fb
Kitarski ansambel Svarun
5,0
(1)
Glasbeni nastopi
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.
Kitarska glasba za poročni obred

Opis

Glasba je življenje, je rojstvo in stvarjenje, ljubezen in hrepenenje... S klasično ali sodobno kitarsko glasbo (sami določite zvrst, lahko vam igramo zimzelene rock balade, poročne koračnice iz 19. stoletja, Dan ljubezni ali zapojemo Ave Maria) obogatimo vaš poročni obred, lahko se odločite tudi za vokalno glasbo s spremljavo kitar, skladbe si lahko izberete iz našega repertoarja ali nam sami sporočite, katere pesmi želite in v kakšni izvedbi. Osnovna zasedba skupine je kitarski trio, po želji vključimo tudi vokal. Če je na lokaciji vašega civilnega obreda težava s prostorom, se lahko odločite tudi za solo kitaro ali kitaro + petje. Vse se da dogovoriti, ustrežemo vašim željam, saj gre za vaš dan.

Reference

Igrali smo že na veliko porokah, prireditvah in otvoritvah. Skupaj ustvarjamo že 25 let, smo uigrani in živimo za glasbo.

Kako smo drugačni

Smo kitarski ansambel, kar je v Sloveniji izredno redko. Izvajamo tako klasične kitarske skladbe in poročne koračnice, ki jih vsi poznajo, kot tudi čudovite nežne serenade, ki odlično dopolnijo vzdušje na sprejemu pred in po civilnem obredu. Skladbe si lahko sami izberete, prilagodimo se vašim željam tudi z velikostjo skupine. Za vas napišemo tudi priredbe sodobnih skladb, in če želite, jih tudi zapojemo.

Storitve
Glasbeni nastopi
Velikost ekipe
0 zaposlenih
Kontakt
Pokliči
Lokacija
Paloviče 19, 4290 Tržič

Ocene

Ocena: 5,0 od 1 uporabnika.
  • Eva M. 06. Jun. 2017

Dobro izbran repertoar, prilagajanje željam mladoporočenev, prečudovita izvedba ter prijaznost vseh članov ansambla

0
Izbrali ste 0 ponudnikov (počisti). Izberete jih lahko še več, ali pa... ...pošljite povpraševanje takoj
Prihranite čas in pridobite brezplačno ponudbo od tega ponudnika.

Glede na vaše želje vam bo Kitarski ansambel Svarun poslal konkretno ponudbo