fb

Povprečne cene: prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji)

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za prenovo stanovanja na ključ - prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji) ter pridobite cene in ponudbe.

Cene za kategorijo „prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji)“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji), regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji): povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji) in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

277.686
povpraševanj strank
9.606
ponudnikov storitev

Pomagali vam bomo najti pravega izvajalca za prenovo stanovanja na ključ

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji) — cene in ceniki

U.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Komenda)

Renovacija celega stanovanja, poškodbe pri poplavah. Električna inštalacija, talno gtretje, tlaki, knaf, beljenje, keramika, okna, vrata.

A.I. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Litija)

Potrebno urediti kapilarno Vlago. Potem notranjo hidroizolacijo. Tla, stene in še kakšno malenkost. L.p

I.L. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Rače)

Prenova vodovodne in elektro instalacije ,sanacija kopalnice rusitev nosilne stene i nenosilne stene, Prenova lesenih stopnic.

P.T. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Železniki - Center (V Stolpnici))

Iščem podjetje, ki ponuja vsa navedena dela - vodovod, elektroinštalacije, polaganje keramike, stavbno pohištvo, polaganje tal, notranje oblikovanje. Da vse dobim na enem mestu. Prenova stanovanja bi se začela januarja 2024.

M.B. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Stanovanje letnik 1968, v prvotnem stanju. Popolna prenova dveh sob, hodnika, kopalnice in kuhinje ter balkona.

G.T. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Podrobnosti bi raje po telefonu

D.Ž. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Frankolovo)

Iščemo izvajalca prenove na ključ. Želimo zamenjati talne obloge, keramiko v dveh kopalnicah, želimo menjati pohištvo po meri, potrebna prestavitev enega okna, delna rušitev ene stene, prestavitev vodovoda in električne napeljave

D.R. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Stanovanje v bloku v Ljuvljani veliko cca 100m2 bi razdelili na dve manjši (vsako po cca 50m2). Podreti je potrebno nekaj sten, narediti vsaj eno novo kopalnico in kuhinjo, dve sobi,...

A.L. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Stanovanje v Mariboru želimo popolnoma prenoviti in prilagoditi življenjski slog vključno z morebitno menjavo sten, vodovodnih in električnih inštalacij.

B.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Celje)

Prenavljava starejše stanovanje z visokimi stropi (310 cm) v velikosti 75 m2, s tem da je kopalnica že sanirana. Potrebno bo prestaviti inštalacije za vodo in elektriko ter plin, inštalirati nove radiatorje, skriti cevi. Brušenje parketa in lesenih podov (cca 60 m2), polaganje ploščic (cca 15 m2). Rušenje stene za prehod in dodaten šank med sobama z prekladami, potrebna presoja statika. Montaža gips stene za walk in closet (omara v sobi). Sušenje in dezinfekcija sten zaradi plesni. Barvanje sten in lepljenje stenskih nalepk. Potencialno montaža pohištva.

B.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Neizkoriščeni prostori, zato prenova stanovanja, rušenje sten, strop..

M.F. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Zreče)

Kompletna prenova garsonjere v Zrečah, skupaj s koordinacijo vseh del: inštalacije, vsa vodovodna, elektro, mizarska(izdelava kuhinje, garderobne omare, itd..) keramičarska, polaganje vinila, slikopleskarska in ostala dela "na ključ"!

D.V. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Sladki Vrh)

Rad bi popolnoma obnovil stanovanje, velikost približno 45 m2. To pomeni rušitev 2 sten, spuščanje stropov, vsa električna dela, izravnava sten in barvanje, na novo položene talne obloge in popolna prenova kopalnice, od novih odtokov in otokov, polaganje keramike..

M.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Želimo obnoviti vse inštalacije (elektrika, vodovod, odtoki). Zamenjati okna, radiatorje, notranja vrata in vhodna vrata. Tudi talne obloge. Podatki o stanovanju: Leto izgradnje: 1976 Naselje Bonifacija Ljubljana Vič Površina: 49 m2 Nadstropje: 4 Prostori: Kuhinja, Hodnik, Kabinet, Soba-spalnica, Kopalnica z WC-jem

U.Z. želi prenoviti stanovanje (Menjava talnih oblog / Ljubljana)

Prenova učilnic v šoli.

A.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / 2282 Cirkulane (Gradišča))

Želim ponudbo za obnovo starejše hiše - notranjih prostorov. Celotna adaptacija, nova postavitev prostorov, nova električna napeljava, nove vodovodne cevi, novo ogrevanje (toplotna črpalka in talno gretje). Zunanjost - fasado si bomo uredili sami. Pred začetkom obnove bi potreboval tudi arhitekta za idejno zasnovo prostorov - želim stanovanje po modernih smernicah gradnje.

D.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Spodnje Pirniče, Medvode)

Pozdravljeni, Pripravljen imam PZI in popis del. Hiša se nahaja v Sp. Pirničah. Cca 200m2, predvidena celovita prenova (streha, fasada, okna, hidro izolacija...). LP Damir 31361136

M.V. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Adaptacija celotnega stanovanja.

Z.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Dramlje)

Pozdravljeni, zanimam se za prenovo srednje etaže v hiši. Etaža ima cca. 100 m2. Želeli bi namesto radiatorjev talno gretje. (novi estrihi in talne obloge) Prišlo bi tudi do manjših sprememb pri predelnih stenah. Posodobila bi se električna napeljava. Ostalo bi bila keramičarska in slikopleskarska dela. Kako ste s časom? Kaj bi bilo potrebno priskrbeti iz naše strani? Lep pozdrav, Zlatko Golob

E.U. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Litija)

Pozdravljeni,Iščemo izvajalca za obnovo stanovanaj,elektrika vododvod,keramika,podi ter beljenje

E.U. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Litija)

Pozdravljeni,Iščemo izvajalca za obnovo stanovanaj,elektrika vododvod,keramika,podi ter beljenje. Komplet material je v naši režiji

K.F. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Vrhnika)

Postavljanje zidov ,napeljava elektrike,vode postavitev knavfa ,tlaki ,ometi,polaganje keramike in parketa

D.C. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Spoštovani, zanimam se za nakup stanovanja: https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/lj-bezigrad-stanovanje_6519213/ Stanovanje je trenutno v slabem stanju in je potrebno celotne prenove - želim talno gretje, rekuperacijo, itd... Od vas želim okvirno ceno zato, da preračunam ali se mi nakup stanovanja izplača.

M.B. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Koper)

Celovita prenova vrstne hiše 70m2: zunanja fasada, rušenje notranjih sten, umeščanje oken, novega vhoda, kopalnica, kuhinja

Anonimen želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Laze)

Odstranjevanje starega poda in lesenega stropa, rušitev ene stene, rušitev del dimnika (v notranjosti hiše), polaganje izolacije na podu in na stropu, priprava poda za talno gretje

Anonimen želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Trebnje)

Prenova kletne etaže stanovanjske hiše zgrajene 1967 leta ter zunanja ureditev . Obnova obsega tušenje tlakov, odstranitev ometa, izvedbo novih tlalov s hidroizolacijo in talnim toplovodnim in električnim ogrevanjem, renova ometi, ureditev kopalnice (banja,wc, umivalnik) odstranitev vrat 2 kom, vgradnja steklenih vrat drsnih in krilnih, polaganje keramike, vinila, pleskanje sten. Vodovodne instalacije za kopalnico in kuhinjo, elektroinstalacije. Obnova notranje horizontalne kanalizacije ter dva zunanja peskolova. Zunanja ureditev obsega izvrdbo podpornega zidu folżine 3,5 m, višine 1,2 m, nasutje, utrjevanje, fino planiranje, pasavni temelji, betoniranje tlaka in stopnic 2x po 2 stopnici. Zunanje površine brušen beton ali tlakovci večjih dimenzij.

R.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Pozdravljeni. V stanovanju na Tržaški cesti 269 v Ljubljani, ki ga prenavaljamo želimo porušiti dve notranji steni in eno zunanjo ter vgraditi panoramsko steno. Seveda, če statika to dopušča, kar pa bi lahko ugotovili samo z osebnim ogledom. Zanimajo me epoksi tla - ali so primerna za stanovanje in ali obstaja tudi nedrseča epoksi prevleka. V kopalnici je potrebno odstraniti obstoječe ploščice in položiti nove, vgraditi dve strešni okni, preveriti obstoječo vodovodno napeljavo, ker je stara več kot 45 let. V jedilnici in dnevni sobi, ki bosta povezani bi dali epoksi prevleko, v hodniku in kuhinji, ki sta povezana po tleh keramične ploščice. Verjetno to ni izvedljivo a vseeno bom vprašala ali je epoksi prevleko možno dati na steno v kuhinji nad pultom? Več informacij vam bi podala ob obisku vašega strokovnjaka. Lep pozdrav, Renata Pavlovčič

J.Č. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Šmarje - Sap)

Celotna prenova stanovanja. Prostori, ki jih želimo: kuhinja+jedilnica+dnevna soba, knjižni oz. računalniški kotiček, hodnik, kopalnica, otroška soba, spalnica. Sedanji tloris v priponki, ponudbe z vašimi idejami tlorisa, mi lahko pošljete na mail.

J.Č. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Šmarje - Sap)

Celotna prenova stanovanja... vodovodne in elektroinštalacije, menjava tal, preoblikovanje prostorov (rušenje sten)... (nova postavitev naj vsebuje: kuhinja + jedilnica + dnevna soba, otroška soba, spalnica, kopalnica, hodnik, knjižni kotiček oziroma računalniški kotiček). V priponki je tloris stanovanja, ponudbe z idejami lahko pošljete na mail.

A.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Ljubljana)

Obnova tal, menjava vrat, prenova kuhinje, predsobe (vgradna garderobna omara po meri), dnevnega prostora (ki je hkrati tudi spalni prostor). Želim maksimalno izkoriščenost prostora. Namesto dosedanjega kavča, ki se raztegne v ležišče, bi želela skrito posteljo v omari.

F.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Radomlje)

Rabimo idejno zasnovo...nekoga, ki ima predstavo kako funkcionalno izvesti. V stanovanju živimo.

G.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Obnova kopalnice s prestavitvijo ene stene, in obnovo (Knauf) ene stene. Odstranitev keramike, opreme, vgradnja tuš kabine, stranišča, umivalnika. Obnova tal v vseh prostorih, morebiti bo potrebna izravnava višin v sobah. Komplet pregled in obnova elektro instalacij, predpriprava kablov za el. pogon rolet na oknih. Menjava radiatorjev, pregled obstoječih cevi. Komplet pregled in obnova priklopov vode (ventili,...). Menjava vrat (notranja, vhodna).

I.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Prenova ..stanovanja na ključ..

S.J. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Izola)

Stanovanje je v bloku cca 65 m2. Želim svetovanje pri prenovi in enega izvajalca, ki bo skrbel za celotno prenovo od začetka do konca. Želim prenoviti tla, vrata, inštalacijo in pohištvo.

M.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Zadeva: Povabilo k oddaji ponudbe za adaptacijo stanovanja Sva Miloš in Marija Kolšek in vas vabiva k oddaji ponudbe za adaptacijo stanovanja. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju večstanovanjske (5) hiše na naslovu: Pod hribom 14, 1000 Ljubljana. Hiša ima dovolj veliko dvorišče za parkiranje in začasno skladiščenje materiala. Dostop za tovorna vozila ni problematičen. V nadaljevanju je predstavljen okviren obseg del in gradbene ter situacijske skice prostorov. Dokumenti za ponudbo se nahajajo tudi na naslovu: https://drive.google.com/drive/folders/19EbdPom8a3QcpR8vc0wYIJCi2quPLkRe?usp=sharing V primeru, da ste zainteresirani za izvedbo del, vas prosiva za okvirno ponudbo (vsebovala naj bi tudi okvirne izvedbene roke). Za podrobnejši popis oz. izračun obsega del boste verjetno morali izvesti ogled prostorov. Ponudbo lahko oddate tudi za posamezne sklope del (npr. brez plinske razpeljave ...), ki pa naj bi bili v gradbenem smislu zaključeni sklopi. Ponudbe pošljite na naslov: miloskolsek@gmail.com Kontaktne tel. št: - 051 326 021: Miloš Kolšek, - 041 657 249: Marija Kolšek.

V.B. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Zgornji Brnik)

Želimo obnoviti spodnji del hiše. Kuhinjo in dnevno sobo bi radi preselili iz zahodne na vzhodno stran hiše, iz balkona naredili teraso z izhodom na vrt, obnovili kopalnico, namestili talno gretje, podrli 2 steni ter vgradili nosilce.

J.P. želi prenoviti stanovanje (Menjava talnih oblog / Spodnje Gorje)

Ročni izkop za podest, nasutje 4-32, vezava armature in izvedba betonskega tlaka do 25 cm s materialom 4 m2 361,00 0 9,5 1444,00 20 izvedba odernih stopnic z najemom, montažo in demontažo (začasno) do 45 dni ter kpl. oder za potrebe izvedbe novega vhoda 1 kos 650,00 0 9,5 650,00 30 izvedba preboja za nova vhodna vrata 105x205 z ozdvozom na deponijo 1 kos 270,00 0 9,5 270,00 40 pozidava vratne špalete s materialom 1 kos 180,00 0 9,5 180,00 50 izvedba zaprtja stopnic s leseno konstrukcijo in osb 22 10 m2 85,00 0 9,5 850,00 60 izvedba knaufa na osb 15 m2 12,00 0 9,5 180,00 70 rezkanje sten grobi omet in priprava na kitanje 27 m2 13,00 0 9,5 351,00 80 izvedba preklade za notranja vrata montažna 3 kos 170,00 0 9,5 510,00 90 menjava podstrešnih stopnic s materialom 1 kos 430,00 0 9,5 430,00 100 menjava strešnega okna velux beli pvc zunaj antracit s zunanjim rolojem 3- slojni 700x900 1 kos 870,00 0 9,5 870,00 Jernej Pogačnik Spodnje Gorje 122c 4247 Zgornje Gorje pogacnikjernej@gmail.com ID za DDV: /// Datum: 19.4.2022 Veljavnost ponudbe: 19.5.2022 PONUDBA 4152022 110 izvedba preboja betonska plošča 12cm za okno podstrešno 170x80 1 kos 480,00 0 9,5 480,00 120 vgradnja strešnega okna velux beli pvc zunaj antracit s zunanjim rolojem 3-slojni 140x80 1 kos 970,00 0 9,5 970,00 130 odstranjevanje talnih oblog s odvozom na deponijo vključno stopnice 75 m2 10,00 0 9,5 750,00 140 izvedba izravnave tal s materialom 10-25mm 75 m2 17,00 0 9,5 1275,00 150 izvedba montažne predelne stene soba 2x knauf in izol 75mm 9,5 m2 38,00 0 9,5 361,00 160 elektro dela s materialom groba 2,7 kos 270,00 0 9,5 729,00 170 elektro dela s materialom fina TEM beli soft 3 kos 270,00 0 9,5 810,00 180 kitanje, brušenje, beljenje 3x bela barva s materialom 220 m2 10,40 0 9,5 2288,00 190 polaganje vinila SPC klik 70 m2 7,50 0 9,5 525,00 200 vinil SPC po izboru 72 m2 22,90 0 9,5 1648,80 210 vgradnja robnih letvic bela cube s materialom lepljeno 70 tm 12,00 0 9,5 840,00 220 ploščice po izboru 15 m2 30,00 0 9,5 450,00 230 polaganje ploščic s materialom in priprava podlage balkon 9,5 m2 45,00 0 9,5 427,50 240 odkapni profil balkon 12 tm 13,00 0 9,5 156,00 250 polaganje ploščic hodnik s pripravo podlage in materialom 5 m2 43,00 0 9,5 215,00 260 izdvedba ograje WPC s materialom in barvanje obstoječe kovinske konstrukcije 11,5 tm 107,00 0 9,5 1230,50 270 izdelava projektne dokumentacije za preklado dnevna- kuhinja 1 kos 320,00 0 9,5 320,00 280 izvedba preboja dnevna- kuhinja s odvozom na deponijo 4 m2 120,00 0 9,5 480,00 290 izvedba preklade FE-FE-stebri za preboj kuhinja- dnevna 1 kos 570,00 0 9,5 570,00 300 obdelava špalet preklada dnevna-kuhinja 1 kos 220,00 0 9,5 220,00 310 lučka led nad stopnice v obrobo s vgradnjo bela 7 kos 53,20 0 9,5 372,40 320 luči po izboru stranke 7 kos 35,00 0 9,5 245,00 330 montaža luči po izboru stranke 7 kos 18,00 0 9,5 126,00 340 predelava ogrevalne veje s materialom 4 kos 210,00 0 9,5 840,00 350 radiator VN600120021 2 kos 198,00 0 9,5 396,00 360 radiator vn600130021 1 kos 207,20 0 9,5 207,20 370 radiator aklimat alu 40x1800 design ogledalo 1 kos 430,00 0 9,5 430,00 380 ventil za radiator sredinski priklop 4 kos 32,00 0 9,5 128,00 390 termostatska glava design bela 4 kos 28,00 0 9,5 112,00 400 konzola za radiator 4 par 8,70 0 9,5 34,80 410 montaža radiatorja 4 kos 25,00 0 9,5 100,00 420 notranja vrata s kljuko ernid 850x150x2000 leva 3 kos 380,00 0 9,5 1140,00 430 notranja vrata s kljuko ernid 850x150x2000 desna 1 kos 380,00 0 9,5 380,00 440 notranja vrata s kljuko ernid 750x150x2000 leva 1 kos 370,00 0 9,5 370,00 450 vgradnja notranjih vrat 5 kos 55,00 0 9,5 275,00 460 demontaža stavbnega pohištva s odvozom na deponijo 4 kpl 40,00 0 9,5 160,00 470 montaža stavbnega pohištva s pritrdilnim materialom 36,3 tm 12,00 0 9,5 435,60 480 obdelava okenskih špalet s letvicami zunanja stran 36,3 tm 9,00 0 9,5 326,70 490 notranje okenske police s vgradnjo silco barva A1 bela 15 -20cm 2cm debeline 2 tm 86,00 0 9,5 172,00 500 okno dvokrilno desno - levo glavno antrazit -bela troslojno komarnik rolo 1350x2100 2 kos 871,73 0 9,5 1743,46 510 okno enokrilno desno - levo glavno antrazit - bela troslojno komarnik rolo 1000x1350 2 kos 376,17 0 9,5 752,34 520 okno enokrilno desno - levo glavno antrazit -bela troslojno komarnik rolo 1000x2100 1 kos 481,22 0 9,5 481,22 530 ročne žaluzije višine 2100 srebrne zunanje 3,7 tm 320,00 0 9,5 1184,00 540 ročne žaluzije višine 1350 srebrne zunanje 2 tm 280,00 0 9,5 560,00 550 dobava in montaža zunanjih stopnic FE s ograjo in pohodnimi rešetkami 2x podest zavite barvane ral 9016 CCA 1 kos 3200,00 0 9,5 3200,00 vhodna vrata

B.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Prenova stanovanja

T.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Ljubljana)

Pozdravljeni. Balkon smo zasteklili in kuhinjo podaljšali na balkon, zdaj pa bi potrebovali nekoga, ki bi nam izoliral stene na balkonu, izravnal tla in položil vinil, prestavil radiator in izvedel kitanje, beljenje ... Gre za 140 x 280 velik prostor. Prosim za okvirno ceno in informacijo, kdaj bi bilo to mogoče izvesti. Najlepša hvala!

G.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Benedikt)

Rad bi prenoviu starejšo hišo

M.O. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Popolna prenova dotrajanega 3,5 sobnega stanovanja velikosti 70m2 v bloku z dvigalom na Prušnikovi ulici v Mariboru.

D.L. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Naklo)

Pozdravljeni, potrebujemo kompletno prenovo pritličja v stanovanjski hiši. Zajema rušenje stene in izdelava preklade, prestavitev predelne stene, pozidava okna,, nove tlake s talnim gretjem, elektrika...

N.Š. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Hotinja Vas 2312)

Potrebujem obnovo celotnega stanovanja v dvostanovanjsi hisi (voda, elektrika, rušenje sten...) 2 sobi sta še čisto goli torej v ciglih.

L.L. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Obnova v celoti

R. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / ŠMartno Ob Paki)

Prenova stanovanja cca.60 m2, rušenje stene kuhinja-dnevni prostor, prenova tal, celovita prenova kuhinje in čas začetka projekta do zaključnih del itd......

P.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Menges)

Rušitvena dela, komplet izdelave električnih in strojnih instalacij, izdelavo odprtin za okna, novo izvedbo fasade, vgradnjo novih oken, izvedbo hidroizolacije, suhomontažna dela, menjava strešne kritine, polaganje stenskih in talnih oblog, pleskanje,odvoz odpadnega materiala.

P.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Menges)

Rušitvena dela, komplet izdelave električnih in strojnih instalacij, izdelavo odprtin za okna, novo izvedbo fasade, vgradnjo novih oken, izvedbo hidroizolacije, suhomontažna dela, menjava strešne kritine, polaganje stenskih in talnih oblog, pleskanje in odvoz odpadnega materiala

M.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Zagorje Ob Savi)

Pozdravljeni, v letošnjem letu načrtujem popolno obnovo hiše. Hiša je bila zgrajena v 80ih letih v treh nadstropjih, nekaj prenove bi se po načrtu delalo v vsakem nadstropju. Okviren popis večjih del bi bil približno kot je opisano spodaj. Zunanjost: - zamenjava kritine in po potrebi ostrešnih elementov - sanacija terase in balkonov - izolacija hiše in fasada Pritličje (70 m2): - zamenjava, obnova vodovodnih in elektro inštalacij - talno gretje in tlaki - obnova bivalnih in kopalniških prostorov - vgradnja dodatnega okna - zamenjava treh oken 1. nadstropje (90 m2): - zamenjava, obnova vodovodnih in elektro inštalacij - talno gretje in tlaki - podiranje nenosilne stene - obnova bivalnih in kopalniških prostorov - zamenjava balkonskega okna za panoramsko 2. mansarda: - talno gretje in tlaki - namestitev vodovodne in elektro inštalacij - razdelitev prostora na več manjših - izgradnja manjše kopalnice Vesel bi bil če bi bilo možno dobiti kakšno osnovno oceno stroškov ali če se je mogoče dogovoriti za ogled in na podlagi tega potem se pogovarjati o sami izvedbi. Lep pozdrav, Matej

Z.V. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Hitra in korektna prenova.

M. želi prenoviti stanovanje (Menjava talnih oblog / Kamnica)

• priprava popisa del • izdelava ponudbe oz. predračuna • izvedbo rušitvenih del • odvoz materiala na gradbeno deponijo • izvedbo zidarskih del • zamenjavo oz. poosodobitev inštalacij • dozidava sten • izdelava novih tlakov • obdelava sten in stropv • izvedbo mavčnokartonskih del (Knauf dela) • dobavo in montažo oken in vrat • odstranitev in polaganje novega poda • slikopleskarska dela • čiščenje po adaptaciji

J.L. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Celje)

Potrebovali adaptacijo celotnega stanovanja(47m2) v več stanovanjski hiši v središču Celja. Torej: odstranjevanje tapet, tal in odvoz materiala, suhi estrih(stara gradnja-lesena tla), nova vodovodna inštalacija(nova kopalnica in nekaj dodatkov v kuhinji), izdelava sten za kopalnico in sobo, knauf/omet(potrebujemo nasvet), tla, polaganje ploščic, Okna in vrata(odvisno od ponujene cene), ter elektro inštalacije lahko uredimo sami. Prostorski načrt že imamo izrisan, strojne in elektro bom oše dodali. Čimprej

T.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Popolna adaptacija 35 kv.m velikega stanovanja. Vse razen stavbnega pohištva.

S.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Celje)

Potrebujemo mojstra, ki bi prišel na zadnji ogled, pred nakupom, stanovanja. Potrebujemo ostro oko, ki bi predvidel probleme ce stanovanje 10 let ni bilo v uporabi in tudi kaksni problemi lahko nastanejo v prihodnosti oziroma kaj bi se splacalo preventivno urediti. In na podlagi tega najem mojstra/mojstrov.

M.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Kranjska Gora)

Po 20 letih (zgrajeno leta 2000) potrebna prenova, ki vključuje tudi zamenjavo vhodnih vrat v stanovanje, prestavitev enih notranjih vrat...

M.Z. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Celje)

Adaptacija 50 let stare manjše hiške z izolacijo tal nad kletjo in v mansardi, na stropu zamenjava ladijskega podna z knaufom, obnova kopalnice, talnih oblog, slikopleskarska dela

M.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Prenova kopalnice,vodovod,elektrike

S.T. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Dobova)

Kupila starejšo hišo in iščem adaptacija prenovo vse... Treba pridit na kraju si pogledat in se dogovorit. Lp.

P.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Zgornje Gorje)

Celovita prenova 40+ let stare kopalnice. Najbolj nujna je sanacija vodovoda. Razbiti vse in odmakniti zamanjati belo keramiko in pološiti novve ploščice.

T.V. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Podutik)

Potrebujemo: menjavo tlakov, vgradnjo talnega gretja, vgradnjo 4 novih vrat, keramiko, notranje speminjanje dveh sten, fasado.

I.Č. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Kočevje)

Prenavljali bi pritlično stanovanje, katero se nahaja med vrstnimi hišami ob Kočevskem jezeru - naselje Rudnik. Površina je 56m2, potrebno je zamenjati streho , prav tako bi uredili na podstrešju še dodatno sobo ter kopalnico, porušiti kako nosilno steno, urediti stopnišče za mansardo itd..

I.A. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana - Bežigrad)

Za prenovo garsonjere bi uvodoma potrebovali pripravo podrobnejšega popisa del, ki bi morala zajemati: - prenovo električne napeljave in vodovodne inštalacije; - celotno obnovo kopalnice z dobavo vseh elementov oziroma opreme in keramike (velikost kopalnice cca 2m2); - zamenjavo dveh oken (vsako 1.3m x 1.3m), zamenjavo dveh notranjih in enih zunanjih vrat; - beljenje vseh sten in stropov; - zamenjavo dveh radiatorjev; - brušenje in lakiranje parketa (cca 15m2); - polaganje novih ploščic po tleh v predsobi in v kuhinjski niši (skupaj cca 4m2); - demontažo in odvoz pohištva.

L.L. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Prenova stanovana ,ter notranja oprema

N.V. želi prenoviti stanovanje (Menjava talnih oblog / Maribor)

Potrebujem izvajalca za kompletno prenovo hiše. Prilagam načrte obstoječega in novega stanja.

B.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje / Kranj)

Novi tlaki, kompletna električna in vodovodna instalacija, polaganje talnih oblog, pleskarska dela, menjava oken, vrat in radiatorjev.

M.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Št. Dela in materijal 1 RUŠITVENA DELA 1.1 Drvarnica: razširitev vrat 75 cm, 1.2 Dnevna soba: Odstranitev vseh stropnih oblog (trsje in omet) 1.3 Veranda: Odstranitev terasnih vrat in okna 1.4 Veranda: razširitev vrat 100 cm 1.5 Kopalnica: Odstranitev okna 1.6 Podiranje stare fasade na dvorišču 1.7 Odvoz odpadnega materiala 2 GRADBENA DELA 2.1 Podi 2.1.1 Izdelava hidroizolacije in toplotne izolacije 2.1.2 Izdelava estriha 2.1.3 Vgraditev talnega ogrevanja 2.1.4 Izravnava talne površine 2.1.5 Polaganje vinilnih talnih oblog, akrilni kit 2.1.6 Polaganje keramike po tleh v kopalnici 2.1.7 Višina poda v vseh prostorih je po končani izvedbi v nivoju hodnika glavnega vhoda 2.2 Stene in stropi 2.2.1 Toplotna izolacija zunanje stene ( Izdelava fasade z zaključnim slojem) 2.2.2 Izdelava stropa – zgladiti vse strope, alternativno konstrukcija knauf 2.2.3 Polaganje keramike po stenah v kopalnici 2.2.4 Izdelave vseh sten, hidroizolacijski omet vključno drvarnica, akrilni kit 2.2.5 Fina izravnava kitanje in brušenje vseh sten in stropov 2.2.6 Beljenje vseh sten in stropov 2.2.7 V drvarnici ojačati levo steno proti kopalnici tako, lahko nanjo montiramo opremo 2.3 Elektro instalacijska dela 2.3.1 Polaganje elektroinštalacije 2.3.2 Montaža električnih napeljav za vse odjemnike 2.3.3 Vezava nove el. omarice z avtomatskimi varovalkami (drvarnica) 2.3.4 Montaža stikal, vtičnic, priključkov za luči 2.3.5 Priprava priključkov za internet in televizijo 2.4 Vodovodni priključki v kuhinji in dela v kopalnici 2.4.1 Izdelava vodovodnih in kanalizacijskih priključkov v kuhinji in kopalnici 2.4.2 Topla voda v kuhinji iz bojlerja v drvarnici 2.4.3 Montaža WC podmetnega kotlička 2.4.4 Montaža WC školjke 2.4.5 Vgradnja bojlerja in priklop v drvarnici 2.4.6 Vgraditev steklenih vrat za tuš kabino 2.4.7 Montaža umivalnika, armatur, sifona, ventilov, tuša 2.4.8 Priključki za pralni stroj v drvarnici (voda, odtok) 2.4.9 Priklop na zunanji vodovod in kanalizacijo 2.4.10 Postavitev cevi (vgraditev v steni ali tleh) 2.5 Okna in Vrata 2.5.1 Vrata in montaža notranjih in zunanjih vrat 2.5.2 Okna in montaža oken - vključno rešetke za okna na cesti 2.6 Ogrevanje in prezračevanje 2.6.1 Kurilna naprava, električna stenska, vključno material, v drvarnici 2.6.2 Talno ogrevanje v vseh prostorih, razen v drvarnici 2.6.3 Rekuperator zraka (vključno preboj zidne odprtine, vgradnja in priklop) - 2X 2.7 Fasada dvorišče 2.7.1 Izolacija sten 2.7.2 Ometavanje, Izdelava fasade z zaključnim slojem 2.7.3 Barvanje 3 MATERIAL 3.1 Grobi omet 3.2 Fini omet 3.3 Glet masa fina 3.4 Vinil ,Zaključne letve 3.5 Keramika, Zaključne letve 3.6 Umivalnik, WC, tuš , splakovalnik, Toplotni radiator, Kopalniško ogledalo 3.7 Bojler (kapaciteta za kopalnico in kuhinjo) 3.8 Elektro materijal 3.9 Vodovodni in kanalizacijski material 3.10 Hidroizolacija 3.11 Toplotna izolacija 3.12 Fasada dvorišče - toplotna izolacija, omet, barva 3.13 Vrata in okna

N.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Domzale)

Potrebujem izvajalce za popolno prenovo hise. Vsa potrebna dokumentacija je priptavljena(DGD, PZI..)

J.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Novo Mesto)

Inštalacijo za wc, bide, tuš kabino, ventilator, umivalnik, wc splakovalnik, električni bojler je treba naredit (ni obstoječe). V ponudbo vključite tudi opciji: da namesto laminata v spodnjem prostoru kjer bo kuhinja, položite ploščice ( in se bom potem odločil ali laminat ali ploščice ). Kopalnica: vse 4 stene obložiti v ploščice do stropa-tudi steno, ki jo bo potrebno se narediti (prej sem napisal samo po tleh ter na levi in desni strani v tus kabini), zunaj kopalnice pa ploščice po tleh. Stena ki ločuje kuhinjo od kopalnice (že narejena stena) : odstraniti ploščice iz stene (odpadajo) ter obdelati steno (brez ploščic). V ponudbo vključite se spodnja dela, če jih boste lahko izvedli. Zunanja dela: Polaganje ploščic po pločniku okrog objekta ter opornem zidu in dobava materiala skupaj cca 57,87m2 Izdelava cokla na objektu cca 7,79 m2

S.D. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Prenova stanovanja zajema: rušenje predelne stene, prenova tlaka v kopalnici, kuhinji in sobah, nova okna in vrata, obnova kopalnic in kuhinje, pleskarska dela, obnova električne inštalacije. Stanovanje se nahaja v Ljubljani v velikosti 80 m2.

V.M. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Lukovica, Vas Čeplje)

Prenovila bi nadstrople v stanovanjski hisi. Rabila bi tudi nov vhod, ki bi se ga dalo urediti v ze obstojecem stopniscu. Poleg prenove nadstropja bi menjavali se streho in prenovili balkon.

S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Izola)

Celotna prenova v starem mestnem jedru- dvig hise streha nov balkon stopnice

K.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Medvode)

Renovacija celotnega mansardnega stanovanja. Od inštalacij naprej. Nekje 80kvadratnih metrov.

A.D. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Adaptacija 1. Nadstropja ter izdelava mansarde v hisi.

P.B. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Obnova stanovanja v celoti

P.B. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Zelim prenoviti 1 sobno stanovanje v Mariboru

R.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Lucija/Portoroz)

Spostovani, zelel bi prenoviti celotno nadstropje v vrstni hisi v Luciji. To zavzama menjavo tlakov, vgraditev talnega gretja, odmontazo obstojecih radiatorjev, popolna obnova manjsega WCja - po sistemu vse ven, menjava cevi in ostalega, nova keramika, WC skoljka, umivalnik, pipa in montaza novih elementov, polaganje keramike po celotnem nadstropju, zapora vrat (knauf) in pripraviti na novo vse prikljucke za kuhinjo. poleg tega pa se ostranitev tapet, kaksno kitanje in pleskanje. Zelel bi si eno kontaktno osebo, ki bi imela preko celoten projekt (gradbeno podjetje, inženiring, preko podizvajalcev, itd...). Nacrt v priponki. Ogled lokacije obvezen pred dogovorom.

M.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Prenova majhnega stanovanja, nova napeljava elektrike in vode, pomembma funkcionalna razporeditev pohištva.

S.T. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Prenavljamo starejšo hišo v velikosti 65 m2, v dveh etazah. V pritlicju bo potrebno speljati vodno napeljavo za kopalnico in kuhinjo, v nadstopju bo pa samo ena spalnica in galerija. Oken bi bilo 8, balkonskih vrat 3 in ena zunanja vrata.

M.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice)

TOPLOTNA ČRPALKA, TALNO GRETJE, KOPALNICA, PARKET, IZOLACIJA FASADE, PANORAMSKO OKNO, POHIŠTVO-KUHINJA, GARDEROBA, KOPALNICA

E.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice)

Spoštovani, zanimam se za okvirno ceno kompletne prenove starejse hise (kopalnica, kuhinja, spalnica) v obsegu cca. 60 kvadratnih metrov (prenova grelne tehnike, notranja izolacija, talne obloge, notranje oblikovanje, oprema stanovanja, beljenje..). Menjava oken ni potrebna.

S.D. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Dravograd)

Adaptacija bivalne hiše izgrajene leta 1967. Menjava strehe, fasada, električna sanacija, nova napeljava vode, menjava peči (sedaj peč na drva), 2 nadstopja bivalnih porstorov cca 68m2 posamezno in kletni prostori (pralnica, garaža, kurilnica, drvarnica) Izgradnja nadstreška

G.C. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Zanima me popolna adaptacija stanovanja (Lj-črnuče). Stanovanje je v 3. nadstropju bloka brez dvigala in meri cca.50m2. Stanovanje bi pred prenovo popolnoma izpraznil mozno je tudi, da bi sam odstranil ploščice v kopalnici. Zanima me predvsem cena del in rok v katerem bi bila dela.opravljena. Oprema bi bila nižjega cenovnega razreda.

J.M. želi prenoviti stanovanje (Prenova električne inštalacije / Gračišče)

Hiša z 320m², 2nadstropja; zgornje nadstropje je bivalno, spodaj pa so prostori gostinskega lokala katere bi se preuredilo v 2 stanovanja. Potrebujem nasvet kako se tega lotit in smiselno razporedit prostore

K.R. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Grosuplje)

Potrebujemo izvajalce za kompletno obnovo starejše hiše. Narejen je izris trenutnega stanja in tudi idejni načrt.

U.U. želi prenoviti stanovanje (Prenova električne inštalacije / Ljubljana Polje)

Spoštovani, zanima me okvirna ponudba za izdelavo 4 montažnih sten (Kanuf sten). Stene so v izmeri: 1. 3.5x2 m (debelina 15cm) 2. 1,5x2 3. 1.3x2 (odprtina za vrata, debelina 15cm) 4. 1.2x2 (odprtina za vrata, debelina 12.5 cm). Dobava materiala in vsega, do zaključne faze kitanja - barvanje bomo opravili sami. Prav tako bi bilo potrebno premakniti 3 električne vtičnice (cca. 2-3m), premakniti 2 napeljavi za stropne luči in urediti elektriko za priklop bojlerja v kopalnici, ter blandirati dve stikali (zaradi namestitve senzorskih luči). In še prenova kopalnice: Menjava odtočnih cevi, cevi za pipe itd. bodo ostale pocinkane (trenutne), iz stare centralne peči odrezati cevi in jih blendirati, prestaviti radiator na drugo steno (cevi "samo" obrniti"), dodati in napeljati nov bojler, namesto tuš kabine narediti oz. ustaviti kanaliteto, polaganje ploščic (cca. 30m kvadrat). Prav tako v drugi "kuhinji" zamenjati cev za vodo in dodati bojler). Trenutne ploščice bomo odstranili sami, prav tako nakup kopalniške opreme (wc školjka, tuš stena,....) opravimo sami. Prav tako naj cena vključuje kompletno izravnavo sten in poda, hitroizolacijo,... V dnevnem prostoru bi bilo potrebno prestaviti še en radiator cca. 2m (podaljšati obstoječe cevi ki so priklopljene na radiator) Za vsak odgovor se v naprej iskreno zahvaljujem. LP

U.U. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Spoštovani, prosim za informativno ceno za naslednje stavir: Potrebno bi bilo premakniti 3 električne vtičnice (cca. 2-3m), premakniti 2 napeljavi za stropne luči in urediti elektriko za priklop bojlerja v kopalnici, ter blandirati dve stikali (zaradi namestitve senzorskih luči). In še prenova kopalnice: Potrebno bi bilo odstraniti oz. zamenjati obstoječe vodovodne cevi, iz stare centralne odrezati cevi in jih blendirati, prestaviti radiator na drugo steno (cevi "samo" obrniti"), dodati in napeljati nov bojler, namesto tuš kabine narediti oz. ustaviti kanaleto, polaganje ploščic (cca. 7m kvadrat). Prav tako v drugi "kuhinji" zamenjati cev za vodo in dodati bojler). Trenutne ploščice bomo odstranili sami, prav tako nakup kopalniške opreme (wc školjka, tuš stena,....) opravimo sami. Celotna obnova do zaključne faze - barvali bomo sami. + montaša pip, wc,... Demontažo obstoječe keramike opravimo sami. Za vsak odgovor se v naprej iskreno zahvaljujem.

U.U. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice)

Spoštovani, zanima me okvirna ponudba za izdelavo 4 montažnih sten (Kanuf sten). Stene so v izmeri: 1. 3.5x2 m (2 odprtini za svetlobo) 2. 1,5x2 3. 1.3x2 (odprtina za vrata) 4. 1.2x2 (odprtina za vrata). Dobava materiala in vsega, do zaključne faze - barvanje bomo opravili sami. + izravnava drugih sten, barvanje opravimo sami. Prav tako bi bilo potrebno premakniti 3 električne vtičnice (cca. 2-3m), premakniti 2 napeljavi za stropne luči in urediti elektriko za priklop bojlerja v kopalnici, ter blandirati dve stikali (zaradi namestitve senzorskih luči). In še prenova kopalnice: Potrebno bi bilo odstraniti oz. zamenjati obstoječe vodovodne cevi, iz stare centralne odrezati cevi in jih blendirati, prestaviti radiator na drugo steno (cevi "samo" obrniti"), dodati in napeljati nov bojler, namesto tuš kabine narediti oz. ustaviti kanaleto, polaganje ploščic (cca. 7m kvadrat). Prav tako v drugi "kuhinji" zamenjati cev za vodo in dodati bojler). Trenutne ploščice bomo odstranili sami, prav tako nakup kopalniške opreme (wc školjka, tuš stena,....) opravimo sami. Celotna obnova do zaključne faze - barvali bomo sami. + montaša pip, wc,... Demontažo obstoječe keramike opravimo sami. Za vsak odgovor se v naprej iskreno zahvaljujem.

N.J. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice)

Pozdravljeni, s fantom si želiva v 2. nadstropju urediti stanovanje. Torej na novo bi oblikovala dnevni prostor (kuhinja, dnevna soba, jedilnica) Zanima me tudi kako je z nosilnimi stenami. če se mogoče lahko to kako drugače uredi? Vse ostalo pa sem tako označila spodaj.

G.K. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Griže)

Želimo modern dizajn, specifika le pri: talno gretje v suhomontažni izvedbi in toplotno črpalko zemlja voda-geotermalna sonda, kamin/kaminska peč

M.C. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Maribor)

Gre za enostanovanjsko hišo, zgrajeno leta 1938, z 120m2 bivalne površine. Želim izvedbo celotne prenove notranjosti, prtličja in 1. nadstropja. Zamenjava celotne vodovodne in električne inštalacije, vgradnja in montaža talnega gretja (trenutno gretje na radiatorje), novi parket, rušenje dveh nosilnih sten (ena v prtličju in ena v 1. nad), kompletna obnova obeh kopalnic, zamenjava vseh notranjih vrat. Sprememba el. napeljave iz enofaznega v trifaznega. Obnova podstrešja, da se pridobi dodatni bivalni prostor. Opcijsko: montaža vgradnega kamina v prtličju. Vsakršno dodatno potrebno gradivo lahko pošljem po elektronski pošti. Lep pozdrav, Mitja

M.C. želi prenoviti stanovanje (Prenova kuhinje)

Želim ponudbe za prenovo stanovanja v hiši, rušila bi se ena stena, povezava dnevna soba- kuhinja, izravnava tal, menjava treh radiatorjev, zunanje stene v knauf, spuščeni stropi, okvirno prosim , za dodatne info. me prosim kontaktirajte, hvala in lp

M.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Kamnik)

Hiša je bila zgrajena leta 1960 in sicer z geberiti 10x10. Ima klet, 2 nadstropji + mansardo. Želela bi prenoviti celotno hišo.

J.Ć. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Škofja Loka)

Tloris stanovanja: https://i.imgur.com/RBIbJbJ.png Kuhinja levo spodaj, dnevna desno (balkon), soba zgoraj.

N. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Kamnik)

Prenova stanovanja v eni etaži starejše hiši in sicer kopalnice, kuhinje in dnevne sobe (cca 45 m2). Rušila bi se stena med dnevno sobo in kuhinjo ter premaknila stena dnevne sobe proti zunanjosti balkona. Zamenjave notranjih vrat, radiatorjev, vgradnja prezračevanja, (obnova ) prestavitev elektro in vodovodne inštalacije, obnova talnih oblog, ...

A.D. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Kranj)

Pozdravljeni Čim prej želimo preurediti komplet stanovanje

J.P. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice)

Pozdravljeni, potrebujemo izvajalca za adaptacijo samostojnega objekta zraven hiše. Gre za naslednja dela: vgradnja in dobava materiala, inštalacije: Prostor A: Wc z nadometnim splakovalnikom, bide z pipo, tuš kabina z pipo, Umivalnik z pipo, Električni bojler 120 litrov, Ventilator za wc, Izolacija sten in tal (laminat), Polaganje ploščic v kopalnici (po tleh in zid v kabini) Montažna stena za kopalnico, Luknja za kuhinjski ventilator (napo), Luči - osvetlitev, Dodatne električne vtičnice, Klimatska naprava z možnostjo ogrevanja (dve/tri notranje enote), Odtok za pomivalno korito, Odtok za pralni stroj (sušilni), Odtok za pomivalni stroj, Prestavitev kuhinjske pipe, Trofazni priklop za steklokeramično ploščo in pečico (v b prostoru je bila že napeljava-vtičnica) Prostor B: Strop iz suhomontažnih plošč, Izolacija tal (laminat) in sten, Osvetlitev, Dodatne vtičnice, Prerez betona, V obeh prostorih je elektrika napeljana, Vtičnice so v obeh prostorih, v enem prostoru je umivalno kuhinjsko korito z pipo (voda teče). Inštalacijo za wc, bide, tuš kabino, ventilator, umivalnik, wc splakovalnik, električni bojler je treba naredit (ni obstoječe). V ponudbo vključite tudi opciji: da namesto laminata v spodnjem prostoru kjer bo kuhinja, položite ploščice ( in se bom potem odločil ali laminat ali ploščice ). Kopalnica: vse 4 stene obložiti v ploščice do stropa-tudi steno, ki jo bo potrebno se narediti (prej sem napisal samo po tleh ter na levi in desni strani v tus kabini), zunaj kopalnice pa ploščice po tleh. Stena ki ločuje kuhinjo od kopalnice (že narejena stena) : odstraniti ploščice iz stene (odpadajo) ter obdelati steno (brez ploščic). V ponudbo vključite se spodnja dela, če jih boste lahko izvedli. Zunanja dela: Polaganje ploščic po pločniku okrog objekta ter opornem zidu in dobava materiala skupaj cca 57,87m2 Izdelava cokla na objektu cca 7,79 m2

T.Z. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Zreče)

Potrebujem izdelavo kopalnice na ključ 3,5 m2, mogoče menjavo ali barvanje dveh notranjih vrat, menjavo tlakov 21m2 (vinil?), menjava vtičnic, luči ter varovalk, menjava radiatorja, beljenje. Pri delih je pomembna tako cena kot kvaliteta. Z deli je mogoče začeti takoj oz. zaželjen rok izvedbe je pred koncem julija. Garsonjera je v VP v bloku.

S.H. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Pozdravljeni, iscem nekoga, ki bo v strnjenem najkrajsem moznem casu uspel obnoviti manjse 1,5 sobno stanovanje. To vkljucuje obnovo zaprte loze, zdruzevanje druge loze z dnevno sobo (rusenje zidu 3 x 2,5 m, na katerem je sicer precej veliko okno, izolacija balkonskega dela, parna zapora, izravnava tal), menjava vseh oken v stanovanju, menjava talnih oblog v predsobi in kuhinji, brusenje in lakiranje parketa v dveh sobah, brusenje in pleskanje sten, menjava 3 notranjih vrat in menjava radiatorjev. Mozna je tudi kompletna obnova kopalnice, kar pa je odvisno od trajanja projekta prenove.

S.G. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Gre se za staro stanovanje (letnik bloka 1975), ki je potrebno celotne prenove. V stanovanju so nova okna , razen okno v dnevni sobi iz katere se gre na balkon, je staro. Prostori so trenutno zelo nefunkcionalno razporejeni ( manjsa kuhinja, prevelika spalnica in prevelik hodnik) zato je najina zelja,da se prostori spremenijo, kajti zeliva imet kuhinjo in dnevno sobo v enem prostoru ( v bloku imajo taksno razporeditev tudi sosedi). Imava ze nekaj idej glede stila opreme ampak sva odprta za nove predloge. Vsec nama je minimalisticen, preprost in moderen stil opreme v umirjenih barvah (siva,bela, dodatek lesa mogoce). Lokacija je v Ljubljani ( Stepanjsko naselje). Torej gre se za obnovo od a-z torej cel projekt(idejna zasnova, nacrt,itd)

T.A. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Ob vselitvi v novo stanovanje si želimo prenove. Trenutna kopalnica je brez umivalnika, kad pa zavzema preveč prostora glede na majhno kopalniško kvadraturo. Potrebujemo novo - manjšo kad/tuš kabino, umivalnik ter osnovno kopalniško garnituro. Mere cca 369x133cm. Stara kuhinja gre v celoti ven. Potrebujemo kompletno novo. Dolžina cca 280cm, želja je po obliki kuhinje v črki "L". Kuhinja z vso belo tehniko - večji hladilnik, skrinja, pomivalni stroj, pečica, napa, plinski štedilnik. Več odlagalnih površin, omaric, velik izkoristek pulta/odlagalnih-delovnih površin. V kuhinjskem prostoru je potrebna tudi celotna prenova tal/talnih oblog. Zanimamo se tudi za menjavo toplotnega ogrevanja. Trenutno gre za plinsko peč in razmišljamo o menjavi s pečjo na pelete. Potrebujemo strokovnjaka za nasvet in izdelavo.

E.S. želi prenoviti stanovanje (Prenova kopalnice / Ljubljana)

S prva le svetovanje saj bi slo za prenovo celega stanovanja po moji zelji in seveda z nasveti/nacrtom strokovnjaka.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Prenova grelne tehnike (npr. talno gretje ali novi radiatorji) — po mestih