Revija Nasvet strokovnjaka

5 brezplačnih aplikacij za kalkulator in sledilnik odstotkov za Android in iOS

white calculator on white table

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Brez dvoma obstaja ogromno spletnih in nespletnih aplikacij v App in Play Store. Kalkulator za Android in iOS je bistveno orodje, ki ga imate v telefonu, ne glede na to, ali ste študent, učitelj, inženir ali povprečen človek. Dobra aplikacija kalkulator odstotkov vam olajša izračun odstotkov in vam pomaga preprečiti napake. Če se sprašujete, kako potem izračunati odstotek, naj vas to ne skrbi. V tem članku boste spoznali aplikacije za Android in iOS, s katerimi lahko določite odstotke.

Brezplačne aplikacije in iOS za izračun odstotkov:

Spodaj smo našteli najboljše aplikacije za Android in iOS, da lahko izračunate odstotek.

Kalkulator RealCalc:

RealCal je androidni znanstveni in (odstotni kalkulator), ki ga lahko uporabljate brezplačno. Ko prvič uporabite ta kalkulator odstotne rasti, boste opazili, da je videti kot samostojen kalkulator. Ta kalkulator ne izračuna le odstotkov, ampak je tudi programiran za izvajanje algebraičnih izračunov, operacij RPN, pretvorbe enot in številnih drugih izračunov. Najboljša stvar pri tem kalkulatorju pametnega telefona je, da hrani rezultate v svojem pomnilniku. Torej ga lahko uporabite kadarkoli imate opravka z izračuni odstotkov.

Kalkulator odstotkov Calculator-Online.net:

Ta je spletni spletni (odstotni kalkulator) podjetja calculator-online.net, ki ga lahko uporabljate v svojih napravah Android in iOS prek spletnega brskalnika. Spletni kalkulator odstotkov je najboljši ne samo za določanje odstotkov, ampak tudi odlično deluje za vrednosti odstotkov. Uporablja osnovne formule za izračun odstotkov in neznanih odstotnih vrednosti v enačbi. Odstotke lahko dodanem številu tudi seštejete ali odštejete. Prikaz postopnega postopka izračuna odstotka je še ena odlična lastnost tega orodja.

Quickey kalkulator:

Ta androidni kalkulator odstotkov ima preprost uporabniški vmesnik, ki ga lahko uporablja vsak posameznik. Hitri kalkulator za izračun odstotkov vključuje funkcije pomnilniških tipk, tipk za odstotke, tipk za odgovore itd. Je ena najboljših aplikacij za iskanje odstotkov v Trgovini Play, ki jo lahko vsak uporabnik telefona Android uporablja brezplačno. Če vam je stara tema kalkulatorja pametnega telefona postala dolgčas, uporabite ta kalkulator odstotkov, saj vam omogoča, da spremenite njegovo temo, kadar želite. Ta kalkulator ima dve osnovni temi, svetlo in temno, lahko pa ga tudi prilagodite v nastavitvah.

Mathway: Najboljša večnamenska aplikacija za kalkulator:

Kalkulator odstotkov Mathway je vse v enem kalkulatorju. Ker uporabniku omogoča izvajanje osnovne matematike, trigonometrije, statistike, odstotnih operacij in mnogih drugih. Ta kalkulator rasti v odstotkih je brezplačen za prenos, če pa želite dobiti funkcijo postopnega izračuna, morate aplikacijo nadgraditi na premium različico. Kalkulator Mathway hrani vse vaše izračune v svoji zgodovini v ustrezni kategoriji. Najboljše pri tem je, da ta kalkulator dobite brezplačno za uporabo v napravah iPad, iPhone in Android. Če pa ga takrat ne želite namestiti v svoj telefon, uporabite njegov spletni kalkulator za izračun odstotka rasti.

Kalkulator +:

Kalkulator + je nekoliko drugačen (kalkulator odstotkov), saj ponuja skoraj vse, kar potrebujete v kalkulatorju. Uporabniški vmesnik je preprost in enostaven, zato ga lahko brez težav uporablja vsak. Na zaslonu iPhona izgleda tako dobro, da je vizualno privlačen kalkulator. Podpira funkcije rokopisa, urejanja in še veliko več. Skupaj s kalkulatorjem odstotkov lahko izvedete tudi znanstveni izračun ulomkov. Če želite uživati v njenih naprednih funkcijah, jo morate nadgraditi na premium aplikacijo. Ta aplikacija odlično deluje na uri Apple.

Zaključek:

V tem vodniku smo podali informacije o najboljšem kalkulatorju odstotkov. Za izračun odstotkov lahko uporabite katerega koli iz zgoraj navedenega kalkulatorja.

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno