fb

Javna zabava / veselica / koncert - Domžale in okolica

Hitro povprašajte vse preverjene ponudnike za organizacijo dogodkov - javna zabava / veselica / koncert ter pridobite cene in ponudbe za mesto Domžale.

poslanih povpraševanj
ponudnikov storitev
sklenjenih poslov

Top 10 izbor: najboljši ponudniki za organizacijo dogodkov (javna zabava / veselica / koncert, Domžale in okolica)

Preverjeni organizatorji dogodkov
BP EVENTS&PR, Barbara Pirh s.p.
5,0
(1)
Team building dogodki · Animacija na dogodkih · PR / odnosi z javnostmi · Pisanje besedil · Organizacija dogodkov · Osebni trener
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Organizacija in vodenje/animacija dogodkov in PR (odnosi z javnostmi)
Ponudnik izbran že 3 krat

Opis

Glavne dejavnosti podjetja so organizacija in vodenje dogodkov ter osebno trenerstvo. Sem radijska in televizijska voditeljica, z več kot 10-letnimi izkušnjami. Vedno se potrudim, da se ljudje okoli mene počutijo sproščeno, naj bo to na dogodku, ko sem na odru pred manjšo ali večjo množico ljudi, ali na treningih, ko poudarjam, da je za svoj cilj potrebno garati, a na koncu je vse večkratno povrnjeno. Prav tako, če potrebujete promocijo zase, svoje podjetje, športno ekipo, glasbeno skupino ali kaj drugega, sem s svojim timom zagotovo pravi naslov za vas.

Reference

Radio Fantasy (od 10 do 14), Radio Veseljak, Aktual, Terme Krka, Uniks, Mega dom, Občine Šmarješke Toplice, Domžale, Ivančna Gorica, Grosuplje, Dolenjske Toplice... ter fizične osebe

Kako smo drugačni

Ne držimo se osnovnih smernic vodenja in organizacije, ker je pomembno, da se dogodki ne ponavljajo in ima vsak voditelj svoj stil, zato ga imam tudi jaz. Profesionalna, a hkrati sproščena in zelo dostopna. Osnove so pomembne, nadgradnja pa je odvisna od posameznika. Tudi pri osebnem trenerstvu se držim podobnih načel. Nekdo, ki si želi sprememb na svojem telesu, mora delati tudi na svoji notranjosti. Vadečim se 100 % posvetim in jim prisluhnem, zelo prilagodljiva pa sem tudi glede terminov treningov.

Uradni naziv podjetja
Bp Events&Pr Barbara Pirh s.p. - Bp Events&Pr Vodenje In Organizacija Dogodkov Barbara Pirh s.p.
Kontakt
Pokliči
Povezave
Storitve
Team building dogodki, Animacija na dogodkih, PR / odnosi z javnostmi, Pisanje besedil, Organizacija dogodkov, Osebni trener
Velikost ekipe
številčna ekipa
Leta izkušenj
Novo podjetje (Datum ustanovitve: 2008)
Finančno stanje
Bonitetna ocena: / TRR račun je preverjen
Glavna dejavnost podjetja
R90.030 - Umetniško ustvarjanje
Vsi podatki preverjeni
16. Apr. 2021
Lokacija
Gorenja vas pri Šmarjeti 18, 8220 Šmarješke Toplice

Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Ocene

Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
  • Danijel A. 08. Feb. 2018

Barbara je s svojim DJ Teyom poskrbela za odlično poroko. Ozvočila sta mi obred z super belimi zvočniki, Poskrbela sta za animacijo gostov na zabavi ter poskrbela za odličen izbor glasbe. Barbara je tudi izpeljala igre za se bolj pestro dogajanje. Imata super zvočnike in tudi lajtšov zaradi katere smo imei pravo diskoteko zase. Priporočam tudi vam, ker sta super tim.

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj

TOP 10 izbor najboljši ponudniki (javna zabava / veselica / koncert) za mesto Domžale z okolico je narejen na podlagi ocen preteklih strank in preko 43 drugih dejavnikov kvalitete, ki vplivajo na Omisli.si rang za leto 2021. Seznam za mesto Domžale osvežimo vsak dan.

Če poznate ponudnika za organizacijo dogodkov in menite, da manjka na seznamu za mesto Domžale, mu posredujte to povezavo.

Pomagali vam bomo najti pravega organizatorja dogodkov

Kaj menijo stranke, kot ste vi?

Ocenjeni ponudniki / izvajalci / organizatorji dogodkov

Vse je bilo OK, naši gostje so bili navdušeni

Pozdravljeni, zdaj, ko je izvajalec Gregor Kurent Golob zaključil z delom pri nas, lahko rečem, da sem izredno zadovoljna, da sem izbrala prav njega!

Že ko me je prvič poklical, sem imela občutek, da mu lahko zaupam, da bo delo dobro opravil.

Ko je prišel na ogled, je bil točen, imela sem občutek, da mu je delo v veselje in izziv. Sprejel je vsako, še tako drobno in zamudno popravilo. Imela sem občutek da pazi na moj denar (dela hitro, uporablja kvaliteten, a ne najdražji material...) in da pošteno pove, kaj lahko in česa ne more narediti.

Vsakič je prišel točno, enkrat pa me je o rahli zamudi pravočasno obvestil.

Pri delu je hiter, natančen, za seboj počisti. V stanovanju je popolnoma nemoteč, tih, ves čas prijazen in dobre volje.

Z veseljem ga bom priporočila vsem svojim prijateljicam in družini, prav tako pa se bom sama vedno obrnila nanj, ko bo v stanovanju spet treba kaj popraviti.

Glede na kvaliteto storitve, dela prepoceni :). In super je, da obvlada toliko stvari, da človek ne rabi za vsako malenkost klicat drugega mojstra - vse, kar rabiš, je on!

Lp, Katja

Barbara je s svojim DJ Teyom poskrbela za odlično poroko. Ozvočila sta mi obred z super belimi zvočniki, Poskrbela sta za animacijo gostov na zabavi ter poskrbela za odličen izbor glasbe. Barbara je tudi izpeljala igre za se bolj pestro dogajanje. Imata super zvočnike in tudi lajtšov zaradi katere smo imei pravo diskoteko zase. Priporočam tudi vam, ker sta super tim.

Kako deluje Omisli.si?

Povejte nam, kaj iščete

Ko potrebujete storitev, pošljite povpraševanje, ki ga posredujemo lokalnim ponudnikom, ki jim zaupamo.

Prejmite ponudbe

Kmalu boste prejeli ponudbe kvalificiranih ponudnikov, ki so na voljo.

Vi izberete najboljšega

S pomočjo prispelih ponudb, mnenj preteklih strank in svetovalca Omisli.si izberite vam najboljšega ponudnika.

Varni z Omisli.si
Z našimi preverjenimi ponudniki si delimo predanost zagotavljanja izjemne izkušnje pri najemanju storitev. Zato ob najemu na Omisli.si nudimo brezplačno pravno pomoč v primeru kakršnihkoli težav z izbranim ponudnikom.

Mediji o nas

Na trgu niso edini, od konkurence pa se razlikujejo predvsem po tem, da se želijo čim bolj približati ljudem.

- Delo, 12. 11. 2016

Ste ponudnik? Vpišite se brezplačno!

Iščete delo in si želite več zaslužka?
Včlanite se v največji posredovalnik povpraševanj in ponudb v Sloveniji.
Brezplačen vpis, zato pohitite z registracijo.