fb

Povprečne cene: menjava talnih oblog

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za prenova hiše na ključ - menjava talnih oblog ter pridobite cene in ponudbe.

Cene za kategorijo „menjava talnih oblog“ smo izračunali na podlagi cenikov in ponudb izvajalcev.

Cenovni rang in analizirani ceniki so informativne narave. Končna cena je odvisna od podrobnosti projekta, števila ur, ki jih porabi ponudnik, uporabljenih tehnologij in/ali materialov, sezone in zasedenosti izvajalcev v kategoriji menjava talnih oblog, regije ter izkušenj oziroma renomeja, ki ga ima ponudnik.

Za točno ceno za vaš projekt pošljite brezplačno povpraševanje in povezali vas bomo s preverjenimi izvajalci.

Menjava talnih oblog: povprašajte za ceno in izračun

Pošljite povpraševanje za menjava talnih oblog in brezplačno pridobite ponudbe, cene oz. cenike.

258.728
povpraševanj strank
9.177
ponudnikov storitev

Pomagali vam bomo najti pravega izvajalca za prenovo hiše na ključ

Kaj iščejo stranke, kot ste vi?

Pretekla povpraševanja — menjava talnih oblog — cene in ceniki

M.F. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Piran)

V Piranu bom potreboval celotno prenovo garsonjere 17 m2 (stene, tla, delno inštalacije, kuhinja (kuhinjski kotiček z vsemi gospodinjskimi aparati, posteljja, vgradna omara oz. pohištvo po meri, obnova kopalnice, montaža klime, delna obnova "fasade", itd... Obnova na ključ z vsi koordinacijo. Potreboval bom najkasneje začetek avgusta. (predvideno raje,, kak teden prej)! Zadnji teden avgusta mora biti vse dokončano in pripravljeno za selitev! Prosim za okvirno ceno (jurja gor ali dol), za celotno prenovo z vsem materialom (inštalacije, mizarska dela, tla, slikopleskarstvo, vsi gospodinjski aparati, skratka vse že prej našteto... Prosim, da me kontaktirajo izključno zelo izkušeni, resni, odgovorni, zanesljivi, strokovno podkovani izvajalci. Hvala lepa.

M.L. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Ljubljana - Črnuče)

Hiša ima neto bivalne površine 112 kvadratov. Sestavljena je iz pritličja in mansarde, kleti nima. Delno adaptirana je 2015, ima nova okna in streho. Fasadi še manjka zaključni sloj, izolacija je že na njej. Zraven hiše je pomožni prostor (16 m2). Ogrevanje v hiši je trenutno na IR panele, kar bi si želeli spremeniti in vgraditi toplotno črpalko, tako za ogrevanje prostora kot vode. V pritličju bi na novo naredili tla in v kolikor bo možno bi razpeljali talno gretje. V pritiličju so 4 prostroi (kopalnica, spalnica, kuhinja z jedilnico in dnevna soba). Na tla bi dali vinil, razen v kopalnici ploščice. Prenovili bi celotno kopalnico in naredili walk in tuš. V pritličju bi bilo na novo potrebno narediti stopnice ( včasih so bile, a so ji takratni lastniki podrli in zaprli mansardo). Mansarda je neizdelana. Na tleh so zgolj položene lesene deske. V mansardi bi naredili 3 sobe, od tega je ena že zazidana. Torej potrebno bi bilo narediti se preostali ločeni sobi, na strop dati knauf in urediti tla, po možnosti prav tako s talnim gretjem. V priponki vam pošlijam tloris pritličja in mansarde. V mansardi bi načrt, ki vam je poslan spremenili. V zgornjem nadstropju so narejena 4 okna (nova). Vsaka soba bi imeli eno okno tako da bi ta načrt morali še korigirati. Kako so bole stopnice narejene je razvidno iz tlorisa in tako bi tudi nove ponovno postavili. Kakor mi kaže trenutno stanje bodo dela lahko potekala od septembra naprej. Za ponudbo oziroma vprašanja me lahko kontaktirate na 070 555 310 ali pa lenarcic.matej@gmail.com

Š.P. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Pozdravljeni, prenavljam stanovanje 60m2, Vič, prvo nadstropje brez dvigala, letnik 1965. Prenova bo zajemala: nova električna napeljava, nova napeljava za vodo, wc, odstranitev keramike v kopalnici in kuhinji, priklop na plinovod (trenutno kurilno olje, plin je na hiši), brušenje in lakiranje parketa, odstranitev lesenih opažev s sten, izravnava sten in beljenje. Nova kopalnica, dodatna stena med kopalnico in WCjem (trenutno en prostor), nova kuhinja. Rušitev in odvoz lesene lope na vrtu (cca 20m2).

M.K. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Spodnje Vodale, Tržišče)

Pozdravljeni. Prosil bi za ponudbo za obnovo starejse hise stare priblizno 50 let. Obnoviti bi bilo treba celotno stanovanje v pritlicju od vgradnja talnega gretja po celem pritljicju in talnih oblog, nova kopalnica in wc,menjava el.napeljave, menjava stavbnega pohištva(okna, vrata), menjavo strehe in pa fasado pa izdelava centralnega prezracevanja. . Lp, marko.

V.M. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Kot Pri Muri, Lendava)

Postavitev 26 m ograje,preboji sten za okna,prenova izolacije in tlakov v hiši,en del hiše se podre in zazida na novo.......

R.S. želi prenoviti hišo (Menjava talnih oblog / Kranj, Stražišče)

Kompletna el. inštalacija,trganje pvc,podov,itisonov 60m2,demontaža lesenog opaža 40m2,polaganje laminata 45m2, polaganje vinil plošče 40m2,knauf stropi 20m2, knauf stene 15m2, brušenje kitanje pleskanje sten in stropov300m2, zamenjava vrata 4kos ....

A.Š. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Lovrenc Na Pohorju)

Pozdravljeni, Potrebujem komplet izdelavo mansarde, vodovodne in elektro inštalacije, izdelava estriha, lesena fasada.

A.Š. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Sveti Tomaž)

Pozdravljeni, iščemo izvajalca za delno prenovo 100 let stare ilovnate hiše. Potrebujemo elektriko, vodovod, prenovao kopalnice, dozidava ene stene cca 3 m, apnene omete, polaganje talnih ploščic cca 60 m2. Hvala in Lp

L. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Novo Mesto)

Potrebujemo prenovo hiše od A-Ž, rušenje sten, menjava talnih oblog, keramika, kopalnice, napeljava elektrike in vode. Iščemo nekoga ki bi objekt prenovil v celoti.

R.B. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Velika Loka, Grosuplje)

Prenova 40 let stare hiše. Menjava strehe, izolacija le te. Menjava kritine in ostrešja, leseni del. Obnova dimnikov. Prenova dveh kopalnic. Nova kuhinja z vgradnjo štedilnika na trda goriva (šporhet). Ostale sobe, nove talne obloge, stenske obloge in pohištvo. Nova peč za ogrevanje hiše (toplotna črpalka). Nova fasada in okna, vrata. Projekt časovno omejen na 1-2 leti do vselitve, verjetno pa se stvari prepletajo med sabo.

M.K. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Grosuplje)

Potrebna hidroizolacija, fasada, okna, v prvi vrsti pa adaptacija vodovodnih cevi in odtokov ter ogrevanja sanitarne vode, kuhinja 2x, kopalnica 2x.

A.F. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Litija)

Odstranitev treh montažnih sten, prestavitev stopnic, širitev plate v 1. nadstropju, talno ogrevanje v spalnice in dve kopalnici, tlaki v teh prostorih menjava oken, notranjih vrat itd.

G. želi prenoviti hišo (Prenova kuhinje / Križevci Pri Ljutomeru)

Potrebujem statiaka, arhitekta, gradbena dela(rusenje preboji, stopnice, betoniranje stopnic, terasa, stranski vhod. Estrihi, talno gretje

H.S. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Lendava)

Pozdravljeni, v prilogi je seznam načrtovanih del. Iščemo nekoga, ki bi lahko organiziral izvedbo vsega in poskrbel za nabavo in nadzor izvajalcev. Čeprav so opisana samo gradbena, keramičarska, električna in vodovodarska dela, imamo tudi idejni načrt za opremo predsobe, dnevne sobe, kuhinje in jedilnice, kar bo verjetno potrebno upoštevati pri vseh omenjenih delih. Hvala.

M.P. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Gorjuse)

Rekonstrukcija hise, streha, mansarda, notranjost, instalacije, kopalnica, okna, zbiralniki za vodo, okolica, terase, toplotna crpalka; rekonstrukcija drvarnice, izgradnja hise na drevesu, cesta...

L.P. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Popolna prenova stare meščanske vrstne hiše (K+P+1) v ljubljani. Bivalne površine 90 m2 + 40m2 kleti. Fasada, stavbno pohištvo in streha so obnovljeni, ostalo potrebuje totalno prenovo. Na novo je potrebno zgraditi oziroma premakniti tudi stopnice v klet in nadstropje. Vlage ni. Prosim za okvirne ponudbe in možen rok izvedbe (idelano do 6 mesecev). Hvala. L.

M.M. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Žirovnica)

Menjava ogrevanja, menjava vodovodnih cevi in odtokov, izdelava kopalnice, obnova elektro instalacij, sanacija strehe (zracni kanal), menjava oken. Predelne stene, rusenje stene za prehod, zapiranje odvecnih oken, izvedba hidroizolacije in odvodnavanje dezevnice s ponikovalnico,...

Z.Z. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Celovita prenova dvojcka hisel.1960, dozidan prizidek, 160m2, pritlicje in nadstropje, potrebna ojacitev obodnih sten, ohranijo se le stene, strop in konstrukcija strehe, ostalo na novo, potrebna izdelava notranjih stopnic

M.B. želi prenoviti hišo (Menjava talnih oblog / Ljubljan Vic)

Zanimam se za prenovo sob v hisi Lp M

A.N. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Maribor)

Potrebujemo izvajalca za obnovo/adaptacijo hiše v Mariboru .Hišo bi radi obnovili in bi potrebovali izvajalca za hidroizolacijo,rušitvena dela,gradbena dela, fasaderstvo, krovstvo,elektro in vodovodne inštalacije,ogrevanje,...Imamo pridobljeno vso dokumentacijo in veljavno gradbeno dovoljenje. Načrt in popis vseh del vam lahko posredujem kasneje oziroma po dogovoru.Zanima nas tudi okvirna cena vse izvedenih del pri obnovi.

A.N. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Maribor)

Za adaptacijo- obnovo hiše bi potrebovali izvajalca za dela kot so: hidroizolacija,gradbena dela,rušitvena dela,fasaderstvo,krovstvo,elektro in vodovodne inštalacije,...Imamo izdelano/pridobljeno gradbeno dokumentacijo/dovoljenje.

A.K. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Prenavljala bova vrstno hišo. Dela bodo zagotovo vključevala: - izolacija fasade - izolacija strehe - vgradnja večjih oken - rušitev nekaj notranjih sten - polaganje parketa - beljenje - zamenjava vhodnih in garažnih vrat -vgradnja toplotne črpalke. Mogoče bo treba tudi: - dvig strehe oz. izgradnja frčade - odstranitev balkona. Podrobnosti projekta bomo določili v naslednjem mesecu, najraje kar v sodelovanju z vami.

V.J. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Moste Pri Žirovnici)

Prenoviti želimo spodnjo etažo dvostanovanjske hiše (l. 1992), ki obsega kuhinjo, dnevno sobo, spalnico in kopalnico. V grobem želimo talno gretje, nova okna, delno rušenje ene stene, ločitev dela stopnišča od drugega dela hiše, v celoti želimo prenoviti tudi kuhinjo in kopalnico in wc ter del kleti spremeniti v dodatno spalnico.

M.P. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Lj - Zalog)

Pozdravljeni. Iščem gradbeno podjetje za prenovo obstoječe hiše. Pripenjam projektno dokumentacijo in excel s popisom del projektanta. Prosim za ponudbo izvedenih del: gradbena dela, jeklene konstrukcije, keramičarska dela, podi, slikoplskarska, mizarska, knauf... Vse, kar je našteto v pripeti datoteki. Torej projekt na ključ. Manjka nam le še projekt za elektro in vodovodne inštalacije, tako da za ta del še ne morete podati ponudbe. S projektom se mudi, radi bi ga zaključili najkasneje do konca oktobra (5 mesecev časa torej).

A.Š. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Kocevje)

Celovita adaptacija 180m2 hiše v treh nadstorpjih (K+pP+M) ter eventuelno tudi okolico. Smo odprti za več možnih dogovorov.

J.P. želi prenoviti hišo (Prenova kuhinje / Škofja Loka)

Prenova samo kuhinje; menjava talne obloge, odpravljanje plesni, dodatna izolacija zunanje stene. Ostalo po dogovoru. cca 16 kvadratov.

B.K. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Trnovska Vas)

Prenova kopalnice, rušilna dela, estrih, prenova vodovodnih in električnih inštalacij, polaganje talnih oblog

B.M. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Grosuplje)

Celovita prenova (sprememba v stanovanje) pritlične etaže starejše montažne hiše (1975) z menjavo tlakov, menjava radiatorjev s talnim gretjem, postavitev dveh predelnih sten, nove elektro inštalacije, nova kopalnica, zunanja ureditev (dvorisce ca. 100 m2). Menjava oken in vrat v obeh etažah hiše in toplotna izolacija s fasado celotnega objekta. Morda prestavljanje kurilnice - trenutno kondenzacijska peč na olje, tu bi potrebovali nasvet, kaj je tisto, kar se najbolj splača - menjava načina ogrevanja? Morda prizidek kuhinje v pritlični etaži. Želeli bi "all in" storitev, torej vključno z izbiro in nadzorom ustreznih izvajalcev in vodenjem del.

D.H. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Dankovci)

Prenova hiše iz leta 1937 - prenova celotne hiše

S.N. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Podova)

Pozdravljeni, Zaradi prenove oziroma adaptacije hiše vas prosim za izračun, kateri bi zajemal naslednja zunanja in notranja dela. In sicer potreboval bi izračun za material in delo. Hiša je klasično zidana s opeko debeline 30cm. Na zunanji strani je trenutno omet kateri je pobarvan v belo barvo. Vse skupaj naj bi zajemalo vsoto cca.60.000 evrov. Fasada: - strop balkona, dimnika, in stebri s 5cm stirodurjem 35m2; - stene s 15cm stiroporjem 295m2; - napušč (zaprt s sturodurjem in z zračniki) 52m2; - barvanje v kombinaciji z belo in antracid sivo - Police (7x90cm, 5x180cm, 1x140cm, 1x60cm) Streha: - dolžina 13m, širina 8m, naklon 38 stopinj zajema skupaj 204m2 strehe katero bi rad pokril s pločevinasto kritino z izolacijo. Na strehi bi želel tudi štiri strešna okna v izmeri 78x 110 s senčili. Balkon: - balkona v izmeri 10x 1,2m ter 3,5x1,2m, višine 1m bi žežel zazidati s siporeksom debeline 15cm. Sedaj je na njemu lesena ograja. Garažna vrata: - dvokrilna garažna vrata v izmeri 236x210. Vrata naj bodo kovinska in v RAL Antracit barvi. Ogrevanje: - Ogrevanje s toplotno črpalko in sanitarno vodo 16kW; - pretočno črpalko in termostat, ter ves potreben material za prilkučitev talnega ogrevanja; - polaganje talnega gretja po celoti v izmeri 209m2 (spodnji prostori 50m2 in 45m2 zgornji prostori 114m2); Tla in notranja vrata: - polaganje laminata v skupni kvadraturi 209m2 (spodnji prostori 95m2, zgornji prostori 114m2); laminat v imitaciji Samoa Hrast debeline 12 ali 14mm primeren za talno gretje. - notranja vrata 90x200 (2x levo zapiranje in 3x desno zapiranje); barva v imitacji Samoa Hrast. Notranje stene: - V notranjosti želim predreti eden zid za prehod iz spodnjih prostorov na hodnik. Stena je iz opeke in je debeline 20cm. Odprtina naj bi bila v izmeri 100x200cm in nad njo bi bilo potrebno vzidati preklado. - želel bi tudi narediti eno predelno steno da bi napravil delitacjo med dnevno sobo in kuhinjo. Odprtina sedaj meri 170x245. Želel bi tudi vrata v izmeri 90x200cm. Debelina stene je lahko 15cm in zazidana iz siporeksa. Kopalnica: - prenova kompletne kopalnice v izmeri 3,2x 1,8x 2,3metra.( cca 19,5m2). V koplanici bi prišle nove ploščice 40x60cm po celoti, ter nova kad v izmeri 170x110cm. Sedaj je v kopalnici kad katero bi bilo potrebno odstraniti. Po celotni kopanici bi tudi tekle cevi za talno gretje. Moji podatki se glasijo: Sašo Novak Podova 17 2327 Rače E-Mail: novak.saso@yahoo.com Telefonska Št.: 041-567-245 Za vse inromacije se vam v naprej zahvaljujem. S spoštovanjem, Sašo Novak

S.N. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Podova)

Pozdravljeni, Zaradi prenove oziroma adaptacije hiše vas prosim za izračun, kateri bi zajemal naslednja zunanja in notranja dela. In sicer potreboval bi izračun za material in delo. Hiša je klasično zidana s opeko debeline 30cm. Na zunanji strani je trenutno omet kateri je pobarvan v belo barvo. Vse skupaj naj bi zajemalo vsoto cca.60.000 evrov. Fasada: - strop balkona, dimnika, in stebri s 5cm stirodurjem 35m2; - stene s 15cm stiroporjem 295m2; - napušč (zaprt s sturodurjem in z zračniki) 52m2; - barvanje v kombinaciji z belo in antracid sivo - Police (7x90cm, 5x180cm, 1x140cm, 1x60cm) Streha: - dolžina 13m, širina 8m, naklon 38 stopinj zajema skupaj 204m2 strehe katero bi rad pokril s pločevinasto kritino z izolacijo. Na strehi bi želel tudi štiri strešna okna v izmeri 78x 110 s senčili. Balkon: - balkona v izmeri 10x 1,2m ter 3,5x1,2m, višine 1m bi žežel zazidati s siporeksom debeline 15cm. Sedaj je na njemu lesena ograja. Garažna vrata: - dvokrilna garažna vrata v izmeri 236x210. Vrata naj bodo kovinska in v RAL Antracit barvi. Ogrevanje: - Ogrevanje s toplotno črpalko in sanitarno vodo 16kW; - pretočno črpalko in termostat, ter ves potreben material za prilkučitev talnega ogrevanja; - polaganje talnega gretja po celoti v izmeri 209m2 (spodnji prostori 50m2 in 45m2 zgornji prostori 114m2); Tla in notranja vrata: - polaganje laminata v skupni kvadraturi 209m2 (spodnji prostori 95m2, zgornji prostori 114m2); laminat v imitaciji Samoa Hrast debeline 12 ali 14mm primeren za talno gretje. - notranja vrata 90x200 (2x levo zapiranje in 3x desno zapiranje); barva v imitacji Samoa Hrast. Notranje stene: - V notranjosti želim predreti eden zid za prehod iz spodnjih prostorov na hodnik. Stena je iz opeke in je debeline 20cm. Odprtina naj bi bila v izmeri 100x200cm in nad njo bi bilo potrebno vzidati preklado. - želel bi tudi narediti eno predelno steno da bi napravil delitacjo med dnevno sobo in kuhinjo. Odprtina sedaj meri 170x245. Želel bi tudi vrata v izmeri 90x200cm. Debelina stene je lahko 15cm in zazidana iz siporeksa. Kopalnica: - prenova kompletne kopalnice v izmeri 3,2x 1,8x 2,3metra.( cca 19,5m2). V koplanici bi prišle nove ploščice 40x60cm po celoti, ter nova kad v izmeri 170x110cm. Sedaj je v kopalnici kad katero bi bilo potrebno odstraniti. Po celotni kopanici bi tudi tekle cevi za talno gretje. Moji podatki se glasijo: Sašo Novak Podova 17 2327 Rače E-Mail: novak.saso@yahoo.com Telefonska Št.: 041-567-245 Za vse inromacije se vam v naprej zahvaljujem. S spoštovanjem, Sašo Novak

D.O. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Prevalje)

Prenova stare hiše z ureditvijo mansarde in izdelavo frčad. Cca.120m2. Odstranitev stare drvarnice in garaže, postavitev nove drvarnice in nadstrešek za 2 avtomobila.

D.H. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Dankovci)

Pozdravljeni, zanima me prenova hise iz 1950 leta, velikost objekta 50m2

A.K. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Maribor)

Spoštovani, s partnerjem imava v Mariboru hišo v izmeri 50 kvadratnih metrov. Želela bi jo popolnoma adaptirati: zamenjati tla, adaptirati kopalnico, podreti dve steni, da bi dobila enoten dnevni prostor (ena stena je nosilna), balkonska vrata iz dnevne sobe, menjava električne inštalacije... Poleg adaptacije spodnjega prostora bi želela golo podstreho spremeniti v mansardo, kjer bi bila dva spalna prostora in wc. Streho bi bilo treba tudi malenkost dvigniti. Iščeva storitev od ideje do izvedbe, torej bi potrebovala tudi načrt za mansardo. Za odziv in vsako informacijo se Vam že vnaprej zahvaljujeva.

O.G. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Novo Mesto)

Celotna prenova hiše brez strehe in urejanje okolice

A.J. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Kočevje)

Pozdravljeni. Trenutno sem podnajemnik v 2-sobnem stanovanju v bloku v velikosti slabih 60 m2 in me zanima nakup tega stanovanja. Pred samo odločitvijo bi rad preveril kake so možnosti adaptacije tega stanovanja, predvsem kake so možnosti preoblikovanja tlorisa, predvsem, da bi se pridobil dodaten prostor / soba. V priponki prilaga okviren tloris z približnimi merami, katere se kasneje bolj natančno definirajo. V kolikor je možno bi vam prepustil tudi sam nadzor in najraje tudi samo realizacijo z vašimi podizvajalci. Vaše okvirne ponudbe oz. ogleda se že veselim in vas lepo pozdravljam. Aleš

M.F. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Železniki)

Obnova strehe, povečanje balkona v teraso, prenova kopalnice, kuhinje in ureditev stopnišča

S.D. želi prenoviti hišo (Menjava talnih oblog / Žalec)

Celovita prenova hiše

M.L. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Dragomer)

Potrebujemo idejni načrt ter oceno investicije za prenovo hiše.

M.E. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Makole)

Hiša je zasnovana v 2 nadstropjih + kletni prostori. Zunanje dimenzije hiše znašajo 9.5m x 9.5m. Na hiši ni zunanje izolacije, del hiše, ki je v zemlji, nima hidroizolacije. Del hiše, ki je v zemlji, je zidan s kamenjem in betonom, ostalo konstrukticjo sestavljajo opeke. Na hiši so bila leta 1990 menjana okna. Večina talnih oblog ter električne in sanitarne inštalacije so še prvotne, od gradnje. V hiši se je v večji meri vlagalo samo v notranje pohištvo, dodal se je kamin za drva v dnevnem prostoru. Strešna kritina (opečna kritina) je bila menjana pred cca. 30 leti. Streha zaenkrat še ne pušča. Delno sta bili prenovljeni obe kopalnici, ki pa sta v dokaj slabem stanju. V hiši je trenutno peč na olje, ki je bila menjana cca 15 let nazaj. Ena izmed malo manj ugodnih stvari pri sami hiši so nizki stropi v kletnih prostorih. Razporeditev prostorov je zadovoljiva, vendar daleč od tega, kar bi si želeli (kar pomeni podiranje sten in poseg v nosilno konstrukcijo) - zaprta in strma stopnišča, želja po pohodnih omarah v spalnih prostorih. Pri sami prenovi si želimo modern zunanji videz zgradbe z velikimi okni in teraso. Kuhinjo in dnevni prostor bi želeli v enem prostoru, kuhinja bi imela kuhalni otok, ter veliko jedilno mizo. Spalnico bi si želeli v zgornjih prostorih, kjer bi se nahajali še 2 otroški sobi, manjša kopalnica in pohodna omara povezana s spalnico. V nadstropju s kuhinjo in dnevno sobo bi si želeli še srednje velike delovne sobe cca 13m2. Ogrevanje bi si želeli s toplotno črpalko zemlja - voda, rekuperacijo in hlajenje glavnih prostorov. Prav tako je želja po kaminu v dnevnem prostoru, ki bi lahko grel tudi zgornje nadstropje. Želja je prav tako po shrambi in pralnem prostoru (ta 2 prostora se sedaj nahajata v kletnih prostorih stavbe). V prilogi se nahajajo delni načrti hiše, prav tako pa smo priložili še sliko hiše, za občutek, kakšen stil bi si želeli (kombinacija z lesom). V glavnem nas zanima predvsem okviren izračun obnove oz. ali se takšno stvar s temi željami sploh splača obnavljati, ali bi bilo cenovno primerljivo in enostavnešje podreti in postaviti nov objekt.

B.O. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Zgornja Kungota)

Med kuhinjo in kopalnico bi bilo potrebno podreti steno in povečati kuhinjo v kopalnico. Kopalnica se prestavi v sosednjo sobo pri čemer lahko wc ostane kjer je. V mansardi so na novo položene ploščice in pod njimi talno gretje (delano cca. 2019 leta). Ploščice bi bilo potrebno odstraniti, položiti parket in pregradno steno med dnevno sobo in kuhinjo, saj bodo tam potem dve otroški sobi. Menjava talnih oblok (cca 120m2), prenova elektro inštalacij (v mansardi je že položena na novo), menjava radiatorjev, menjava notranjih vrat, menjava nekaterih oken.

A.K. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Prenova celotnw hise, streha tudi

A.Š. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Poznikovo 5, 1315 Velike Lašče)

Celovita adaptacija kleti in pritličja ter kompletna fasada starejše hiše. Za podrobnosti si oglejte priloge: idejni načrt in grobi popis del.

N.V. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Mokronog)

Zelela bi prenovo stare hise notranjih prostorov - nova kopalnica ( vse na novo ) - nova kuhinja ( nova keramika in montaza kuhinjskih el.) - v kuhinji odstranitev lesenega opaza iz stropa - nova notranja vrata ( demontaza in montaza ) - nova tla ( polaganje keramike in laminata) Prosim za ponudbo izvajalca. Hvala,lp. Nina

R.S. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Predsoba-cevi, knauf Kopalnica-pohistvo in tus kabina Kuhinja-cel vodovod, knauf, Stena-rusenje Talno ogrevanje-sp.nadstropje Vinil-celo stanovanje Okna in vrata-vsa. V kuhinji drsna in balkonska drsna Streha Fasada Stopnice Sobe zgoraj-knauf in vinil (tla) Prizidek Elektroinstalacije

V.F. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Limbuš)

Potrebujem izvajalca za prenovo hiše, ostrešje in streha sta novi. Fasado bi bilo potrebno popraviti in prebeliti. Menjava vseh steklenih površin, vhodna vrata, menjava energenta(fotovoltaika,TČ,IR paneli..),tlaki,keramika,2 kopalnici,beljenje...

M.B. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Kobilje)

Menjava strehe 130 m2 Fasada cca 120 (odstranitev starega ometa) Neto tlorisna površina prostorov 80 m2 Inštalacije na novo (elektrika, vodovod) Ogrevanje na kaminsko poč Notranji tlaki in ometi

R.R. želi prenoviti hišo (Prenova kuhinje / Maribor)

Lep pozdrav Rada bi osvezila hiso in ji spremenila videz, nazadnje je Bila renovirana pred 20 leti. Naredila bi novo fasado, teraso, in nadstresek.. Menjala bi kuhinjo, in se Kaj bi se naslo... Rada bi imela eno skupino, ki posteno Dela, za posten denar, in da se ne rabi Stat zraven, Rada bi se zanesla na ljudi, da v miru opravijo delo, Kot bo dogovorjeno.. Hvala lp

M.T. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Žalec, Galicija)

Manjša hiša (100m2) , vikend, strma strha "A", streha je obnovljena, potrebo je zamanjati okna, manjša zidarska dela, fasada, ometi, talki, inštalacije, postavitev greznice, talna keramika, talno gretje, hidro izolacija, arhitek pripravlja podroben seznam del

V.I. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Sela Pri Šentjerneju 22)

Želim prenoviti pritličje hiše, ki bi postalo stanovanje za 2 osebi. Sedaj je spodaj garaža, kurilnica, mladinska soba, en prostor s stopniščem, ki je povezava med osrednjo etažo in pritličjem. Želela bi kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom in Kopalnico z wc-jem ter spalnico. Prosila bi za ogled, predlog prenove, predračun. Čas prenove bi v spomladanskem ali poletnem času. Hiša ima že novo fasado in obnovljena vsa okna in vrate v osrednjem in zgornjem stanovanju.

V.I. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Šentjernej, Sela Pri Šentjerneju 22)

Želim prenoviti pritličje hiše, ki bi postalo stanovanje za 2 osebi. Sedaj je spodaj garaža, kurilnica, mladinska soba, en prostor s stopniščem, ki je povezava med osrednjo etažo in pritličjem. Želela bi kuhinjo z jedilnico in dnevnim prostorom in Kopalnico z wc-jem ter spalnico. Prosila bi za ogled, predlog prenove, predračun. Čas prenove bi v spomladanskem ali poletnem času. Hiša ima že novo fasado in obnovljena vsa okna in vrate v osrednjem in zgornjem stanovanju.

