Revija Nasvet strokovnjaka

Električno kolo: Predelava klasičnega v električno kolo

Električno kolo by Tomaž Marguč.

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Čeprav imate doma dobro klasično kolo, razmišljate o nakupu novega električnega kolesa…

Pa ste vedeli, da izbran strokovnjak lahko klasično kolo predela v električno kolo? En izmed preverjenih ponudnikov te storitve je denimo Tomaž Marguč, ki se poleg ostalih storitev (izdelava, montaža in servis vrat), ukvarja tudi s predelavo in servisom koles. Več o tem, si lahko pogledate na njegovi spletni strani ekolesa-marguc.si ali pa ga kontaktirate na 031 326 262.

E-kolesa by Tomaž Marguč.
Odločite se za predelavo klasičnega v e-kolo.

Naj vaše domače kolo ne bo postane le zbirališče prahu, odločite se za predelavo le-tega. Zakaj bi to storili? Poglejmo si nekaj prednosti…

Prednosti predelave klasičnega v električno kolo:

  • PRIHRANEK DENARJA: Nakup novega električnega kolesa je povezan z večjim stroškom, zato je pred nakupom smiselno preveriti ali lahko vaše že obstoječe kolo predelate.
  • KVALITETA: Za predelavo klasičnih koles, se uporablja enako ali celo boljšo tehnologijo kot jo imajo tovarniško kupljena.
  • PRIHRANEK PROSTORA: Namesto dveh koles, bo prostor zasedlo le eno kolo.
  • PRILAGODITEV KOLESA: Izbran strokovnjak vam lahko pri predelavi svetuje in električno kolo prilagodi vašim željam in potrebam. Prav tako lahko pred sprejemom končne odločitve preizkusite vse motorje in izberete tistega, ki vam najbolj ustreza.
  • KADARKOLI SI LAHKO PREMISLITE: Tudi ko bo vaše kolo predelano, se lahko kadarkoli odločite in celoten komplet premontirate na drugo kolo ter starega povrnete v prvotno stanje.
  • DODATNE STORITVE: V podjetju E-kolesa Marguč, vam lahko prilagodijo tudi domet in končno hitrost, predvsem v smislu “off road” različic koles.
Električno kolo by Tomaž Marguč.
Naj se vaše klasično kolo, spremeni v e-kolo.
Dodatki električnega kolesa by Tomaž Marguč.
Izbrano podjetje za predelavo koles, vam poleg motorja lahko montira tudi ostale dodatke.

Naš preverjen ponudnik Tomaž Marguč pravi:

“V delavnici podjetja E-kolesa Marguč, smo specializirani za predelavo koles z motorji z navornimi senzorji. Ta v primerjavi z ostalimi sistemi zagotavljajo najboljšo uporabniško izkušnjo. Pri delu uporabljamo motorje BAFANG, ki so znani po dobri kvaliteti in vzdržljivosti. Testirali smo jih skoraj 3 leta, v vseh vremenskih pogojih in obremenitvah. Če ste v dilemi, kater model motorja izbrati, nas obiščite in vse modele preizkusite na že predelanih kolesih. Na voljo so vam motorji z različnimi močmi, vse od 250 W pa do 1000 W.”

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno