Revija Nasvet strokovnjaka

Fitnes za zdravje – Theta Healing terapija in Lightkeeper zdravljenje.

Povezanost z energijo in pričanje energijam univerzuma by Greg Rakozy.

Kazalo

ocena bralcev
4.8 od 4

Fitnes za zdravje se pod okriljem Iztoka Pogačnika ukvarja z Theta Healing terapijo in Lightkeeper zdravljenjem. Si v življenju želite narediti korak naprej in se osvoboditi negativnih prepričanj in vzorcev, ki vam ne služijo? Theta Healing terapija je v Sloveniji dokaj nepoznana zdravilna tehnika. Leta 1995 je tovrstno terapijo skanalizirala Vianna Stibal. Pri Lightkeeper zdravljenju pa gre za popolnoma novo zdravilno tehniko, 100.000-krat močnejšo od Reiki meditacije. Tovrstno zdravljenje in prej imenovana terapija, sta učinkoviti tudi pri odpravljanju travm, depresije, anksioznosti, paničnih napadov… Se sprašujete kako potekata? Berite dalje.

Theta Healing terapija

Eno srečanje traja od 1,5 do 2,5 h.

Uporablja se jo lahko pri psihičnih, čustvenih in fizičnih težavah. Theta Healing predstavlja obliko terapije, kjer izvajalec zdravljenja zavestno vstopi v vaše Theta možgansko valovanje. To je globoko meditativno stanje možganov, kjer je mogoče spremeniti zakoreninjene vzorce in prepričanja, ter travme. V Theta fazi smo v stanju globoke meditacije. Na tej stopnji se zmanjšata stres in tesnoba, doseže se globoka sprostitev, povečata se mentalna jasnost in ustvarjalnost in zmanjša občutek bolečine ter poveča občutek evforije oziroma sreče.

Ko se terapija prične, možgani dokaj hitro vstopijo v Theta val. Nastopi čas, ko oseba sodeluje s Stvarnikom, Bogom ali Vesoljem – odvisno od posameznikovih prepričanj. Na tej stopnji je zdravilec pozoren pri nalaganju občutkov, prepričanj in programov, saj se ti v tem stanju močno usedejo v vašo podzavest.

Theta Healing terapija daje večji poudarek na vzroke in prepričanja. Bistvo je v izvoru težav. Ravno iz tega razloga se posameznik, s pomočjo izvajalca zdravljenja, skuša dokopati do podzavestnega dela naših možganov in tam razrešiti težave.

Ta oblika terapije ne vključuje nobenih fizičnih posegov v telo, poslužujejo pa se jo lahko vsi, ne glede na religijo. Tovrstna metoda je primerna za čisto vsakega posameznika.

Primer terapije

Iztok Pogačnik, lastnik podjetja Fitnes za zdravje pravi, da je njegovega sina vedno, ko si je nadel obutev pri nogometu, bolela peta. Skušal mu je pomagati in ga trikrat zapored zdravil. Ker se je bolečina kljub temu ponavljala, je s pomočjo Theta Healing terapije ugotovil, da je imel sin nezavedni vzorec strahu pred odhodom v tujino. Bolečina je izginila v trenutku, ko mu je izbrisal vzorec iz njegove podzavesti.
Sedaj sta že dobila potrditev kluba iz tujine in sin bo končno lahko odšel, saj je bila to njegova velika želja.
Iztoka lahko kontaktirate tudi preko njegovih dveh Facebook profilov – 1. profil in 2. profil.
Travma in thetha healing zdravljenje by Activedia iz storitve Pixabay.
Zdravljenje uma.

Lightkeeper zdravljenje

Eno zdravljenje traja od 10 min do 20 min. Že eno zdravljenje odpravi težave. Izjeme so le težji primeri, kjer je potrebno izvesti več zdravljenj. Dnevno je dovoljeno opraviti največ eno terapijo zdravljenja.

Tovrstno zdravljenje je izredno uspešno, podobno Reiki meditaciji, vendar 100.000-krat močnejše. S pomočjo energije univerzuma poskrbi za pretok svetlobe in energije skozi vaše telo. Primerno je za zdravljenje raznoraznih bolečin in poškodb, zategnjenosti, celjenja, trenutnih slabosti, itd. Gre za povsem varno in nebolečo metodo zdravljenja. Zdravljenje je zelo hitro, po njem pa se boste počutili lahkotno v vašem telesu. Primerno je tudi za otroke mlajše od 10. leta starosti, vendar le s privoljenjem staršev.

Lightkeeper zdravljenje poskrbi za večji vnos energije v telo, zaradi česar si telo hitreje opomore oziroma posameznik hitreje ozdravi.

Primer zdravljenja

Iztok Pogačnik, lastnik podjetja Fitnes za zdravje pravi, da si je zelo globoko ureznino, zadano s konico noža, brez povijanja zacelil z Lightkepeer zdravljenjem. Rano je v slabih 10 minutah zacelil do te mere, da je bil brez bolečin in nadaljnjih krvavitev.
O tem je zapisal “Ob rezanju sem ponesreči z nožem močno zarezal v prst. Šel sem v preklic dogodka, odpravljanje ureznine ter v celjenje rane. Brez oskrbovanja rane, sem po 8. minutah pričanja energijam univerzuma, že normalno in brez obliža uporabljal prst ter nadaljeval z delom. Čas, ko pričaš energijam univerzuma se upočasni ali celo ustavi. To se zgodi zato, da se procesi celjenja ustvarijo brez posledic na telo in da energija nemoteno opravi proces celjenja. Enako deluje tudi pri odpravljanju bolezni, travm, strahu, itd. Čas je iluzija našega ega.”
Lightkeeper zdravljenje by Zac Durant.
Ozdravljeno in svobodno življenje.

Če ste se odločili za Theta Healing terapijo ali Lightkeeper zdravljenje, vam svetujemo Fitnes za zdravje in zdravljenje pod vodstvom Iztoka Pogačnika. Najdete ga na tej povezavi.

ocena bralcev
4.8 od 4

Povezane vsebine

Search

SODELUJEMO Z VEČ KOT 11.000 IZVAJALCI

✅ BREZPLAČNO POVPRAŠEVANJE
✅ PREVERJENI IZVAJALCI
✅ BREZ PROVIZIJ

Pridobite 7 ponudb


Nudite storitve?
Registrirajte podjetje brezplačno