A.V. želi prenoviti hišo (Menjava talnih oblog)

Gradbena dela- preureditev nove frčade z izolacijo in prenova stropov, postavitev nove montažne stene, ureditev novih tlakov (obstoječa lesena plošča- cca 40 m2), ureditev novega vhoda, ostala gradbena zaključna dela. Vodovodne instalacije- prestavitev odtokov in priključkov vode, prestavitev in zamenjava radiatorjev Pričetek del takoj po zaključku krovskih del. Da dodatna vprašanja in ogled sem na voljo po telefonu.

A.E. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice)

Prenova tal, sten, stropov, kopalnica, dve etaži

S.S. želi prenoviti hišo (Menjava talnih oblog / Dreznica)

Hisa je stara in potrebna obnove objekt bi bilo treba pregledati in oceniti ali popravilo ali rusitev

L.Š. želi prenoviti hišo (Menjava talnih oblog / Gornja Radgona-Lomanoše)

Hiša je zgrajena 1960 ter je potrebna obnove. Trenutno je hiša brez tal, je le podlaga. Potrebno je delno ometati stene, izdelati tlake, ter obnoviti vodovod ter elektriko. Je velikosti 100m2.

A.M. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Koper, Staro Mestno Jedro)

Obnova strehe, fasade, celovita obnova stanovanja (kopalnica, okna, pod (tla)...

T.P. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Novo Mesto)

Zidanica je zgrajena.Potrebno je prestaviti dva prezida,enega še narediti,omet sten polaganje keramike,menjava oken in vrat menjava strehe betoniranje terase pred vhodom.

M.H. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Medvode)

Sem v pripravah za obnovitev hiše letnik 1960. Izdelan imam tudi načrt. Obseg dela: - mansarda (knauf, malenkost dozidave in rušitev stene za vhod,..) Komplet drugo etažo položiti knauf, elektroinstalacije, kopalnica, nova okna in vrata, par pozidav zaradi spremembe vrat in prostorov, malenkost rušenja... Talne obloge Slikopleskarska dela..

D.A. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Maribor)

Potreboval bi oceno stroškov celovite obnove hiše v slabem stanju iz leta 1967.

B.Ž. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Bojsno Pri Globokem . Občina Brežice)

Želel bi ponudbo za celovito prenovo manjše starejše hiše na podeželju (menjava oken, sanacija elektro in vodovodne napeljave, snacija ogrevalnega sistema, obova tal in sten,...

T.H. želi prenoviti hišo (Menjava talnih oblog / Ljubljana)

Prenova dvosobnega stanovanja iz leta 1990 v LJubljani, cca. 40 m2: zamenjava starega parketa z novim (25 m2), polaganje ploščic v kuhinji (10m2), pleskanje vseh sten, manjša adapatacija električnih napeljav

K.K. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice)

Adaptacija notranjosti hiše, izdelava mansarde, prestavitev stene...

H. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Vojnik)

Prenova stanovanja. Rušenje obstoječih opečnih nenosilnih zidov cca 35 m2. Izdelava prebojev za zunanja vrata šir. 100 cm kom 3. Preboj za stopnice v a.b. plošči. Izdelava novih bet, stopnic. Izdelava cem. estriha deb 4 cm cca 32 m2. Izdelava predelnih knauf sten cca 66 m2. Obloga stropne lesene konstrukcije s kartonskimi knauf ploščami cca 100 m2. Dobava in vgradnja notranjih vrat šir 100 cm kom 6 Dobava in vgradnja zunanjih vrat šir 100 cm kom 3. Dobava in vgradnja oken 140/140 kom 3.

R. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Novo Mesto)

Kompletna adaptacija hiše, od hidroizolacije do strehe. Potrebna menjava vseh inštalacij znotraj, kot tudi tlaki.

D.K. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice)

Energetska obnova manjše (po gursu 86m2, sicer več) starejše hiše/vile. Hiša je neobnovljena - zgrajena leta 1924. Hiša je potrebna temeljite prenove (nova streha in mansardni del na novo - izgraditev kopalnice tudi v tem nadstropju), pritličje načeloma ok, s porušitvijo stene ki ni nosilna (kuhinja in jedilnica) obnova fasadae in izolacij preboj stopnišča v kletni del.

R. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Novo Mesto)

Celovita adaptacija hiše 9,5 x 9 m, klet + 2 nadstropja. Prenova elektrike, vode, kanalizacije, delno premikanje notranjih sten. Zunaj drenaža, podiranje verande z balkonom cca 10m2, menjava oken, strehe, ureditev okolice.

B.M. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Ljubljana (Šentjakob))

Prenova družinske hiše v okolici Ljubljane (Šentjakob)

M.G. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice)

Pozdravljeni, letos v Aprilu / Maju imamo namen adaptirati hišo staršev. Potrebno je kar nekaj dela, zato se na vas obračam s povpraševanjem za "celoten paket", saj ne bi radi kombinirali 5 podizvajalcev. Prosim za grobe okvirne ocene del, oziroma rang velikosti cene. Dela, ki so potrebna. 0.1) zaščita prostorov (po potrebni prenos pohištva v klet, oziroma garažo). 1) celotna adaptacija kopalnice (cca 7m2); odstranitev starih ploščic, zamenjava napeljav (cevi voda) v stenah, nove ploščice, ravnanje sten ("rajhanje" da so stene ravne) in beljenje, vgradnja novih elementov v kopalnici (prha, korito, školjka, boljer). 2) adaptacija električne napeljave v spodnjem nadstropju (izkop in vgradnja novega kanala za elektriko-MOČ, osvetljava ostane na istih žicah kot je sedaj).Tu spadajo prostori kopalnica, sobra 1, soba 2, kuhinja in dnevna soba. 3) adaptacije sobe 1 - cca 13m2 (odstranitev starega parketa, polaganje ladijskega poda, ravnanje sten (rajhanje), odstranitev vlage, beljenje 4) adaptacije sobe 2 - cca 13m2 (odstranitev starega parketa, polaganje ladijskega poda, ravnanje sten (rajhanje), odstranitev vlage, beljenje 5) adaptacija podstrešja, menjava nosilnih tramov in polaganje novih nosilnih tramov, polaganje poda (deske, oziroma kak drugi material, ki bi ga priporočali), instalacija toplotne in zvočne zaščite med tramovi (v prostoru kjer je zgornji pod in strop spodnjega nastropja med tramovi). Ta dela se izvajajo na eni strani hiše (polovica). Ploščina podstrešja je 87m2, torej bi bilo ta dela porebno izvesti na 44m2. 6) rajhanje sten in beljenje podstrešja 44m2. 7) izsuševanje vlage v spodnjih 3 prostorih, 7m2, 13m2 in 12m2. Ker vem da je dela veliko in iz različnih strok me zanima ali ste sploh sposobni ponuditi cel paket? Tudi če morate najeti podizvajalca (recimo tesarske storitve) me zanima ali bi projekt lahko speljali in za kakšno ceno? Trajanje projekta naj bo med 14 in 25 dni, s tem da je 25 dni maximum. Material bi moral biti kupljen vnaprej, za kar lahko plačamo vnaprej, tako da bi projekt ne bil odvisen od nabave materiala. Odločitev glede ploščic in ladijskega poda, ter poda na podstrešju po predhodnem dogovoru (odločitev samo glede vizualne podobe). Lokacija je Kanal ob Soči (Nova Gorica). Prosim za okvirno ceno. Hvala.

T.T. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Medvode)

Zidarska,tesarska,betonska in deloma rušitvena dela za obnovo hiše.

M.R. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Murska Sobota)

Iscem izvajalca za prenovo obstojece hise z dogradnjo 1 sobe, terase in vhoda s stopniscem. Potrebna je tudi nova streha (rust lahko ostane-gre sicer za 4kapnico) ter fasada, okna v obstojecem delu hise so uporabna.

J.S. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Celje)

Podrobnejši opis stanja in predvidenih posegov je v priponki. Hvala za vaš čas in ponudbo.

D.R. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Prenova 3 etažne hiše. Potrebno je zamenjati streho, fasado, okna in vrata, grelni sistem, popolna notranja ureditev in izdelava mansarde. Poleg je potrebno urediti tudi okolico.

T.K. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Murska Sobota)

Prenova notranjosti staromescanske hise z visokimi stropovi (3 sobe, kuhinja, kopalnica, hodnik in predsoba: okna, vrata, tla, luči, brez pohistva, razen kuhinje in kopalnice).

S.L. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Šmartno Pri Slovenj Gradcu)

Potrebujemo izvajalca za prenovo pritlične etaže manjše vrstne hiše (cca 45m2) - kuhinja, kopalnica, povečanje oz. dozidava dnevne sobe (dozidava cca. 3x3m) - prenova elektro in vodovodnih inštalacij, rušenje nenosilnega zidu, prenova tlakov, polaganje keramike, izdelava stropov, beljenje sten... Med prenovo bi še vedno živeli v zgornji etaži.

B.K. želi prenoviti hišo (Menjava talnih oblog / Šmartno Ob Paki)

V hiši potrebujemo več storitev za prenovo: * Menjava starih oken z novimi (plastičnimi ) in sicer: 2 x okno 180x140 cm ,1 x balkonska vrata 70x230 , 2 x okno 140x140 cm , 1 x okno 120x120 cm in 1 x okno 100 x 180 cm * Menjava laminata 30 m2 . * Ostranitev ladijskega stropa in oblaganje stropa z gips ploščami ( 24 m2). * Beljenje sten 60 m2. Materiala za prenovo nimamo dobavljenega. Iščem izvajalca , ki bi vse to opravil v kompletu. Pri polaganju laminata bo potrebno tla izravnati z izravnalno maso. Lep pozdrav Boris Kovač

T.V. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Ljubljana)

Novogradnjo v 3. podaljšani fazi (zunaj končana, znotraj popolnoma nič narejenega) speljati na ključ.

J. želi prenoviti hišo (Prenova kopalnice / Brežice)

Potrebna je kompletna obnova hiše, menjava strehe, izolacija hiše, preureditev notranjih prostorov. Oprema je lahko iz Ikeje. Potrebujem spalnico ter eno manjšo pisarno, dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico ter kopalnico. Ogrevanje na kamin in s klimo. Podstrešja ne potrebujem.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.

Menjava talnih oblog — po mestih