Revija Nasvet strokovnjaka

STOLI IN MIZE ZA RESTAVRACIJE IN HOTELE AG VEBO 

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Stoli in mize za catering visokokakovostne blagovne znamke ZOWN MAXCHIEF

V AG VEBO d.o.o. smo specializirani za stole in mize za gostinstvo. Naša strategija je prodaja visokokakovostnih izdelkov, ki jih večja frekvenca ljudi, ne spravi na naša odlagališča. Podjetje deluje od leta 1996 in v njem sodeluje ekipa predanih in izkušenih ljudi, vsi z enim ciljem: zagotoviti najboljši servis našim strankam, tako v Sloveniji kot v tujini. Naši kupci so naše največje bogastvo in le tega znamo dobro čuvati! Trudimo se, da imamo v ponudbi atraktivne in kvalitetne izdelke po sprejemljivih cenah in s hitrimi dobavnimi roki.

Smo tudi zastopniki za ZOWN Maxchief CATERING OPREMO, ki so edini proizvajalci, ki ponujajo opremo za catering iz nereciklirane – 100 % čiste HDPE plastike, ki velja za okolju prijazno plastiko in za katero obstaja najmanjša verjetnost, da bo izpuščala kemikalije v vodo in je razgradljiva.  Za CATERING OPREMO ZOWN Maxchief smo se odločili ker zagovarjamo namembnost za javno rabo,  kakovost, vzdržljivost, moč, certifikate, uporabo materialov ter kakšen odtis bomo puščali v naravi. Gre za visokokakovostne vzdržljive izdelke, ki so neprimerljivi z na oko zelo podobnimi – drugimi izdelki. ZOWN Maxchief so edini proizvajalci, ki ponujajo opremo za catering iz nereciklirane – 100 % čiste HDPE plastike, ki velja za dobro plastiko, znana kot Polietilen visoke gostote, in gre za okolju prijazno plastiko in za katero obstaja najmanjša verjetnost, da bo izpuščala kemikalije v vodo. Čisti HDPE ima št. 2 oznako za recikliranje in se tovrstna plastika lahko popolnoma reciklira. Prav tako je ogrodje stolov in miz popolnoma iz nereciklirane zlitine, ki je ISO certificirana. Ko rečem nereciklirano, pomeni, da je iz čiste mase, kar dviguje kakovost in neprimerljivo vzdržnost, hkrati pa je take materiale možno popolnoma reciklirati. Vsi stoli in mize za catering imajo tudi popolno UV-zaščito. Večina stolov in miz za catering je pri ZOWN Maxchief certificiranih, saj so produkti testirani od zunanjih laboratorijev, kar daje večjo garancijo za ustreznost po EU standardih. ZOWN Maxchief nudi tudi 2, 5 ali 10-letno garancijo, odvisno od produkta. Stoli in mize ZOWN Maxchief so praktično večni. In ko je stol ali miza potrebna menjave, je to možno popolnoma reciklirati. 

Ko odpirate ali prenavljate gostinski lokal, Vam priporočamo naše artikle. 

V naši ponudbi opreme za gostinstvo štejemo:

  • Vrtne stole: ratan, biergarten, lesene, plastične (na zalogi)
  • Vrtne  mize, fotelje, klopi (na zalogi)
  • Notranje stole in mize (nekaj na zalogi, večinoma po naročilu)
  • Stoli in mize za Catering ZOWN za notranjo in zunanjo rabo + transportni vozički (tudi najem)
  • Vrtni ležalniki, senčniki, IR grelci (na zalogi)
  • Tekstil v različnih barvah: blazine za stole, ležalnike; prti za mize in obleke za stole za Catering opremo

Zakaj se razlikujemo od drugih? Kaj pomeni naša kvaliteta?

Štejemo se med dobavitelje opreme za gostinsvo, ki zagotavljamo visokokakovostne izdelke za t.i. javno rabo, ki so narejeni iz močnejših materialov in so bolj vzdržljivi kot sorodni izdelki, ki niso narejeni za javno rabo. Ha-Joon Chang  pravi: »People ‘over-produce’ pollution because they are not paying for the costs of dealing with it.«  Zato vabimo gostince, da naj ne kupujejo opreme, ki ni namenjena javni rabi, ampak domači. V zadnjih petih letih ugotavljamo, da gostinci menjajo nekakovostne izdelke ali izdelke za domačo rabo in jih po letu ali dveh zavržejo ter se potem odločijo za nakup stolov in opreme za javno rabo. Vsako leto se registrirajo novi gostinci. Vsi ti gredo po istih korakih svojih kolegov z nakupi opreme za domačo rabo. V tem času pa se zaradi istih napak kopičijo naša odlagališča. Potrebno je spremeniti miselnost. Ko bomo utišali miselnost: »tako je poceni, da tudi če samo 1x uporabim, se splača«, bo svet mnogo lepši. Vse bolj pa moramo biti ozaveščeni, da nam primanjkuje prostora za odlagališča. Dubaj in Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske imajo za manj kot 8 let še prostora. V oceanih je 6x več plastike kot planktona. 

Kupujte kvalitetno in ohranimo naš planet. (oglasno sporočilo)

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno