. Hiša je bila zgrajena v 80ih letih v treh nadstropjih, nekaj prenove bi se po načrtu delalo v vsakem nadstropju. Okviren popis večjih del bi bil približno kot je opisano spodaj. Zunanjost: - zamenjava kritine in po potrebi ostrešnih elementov - sanacija terase in balkonov - izolacija hiše in fasada Pritličje (70 m2): - zamenjava, obnova vodovodnih in elektro inštalacij - talno gretje in tlaki - obnova bivalnih in kopalniških prostorov - vgradnja dodatnega okna - zamenjava treh oken 1. nadstropje (90 m2): - zamenjava, obnova vodovodnih in elektro inštalacij - talno gretje in tlaki - podiranje nenosilne stene - obnova bivalnih in kopalniških prostorov - zamenjava balkonskega okna za panoramsko 2. mansarda: - talno gretje in tlaki - namestitev vodovodne in elektro inštalacij - razdelitev prostora na več manjših - izgradnja manjše kopalnice Vesel bi bil če bi bilo možno dobiti kakšno osnovno oceno stroškov ali če se je mogoče dogovoriti za ogled in na podlagi tega potem se pogovarjati o sami izvedbi. Lep pozdrav, Matej

Z.V. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Hitra in korektna prenova.

J.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Mokronog)

Spoštovani! V prilogi pošiljam link do stanovanja, ki bi ga želela prenoviti. Na grobo, beljenje, menjava oknov, spustiti bi bilo potrebno strope, položiti laminat, nova kopalnica, hodnik, pa še kaj bi se našlo. Lp, Janja Pečnik https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/mokronog-center-stanovanje_6267086/

M.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Ljubljana)

Prenova 1,5-sobnega stanovanja: - kuhinja (pod, stene, prestavitev pipe, luknja za napo, strop, več električnih vtičnic), - dnevna soba (osvežitev parketa, stene, več električnih vtičnic), - spalnica (osvežitev parketa, stene, več električnih vtičnic) - predsoba (pod, stene) - osvežitev, barvanje vrat (4x)

M. želi prenoviti stanovanje (Menjava talnih oblog / Kamnica)

• priprava popisa del • izdelava ponudbe oz. predračuna • izvedbo rušitvenih del • odvoz materiala na gradbeno deponijo • izvedbo zidarskih del • zamenjavo oz. poosodobitev inštalacij • dozidava sten • izdelava novih tlakov • obdelava sten in stropv • izvedbo mavčnokartonskih del (Knauf dela) • dobavo in montažo oken in vrat • odstranitev in polaganje novega poda • slikopleskarska dela • čiščenje po adaptaciji

R.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova električne inštalacije / ŽAlec)

Potrebujem ureditev vodovodne in elektroinstakacije, preboj stene za vrata, izdelava estriha in polaganje ploščic, izdelava izolacije in knaufa...

J.L. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Celje)

Potrebovali adaptacijo celotnega stanovanja(47m2) v več stanovanjski hiši v središču Celja. Torej: odstranjevanje tapet, tal in odvoz materiala, suhi estrih(stara gradnja-lesena tla), nova vodovodna inštalacija(nova kopalnica in nekaj dodatkov v kuhinji), izdelava sten za kopalnico in sobo, knauf/omet(potrebujemo nasvet), tla, polaganje ploščic, Okna in vrata(odvisno od ponujene cene), ter elektro inštalacije lahko uredimo sami. Prostorski načrt že imamo izrisan, strojne in elektro bom oše dodali. Čimprej

T.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Popolna adaptacija 35 kv.m velikega stanovanja. Vse razen stavbnega pohištva.

M.D. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Spoštovani, v starem delu Ljubljane imamo izpraznjeno stanovanje, ki je potrebno celovite prenove. Vkolikor vas delo zanima, prosim, če se oglasite. Mirjam Dular

M.Z. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Celje)

Adaptacija 50 let stare manjše hiške z izolacijo tal nad kletjo in v mansardi, na stropu zamenjava ladijskega podna z knaufom, obnova kopalnice, talnih oblog, slikopleskarska dela

N.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Potrebujem spremembo poslovnega prostora v apartma.

S.T. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Dobova)

Kupila starejšo hišo in iščem adaptacija prenovo vse... Treba pridit na kraju si pogledat in se dogovorit. Lp.

J.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Novo Mesto)

Pozdravljeni, potrebujemo izvajalca za adaptacijo samostojnega objekta zraven hiše. Gre za naslednja dela: vgradnja in dobava materiala, inštalacije: Prostor A: Wc z nadometnim splakovalnikom, bide z pipo, tuš kabina z pipo, Umivalnik z pipo, Električni bojler 120 litrov, Ventilator za wc, Izolacija sten in tal (laminat), Polaganje ploščic v kopalnici (po tleh in zid v kabini) Montažna stena za kopalnico, Luknja za kuhinjski ventilator (napo), Luči - osvetlitev, Dodatne električne vtičnice, Klimatska naprava z možnostjo ogrevanja (dve/tri notranje enote), Odtok za pomivalno korito, Odtok za pralni stroj (sušilni), Odtok za pomivalni stroj, Prestavitev kuhinjske pipe, Trofazni priklop za steklokeramično ploščo in pečico (v b prostoru je bila že napeljava-vtičnica) Prostor B: Strop iz suhomontažnih plošč, Izolacija tal (laminat) in sten, Osvetlitev, Dodatne vtičnice, Prerez betona, V obeh prostorih je elektrika napeljana, Vtičnice so v obeh prostorih, v enem prostoru je umivalno kuhinjsko korito z pipo (voda teče). Inštalacijo za wc, bide, tuš kabino, ventilator, umivalnik, wc splakovalnik, električni bojler je treba naredit (ni obstoječe). V ponudbo vključite tudi opciji: da namesto laminata v spodnjem prostoru kjer bo kuhinja, položite ploščice ( in se bom potem odločil ali laminat ali ploščice ). Kopalnica: vse 4 stene obložiti v ploščice do stropa-tudi steno, ki jo bo potrebno se narediti (prej sem napisal samo po tleh ter na levi in desni strani v tuš kabini), zunaj kopalnice pa ploščice po tleh. Stena ki ločuje kuhinjo od kopalnice (že narejena stena) : odstraniti ploščice iz stene (odpadajo) ter obdelati steno (brez ploščic). V ponudbo vključite se spodnja dela, če jih boste lahko izvedli. Zunanja dela: Polaganje ploščic po pločniku okrog objekta ter opornem zidu in dobava materiala skupaj cca 57,87m2 Izdelava cokla na objektu cca 7,79 m2 Hvala in lep pozdrav!

I.Č. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Kočevje)

Prenavljali bi pritlično stanovanje, katero se nahaja med vrstnimi hišami ob Kočevskem jezeru - naselje Rudnik. Površina je 56m2, potrebno je zamenjati streho , prav tako bi uredili na podstrešju še dodatno sobo ter kopalnico, porušiti kako nosilno steno, urediti stopnišče za mansardo itd..

B.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Kranj)

Novi tlaki, kompletna električna in vodovodna instalacija, polaganje talnih oblog, pleskarska dela, menjava oken, vrat in radiatorjev.

M.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Št. Dela in materijal 1 RUŠITVENA DELA 1.1 Drvarnica: razširitev vrat 75 cm, 1.2 Dnevna soba: Odstranitev vseh stropnih oblog (trsje in omet) 1.3 Veranda: Odstranitev terasnih vrat in okna 1.4 Veranda: razširitev vrat 100 cm 1.5 Kopalnica: Odstranitev okna 1.6 Podiranje stare fasade na dvorišču 1.7 Odvoz odpadnega materiala 2 GRADBENA DELA 2.1 Podi 2.1.1 Izdelava hidroizolacije in toplotne izolacije 2.1.2 Izdelava estriha 2.1.3 Vgraditev talnega ogrevanja 2.1.4 Izravnava talne površine 2.1.5 Polaganje vinilnih talnih oblog, akrilni kit 2.1.6 Polaganje keramike po tleh v kopalnici 2.1.7 Višina poda v vseh prostorih je po končani izvedbi v nivoju hodnika glavnega vhoda 2.2 Stene in stropi 2.2.1 Toplotna izolacija zunanje stene ( Izdelava fasade z zaključnim slojem) 2.2.2 Izdelava stropa – zgladiti vse strope, alternativno konstrukcija knauf 2.2.3 Polaganje keramike po stenah v kopalnici 2.2.4 Izdelave vseh sten, hidroizolacijski omet vključno drvarnica, akrilni kit 2.2.5 Fina izravnava kitanje in brušenje vseh sten in stropov 2.2.6 Beljenje vseh sten in stropov 2.2.7 V drvarnici ojačati levo steno proti kopalnici tako, lahko nanjo montiramo opremo 2.3 Elektro instalacijska dela 2.3.1 Polaganje elektroinštalacije 2.3.2 Montaža električnih napeljav za vse odjemnike 2.3.3 Vezava nove el. omarice z avtomatskimi varovalkami (drvarnica) 2.3.4 Montaža stikal, vtičnic, priključkov za luči 2.3.5 Priprava priključkov za internet in televizijo 2.4 Vodovodni priključki v kuhinji in dela v kopalnici 2.4.1 Izdelava vodovodnih in kanalizacijskih priključkov v kuhinji in kopalnici 2.4.2 Topla voda v kuhinji iz bojlerja v drvarnici 2.4.3 Montaža WC podmetnega kotlička 2.4.4 Montaža WC školjke 2.4.5 Vgradnja bojlerja in priklop v drvarnici 2.4.6 Vgraditev steklenih vrat za tuš kabino 2.4.7 Montaža umivalnika, armatur, sifona, ventilov, tuša 2.4.8 Priključki za pralni stroj v drvarnici (voda, odtok) 2.4.9 Priklop na zunanji vodovod in kanalizacijo 2.4.10 Postavitev cevi (vgraditev v steni ali tleh) 2.5 Okna in Vrata 2.5.1 Vrata in montaža notranjih in zunanjih vrat 2.5.2 Okna in montaža oken - vključno rešetke za okna na cesti 2.6 Ogrevanje in prezračevanje 2.6.1 Kurilna naprava, električna stenska, vključno material, v drvarnici 2.6.2 Talno ogrevanje v vseh prostorih, razen v drvarnici 2.6.3 Rekuperator zraka (vključno preboj zidne odprtine, vgradnja in priklop) - 2X 2.7 Fasada dvorišče 2.7.1 Izolacija sten 2.7.2 Ometavanje, Izdelava fasade z zaključnim slojem 2.7.3 Barvanje 3 MATERIAL 3.1 Grobi omet 3.2 Fini omet 3.3 Glet masa fina 3.4 Vinil ,Zaključne letve 3.5 Keramika, Zaključne letve 3.6 Umivalnik, WC, tuš , splakovalnik, Toplotni radiator, Kopalniško ogledalo 3.7 Bojler (kapaciteta za kopalnico in kuhinjo) 3.8 Elektro materijal 3.9 Vodovodni in kanalizacijski material 3.10 Hidroizolacija 3.11 Toplotna izolacija 3.12 Fasada dvorišče - toplotna izolacija, omet, barva 3.13 Vrata in okna

N.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Domzale)

Potrebujem izvajalce za popolno prenovo hise. Vsa potrebna dokumentacija je priptavljena(DGD, PZI..)

J.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Novo Mesto)

Inštalacijo za wc, bide, tuš kabino, ventilator, umivalnik, wc splakovalnik, električni bojler je treba naredit (ni obstoječe). V ponudbo vključite tudi opciji: da namesto laminata v spodnjem prostoru kjer bo kuhinja, položite ploščice ( in se bom potem odločil ali laminat ali ploščice ). Kopalnica: vse 4 stene obložiti v ploščice do stropa-tudi steno, ki jo bo potrebno se narediti (prej sem napisal samo po tleh ter na levi in desni strani v tus kabini), zunaj kopalnice pa ploščice po tleh. Stena ki ločuje kuhinjo od kopalnice (že narejena stena) : odstraniti ploščice iz stene (odpadajo) ter obdelati steno (brez ploščic). V ponudbo vključite se spodnja dela, če jih boste lahko izvedli. Zunanja dela: Polaganje ploščic po pločniku okrog objekta ter opornem zidu in dobava materiala skupaj cca 57,87m2 Izdelava cokla na objektu cca 7,79 m2

V.M. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Lukovica, Vas Čeplje)

Prenovila bi nadstrople v stanovanjski hisi. Rabila bi tudi nov vhod, ki bi se ga dalo urediti v ze obstojecem stopniscu. Poleg prenove nadstropja bi menjavali se streho in prenovili balkon.

S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Izola)

Celotna prenova v starem mestnem jedru- dvig hise streha nov balkon stopnice

K.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Medvode)

Renovacija celotnega mansardnega stanovanja. Od inštalacij naprej. Nekje 80kvadratnih metrov.

A.D. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Adaptacija 1. Nadstropja ter izdelava mansarde v hisi.

P.B. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Obnova stanovanja v celoti

P.B. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Zelim prenoviti 1 sobno stanovanje v Mariboru

G.K. želi prenoviti stanovanje (Menjava talnih oblog / Šentvid Pri Stični)

Pozdravljeni, Iščem izvajalca za prenovo kletnih prostorov/garaže. Kletni prostor bi preuredili v nadomestno kuhinjo in delavnico. Potrebno je izdelati nekaj odtokov, s knaufom zapreti nekaj vidnih cevi, polaganje kreamike po celotnem prostoru. Zanima me ali izvajate taka dela. Predvidevam, da bi pred izdelavo predračuna morali izvesti ogled. Nahajamo se v Velikih Češnjicah, pošta Šentvid pri Stični. Za vaš odogvor se vam že vnaprej zahvaljuejm. Lep pozdrav, Gregor Kokolj

S.T. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Prenavljamo starejšo hišo v velikosti 65 m2, v dveh etazah. V pritlicju bo potrebno speljati vodno napeljavo za kopalnico in kuhinjo, v nadstopju bo pa samo ena spalnica in galerija. Oken bi bilo 8, balkonskih vrat 3 in ena zunanja vrata.

M.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice)

TOPLOTNA ČRPALKA, TALNO GRETJE, KOPALNICA, PARKET, IZOLACIJA FASADE, PANORAMSKO OKNO, POHIŠTVO-KUHINJA, GARDEROBA, KOPALNICA

S.D. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Dravograd)

Adaptacija bivalne hiše izgrajene leta 1967. Menjava strehe, fasada, električna sanacija, nova napeljava vode, menjava peči (sedaj peč na drva), 2 nadstopja bivalnih porstorov cca 68m2 posamezno in kletni prostori (pralnica, garaža, kurilnica, drvarnica) Izgradnja nadstreška

K.R. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Grosuplje)

Potrebujemo izvajalce za kompletno obnovo starejše hiše. Narejen je izris trenutnega stanja in tudi idejni načrt.

M.F. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Novo Mesto)

Pozdravljeni, moje ime je Maja Fon. Mlad par živiva v 50m2 velikem stanovanju, katerega tloris in fotografije prilagam spodaj. Izvesti želiva kompletno prenovo stanovanja. Med prenovo bi se izselili. Vsa potrebna dela so omenjena spodaj. Z renovacijo bi radi začeli (konec marca, začetek aprila) in končali v roku 2 mesecev, če bi bilo ob pregledu stanovanja in željenih del ugotovljeno, da je to mogoče. Za lažjo predstavo same prenove bi potrebovali vaš načrt izvajanja del (s čim bi začeli najprej, koliko ur/dni vzame posamezni prostor ipd.). Dela, kot so selitev pohištva, odstranitev notranje izolacije širine 3cm (po zunanji steni za kavčom in posteljo), razbijanje ploščic, itd, lahko naredimo sami. Prosim Vas za okvirno ceno prenove. Za kakršnokoli vprašanje sem Vam na voljo po emailu ali mobitelu. Lep pozdrav, Maja Fon

U.U. želi prenoviti stanovanje (Prenova električne inštalacije / Ljubljana Polje)

Spoštovani, zanima me okvirna ponudba za izdelavo 4 montažnih sten (Kanuf sten). Stene so v izmeri: 1. 3.5x2 m (debelina 15cm) 2. 1,5x2 3. 1.3x2 (odprtina za vrata, debelina 15cm) 4. 1.2x2 (odprtina za vrata, debelina 12.5 cm). Dobava materiala in vsega, do zaključne faze kitanja - barvanje bomo opravili sami. Prav tako bi bilo potrebno premakniti 3 električne vtičnice (cca. 2-3m), premakniti 2 napeljavi za stropne luči in urediti elektriko za priklop bojlerja v kopalnici, ter blandirati dve stikali (zaradi namestitve senzorskih luči). In še prenova kopalnice: Menjava odtočnih cevi, cevi za pipe itd. bodo ostale pocinkane (trenutne), iz stare centralne peči odrezati cevi in jih blendirati, prestaviti radiator na drugo steno (cevi "samo" obrniti"), dodati in napeljati nov bojler, namesto tuš kabine narediti oz. ustaviti kanaliteto, polaganje ploščic (cca. 30m kvadrat). Prav tako v drugi "kuhinji" zamenjati cev za vodo in dodati bojler). Trenutne ploščice bomo odstranili sami, prav tako nakup kopalniške opreme (wc školjka, tuš stena,....) opravimo sami. Prav tako naj cena vključuje kompletno izravnavo sten in poda, hitroizolacijo,... V dnevnem prostoru bi bilo potrebno prestaviti še en radiator cca. 2m (podaljšati obstoječe cevi ki so priklopljene na radiator) Za vsak odgovor se v naprej iskreno zahvaljujem. LP

U.U. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice)

Spoštovani, zanima me okvirna ponudba za izdelavo 4 montažnih sten (Kanuf sten). Stene so v izmeri: 1. 3.5x2 m (2 odprtini za svetlobo) 2. 1,5x2 3. 1.3x2 (odprtina za vrata) 4. 1.2x2 (odprtina za vrata). Dobava materiala in vsega, do zaključne faze - barvanje bomo opravili sami. + izravnava drugih sten, barvanje opravimo sami. Prav tako bi bilo potrebno premakniti 3 električne vtičnice (cca. 2-3m), premakniti 2 napeljavi za stropne luči in urediti elektriko za priklop bojlerja v kopalnici, ter blandirati dve stikali (zaradi namestitve senzorskih luči). In še prenova kopalnice: Potrebno bi bilo odstraniti oz. zamenjati obstoječe vodovodne cevi, iz stare centralne odrezati cevi in jih blendirati, prestaviti radiator na drugo steno (cevi "samo" obrniti"), dodati in napeljati nov bojler, namesto tuš kabine narediti oz. ustaviti kanaleto, polaganje ploščic (cca. 7m kvadrat). Prav tako v drugi "kuhinji" zamenjati cev za vodo in dodati bojler). Trenutne ploščice bomo odstranili sami, prav tako nakup kopalniške opreme (wc školjka, tuš stena,....) opravimo sami. Celotna obnova do zaključne faze - barvali bomo sami. + montaša pip, wc,... Demontažo obstoječe keramike opravimo sami. Za vsak odgovor se v naprej iskreno zahvaljujem.

M.F. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice)

Kompletna prenova stanovanja v hiši - izdelava estriha (klasični, strojni) - izravnava sten - prenova električnih instalacij - prenova kopalnice in wc-ja

U.U. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

V kopalnici bi bilo potrebno odstraniti staro centralno peč na drva in odrezati odvečne cevi. Po potrebi menjava vodovodne inštalacije. Izravnava sten in polaganje ploščic po talni površini (cca. 7 kvadratnih metrov). V drugi sobi izdelava dveh knauf sten, v izmeri približno (2x2.5m in 1.5x3m). Izravnava sten. Prav tako v omenjeni sobi polaganje ploščic v izmeri 2x0.5m (kuhinja). Zamenjava vhodnih vrat. Izravnava tal v izmeri cca. 6x1.5m (hodnik). Barvanje sten in polaganje talnih oblog bomo opravili sami.

G.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Griže)

Želimo modern dizajn, specifika le pri: talno gretje v suhomontažni izvedbi in toplotno črpalko zemlja voda-geotermalna sonda, kamin/kaminska peč

M.C. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Gre za enostanovanjsko hišo, zgrajeno leta 1938, z 120m2 bivalne površine. Želim izvedbo celotne prenove notranjosti, prtličja in 1. nadstropja. Zamenjava celotne vodovodne in električne inštalacije, vgradnja in montaža talnega gretja (trenutno gretje na radiatorje), novi parket, rušenje dveh nosilnih sten (ena v prtličju in ena v 1. nad), kompletna obnova obeh kopalnic, zamenjava vseh notranjih vrat. Sprememba el. napeljave iz enofaznega v trifaznega. Obnova podstrešja, da se pridobi dodatni bivalni prostor. Opcijsko: montaža vgradnega kamina v prtličju. Vsakršno dodatno potrebno gradivo lahko pošljem po elektronski pošti. Lep pozdrav, Mitja

M.C. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje)

Želim ponudbe za prenovo stanovanja v hiši, rušila bi se ena stena, povezava dnevna soba- kuhinja, izravnava tal, menjava treh radiatorjev, zunanje stene v knauf, spuščeni stropi, okvirno prosim , za dodatne info. me prosim kontaktirajte, hvala in lp

M.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Kamnik)

Hiša je bila zgrajena leta 1960 in sicer z geberiti 10x10. Ima klet, 2 nadstropji + mansardo. Želela bi prenoviti celotno hišo.

A.D. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Kranj)

Pozdravljeni Čim prej želimo preurediti komplet stanovanje

J.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice)

Pozdravljeni, potrebujemo izvajalca za adaptacijo samostojnega objekta zraven hiše. Gre za naslednja dela: vgradnja in dobava materiala, inštalacije: Prostor A: Wc z nadometnim splakovalnikom, bide z pipo, tuš kabina z pipo, Umivalnik z pipo, Električni bojler 120 litrov, Ventilator za wc, Izolacija sten in tal (laminat), Polaganje ploščic v kopalnici (po tleh in zid v kabini) Montažna stena za kopalnico, Luknja za kuhinjski ventilator (napo), Luči - osvetlitev, Dodatne električne vtičnice, Klimatska naprava z možnostjo ogrevanja (dve/tri notranje enote), Odtok za pomivalno korito, Odtok za pralni stroj (sušilni), Odtok za pomivalni stroj, Prestavitev kuhinjske pipe, Trofazni priklop za steklokeramično ploščo in pečico (v b prostoru je bila že napeljava-vtičnica) Prostor B: Strop iz suhomontažnih plošč, Izolacija tal (laminat) in sten, Osvetlitev, Dodatne vtičnice, Prerez betona, V obeh prostorih je elektrika napeljana, Vtičnice so v obeh prostorih, v enem prostoru je umivalno kuhinjsko korito z pipo (voda teče). Inštalacijo za wc, bide, tuš kabino, ventilator, umivalnik, wc splakovalnik, električni bojler je treba naredit (ni obstoječe). V ponudbo vključite tudi opciji: da namesto laminata v spodnjem prostoru kjer bo kuhinja, položite ploščice ( in se bom potem odločil ali laminat ali ploščice ). Kopalnica: vse 4 stene obložiti v ploščice do stropa-tudi steno, ki jo bo potrebno se narediti (prej sem napisal samo po tleh ter na levi in desni strani v tus kabini), zunaj kopalnice pa ploščice po tleh. Stena ki ločuje kuhinjo od kopalnice (že narejena stena) : odstraniti ploščice iz stene (odpadajo) ter obdelati steno (brez ploščic). V ponudbo vključite se spodnja dela, če jih boste lahko izvedli. Zunanja dela: Polaganje ploščic po pločniku okrog objekta ter opornem zidu in dobava materiala skupaj cca 57,87m2 Izdelava cokla na objektu cca 7,79 m2

M.D. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Prenova podstrešnega stanovanja, zanima me kaj je potrebno (gradbeno dovoljenje) glede na želje in pričakovanja.

S.H. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Pozdravljeni, iscem nekoga, ki bo v strnjenem najkrajsem moznem casu uspel obnoviti manjse 1,5 sobno stanovanje. To vkljucuje obnovo zaprte loze, zdruzevanje druge loze z dnevno sobo (rusenje zidu 3 x 2,5 m, na katerem je sicer precej veliko okno, izolacija balkonskega dela, parna zapora, izravnava tal), menjava vseh oken v stanovanju, menjava talnih oblog v predsobi in kuhinji, brusenje in lakiranje parketa v dveh sobah, brusenje in pleskanje sten, menjava 3 notranjih vrat in menjava radiatorjev. Mozna je tudi kompletna obnova kopalnice, kar pa je odvisno od trajanja projekta prenove.

S.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Gre se za staro stanovanje (letnik bloka 1975), ki je potrebno celotne prenove. V stanovanju so nova okna , razen okno v dnevni sobi iz katere se gre na balkon, je staro. Prostori so trenutno zelo nefunkcionalno razporejeni ( manjsa kuhinja, prevelika spalnica in prevelik hodnik) zato je najina zelja,da se prostori spremenijo, kajti zeliva imet kuhinjo in dnevno sobo v enem prostoru ( v bloku imajo taksno razporeditev tudi sosedi). Imava ze nekaj idej glede stila opreme ampak sva odprta za nove predloge. Vsec nama je minimalisticen, preprost in moderen stil opreme v umirjenih barvah (siva,bela, dodatek lesa mogoce). Lokacija je v Ljubljani ( Stepanjsko naselje). Torej gre se za obnovo od a-z torej cel projekt(idejna zasnova, nacrt,itd)

M.B. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice)

Prenova kopalnice, odtokov, elektrike, razporeditev sten, nižanje stropa cca 120m2

M. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice)

Stanovanje rekonstrukcija po požaru

A.Š. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Lj-Trnovo)

Iz garaže v kateri je elektrika,ogrevanje na top.črpalko bi preuredil v stanovanje ali 2 garsonjeri .

I.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Ljubljana)

Spoštovani, prenavljamo stanovanje v večstanovanjski staro meščanski zgradbi letnik 1927, delno adaptirano 2019 (stanovanje se nahaja v 2. nadstropju brez dvigala). Potrebovali bi sledeče: 1. Polaganje vinila v kuhinji z jedilnico – 20m2 (trenutno so ploščice in bi vinil polagali preko). Verjetno bo najlažje potem najlažje povrniti na prvotno stanje, če se montira vinil na klik? Ali je v ceno vključen material ali ga priskrbimo sami? 2. V kuhinji nad pultom ni dovolj električnih vtičnic. Kako obsežen je projekt vzpostaviti dodatne npr. 3 vtičnice? 3. Odstranitev obstoječih ploščic v kuhinji na steni in polaganje novih? Gre za dolžino 3,6m (višina standardna). Ali so v ceno vključene ploščice ali ne (želela bi metro ploščice, ker bo podeželski stil kuhinje – Ikea). 4. Kako obsežen projekt je delna odstranitev plinske cevi v kuhinji oz. kako najlažje urediti, da ne ovira postavitve kuhinjskih omaric, saj plina ne želim uporabljati? 5. Postavitev stene cca. 1m x 2,2m med kuhinjo in jedilnico in postavitev lesenih drsnih vrat širine cca. 60cm. 6. V kopalnici vzpostavitev še ene vtičnice za sušilni stroj (trenutno samo 1 za pralni stroj). 7. Na hodniku vzpostavitev cca. 4 stenskih luči, v dnevni sobi 2 stenski (prosim za izračun posebej za hodnik in posebej za dnevno sobo). Trenutno je možno montirati samo stropno luč. 8. V wc-ju možnost postavitev bojlerja (tam trenutno ni tople vode, niti ogrevanja), ni nobene vtičnice. 9. Obnovitev kadi (ni v slabem stanju, samo obnovitev premaza znotraj kadi oz. kako doseči čim boljšo dezinfekcijo). 10. V dnevni sobi po celotni dolžini 5m vzpostavitev stropnih luči (potrebna še montaža knauf), vendar samo v enem pasu (cca. 1m) in vgradne zvočnike? 11. Pleskarska dela za cca. 106m2. 12. Montaža ikejinega pohištva (kuhinja 3,6m, pax omare cca 4m, montaža omar v dnevni sobi). 13. Postavitve predelne stene v dolžini cca. 4m x 2,8m. Dela bi morala biti končana do najkasneje 25.2.

T.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Spoštovani, z možem kupujeva staro 5 sobno meščansko stanovanja v centru Maribora, ob parku, pred vselitvijo bi ga rada obnovila. Potrebovala bi načrt za razporeditev prostorov, vključno z rušenjem morebitnih sten ter zidanjem novih, ter svetovanje glede vpeljave toplotne črpalke, rekuperacije, talnega gretja, prenove kuhinje in kopalnice, ter opreme stanovanja. Hvala in lp, Tanja

V.M. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Čemšenik)

Prenova tal (sedaj laminat, ploščice), stropov (sedaj les, potem želja Knauf), stropnih luči (vgradne), zamenjava kopalniške opreme, zamenjav spalnice, v eni še ne obdelani sobi so potrebni ometi in novo pohištvo. Zamenjava vrat. Pričetek del želimo v začetku 2020. Stanovanje se nahaja v dvostanovanjski zasebni hiši.

D.E. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Potrebujem celotno prenovo stanovanja v naslednjem letu. Z deli bi začeli marca, aprila oz. ko bo najbolj primerno.

A.L. želi prenoviti stanovanje (Menjava talnih oblog)

Prenova otroških sob. Odstranitev suhomotažne obloge na stropu in delno na stenah, odstranitev parketa, izdelava odprtine za dva okna in vgradnja, rušenje predelnega zidu, nov strop z izolacijo, elektro in strojne inštalacije, niveliranje višin v sobi, pleskarska dela.

D.Č. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Zapotok Pri Ribnici)

V hiši, bi si uredil eno etažno stanovanje, približno 100 m2. Hiša je bila zgrajena leta 1972 in je pisana kot gospodarski objekt, ki pa ne služi svojemu namenu in bi rad v objektu uredil stanovanje. Zajemalo bi 2 otroški sobi, spalnico, kopalnico in pa kuhinjo/jedilnico/dnevno sobo kot en prostor. Poleg tega pa pride zraven še malo večji balkon, katerega del pa bi preuredil v hodnik, kjer bi bila tudi vhodna vrata. V stanovanje se bo namreč prišlo po stopnicah, ki vodijo na ta balkon. Popis del vsebuje rušenje sten, ker bi rad dodal eno ali dve okni, ter 4 notranja vrata, potrebno bo narediti nekaj notranjih sten(siporeks). Potrebno bo urediti elektroinštalacijo, vodo inštalacijo, tu naj omenim da bom imel za gretje stanovanja IR panele, torej ne bo potrebno radiatorjev in centralne peči. Potrebno bo urediti tlake, vso notranjo izolacijo, pleskarska dela, kopalnico, kuhinjo, dnevno sobo, otroški sobi in spalnico, skratka stanovanje na ključ. Poleg tega pa bi rad da mi uredite tudi balkon(ploščice, ograja.

R.D. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Laško)

Pozdravljeni, želel bi kompletno adaptirati stanovanje iz leta 50. V priponki prilagam tloris in obsge del. Na kratko kaj želim: - odstranitev odvečnega materiala - talno gretje - razširitev prostorov, znižanje stropov z gips ploščami - novo elektro in vodovodno napeljavo Želel bi čim bolj podorobno specificirano vsako postavko in če kaj ni predvideno in smatrate, da bo potrebno prosim dodajte. Bolj popolne ponudbe bodo imele prednost. Le dopbavitelj oknov je že izbran. Za več info in fotografije stanovanja za lažjo oceno mi pišite na mail: rok.dezo@gmail.com lp Rok Deželak

S.S. želi prenoviti stanovanje (Menjava talnih oblog / Notranje Gorice)

Popolna prenova stanovanja cca 80 m2: 2 spalnici, kopalnica, dnevna soba, kuhinja - imamo že novo kuhinjo, treba jo je samo vgraditi. Želim popolnonoma na novo prebeljene stene (sedaj je po stropu les, stene ima špičast vzorec- želim ravne stene. Tla: v kuhinji so ploščice, v predsobi tapison, v sobah parket - želim vinil oz. zelo kvaliteten laminat. Želim nova vrata v vseh sobah: sedaj 4 vrata. Eno steno, če se bo dalo zaradi nosilnosti, bi podrli za 1,5 m (morda bi v tisti prostor vgradila kamin).

K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Sem v fazi izbere ponudnika, ki bi opravil obnovo 1,5 sobno stanovanje v 4. nadstropju bloka z dvigalom v Ljubljani v večstanovanjeskem bloku. Gre za cca 45m2. Obnovo bi želel zaključiti do konca poletja ali najkasneje do konca leta. Popisa del nimam, idejo o izvedbi okvirno imam. Potrebujem celotno obnovo - torej nove tlake in stene, nove inštalacije (voda, elektrika, radiatorji, plin). nova okna (2 okni dimenzij 140 (D) X 120 (V), dvoslojno, pvc, dvo-krilna z zunanjo ruleto (žaluzijo); 1 drsno okna (3 deli verjetno) za zasteklitev balkona, dvoslojno, pvc), novimi drsnimi vrati, rušitev stene v dolžini 2,0m, višine 2,4m debelini 0,12m in novo kopalnico.

B.L. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Obnova celotnega stanovanja razen oken in vhodnih vrat,ter novi raspored stanovanja ker bi rad pridobil sobo za otroka!vse na ključ če se da po možnosti tudi s pohištvom in z svetovanjem kako opremiti Itd!

L.C. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Prenova stanovanja v večstanovanjski hiši v 3. nadstropju, velikosti 115m2, na ključ, v skladu z izvedenimi arhitekturnimi načrti in natančnim popisom del, slednjega posredujem zainteresiranim za izvedbo. Izbrani ponudnik bo v izvedbo dobil tudi prenovo manjše bivalne enote (garsonjere s kopalnico) v velikosti 24m2.

M.J. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Ljubno Ob Savinji)

Lep pozdrav! Iščem ekipo, ki opravlja zidarske storitve in hkrati električne in vodovodne storitve. Se pravi vse na enem mestu. S fantom boma prenavljala stanovanje oz. gre za adaptacijo, hkrati pa se bo delal še ekstra vhod. Načrte imava že pripravljene rabima še samo nekoga za izvedbo.

A.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Slovenska Bistrica)

Iscem izvajalca za celovito prenovo zgornjega nadstropja v hisi. Nadstropje obsega cc 70m2. Potrebujemo nekoga ki bi izvedel vsa naslednja dela: vodneinstalacije, elektroinstalacije, rusenje ibstojecih sten, suhomontazna dela, slikopleskarska dela, itd. Trenutno so v tem nadstropju sobe sedaj se bi celotno preuredilo v stanovanje. Vodnihinstalacij trenutno v tem nadstropju ni. Imamo ze arhitektni izris zeljenega stanja ampak tudi to lahko se naredi na novo. Iscemo torej eno kvalitetnno podjetje ki bi izvedlo vsa dela.

R.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Prenova stanovanja v večstanovanjski hiši. Prenova kopalnice in kuhinje v celoti. Prenova električne napeljave. Ravnanje in izolacija sten v bivalnih prostorih.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Prenova stropov stanovanja (npr. knauf) — po mestih