fb
Osebno trenerstvo, Jure Škegro s.p.
Osebni trener
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Znebite se tegotnih bolečin in postanite fit in zdravi!

Opis

Sem ustanovitelj podjetja Fortis Corpus, certificiran AFP osebni trener, strasten športnik, imam več kot 8 let izkušenj s fitnesom ter 8 let izkušenj z borilnimi veščinami in drugimi športi.

Živimo v času, kjer se vse odvija relativno hitro, imamo naporne službe, številne obveznosti, družinsko življenje, študij... Zelo hitro se zgodi da pozabimo dati ljubezen svojemu telesu, ki je navsezadnje naše edini resnični “dom”. Če nimamo zdravja, imamo zares kaj? Mnogi to ugotovijo precej pozno, ampak NIKOLI ni prepozno za SPREMEMBO. Slabe telesne sposobnosti, odvečni kilogrami, bolečine v sklepih, kronična utrujenost, pomanjkanje energije.. to je le nekaj faktorjev oziroma posledic telesne neaktivnosti in neprimernega načina življenja.

Moja vizija je preprosta, pomagati čim večjemu številu ljudi na njihovi poti do bolj zdravega načina življenja. Kako? Nudim več storitev, od strokovno sestavljene personalizirane vadbe 1 na 1 v okoliških fitnesih ali v mojem studiu, prehranskega svetovanja do vodenih skupinskih treningov, izobraževanja o nakupovanju živil ter organizacijo telovadnega prostora in treninga na domu.

Se želiš znebiti odvečnih kilogramov in maščobnih oblog? Si želiš pridobiti mišično maso pa ne veš točno kako? Želiš imeti atletsko postavo? Morda se želiš naučiti kako uporabljati fitnes naprave in vse telovadne pripomočke, kako sam sestaviti primeren program in način treniranja in nadaljevati svojo pot sam/a? Ali pa je vse kar potrebuješ preprosto pridobitev dobrih navad telesne aktivnosti in zdrave prehrane, ter s pomočjo vadbe ohranjati zdrave, neboleče sklepe, hrbtenico in mišice, izboljšati svoj imunski sistem in nivo energije, v končni fazi izboljšati svoj življenski slog?

Vsi, ki se najdete v zgornjih stavkih, čas je da se začnete gibati, pridobite na kondiciji, si uredite prehrano in ponovno prevzamete nadzor nad svojim življenjem in posledično zdravjem, počutjem in izgledom.

Moj pristop temelji na dolgoročnosti. To pomeni, da upoštevam vaše trenutne zmožnosti, zdravstveno stanje, način življenja in ostale dejavnike, ki vplivajo na dolgoročno doseganje zastavljenih ciljev, uspešnost in varnost. Pomagal vam bom, da ostajate na pravi poti in pri vzdrževanju motivacije.

Naredite nekaj dobrega za svoje zdravje in telo. Če si zainteresiran/a, me kontaktiraj in dogovorima se lahko tudi za strokovno ocenitev in načrtovanje personaliziranega plana tvojih ciljev ob kavi.

Reference

Toni: Great trainer and even greater person.

Polona: Vrhunsko svetovanje, individualen pristop in vodenje skozi proces ohranjanja zdravja in izgradnje telesa, priporočam.

Sara: Popolnoma individualen pristop, ocenitev začetnega stanja in super prilagojen program!

Kako smo drugačni

Stranke obravnavam kot ljudi, celostno in v skupni povezavi z mnogimi faktorji. Ponudim vam lahko vrhunsko obravnavo od samega začetka, ki je najtežji in do vašega želenega cilja. Obravnavam ljudi, ki nimajo popolnoma nič izkušenj z namerno fizično aktivnostjo, rekreativce, športnike in pa atlete. Konstantno se izobražujem, ker nikol ne veš vsega! Definitivno so pa moje dosedanje izkušnje velik faktor pri mojih storitvah.

Uradni naziv podjetja
Fortis Corpus, Jure Škegro S.p., Osebno Trenerstvo - Fortis Corpus, Jure Škegro S.p., Osebno Trenerstvo
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Osebni trener
Velikost ekipe
Ni podatka o zaposlenih
Leta izkušenj
Novo podjetje (Datum ustanovitve: 2019)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: CCC Preveri TRR!
Glavna dejavnost podjetja
P85.510 - Izobraževanje, izpopolnjevanje in usposabljanje na področju športa in rekreacije
Status podjetja
Trenutno posluje
Vsi podatki preverjeni
18. Avg. 2020
Lokacija
Suhadol 14, 1432 Zidani Most

Ocene

Še nima ocen.
0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Osebno trenerstvo, Jure Škegro s.p. poslal konkretno ponudbo