SOMMELIER ZAČETNIK – TEČAJ O POZNAVANJU VINA (ONLINE IZVEDBA)

ocena bralcev
5 od 1

Tečaj sommelier začetnik bo tokrat potekal preko spleta. Sedaj si končno lahko vzamete čas in predavanjem prisluhnete iz udobja domačega naslanjača. Seveda bodo tudi degustacije. Stekleničke z vinskimi vzorci boste prejeli po pošti oz. jih boste lahko prevzeli osebno. Vabljeni, da se pridružite! ???

Sommelier začetnik – 30-urni tečaj o poznavanju vina je namenjen vsem, ki želite pridobiti osnove sommelierskih znanj o:
– Kulinariki in vinu
– Pravilnem druženju jedi z vini – »foodpairing«
– Pridelavi vina od vinograda do steklenice
– Pravilih degustacije in o osnovah senzorike
– Postrežbi različnih vrst vin in penin
– Strokovni pripravi mize in pogrinjka
– Pravilih pisanja meni karte
– Osnovah bontona pri mizi

Skozi degustacijo boste spoznali vse tri vinorodne dežele Slovenije in osnovna tuja vina.

Tečaj »sommelier začetnik« je primeren za vse, ki vas zanima vino in kulinarika in želite o tem izvedeti še več, podjetnikom, poslovnežem, osebam, ki imate veliko stika z ljudmi, gostincem, vinarjem, hedonistom, vinoljubom in gurmanom. Predhodna strokovna znanja niso potrebna. Ob koncu ni preverjanja znanja, dobi pa vsak udeleženec potrdilo o uspešno opravljenem tečaju.

Termini: Šest zaporednih torkov: 10., 17., 24.11, 1., 8., 15.12. 2020 od 17h do 21h preko spletne aplikacije Zoom.

Tečajniki boste gradivo prejeli po e-pošti, stekleničke z vinskimi vzorci pa vam bomo poslali po pošti oz. jih boste lahko osebno prevzeli. Zadnje srečanje, ko je na sporedu food pairing in delovna večerja, bomo izpeljali v živo takoj ko bodo druženja zopet dovoljena.

Predavatelji: Aleksander Bohinc, sommelier 3. stopnje, Majda Debevc, vrhunska strokovnjakinja s področja žganih pijač in sommelierka 3. stopnje, Edvard Kužner, dolgoletni profesor na Srednji šoli za gostinstvo in turizem v Celju, sommelier 3. stopnje.

Cena tečaja je 350,00 EUR.

Več informacij in prijave na info@sommeliermaster.si ali 041 334 944.








ocena bralcev
5 od 1

Add a Comment

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja