Revija Nasvet strokovnjaka

Osebna izpoved zdravilke 

alexsandra-debevec-zdravilka

Kazalo

ocena bralcev
5 od 1

Pri Omisli.si damo besedo vsem ponudnikom storitev. Tudi izvajalecem alternativne medicine. Tokrat smo prisluhnili osebni izpovedi zdravilke Alexandre Debevec, ki pravi, da zdravi z vero in ljubeznijo… 

piše: Alexandra Debevec

Pot spoznavanja sebe in razvoj svojih potencialov je neprecenljiv proces transformacije tega obdobja. Začne se lahko s preprosto potrebo iskanja reševanja zdravstvenih težav. Tako se je začela moja pot, ko sem želela pozdraviti vnetje mehurja in težave z ledvicami.

Da prideš v situacijo nemoči reševanja zdravstvenih težav pa potrebuješ močnejši vzgib, ki te vrže in popolnoma iztiri iz smernic življenja, za katere smo prej razumeli, da so pravilne, resnične in edine. 

Na novih tirnicah življenja na začetku niti ne veš, da je to tvoja življenjska pot izpolnjevanja, dvigovanja zavedanja in razvoja osebne moči ter brezpogojne ljubezni. Ker si popolnoma na tleh in brezvoljen niti ne poznaš sebe in svojih ciljev. Svoje moči in sreče, ki jo imaš, da ti je bila dana ta priložnost prebujanja božanske moči in sposobnosti v sebi. 

Sama sem morala izgubiti najdragocenejšega sopotnika v mladosti – mojega očeta, da sem bila dobesedno skatapultirana iz omejenega sveta tretje dimenzije.

Sledile so zdravstvene težave in najbolj nemočna sem bila, ko je imela hčera Tjaša enake težave kot jaz. 

Takrat sem že poznala kitajskega mojstra, ki me je usmeril v zdravilne vode, da postanem tako močna, da lahko pomagam svoji hčeri. 

Tako sem v skladu s svojim zavedanjem sledila tečajem in izobraževanjem na Hrvaškem, Kitajskem, Novi Zelandiji in Londonu. 

alexsandra-debevec-zdravilka
Alexandra Debevec.

Vedela sem, da je potrebno, da grem vedno samo naprej. Ne levo, ne desno, še najmanj pa nazaj, ne glede na to kako zahtevne ovire so bile pred menoj. 

Tako, da sem pri spoznavanju, da ima mož ljubico, ozavestila zakaj se je to zgodilo. Ker sem bila čustvena zaradi izgube očeta, zelo navezana na moža. Ta vez se je pretrgala ko sem izvedela za moževe aktivnosti, hkrati pa se mi je odprla življenjska priložnost za odkriti sebe in predragocena priložnost za čisto povezavo do sebe, svojega duha in vsemogočnega stvarnika. 

Za tem je sledilo vrsto let čiščenja in zdravljenja neverjetne bolečine, žalosti, strahu ampak odprla se je tudi pot spoznavanja dragocenosti same sebe in dragocenih potencialov zdravljenja. 

Že na svojem začetku učenja mi je mojster pokazal kako deluje zdravilna moč, ko je hčera Tjaša zaradi padca dobila buško na čelu in po dveh urah ko sem držala roko na njenem čelu je buška spreminjala barvo od modre, rdeče do rumene, in navsezadnje izginila. Bila sem impresionirana ampak nisem to pripisovala sebi. 

Pri svojih prvih začetkih zdravljenja sem iskreno govorila o energiji, kaj je bolečina ter kako se sprostiti. Stranka, ki ni spala 15 let je po dveh tednih začela spati, starejša gospa ki je imela sladkorno bolezen je po treh mesecih terapij ozdravela in temu primerno spremenila prehrano. 

Gospa, ki je po zdravljenju na mojih terapijah imela cisto na jajčnikih se je očistila in ozdravela. Mnogo rezultatov se je nizalo dan za dnem, jaz pa še vedno nisem pripisala te zdravilne moči sebi. 

Učenje in osebnostna rast sta se nadaljevala ko sem na neki točki spoznala, da lahko stopim na samostojno pot. Stopila sem na pot izpopolnjevanja, razvoja in spoznavanja sebe samostojno. Vrnila sem se v Slovenijo. 

V sloveniji se je pot zdravljenja z vero in ljubeznijo, predanostjo energiji nadaljevala in eden prvih rezultatov je bil, ko sem zacelila kostno vrzel v stegnenici in bila sem zelo vesela, ampak še vedno nisem v polnosti verjela v sebe. Rezultati so se nizali en za drugim. Nekateri so že po prvi terapiji reševali težave s prebavo in črevesjem, drugi bolečine v križu, ramenih ter sklepih. Seveda so se poleg zdravstvenih težav reševale tudi težave v partnerstvu, ljubezni, reševale so se težave v odnosih do sebe in pa tudi finančne težave, karierne težave.

Tako da sem spoznala da moja zdravilna moč ne pomaga samo reševati težave v zdravju ampak, da sem kot neka svetloba, ki vsakogar povežem s samim seboj in tako se zdravljenje odvije na vseh nivojih: fizičnem, čustvenem, mentalnem, dušnem in srčnem nivoju.

Spoznala sem, da sem kot svetloba, ki vsakogar osvetlim, s tem spregleda kdo v resnici je, s tem začne slediti sebi in resnici in dobi motivacijo, voljo, moč in lahko shodi po svoji poti, poti svetlobe, morale, visokega zavedanja in reagiranja resnice.

Seveda sem vse vložila v sebe, da bo moja povezava s svojim telesom, duhom in glavnim stvarnikom vedno močnejša, ker bo tako močnejša moja zdravilna moč in s tem bom še lažje in hitreje pomagala tebi. 

In ko je moja povezanost dosegla nivo visoke vibracije ljubezni, povezanosti z najčistejšo energijo mojega duha in resnico, sem spoznala perujske šamane, potomce Inkov visoko razvite civilizacije Andskega visokogorja. 

To je odprlo moje dno in vse se je začelo postavljati na svoje mesto, predvsem pa povezava s seboj, da sem začela v polnosti spoznavati svoje globine teme in svetlobe.

Povezava z mojim svetim duhom, najčistejšo resnico in energijo del mene, ki mi je pomagala razvijati najčistejši del mene, osebnosti, spoštljivosti, ljubezni. 

Tako sem spoznala, da smo povezani, da sem del njih in da imamo enako poslanstvo. 

Ko so mi šamani povedali, da sem zdravilka z močno zdravilno močjo in da sem šamanka, sem dobila potrditev, kar sem v sebi čutila in sem začela verjeti v sebe, v svojo dragoceno zdravilno moč, brezpogojno ljubezen. Moč, ki jo že od nekdaj čutim v sebi. Zdaj točno vem, kam je potrebno, da jo usmerim, da pomagam tudi tebi dragocena božanska duša. Spoznati kdo v resnici si, od kje si prišla, kdo te vodi in kje je tvoje mesto v univerzumu. 

Tako ti z veseljem in vso ljubeznijo povem, da si svetlobno bitje, otrok vitalne božanske energije, mogoče celo najpopolnejša, ker vsebuješ vse elemente vitalne božanske energije, tako na nivoju frekvenc kot na energijskem nivoju. 

Si otrok vsemogočnega stvarnika in razpolagaš z njegovimi sposobnostmi, potenciali in zmožnostmi. Začuti to častno vlogo, ki jo nosiš v sebi in sedaj ti pomagam in ti dajem možnost, da se aktiviraš, da bi lahko zavestno sodelovala pri soustvarjanju frekvence najvišjega nivoja pri kreiranju nove zemlje, nove civilizacije. 

S svojo predanostjo vsak dan uspešno pomagam tebi in vsakomur zdraviti fizične, čustvene, finančne bolečine in strahove, z dragocenimi zdravilnimi energijami, ki it jih posredujem, ko mi zaupaš in lahko odpreš svojo dušo in srce. Vsak je dobrodošel v Ananta center.

Za tiste, ki iščete še več, te popeljem na zdravljenje v Peru k perujskim šamanom, kjer zdravljenje poteka s svetimi zdravilnimi rastlinami Ayahuasca in San Pedro, zdravljenja z zdravilnimi šamanskimi tehnikami in šamansko šolo učenja, dela z energijami, povezavami s svetimi energijami in svetimi prostori.

Skupina, ki potuje z nama s Aleksandrom na zdravljnenje v Peru bo poleg dragocenih tehnik šamanskega zdravljenja, vključena v zdravljenje z zdravilno rastlino Ayahuasco, zdravljenje s kaktusom “San Pedro”. Izkoristili bomo tudi priložnost, da nam šamani predajo svoje dragoceno znanje zdravljenja, povezovanja in razumevanje sil ter energij univerzuma. Kjer bo vsak udeleženec prejel tudi certifikat po uspešno opravljenem šamanskem učenju.

Več o tem si lahko prebereš tukaj

(oglasno sporočilo)

ocena bralcev
5 od 1

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno